esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


50 membri ai Cabalei - gasiti in ultima baza submarina reptiliana

50 membri ai Cabalei - gasiti in ultima baza submarina reptiliana


Īntrun anunt din 25 martie 2012, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pamant) ne anunta ca in urmatoarele zile se va infaptui o actiune de mare importanta pentru planeta noastra: va fi complet distrusa ultima baza submarina a Reptilienilor, actiune ce va fi realizata, ca si cele precedente, de catre fratii nostri din sistemul stelar Procyon, care fac parte din Consiliul Andromeda. Acest important eveniment va fi insotit de aparitia unei imense sfere de energie luminoasa (unii o vor numi ORB) si va avea loc in urmatoarele zile. Sfera luminoasa va fi vizibila in preajma unor coaste de litoral, si poate fi considerat "un semn", "un indicator".


Īn cadrul unui interviu audio acordat online pe internet, Tolec vine cu precizari uluitoare: aceasta ultima baza submarina a reptilienilor din constelatiile Draco si Hydra putea gazdui 35.000 de reptilieni pentru o perioada de 6 luni! Era construita sub platoul oceanic, si ascunsa cu mare dibacie cu ajutorul unor tehnici imagistice holografice, astfel incat echipa de 100 de oameni ai Consiliului Andromeda (din care 75 sunt din sistemul Procyon) au reusit localizarea exacta a acestei ultime baze abia dupa 7 zile de atente cautari si scanari a platoului oceanic.


Baza submarina cuprindea o cladire centrala de 10 etaje cu rol de comandament operational, in jurul careia erau dispuse multe alte zeci de cladiri cu rol de logistica si depozitare, grupate in 6 raze care porneau de la cladirea centrala.


Dar uimitoarea descoperire abia acum urmeaza: in interiorul acestei baze submarine au fost gasiti 10.000 de fiinte dintre care 2.000 erau militari reptilieni de rang inalt (ofiteri). Dintre acestia, unul era general de 5 stele, si un altul era general de 2 stele. Personalul administrativ numara 5.000 de fiinte care deserveau intreg acest efort militar reptilian.


Īn plus, acum informatiile devin cu adevarat interesante. Au fost descoperiti 3.000 de oameni care fac parte din Cabala criminala si grupul Illuminati, multi cu pozitii de rang inalt, personal administrativ superior, si militar. Dintre acestia, 50 erau personalitati marcante ale Cabalei si grupului Illuminati, si 100 erau manageri de rang inalt.


Dintre acesti 3.000 de oameni, au fost gasiti 2.000 de hibrizi reptilieni-umani creati prin manipulare genetica. Acesti oameni aratau ca niste oameni normali, dar pupila ochilor era insa verticala (si nu circulara).


Peste 8.000 dintre reptilienii gasiti acolo, au fost teleportati printr-o poarta stelara ("stagate") catre marginile indepartate ale Universului cunoscut, iar cei 2.000 de oameni ai Cabalei si grupului Illuminati (inclusiv hibrizii reptilieni-umani) se afla acum pe principala biosfera a Consiliului Andromeda in vederea clarificarilor suplimentare necesare pentru judecarea lor sub legile Curtii Universale de Justitie, sub acuzatiile de crime de razboi impotriva oamenilor de pe Pamant.


Ultima actiune necesara va fi distrugerea completa a bazei submarine, dupa ce se va incheia procesul de cautare detaliata a eventualilor reptilieni si umani care s-ar mai putea afla in numeroasele cladiri din vasta baza submarina.


Deocamdata nu se pot da detalii despre localizarea exacta a acestei uriase baze submarine deoarece aceasta informatie este inca strategica. Raportul final pe care Tolec il pregateste va fi publicat dupa ultima actiune prin care se va distruge complet aceasta baza.


Dupa ce aceasta ultima necesara actiune va fi infaptuita, vor putea incepe primele vizite prietenesti ale celor 4 rase aflate pe biosferele Consiliului Andromeda.


Īntrebare: Care este costul uman si material pe care cei din Consiliul Andromeda au trebuit sa-l plateasca pentru ca s-au angajat in aceste razboi de eliberare a Terrei? Care este motivul pentru care ei au acceptat sa porneasca aceasta actiune?


Raspuns: Multumesc pentru intrebare, este binevenita! Reptilienii din Draco si Hydra au reusit sa convinga grupul Illuminati si Cabala criminala sa le accepte "serviciile". S-a ajuns astfel la o situatie foarte, foarte grava, aici pe Pamant. Trebuie sa stiti ca asa cum un sarpe are un cap, care il conduce, la fel acest grup al Cabalei criminale si Illuminati sunt condusi de catre acesti reptilieni. Astfel, Consiliul Andromeda a decis sa decapiteze acest "monstru" criminal... pentru a-l lasa fara puterea de a mai manipula, de a controla.Pentru ca oamenii de pe Pamant sa poata evolua in siguranta spre cea de-a patra dimensiune odata cu Pamantul, aceasta clica criminala malefica condusa de reptilieni trebuie sa plece.


Un al doilea motiv este dezvaluit odata ce intelegem ca cei din Consiliul Andromeda au capacitatea de a privi in viitor, de a vedea evenimentele ce se vor petrece. Astfel, peste cateva sute de ani, daca ar fi continuat aceasta manipulare criminala condusa de reptilieni impreuna cu micii cenusii din Orion, atunci s-ar fi declansat un eveniment atat de catastrofic si atat de oribil care ar fi afectat pe toti ceilalti oameni din galaxie. De aceea Consiliul Andromeda nu au permis ca un astfel de eveniment sa existe, si de aceea au intervenit acum pe Pamant.


Practic, Consiliul Andromeda actioneaza ca o forta de Politie Galactica bine intentionata, care apara armonia si evolutia in galaxie. Desigur ca ei actioneaza in forta, ca acum, doar atunci cand este absolut necesar.


Oamenii din Procyon traiesc in dimensiunea a patra, dar manifesta si un corp in aceasta a treia dimensiune, iar toate aceste actiuni ale lor prin care au distrus bazele submarine reptiliene de pe Pamant au fost infaptuite in aceasta lume, cu ajutorul corpurilor lor materiale.


Oamenii din Procyon au capacitatea de a manifesta un camp de protectie care le inconjoara corpul pe o distanta de 20 cm, din cap pana in picioare. Chiar si atunci cand sunt raniti ca urmare a deteriorarii campului individual de protectie, sau chiar atunci cand corpul lor tri-dimensional moare, ei, ca fiinte din a patra dimensiune, pot manifesta oricand un nou corp tri-dimensional. Este o cu totul alta experienta decat suntem noi obisnuiti, ca fiinte tri-dimensionale.


Tolec raspunde si la alte intrebari care i-au fost adresate in legatura cu alte evenimente ce sunt semnalate de catre cititori. Una dintre intrebari a fost adresata de catre acelasi powerfultools4life pe 18 martie 2012: Ce este aceasta planeta, sau luna, care este semnalata de catre oamenii care traiesc in regiunea Polului Sud, vizibila fiind pe cer? Este cumva o luna a lui Nibiru?Raspuns: Nu, nu este deloc o luna a lui Nibiru. Multi se hazardeaza sa faca astfel de afirmatii, fara sa cunoasca care este realitatea. Este bine ca a venit o astfel de intrebare.


Da, acest obiect ceresc se afla in spatiul de vizibilitate al Antarcticii, al Polului Sud, si apare ca un mare obiect sferic, ca un planetoid. Trebuie sa stiti ca acest planetoid este insa unul artificial. Poate ca se aseamana cu o planeta sau cu o luna (satelit)... dar de fapt este o structura complet artificiala.


Este de fapt o statie spatiala stiintifica care urmareste permanent conditiile si evolutia acestora pe Pamant si Soare.


Aceasta statie spatiala stiintifica a fost trimisa de catre oamenii de pe Jupiter (care traiesc in cea de-a 5-a dimensiune vibratorie), ca o favoare pentru cei din sistemul Tau Ceti (care este cel de-al 10-lea membru stelar din Consiliul Andromeda), cu scopul de a urmari permanent activitatea eruptiilor solare, pentru a masura si evalua continuu cauzele si efectele acestora, pe masura ce schimbarile evolutive necesare continua sa se manifeste in acest sistem solar, si care afecteaza campul magnetic planetar de la Polul Nord si pana la Polul Sud.


Va rog sa aveti in vedere ca urmeaza absolut sigur o schimbare (o inversare) a polilor magnetici ai Pamantului. Statia spatiala stiintifica masoara si urmareste permanent activitatile solare care se desfasoara chiar si pe cealalta parte a Soarelui, cea pe care noi de pe Pamant nu o vedem.


De asemenea, statia monitorizeaza topirea calotelor polare ale Terrei, cresterea nivelului oceanelor, conditiile anormale atmosferice care sunt din ce in ce mai numeroase, etc. Probabil ca ati inteles deja care este scopul. Statia spatiala stiintifica isi face datoria fata de Pamant pentru ca in aceasta perioada au inceput schimbari majore pe planeta noastra.


Trebuie sa stiti ca aceasta statie spatiala este deservita de catre un personal format din 200 de oameni de pe Jupiter (astro-fizicieni, geologi, ingineri si alti cercetatori) care monitorizeaza, masoara si evalueaza permanent toate datele de care dispun. Ei apoi trimit toate aceste date (impreuna cu rapoartele detaliate) echipei care se afla pe principala biosfera a Consiliului Andromeda.


Aceasta statie spatiala efectueaza mereu si mereu acest tip de masuratori, de monitorizare continua a planetelor care trec prin schimbari majore. Ajutorul oferit de Jupiterieni este de o foarte mare importanta, atat pentru planeta Pamant, cat si pentru Consiliul Andromeda, in aceste timpuri de schimbari majore in urma carora Terra va ascensiona si va deveni o lume in cea de-a 4-a dimensiune vibratorie.


Aceasta statie spatiala este una dintre cele 4 (patru) statii spatiale stiintifice care sunt pozitionate fiecare in apropierea Pamantului, in vederea monitorizarii si masurarii tuturor activitatilor de schimbare care au loc in acest proces de transformare evolutiva.


Īntrebare: Internetul abunda de referiri la Federatia Galactica "a Luminii". Ce este aceasta, si prin ce difera de Federatia Galactica care este membra in Consiliul Andromeda?


Raspuns: Consiliul Andromeda are in spate o istorie de peste 20.000 de ani (terestri) de existenta. Cat despre Federatia Galactica, aceasta a fost infiintata cu foarte mult timp in urma, si este membra in Consiliul Andromeda, bucurandu-se de un binemeritat respect si apreciere din partea celorlalti membri. Federatia Galactica isi are originile in sistemul stelar Tau Ceti. Federatia Galactica este membru in Consiliul Andromeda de 5.000 de ani (masurati ca timp terestru), si este compusa din 140 de sisteme stelare si 300 de planete.


Pe de alta parte, Federatia Galactica "a Luminii", care este cunoscuta si sub numele de Confederatia Galactica a Luminii, isi are originile in sistemul Sirius, si are legaturi cu planeta Terra.


Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda a tinut sa clarifice situatia in felul urmator:


"... Federatia Galactica a Luminii, da... stim de ei. Orice ar spune ei, s-au format in urma cu doar 1.000 de ani. Da, isi au originile in Sirius. Au fost la inceput doar un grup mic, si inca au un numar foarte mic de planete membre in grupul lor. Ei nu sunt un membru al Consiliului Andromeda. Şi nu, Federatia Galactica a Luminii NU ESTE ACELAŞI LUCRU cu Federatia Galactica."


Īntrebat despre posibile colaborari intre Consiliul Andromeda si Federatia Galactica a Luminii, acesta a precizat: "... nu, nu. Nu colaboram cu Federatia Galactica a Luminii. Şi nici nu colaboram cu vreuna din planetele sau vreunul din sistemele stelare afiliate la aceasta Federatie Galactica a Luminii. Nu."


Comentariu AIM: Prin urmare, Tolec clarifica faptul ca aceasta "Federatie Galactica a Luminii" este practic un grup minuscul de cateva planete si sisteme, care se auto-intituleaza asa, evident in mod voit folosindu-se de expresia "Federatia Galactica" pentru a crea confuzie si pentru a se folosi de acest titlu pompos urmarindu-si propriile interese, care NU COINCID CU CELE ALE CONSILIULUI ANDROMEDA (din moment ce nu colaboreaza DELOC). Aceasta spune foarte multe, pentru cei care pot intelege.


AIM
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine