esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


13 cranii alungite in Mexic

13 cranii alungite in MexicO simpla groapa sapata langa satul mexican Onavas, sudul provinciei Sonora, a scos la iveala osemintele a peste 25 de persoane dintre care 13 cranii sunt ciudat de deformate.


Aceasta descoperire este importanta pentru ca demonstreaza cutumele stravechi pe care popoarele mesoamericane le practicau din motive religioase. Alungirea craniului, cat si modificarea maxilarului in forma de V sunt doar doua metode ciudate prin care vechea civilizatie le aplica fie pentru infrumusetare sau pur si simplu din diverse motive spirituale.


“Cimitirul din Onavas prezinta cultura unui popor sedentar care si-a dus existenta aici cu multe mii de ani in urma. Conform unor surse istorice, osemintele trebuie sa apartina stramosilor indienilor din tribul Prima“, a declarat arheologul mexican Cristina Garcia.


Cu aceasta descoperire se extinde zona de influenta a popoarelor mesoamericane, care se credea ca au trait doar pe teritoriul Americii de Nord. O descoperire incredibila, care lasa loc de multe interpretari mai ales in conditiile in care craniile erau alungite si tuguiate. Oare din ce cauza apelau amerindienii la aceste tehnici de modelare corporala? Arheologii nu au niciun raspuns pentru aceasta caracteristica ciudata si spera ca in viitorul apropiat sa ofere mai multe explicatii cu privire la metoda, dar si motivatia acestei practici.Nu putem sa constatam decat faptul ca aceste cranii alungite seamana cu capetele tuguiate ale extraterestrilor care s-au descoperit de-a lungul timpului pe Terra. Oare sa existe o legatura de imitare sau pur si simplu de idolatrizare a unei specii extraterestre, fapt pentru care acest cult stravechi apela la aceasta tehnica?

din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine