esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Piramidele au devenit brusc active

Piramidele au devenit brusc activeAutor: Roxana RosetiPiramidele reprezinta „constructiile” cele mai misterioase de pe planeta. Iar misterul din jurul construirii lor constituie de multa vreme atat o preocupare, cat si o provocare pentru specialisti si oameni de stiinta.
Multi oameni de stiinta considera ca respectivele constructii sunt cele mai vechi emitatoare si receptoare de informatii. Iar, in ultimul timp, aceste ipoteze devin tot mai veridice, dupa cum subliniaza unii dintre cercetatori. În ultima vreme este semnalata lumina care iese din varful piramidelor, spre cer, si multi se intreaba ce inseamna acest lucru.


De asemenea, multi sustin ca au fost martorii acestui fenomen neobisnuit si exista si imagini. La capitolul imagini parerile sunt impartite: unii spun ca sunt adevarate, altii ca sunt trucate.


Trezite din hibernare


„S-ar parea ca nu au nimic comun piramida Kukulkan din Peninsula Yucatan din Mexic, piramidele din zona Shensi din China si piramidele de cultura Norte Chico din Anzi. Însa, activitatea acestor vechi lacase construite, cu aproximatie, in acelasi interval de timp cu piramidele egiptene de la Giza a inregistrat, recent, o intensificare fara precedent”, precizeaza cercetatorii.


Astrofizicianul rus Anton Ermolenko spune ca „trebuie sa se acorde mai multa atentie fenomenelor care au loc in jurul piramidelor. E ceva unic, si anume ca piramidele au inceput sa se trezeasca dintr-o hibernare de mii de ani. Consider ca noi nu trebuie sa ignoram aceste momente, ci, dimpotriva, sa incercam sa stabilim cauza lor. În plus, nu este vorba doar de un caz izolat. Asemenea fenomene au fost observate din Asia pana in America de Sud”.Energie intensa


Unele voci spun ca NASA a ascuns faptul ca sistemul nostru solar este inconjurat de un nor energetic interstelar (asa-zisa centura fotonica”). Şi odata ce intram mai mult in acest nor, acest lucru afecteaza Soarele si planetele.


Astrofizicianul rus Alexei Dmitriev crede ca „norul de energie afecteaza direct si Pamantul, rezultatul fiind un numar semnificativ mai mare de cutremure, precum si schimbari climatice profunde la nivelul Terrei”.

În plus, odata ce aceasta energia ne invadeaza spatiul, acest lucru se pare ca afecteaza si piramidele lumii, care, la randul lor, genereaza o energie intensa, ce se indreapta in sus, spre cer.

În prezent, atat cercetatorii, cat si oamenii obisnuiti vor sa stie motivul aparitiei razei de lumina si incotro este intreptata ea.


EVZ.ro
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine