esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


4 locuri din Romania cu mesaje misterioase in piatra

4 locuri din Romania cu mesaje misterioase in piatraŢara noastra ascunde multe locuri misterioase, urme ale unor culturi si civilizatii pierdute sau chiar mesaje ascunse lasate urmaslor. Iata 4 locuri din Romania cu mesaje misterioase scrise in piatra, despre care se spune ca ar fi fost scrise de extraterestri. Tu ai incercat sa le descifrezi intelesul ascuns?


Megalitii din Muntii CalimaniLa poalele muntilor Calimani, in satul Gura Haitii, un localnic a descoperit in anul 1987 niste pietre cu inscriptii ciudate, intr-o limba necunoscuta.

Oamenii de stiinta le-au numit megalitii din Calimani si au datat scrierile ca fiind din perioada anilor 4.000 -3.001 inainte de Hristos.

Unele dintre aceste scrieri contin si imagini care pot fi niste OZN-uri sau mai multi sori pe cer. Ciudat, nu-i asa?
Tablitele misterioase din Gura Luncii
Un grup de arheologi romani a descoperit in 1961 la Tartaria, langa Alba Iulia niste tablete din lut nears, alaturi de trupul unui barbat care se pare ca fusese saman sau vrajitor.

Tablitele erau parte a unui sirag de bijuterii din piatra inscriptionata cu semne cuneiforme, ca un fel de rune (pietre cu inscriptii magice folosite de anumite civilizatii stravechi in ceremonii si vraji).

Şocul cercetatorilor a venit atunci cand au datat cu carbon radioactiv placutele din lut. Tablitele cu inscriptii misterioase nu erau din anul 2.700 i.Hr, ci de mult mai demult, din anul 5.500 i.Hr.

Astfel, tablitele din Alba Iulia ar fi cele mai vechi scrieri din lume, inainte de cele sumeriene sau scrierea minoica din Creta.Sarmizegetusa RegiaFosta capitala a Daciei de dinainte de cucerirea romanilor, Sarmizegetusa Regia este un loc misterios, plin de incarcatura sprituala.

Multa lume este de parere ca aici se afla secretul comorii ingropate a lui Decebal, pe care ar fi ascuns-o in Muntii Bucegi, atunci cand romanii au cotropit tara.

Desi nu este un loc foarte bine amenajat, Sarmizegetusa Regia merita vizitata macar pentru senzatia stranie care te incearca in zonele altarelor si pentru legendele care circula despre puterile vracilor daci.Caramida de la TutanaDesi Manastirea Tutana din judetul Arges a fost construita la sfarșitul secolul al XIV-lea, inceputul secolului al XV-lea, aici gasiti unul dintre cele mai misterioase obiecte gasite la noi in tara, despre care se vorbeste foarte putin.

La constructia manastirii a fost folosita si o caramida ciudata, plina de inscriptii si desene ciudate. Pe ea se vede scrijelit un personaj ciudat, cu un costum bizar, foarte similar celui purtat de un astronaut cu tot cu casca si niste manusi ca niste clesti in maini.

Pe partea superioara a bisericii se afla o serie de simboluri nedescifrate pana acum ce seamana cu scrierea cuneiforma.


Unica.ro
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine