esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Un mesaj de la Adama

Un mesaj de la Adama

Traducere Const. Mihailescu


Doresc saimpartasesc cu voi, pe scurt, cele ce urmeaza. Pe cei care simt o legatura si o preocupare in legatura cu ceea ce se intampla acum in Israel / Palestina/ Orientul Mijlociu, chiar acum, ii invit sa citeasca acest mesaj deoarece li se adreseaza in primul rand lor.


Am fost atrasa astazi, din nou, catre AGARTHA, cu scopul de a primi un mesaj de la ADAMA.


Agarthienii vor transporta un cristal aflat acum plasat sub Islanda, catre regiunea Orientului Mijlociu. Operatiunea se va incheia in 10 zile, astfel ca pe data de 26 iulie 2014, cristalul sa poata fi activat. Mai precis, acest cristal va fi amplasat in subsolul unui areal cuprins intre Israel si Palestina. Puterea lui va avea impact si asupra zonelor adiacente, inclusiv Egiptul.


În mesajul pe care mi l-a transmis, ADAMA cere tuturor fiintelor umane care simt, intuiesc si considera ca ar putea fi dintre cele chemate sa ia parte la aceasta actiune de amplasare a cristalului in zona fierbinte dintre Israel si Palestina, sa se conecteze (n.m.; prin meditatii) cu acest cristal, in perioada celor 10 zile, cu dorinta de a participa la activarea lui. Operatiunea va avea loc pe 26 iulie si atunci va fi cea mai utilaconectarea energetica (prin meditatie) cu acest mare acumulator de energie.


Desi unora li se poate parea o gluma, va rugam amintiti-va sa faceti acest lucru care, suntem asigurati, este de o mare importanta pentru incarcarea energetica a cristalului adus din subteranul Islandei. Energia care va fi radiata in Orientul Mijlociu de catre acest mare cristal va avea menirea sa curete si sa purifice acea zona.


Ni se spune ca acesta va fi un moment crucial pentru toti Lucratorii intru Lumina care nu trebuie sa piarda oportunitatea de a-si oferi sprijinul. Ca indicatie, ni se recomanda ca, in aceasta perioada, cu deosebire in ziua de 26 iulie a.c., sa ne aflam intr-o stare de echilibru perfect, atat fizic cat si ca intelect. (Pentru aceasta, se impune sa evitam starile de stres, de nemultumire, efortul fizic excesiv si sa adoptam un stil de viata echilibrat si fara pierderi energetice de orice fel, cum ar fi: hrana inadecvata, sex, efort fizic greu, nerespectarea timpului de odihna etc). Acest program este cu atat mai necesar cu cat, in perioada amintita, fortele intunericului vor fi foarte active, incercand sa ne destabilizeze si sa ne provoace cu o mare varietate de acte rau-intentionate, care sa ne puna in imposibilitatea de a participa la actiune in deplinatatea fortelor noastre fizice, mentale, psihice.


Cei care vor observa in aceste zece zile (mai cu seama pe 26 iulie) o schimbare evidenta a starii de spirit, trecand de la buna-dispozitie la suspiciune, neincredere, enervare, nerabdare si dezamagire, sunt rugati ca, prin tehnicile de meditatie cunoscute, sa-si modifice in bine starea de spirit pentru a se reechilibra rapid.


În asemenea situatii, analizati cu promtitudine si detasare cauza inrautatirii starii voastre de spirit si veti ajunge repede la concluzia ca ea nu este justificata. Este nevoie ca in aceasta perioada toti Lucratorii intru Lumina sa poata lucra la nivel maxim energetic.


Deci, va rugam sa luati toate masurile de precautie in ceea ce priveste curatarea si purificarea energetica a fiintei voastre. Încercati, de asemenea, sa evitati aglomerarile.


(Nota C.M.: in cazul in care acest lucru este imposibil, din cauza programului nostru de activitate, trebuie ca, dimineata, inainte de a ne incepe programul, sa ne incarcam energetic si sa ne”construim” un halou energetic in jurul corpului, care sa ne apere pe parcursul zilei de orice energie exterioara care ar vrea sa ne penetreze aura).SURSA. http://www.metaphysicalascensionpowertool

primit pe maiul
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine