esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Tehica de activare a ADN-ului

Tehica de activare a ADN-ului
ACTIVAREA este un dar de la Creator pentru deschiderea inzestrarilor intuitive.GLANDA PINEALA (epifiza)


Este o glanda mica pozitionata in mijlocul creierului, exact sub ceakra coroanei si in spatele celui de-al 3-lea ochi; numita si “casa sufletului” cu mii de ani in urma. Ea este responsabila cu productia de melatonina, productie stimulata de intuneric si inhibata de lumina.
In interiorul glandei pineale vom observa ca martor Celula Principala.CELULA PRINCIPALA


Situata in glanda pineala, ea este centrul operational pentru toate celulele corpului. Celula principala este punctual de pornire al vindecarii pentru multe din functiile corpului.
In aceasta Celula Principala se afla cromozomul ADN-ului, miezul activarii ADN-ului.
In interiorul Celulei Principale este un Univers minuscul care constituie cheia functionalitatii noastre. El coordoneaza toate procesele si fenomenele din corpul nostru, de la culoarea parului pana la felul in care ne miscam picioarele.
Toate partile corpului sunt controlate de programele din cromozomi si din ADN.
In interiorul Celulei Principale se afla Cromozomul Tineretii si Vitalitatii.CROMOZOMII TINERETII SI VITALITATII


Avem 46 de cromozomi in corp – 23 de perechi pentru cele doua lanturi – si fiecare din acesti cromozomi are 2 lanturi de ADN.
Primii 2 asupra carora vom lucra in Celula Principala, sunt Cromozomii Tineretii si Vitalitatii. Acesti cromozomi sunt intotdeauna cuplati, astfel incat, daca ii activam pe unii, trebuie sa ii activam si pe ceilalti.
Cromozomii Tineretii si Vitalitatii contin elemente de memorie care sunt numite Fasii de Umbra.FASIILE DE UMBRA


Cand sunteti in interiorul Celulei Principale, veti fi martori atunci cand Creatorul incepe sa construiasca partile scarii care aduc in forma fizica asa numitele Fasii de Umbra.
Fasiile de Umbra constituie memoria invizibila a Cromozomilor Tineretii si Vitalitatii, care asteapta sa se formeze si sa se trezeasca pentru a ne readuce la Atoatecreatorul.
In evolutia omenirii, acumularea amintirilor si sentimentelor negative a schimbat o parte a acestor cromozomi si a ADN-ului, slabind astfel rezistenta noastra fata de diferite boli. Aceste schimbari s-au pastrat doar sub forma acestor Fasii de Umbra.


Veti observa ca martori, cum Fasiile de Umbra formeaza noi componente ale scarii cromozomiale, care sunt formate si unite din aminoacizi sub forma unor Fasii noi, conform memoriei celor vechi.
Ele se construiesc una cate una pana ce urca 8 trepte ale scarii, in total 16 pentru cele 2 lanturi; dupa observarea acestui process de urcare si construire, veti vedea Fasii de lumina curcubeu ce intra in cromozom si au la capat o lumina alba, irizanta, perlata, asemanatoare cu capatul unui siret de pantofi. Aceste este telomerul.
Telomerul raspunde de tineretea celulelor noastre.LEGILE TIMPULUI


Cand ati formulat comanda de activare, creatorul va arata procesul intr-o versiune pe care mintea voastra o poate accepta.
In clipa in care intrati in Celula Principala supuneti Legile Timpului.
Lucrul pe care il faceti se desfasoara intr-o fractiune de secunda, astfel incat, pentru a putea vizualiza procesul, creierul trebuie sa-l incetineasca pentru a putea sa-l inregistreze. Tot ceea ce trebuie sa spuneti pentru a vizualiza procesul este:
“Creatorule, arata-mi.”TELOMERUL


Telomerul este compus din secvente care se repeta, din diferite proteine si asigura protectia capetelor cromozomilor, impiedicand uzura si ruperea lantului dublu ADN.
Pe masura ce imbatranim, telomerul din capatul cromozomului se subtiaza si se toceste. Multe afectiuni legate de imbatranire sunt legate de telomerii scurtati. Organele se deterioreaza pe masura ce din ce in ce mai multe celule mor sau imbatranesc.
Iata de ce este important sa observati ca martori formarea telomerilor la capetele cromozomilor.PROCEDURA DE FORMULARE A COMENZII PENTRU ACTIVAREA CRMOZOMILOR TINERETII SI VITALITATII


Partea 1


· Impamantati-va, centrati-va in inima si vizualizati-va coborand in Pamantul-Mama, care este parte din Tot Ceea Ce Exista
· Vizualizati-va aducand energia prin picioare, deschizand toate chakrele pe parcurs; iesiti prin chakra coroanei in Univers
· Treceti dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai intunecate, de lumina alba de substanta gelatinoasa care reprezinta Legile, in lumina alba, irizata, perlata, in al 7-lea Plan al Existentei
· In gand formulate comanda:
“Atotcreatorule, fa sa aiba loc activarea Cromozomilor Tineretii si Vitalitatii (spuneti numele clientului), in aceasta zi.
Multumesc! S-a implinit! S-a implinit! S-a implinit!
Arata-mi Celula Principala din Glanda Pineala (epifiza)”
· Observati cum Lanturile Virtuale ADN stau perechi, unele peste altele, cu cate un telomer la fiecare capat; uneori acest lucru se petrece atat de repede, incat trebuie sa cereti Creatorului o reluare mai lenta, dupa aceea
· Imediat ce vedeti ca procesul s-a incheiat, clatiti-va (curatati-va) si reveniti in propriul spatiu; coborati in Pamantul Mama si aduceti energia prin toate chakrele, pana la chakra coroanei, apoi facti o Intrerupere a Energiei

Partea 1 a activarii ADN s-a incheiat.
Partea a 2-aDupa ce prima procedura s-a incheiat, persoana s-ar putea sa aibe parte de o eliminare a toxinelor din sistem la toate nivelurile, spiritual, mental, emotional si fizic.
Din moment ce faceti schimbari celulare in corp, pornind din Celula Principala, corpul va incepe sa elimine toxine. Unele persoane pot avea o curatare vindecatoare, o perioada de detoxifiere si de purificare.
In general, ar trebui sa fie un interval de timp intre cele 2 activari.
Unii oameni sunt pregatitit pentru amandoua imediat, una dupa alta. Cu acesti oameni puteti trece la pasul al 2-lea, imediat dupa primul, daca sunt pregatiti.
Modul in care puteti spune daca pot primi a doua parte a Activarii este sa ramaneti in spatial persoanei in timp ce se incheie prima parte.
Fiind in Glanda lor Pineala (epifiza), cromozomii ramasi se vor activa de la sine. Inseamna ca sunt pregatiti pentru asta. Veti observa ca martori cum zece lanturi noi cromozomiale se adauga celor 44 existente.
MITOCONDRIILE


In a 2-a procedura activam si mitocondriile, accelerand procesul. Cand formulate comanda:
“Cromozomii ramasi sa fie activati.”
Sunt activate si mitocondriile celulelor. Mitocondriile au propriul lor material genetic, precum si mijloace proprii de a produce ARN (acid ribonucleic) si proteine.
Cei 46 de cromozomi din nucleul celulei reprezinta tiparul, insa mitocondriile detin energia, ATP (acid adenozintrifosforic) care le permite sa functioneze.
In biologia celulara, o mitocondrie, mitocondrii, este un organel (subunitate functional a celulei), ale carei variante se gasesc in majoritatea celulelor eurocariote.
Mitocondriile sunt uneori descrise ca “central energetic celulare”, datorita faptului ca functia lor primara este sa converteasca material organic in energie, sub forma de ATP.
In mod obisnuit, o celula are sute sau mii de mitocondrii, care pot ocupa pana la 25% din citoplasma celulei. Mitocondriile au propriul lor ADN si, conform teoriei endosimbiotice, provin din bacteria care au trait candva independent.Activarea cromozomilor ramasiPartea a 2-a


Urmatorul pas in acest proces este:
· Intrebati Creatorul daca clientul este pregatit pentru activarea cromozomilor ramasi; daca raspunsul este “DA”, activati-l cu partea a 2-a a procedurii; daca raspunsul este “NU”, iesiti din spatial sau si curatati-va.
· centrati-va in inima si vizualizati-va coborand in Pamantul-Mama, care este parte din Tot Ceea Ce Exista
· Vizualizati-va aducand energia prin picioare, deschizand toate chakrele pe parcurs; iesiti prin chakra coroanei intr-un frumos glob de lumina, in Univers
· Treceti dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile mai intunecate, de lumina alba de substanta gelatinoasa care reprezinta Legile, in lumina alba, irizata, perlata, in al 7-lea Plan al Existentei
· In gand formulate comanda:
“Atotcreatorule, fa sa fie activati cromozomii ramasi.
Multumesc! S-a implinit! S-a implinit! S-a implinit!
Arata-mi Celula Principala din Glanda Pineala (epifiza)”
· Imediat ce vedeti ca procesul s-a incheiat, clatiti-va (curatati-va) si reveniti in propriul spatiu; coborati in Pamantul Mama si aduceti energia prin toate chakrele, pana la chakra coroanei, apoi facti o intrerupere a energiei
Astfel, vom activa ADN-ul intreg, inclusiv mitocondriile.
CUVINTELE DEVIN REALITATESingurul lucru pe care l-am gasit potrivit cu Activarea este ca, probabilitatea ca vorbele spuse si gandurile puternice sa devina realitate creste in mod dramatic dup ace Activarea este realizata.
Din momentul in care Activarea incepe sa isi faca efectul, este important sa ramanem pozitivi si sa afirmam ca
ABUNDENTA VINE IN VIATA MEA!Sa nu facem afirmatii legate de lipsurile din viata noastra deoarece, dupa Activare, cuvintele si gandurile vor deveni de 10 ori mai puternice.


Asta inseamna ca ele trebuie sa fie indreptate in directia potrivita.
Atunci cand lucram cu ADN-ul energetic, aspectele negative din viata noastra vor incepe sa fie inlocuite cu cele pozitive.
Activarea ne aduce o vibratie speciala mai inalta.


Majoritatea oamenilor resimt o senzatie de curatare usoara, cu simptome asemanatoare racelii, dupa activarea ADN-ului, iar unii oameni resimt dureri in tot corpul.


Remediu: putin calciu si poate putin zinc chelat, zilnic.


primit pe mail

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine