esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Rezolvarea problemelor prin abandonarea luptei

Rezolvarea problemelor prin abandonarea lupteiIn fata problemelor de tot felul oamenii sa simt fie coplesiti de stres si de griji, fie cauta sa isi adune toate resursele interioare si incep sa abordeze acele probleme ca pe niste batalii ce trebuie castigate.


In aceasta directie este elocvent exemplul unei persoane ce dorea sa se lase de fumat. Acea persoana era intr-un razboi continuu cu lumea si conditiile ei. Vedea in fiecare asociat un posibil rival si considera ca orice cuvant care vine din partea acestora este ostil si necinstit si ca se poate astepta la orice din partea lor. Cand citea pagina de afaceri din ziar in fiecare dimineata, mormaia injuraturi. Fiecare intreprindere noua a cuiva o considera ca pe un atac direct indreptat asupra lui. Nu e de mirare ca era un fumator inveterat. In cele din urma, doctorul i-a spus ca va trebui sa se lase de fumat. Nu prea i-a placut ideea. Apoi, intr-o zi, respiratia greoaie l-a impiedicat sa participe la jocul saptamanal de tenis. Acest lucru a fost suficient ca sa-l faca sa renunte la tigari.


Desigur ca el a abordat sarcina renuntarii la fumat in acelasi mod in care facea totul - ca pe o lupta. Nu a functionat. Cu cat se straduia mai tare sa renunte, cu atat devenea mai irascibil si mai nelinistit si cu atat simtea mai tare nevoia de a fuma. Nervii sai erau intinsi la maxim. A inceput sa se aventureze in afaceri riscante si sa se poarte foarte urat, atat cu superiorii, cat si cu subalternii sai. Curand, toata cariera lui era in pericol. In acel moment era pe punctul de a renunta la toate.


Situatia lui era precum a unui om care a fost prins in nisipuri miscatoare si care cu cat se va lupta mai tare, cu atat mai mult se va scufunda. Razboiul pe care il purta cu lumea intreaga il ducea de fapt cu propria minte subconstienta. In fiecare zi ii spunea ca viata este plina de conflicte si ostilitate, iar ea prelua fiecare cuvant si cauta sa-l manifeste exact asa cum aceasta persoana se astepta.


Legea de baza a mentalului este ca atunci cand dorinta si imaginatia sunt in conflict, imaginatia castiga intotdeauna. Atunci cand ne imaginam luptandu-ne cu o problema, declansam o adevarata batalie. Desi nu este usor, solutia este sa abandonam lupta. Sa renuntam. Ceea ce trebuie sa facem nu este sa devenim pasivi, ci sa invocam o putere si mai mare. Intrarea pe aceasta cale consta tocmai in opusul luptei.


In cazul unei probleme este bine sa incepem un program cu noi insine. Dimineata, la trezire, si seara, inainte de a adormi ne vom aseza intr-un loc linistit, vom respira calm, pana cand devenim relaxati si receptivi. Apoi vom afirma si vizualiza cum un prieten vine si ne felicita pentru ca problema care ne preocupa s-a rezolvat cu bine. Vom urmari sa ii auzim vocea si sa simtim bucuria interioara de a-i confirma aceasta. Procedand astfel zilnic subconstientul nostru ne va raspunde si acea problema se va rezolva. Acest mod de a interactiona cu subconstientul nostru va da roade mult mai mari decat chiar rezolvarea acelei probleme. Vom deveni mai calmi si mai relaxati. Caci doar cu o minte linistita se pot infaptui toate lucrurile. Putem continua acest procedeu chiar si dupa ce problema noastra s-a rezolvat. Ii vom spune corpului sa fie linistit si relaxat. Il vom determina sa se supuna, sa abandoneze lupta. Cand mintea constienta este linistita, calma si receptiva, intelepciunea subconstientului apare la suprafata si aduce cu sine raspunsuri si solutii minunate.


Acest articol este extras din cartea Secretele prosperitatii scrisa de Joseph Murphy si aparuta la Editura Deceneu.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Rugaciunea Abandonarii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Rugaciunea Abandonarii

Rugaciunea AbandonariiDe ce esti agitat? Lasa-Ma sa am Eu grija de problemele tale. Eu voi fi Cel Care se va gandi la ele. Nu astept altceva decat sa te predai Mie. Eu intervin numai atunci cand tu stii cum sa te abandonezi in intregime, atunci nu mai trebuie sa-ti faci griji de nimic. Spune adio tuturor temerilor si descurajarilor tale. Pari ca nu ai incredere in Mine.

Sa te abandonezi inseamna sa iti intorci gandurile de la toate problemele tale. Lasa totul in mainile Mele, spunand “Faca-se voia Ta, Doamne. Gandeste-te Tu la asta!”. Asta inseamna “Doamne, Iti multumesc pentru ca ai luat totul in mainile Tale si vei rezolva asta pentru binele meu cel mai inalt!”.

Aminteste-ti ca gandindu-te la consecintele unui lucru este contrar abandonarii, asta inseamna ca tu te ingrijorezi ca situatia nu va avea rezultatul dorit. Astfel demonstrezi ca nu crezi in Iubirea Mea pentru tine. Vei dovedi ca tu nu consideri ca viata ta se afla sub controlul meu si ca sunt lucruri care-Mi scapa.

Nu te gandi niciodata “Cum se va sfarsi asta? Ce se va intampla?”. Daca cedezi acestei tentatii dovedesti ca nu te increzi in Mine. Vrei sa ma ocup Eu de ea, da sau nu? Atunci trebuie sa incetezi sa te mai nelinistesti pentru asta. Te voi indruma numai daca Mi te predai complet iar cand va trebui sa te conduc pe o cale diferita de cea pe care te astepti, te voi purta pe bratele Mele.

Ceea ce te tulbura serios este gandul, ingrijorarea, obsesia, vointa ta de a te descurca singur, cu orice pret. Eu pot face atat de multa bucurie cand omul, atat in nevoile lui materiale, cat si spirituale, se indreapta spre Mine spunand: “Gandeste-Te Tu la asta!” si apoi sta linistit cu ochii inchisi. Vei primi foarte mult dar numai cand tu, in rugaciunea ta, te vei baza complet pe Mine. Tu te rogi Mie doar atunci cand suferi si te astepti ca Eu sa intervin dar in modul dorit de tine. Nu te increzi in Mine, ci doresti ca Eu sa ma adaptez cerintelor tale.

Nu crede ca cei bolnavi, care cheama doctorul, sugerandu-i tot timpul tratamentul pe care ei il socotesc potrivit. Nu face asta, ci mai degraba, chiar in circumstantele triste, spune : « Doamne, Te preamaresc si Iti multumesc pentru acesta problema, pentru aceasta lipsa. Ma rog ca Tu sa asezi lucrurile cum doresti pentru aceasta viata terestra, vremelnica. Tu stii foarte bine ce este cel mai bine pentru mine!  »

Uneori simti ca dezastrele cresc in loc sa se diminueze. Nu te agita. Inchide-ti ochii si spune-Mi cu credinta :  « Doamne, faca-se voia Ta ! Ingrijeste-te Tu de asta ». Si cand spui astfel, Eu realizez si un miracol daca este nevoie. Eu ma gandesc la asta numai cand tu te increzi total in Mine. Eu ma gandesc intotdeauna la tine, dar te pot ajuta numai cand tu te bazezi total pe Mine.

Sai Baba
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine