esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


ADAMUS prin channel de Geoffrey Hoppe

Shoud 1-6 august 2011-Text Final



Joi, 11 August 2011 06:45
Materialele Cercului Crimson
Seria: e2012
SHOUD 1: "Traiti-va constiinta”  
ADAMUS prin channel de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
6 august 2011
www.crimsoncircle.com


 
Precizare:



Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentruwww.ascensiunea.ro. in cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste!


 
Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus, cel mai bun prieten spiritual al vostru. (rasete si cateva aplauze) Marea familie amuzanta! Cei mai buni prieteni pe vecie.


Ah, dragi Shaumbra, dragi Shaumbra. Trebuie sa am grija ce spun astazi. Da, de fapt asa este, pentru ca ei sunt cu ochii pe mine. Ei ma privesc si sunt ingrijorat ca as putea fi retrogradat de la AAA la AA, de la „Adamus Ascended Angel”[1] la doar „Adamus Angel”[2]. Asa ca… niciodata nu stii pe cine or sa mai retrogradeze. (se refera la recenta retrogradare a ratingului creditului SUA) Dezgustator, dar cat de potrivit. Ei bine, vom vorbi despre asta si despre alte lucruri minunate astazi.


Sunt bucuros ca sunteti aici. Cu adevarat sunt bucuros ca sunteti aici. Da, pentru aceia care privesc prin internet, sunt foarte fericit ca va alaturati noua astazi, caci mesajul de astazi, as spune, va fi un reper. (cateva aplauze) Da! Am spus asta. S-ar putea ca voi sa nu fi spus asta, am spus-o eu. Mesajul de astazi intra in centrul unor lucruri. Am sa spun multe cuvinte astazi, dar in final am sa le strang pe toate la un loc, o sa le leg intr-un pachet frumos, foarte simplu si de inteles de catre oricine, pe care oricine de aici il poate intelege.
Asa ca, dragi Shaumbra adunati aici, in aceasta zi calda si frumoasa, este 3:07. stiti unde este constiinta voastra? (rasete) stiti unde este constiinta voastra? Aveti vreun indiciu? Vreo idee? Cea mai vaga idee pe unde va este constiinta? Sart? Multumesc pentru tricouri.



SART: Este chiar aici.


ADAMUS: Chiar aici, dar ce este? Ce este? Vom discuta despre asta azi. Ne vom distra cu asta azi. Asa ca haideti sa respiram adanc, pe masura ce incepem ziua.


 
De ce sunteti aici



Astfel ca intrebarea este, pe cand incepem, de ce sunteti aici astazi? De ce sunteti aici? Dati-mi voie sa raspund. Sunteti aici deoarece este timpul si locul de a va relaxa, de a fi in spatiul sigur. Oh, eu vorbesc mult si fac si niste lucruri… frumoasa palarie. (ia palaria cuiva) Cred ca e de pastrat. E de pastrat. (pune palaria pe cap) Cumva frantuzeasca… da, absolut.


De ce sunteti aici? Ca sa vedeti asta. (aseaza palaria) Are un cap mare. Urmatorul meu channeler va trebui sa aiba capul mai mic. De ce sunteti aici? Ca sa aveti cateva ore in care sa iesiti din toata tensiunea, din nelinistea ce exista afara, de energia aflata in haos. Veniti aici pentru unele noutati si actualizari, veniti aici ca sa fiti cu familia – o familie buna, asta este. Veniti aici ca sa va puteti relaxa, iar asta va invit acum sa faceti. Pur si simplu relaxati-va. Nu incercati sa pricepeti tot materialul de aici. Va puteti intoarce mai tarziu ca sa-l cititi, dar probabil nu veti avea nevoie.


Nu e nevoie sa fortati nimic aici. Nu e nevoie sa incercati. Nu e nevoie sa fortati nimic. Lucrul placut aici este ca puteti doar respira adanc. Nu va impinge nimic. Nu e nevoie sa impingeti nimic. Acesta este timpul nostru – pentru mine si alte fiinte – este timpul nostru de a face lucrarea, de a face facilitarea… ei bine, a respiratiei, a miscarii energiei, a deblocarii unei parti din ea.  


Nu e nevoie sa incercati sa pricepeti nimic. Puteti sta relaxati, ca si cum vedeti o emisiune la televizor, acasa. Dar in loc de a avea energii dezechilibrate direct spre voi, va puteti relaxa, si doar puteti da voie – va puteti da voie voua – sa faca ceea ce deja stie cum sa faca.


Este ragazul nostru aici. Este mica noastra insula, frumoasa si sacra, departe de tot zgomotul, de confuzia, energiile si nelinistile din afara, asa ca respirati adanc si doar lasati sa se faca. Eu am sa va distrez, sper, putin timp, in vreme ce voi permiteti ca restul lucrarii sa se faca.


Sunt si altii care lucreaza cu mine, iar noi vedem ca ar putea fi un mic dezechilibru al energiei, pentru ca ai intrat in minte, Anne, si gandesti atat de mult. Vedem ca este un mic dezechilibru energetic, venim si literalmente te invitam sa respiri adanc, sa te relaxezi pur si simplu si sa nu-ti mai faci atatea griji, ca doar sa permiti ca procesul natural al dumnezeului din voi sa aiba loc.


Vedeti voi, partea umana – asta este pentru toti – insa partea umana incearca sa priceapa, sa reziste si nu se poate descurca cu asta, devine atat de intensa si fixista in legatura cu asta, iar apoi intrati tot mai adanc. Daca acum puteti doar sa respirati adanc acum si sa va relaxati, se face de la sine.


Oamenii intreaba deseori: „Care sunt secretele? Care sunt misterele?” Simplitatea, de fapt. Simplitatea este secretul. Respirati adanc, cu incredere in voi, iubiti-va pe voi fara „dar”, „insa”, „daca”. intelegeti ca tot ceea ce aveti nevoie sau vreti este deja acolo. Deja l-ati asezat in calea voastra inca de dinainte de aceasta viata umana. Este deja acolo.


stiti ca partea din voi care reface drumul ascensiunii, care deja a ascensionat, deja a creat, de fapt, acea cale pentru voi, daca alegeti sa urmati calea simpla, directa, usoara. Acea parte, care sunteti voi, deja a asezat tot ce aveti nevoie pe acea cale. O sa va dati voie sa fiti constienti de asta? O sa respirati adanc si o sa realizati ca este intr-atat de usor? Este la fel de usoara ca si calea ce trece pe aici. (se refera la culoarul central al salii). Este la fel de simplu ca si a observa si a fi constienti ca fiecare instrument, fiecare lucru, fiecare raspuns este deja acolo.


Oh, ati putea, daca ati vrea, sa urmati calea grea (incepe sa mearga printre randuri). Ati putea, ei bine, si nu este atat de rau. Este vorba despre experienta, daca va place sa experimentati cum este sa va tarati peste altii, ca ei sa va improaste cu energie negativa, de genul: “Ce… faci, te tarasti peste tot?” (rasete) O sa calci pe geanta mea si o sa ma calci pe picior”. Scuze, Paul. Au! Sau ati putea urma calea usoara.


Ori… iata o propunere interesanta, pentru ca unii dintre voi priviti calea usoara si spuneti: “Ei bine, este prea usor”. Asa faceti. Va vorbesc despre asta tot timpul. Voi spuneti: “Dar nu inseamna sa urmezi calea lasului?” Ei bine, nu chiar. Spuneti: “Dar nu este prea usor? Vreau putina incitare in viata mea”. Ei bine, stiti, puteti crea o cale relativ usoara si puteti avea in continuare lucruri minunate care se petrec, dar lucruri care nu va vor coplesi niciodata, care niciodata nu va vor face confuzi, care sunt cu adevarat pline cu bucurie si de experienta adevarata. Asa ca haideti sa respiram adanc cu asta. Sunteti aici pentru un mic ragaz.


 
Ce se petrece



in prezent lumea este foarte intensa. Noi am vorbit despre asta – spun “noi” ca termen general– oricare dintre maestrii care… e un cuvant ciudat. Niciodata nu mi-as fi pus mie acea eticheta. stiti, tot ceea ce am facut a fost sa simplific, sa distilez. Am vorbit despre asta in Australia. Lor le plac lucrurile distilate, asa ca a trebuit sa folosesc acest cuvant. (rasete) A iesit foarte bine. Trebuia sa gasesc ceva in comun si… (rade).


Am vorbit despre distilarea lucrurilor pana la energiile de baza. Simplificare, dar nu de aici (capul). Niciodata nu veti simplifica de aici. Micul instrument numit creier a fost proiectat si programat pentru confuzie. Asta il face fericit. il face sa cante. Dati-i un puzzle, o sa-l rezolve. De ce oamenii fac rebusuri? De ce? Creierul!! ii ofera un mic exercitiu. De ce joaca solitaire in fiecare seara? De ce fac acestea? Creierului ii place complexitatea si este OK, cu exceptia cazului in care credeti ca sunteti creierul vostru. Apoi viata voastra va fi plina de confuzie si complexitate, enigme, ghicitori, provocari, pana cand va macina, va epuizeaza si ajungeti aici. Apoi realizati ca putea fi simplu. Poate fi orice alegeti.


Asa ca, Shaumbra, este dur afara si noi am vorbit despre asta de mult timp. Cred ca ati putea spune ca a fost profetita. stiti, eu nu ma gandesc prea mult la profetii, pentru ca au tendinta de a intra uneori in taramurile sarlataniei. Daca cineva ar urmari profetiile, ar descoperi ca multe nu se adeveresc. Mare parte din profetii sunt pline de drama.


Daca cineva ar putea distila constiinta si energia, daca le-ar privi dintr-o perspectiva foarte simpla, daca ar privi-o acum 1.000, 2.000, 5.000, 10.000 de ani, ar ajunge la aceeasi concluzie de baza: omenirea urma sa treaca, la un moment sau la altul, printr-o evolutie uriasa. Vor fi cele mai multe fiinte intrupate pe Pamant, mai multe ca oricand altadata, un nivel mai ridicat al populatiei, in combinatie cu fiinte noi ce vin din alte taramuri, care nu au mai fost niciodata pe pamant, in combinatie cu Noua Energie, in combinatie cu mult haos, totul in acelasi timp. 


Avea sa fie un timp de imensa transformare pe aceasta planeta, o transformare ce vine nu din destin, ci din alegerea oamenilor, cei care au spus: “Suntem pregatiti pentru ceva putin diferit. Suntem pregatiti sa fim maestri ce traiesc pe Pamant, in loc de a fi cei care aspira la asta, in loc de a trece prin intrupare dupa intrupare. Suntem pregatiti sa traim aici constienti si in bucurie”.



Astfel ca noi trecem – voi treceti – dincolo de multe lucruri vechi acum. Dar ei au spus – ei fiind Kryon, Seth, Ramtha, Tobias si Kuthumi – au spus de mult timp ca va fi mult stress si ca va fi multa lupta. Multe sisteme vechi se destrama, caci fac loc sistemelor noi. in particular, voi si alte fiinte orientate spre constiinta ii simt mai mult efectele. De ce? (cineva spune: “Fiindca suntem sensibili”; altcineva spune: “Constienti”) Sensibilitate si constienta, este absolut corect, caci sunteti mai constienti. Sunteti mai constienti decat multi dintre ceilalti. Asta este o binecuvantare si un blestem. Vestea buna este ca sunteti mai constienti. Vestea rea este ca nu va puteti intoarce. Puteti fugi, dar nu va puteti ascunde. Le-ati incercat pe amandoua. (rade) Le-ati incercat pe amandoua.



Am vorbit de mult timp despre prabusirea sistemelor vechi. Sisteme vechi, precum cel financiar. Financiar, ce se petrece acum? Colaps total. Colaps total. Acum, ni s-au pus intrebari la seminarii anterioare, despre cand si daca economia mondiala se ba prabusi. Am sa va spun ceva. S-a petrecut acum doi ani. Deja s-a prabusit. Nimeni nu s-a dus la petrecere. Nimeni nu a stiut cu adevarat. Atunci cand spun ca s-a prabusit, inseamna ca bazele aflate in spatele sistemelor financiare de acum deja s-au deteriorat. Mai sunt sustinute de putina credinta, de multa speranta si de catre oameni care au mari interese in caile vechi. Dar, intr-un fel, deja au ajuns la final.


Noul sistem – un sistem mult mai echitabil, un sistem mult mai echilibrat energetic si, absolut, un sistem mai constient – deja este dezvoltat, este deja in procesul proiectarii si constructiei chiar acum. Nu este doar o speranta sau un vis. De fapt se petrece. Voi spuneti: “Unde? Undeva in Zurich?” Nu, chiar aici. Iar voi spuneti: “Dar, Adamus, noi nu suntem experti in finante. Adu-ti aminte, noi avem probleme cu abundenta!” (rasete) Azi am butonul cu rasete? Nu. Ok. Nu e nevoie de el. Nu e nevoie de el. O sa radeti pana or sa va dea lacrimile sau o sa fie ceva pana or sa va dea lacrimile.


Nu e nevoie sa stiti detaliile. Nu e nevoie sa intrati in structurile sale mentale. Deja il creati, indiferent de credeti sau nu. inca nu-l traiti, dar il creati. Ceva din adancul vostru spune: “Hei, nu era corect. Hei, nu mai functioneaza. Hei, trebuie sa fie un flux energetic mai bun”. Nu e nevoie sa stiti despre actiuni si obligatiuni, si nici despre bonuri de tezaur.


Apropo, sunt amuzat. V-ati prins vreunul? Aveti agentiile de rating. Uneori este evident, dar oamenii nu pricep. “Standard and Poor”[3] este una. “Moody”[4] este alta. Mai este una – “Fitch.” Fitch. Suna de parca cineva va ia ceva din buzunare. “Am sa iau ceva de aici si o sa stie niciodata”. Ce fel de nume sunt acestea pentru mari agentii de credit, cu o mare reputatie, cele care dau ratingul statelor si marilor corporatii…? “Standard and Poor.” Cum ar suna: „Plin de speranta si abundenta”? Ar fi un nume mai bun. in loc de Moody’s, cum ar suna „Fericit!” Rating: Credit Fericit! Suna asiatic. Asa ca… da, cativa dintre voi au priceput. Asa ca, dragi Shaumbra, se petrec multe acum.


Acum, pe de o parte, sunt, de fapt, incantat de asta. Daca nu s-ar fi petrecut, cred ca as fi fost putin dezamagit – de voi. Nu de mine, ci de voi – insemnand ca daca nu s-ar fi petrecut destule aici si in starea de vis, cu alte cuvinte, daca energiile nu s-ar fi miscat, daca ar fi fost cu adevarat blocate, am fi avut o discutie cu totul diferita acum daca energiile ar fi fost cu adevarat, cu adevarat blocate.
Scuzati-ma, aceste obiecte cu motor ale voastre pur si simplu… (inchide un ventilator) asta si telefoanele voastre mobile.



Am putea avea o discutie diferita – ea vrea ventilatorul! – despre energia cu adevarat blocata, dar de fapt nu este asa. De fapt nu e asa. Se misca foarte repede. Rezultatele despre care cititi in ziare, stiu ca va sperie si nu ar trebui, de fapt. Acum, nu fiti nici orbi fata de ele. Nu… (suna telefonul mobil al cuiva) Kryptonita. (rasete, caci merge cu spatele) O simt. Oh! (se asaza) Cred ca o sa lesin. (rasete, rade si Adamus)



LINDA: Va rugam sa inchideti telefoanele mobile. Adamus nu e un mare sustinator al lor. Nu o sa fie prea dragut.


ADAMUS: Nu, de fapt, am decis ca… (ia un pahar de pe masa)


LINDA: (suspina) Pune-l jos! Lasa-l jos!


ADAMUS: Vreau sa-i spal, sa le ofer un mic botez. (merge catre Kathleen cu paharul)


LINDA: Lasa-l jos!


ADAMUS: Oriunde ar fi.


KATHLEEN: il inchideam! (Adamus rade si lasa paharul)


LINDA: Nu, e limonada. N-ai vrea sa faca asta.



ADAMUS: Dar este buna. Unde ramasesem? Oh, energie blocata. Am putea avea o discutie cu totul diferita. De fapt se misca. Provoaca multa drama in afara, multi oameni intra in panica, nu sunt siguri ce urmeaza sa se petreaca. Oh, si mai sunt si toti falsii profeti care apar acum si cu adevarat ii numesc falsi. Toti cautatorii dramei, toti cei ce se hranesc cu energie, toti egocentricii au tendinta de a iesi din cutii. O sa vedeti tot mai multi dintr-acestia. Scenariul sfarsitului lumii, teorii ale conspiratiei. Va rog, Shaumbra. Va exista o mica tendinta a unora dintre voi de a intra in teorii ale conspiratiei. Nu este asa. Nu este asa.


De fapt, am mai spus inainte, dar o sa repet aici – si spun asta sincer – liderii politici ai lumii – si sunt foarte putini cei pe care i-as numi lideri – liderii politici ai lumii nu sunt suficient de inteligenti ca sa urzeasca o conspiratie. Cu adevarat asa este. (rasete) Cu adevarat. (cateva aplauze) Sunt atat de coplesiti de gunoiul lor, de egourile si de agendele lor incat nu se pot ridic ala nivelul de claritate si simplitate al indeplinirii unei conspiratii.


Ceilalti la care v-ati putea gandi ca sunt in conspiratii, care au multi bani si vor si mai multi, am sa va spun ceva despre ei. Cauta sa mearga altundeva cu banii lor. Ei sunt cei care investesc in calatorii spatiale. Ei nu vor planeta. Cu toti banii pe care ii au, realizeaza ca nu o vor, ca nu vor toate problemele de aici.


De ce? De ce? Multi dintre ei realizeaza ca poti avea toti banii din lume si inca sa te lupti cu multe care se petrec. Ei folosesc, de fapt… iar acesta este un fapt… exista grupuri de oameni bogati care isi folosesc banii pentru a realiza contactul cu extraterestrii, astfel incat sa poata pleca din acest loc. si ei au vorbit despre… au tot felul de agende: viata eterna, sex extraterestru si toatele celelalte. isi folosesc banii pentru explorarea extraterestrilor. Acum, as vrea sa apar uneori in fata lor si sa le spun un lucru sau doua despre extraterestri, dar sa ii lasam cu distractia lor.


Asa ca, oricum, se petrec multe pe planeta, multe energii, si veti continua sa vedeti asta pentru un timp. O mare schimbare, oricum vreti sa-i spuneti. Amintiti-va – trebuie sa subliniez asta, vreau sa o subliniez de 10 ori – nu este vorba despre voi. Nu-mi pasa cat de mult credeti voi ca este asa, de cat de mult incercati sa va tineti de asta si sa pretindeti ca este, nu este vorba despre voi. Cu adevarat. Nu.


O parte din voi preia mult din asta. Preluati aceste… Sunteti un mare receptor si emitator. Sunteti un receptor psihic. Culegeti toate cele care se petrec acolo, le preluati ca fiind ale voastre. Le camuflati. Cumva le reconstruiti. Le deghizati ca sa pretindeti ca este o problema emotionala personala, ca sa pretindeti ca este o problema cu abundenta sau cu o relatie a voastra. Nu este asa. De cate ori trebuie sa spunem asta? De multe ori, pentru ca voi continuati sa va ganditi: “Ei bine, Adamus probabil ca vorbeste cu Timothy, nu cu mine. Adamus vorbeste cu ceilalti, fiindca eu inca am toate acele probleme.” Nu sunt ale voastre.


Sunteti fiinte foarte sensibile la un anume nivel, simtiti ce se petrece, dar faceti aceasta deformare odata ce ajunge la voi si pretindeti ca va apartine. Unii dintre voi urmeaza teoria lui ‘cine ai fi daca nu ai avea probleme.’ Cu adevarat. Problemele – setul de probleme aflate in fata voastra, cu care va treziti dimineata si cu care va duceti la culcare seara – va aduc aminte ca sunteti in viata, ofera creierului ceva cu care sa lucreze. Va ofera emotie si drama.


Oh, stiu ca o parte din voi injura si spune: “Vreau sa trec de aceste probleme”. Va rog sa nu ma scuipati, dar trebuie ca le vreti, altminteri nu ar fi aici. Cu adevarat. Cu adevarat. Daca realmente nu ati avea acele probleme, cu adevarat ele nu ar fi acolo. Asa ca am spus asta anul trecut, am spus-o cu un an inainte… (Linda pune o palarie in fata lui)



LINDA: Este un scut, ca nimeni sa nu te loveasca.


ADAMUS: Nu, doar… aici, tu stai aici. (rasete, caci se asaza in spatele ei) Asa ca… am spus asta anul trecut, am spus-o si cu un an inainte. Daca se petrece ceva in viata voastra, daca este acolo in mod repetitiv, daca ceva se petrece, trebuie sa fie ceva ce va place la acel joc. O parte din voi, evident, uraste jocul, dar o parte din voi adora jocul. Intrati acolo – voi sunteti seful, voi sunteti creatorul – ce anume va place la el? Pentru ca de asta este aici. Nu exista alt motiv. Nu va este impus din afara, de altcineva, nici macar, trebuie sa spun, de aspectele voastre, pentru ca daca este acolo, chiar daca un aspect creeaza, voi il lasati sa creeze. Voi lasati acel aspect sa se amestece peste voi. Voi lasati acel aspect sa va impiedice cu adevarat sa fiti cel mai bun prieten al vostru.


 
Seria noua



Seria cea noua. Tocmai am terminat seria (Urmatoare), e timpul pentru seria cea noua. Cum o vom numi? (cineva spune: “Seria noua”) Seria noua. Este cam la fel de creativ precum seria mea (URMaTOARE). Iar dupa un an o putem numi Noua Serie (URMaTOARE) si o sa continuam de acolo.


Stati o clipa. Simtiti un moment. Ce se petrece? Ce se petrece acum? (audienta spune “Haos”) Oh, seria Haosului. Ar fi bine. Chiar ar atrage atentia. De fapt, nu e rau. Eu am ceva putin diferit in minte. Simtiti. Da.



SHAUMBRA 1 (o femeie): Dezvaluire.

ADAMUS: Dezvaluire. Asta ar merge.

SHAUMBRA 2 (o femeie): Noua Energie.

ADAMUS: Noua Energie. Tobias a facut asta. S-ar supara daca i-am fura titlul.

SHAUMBRA 3 (o femeie): A ascensiunii.

ADAMUS: A ascensiunii. S-a facut deja.

LINDA: Corpul de Constiinta. (cei din sala striga alte cateva idei)

ADAMUS: A evolutiei. Ok, ne apropiem. Maestri… impamantarea Spiritului.

SHAUMBRA 4 (o femeie): A absolvirii.

ADAMUS: A absolvirii. A doua absolvire. A treia absolvire. (rasete) Absolvirea finala. Absolvirea finala: continuarea. Noua constiinta. Toate sunt bune. Vedeti, strangem putina energie aici. Da, Vince?

VINCE: Plutirea prin rahat.

ADAMUS: Plutirea… Plutirea prin Makyo, da. (rasete)

LINDA: Revolutia constiintei. (din sala se ofera mai multe sugestii)

ADAMUS: Linda?

LINDA: Revolutia constiintei.

ADAMUS: Revolutia, ooh, a constiintei. Da! Asta ar atrage ceva atentie. Ar atrage ceva atentie. Toate sunt bune. Am sa va ofer si propunerea mea, dar nu inseamna ca este cea corecta.

LINDA: Putem sa votam ca nu? (rasete)

SART: Urmatoarea mare aventura a lui Sart. (multe rasete)

LINDA: Sigur asta este.

ADAMUS Urmatoarea mare aventura a lui Sart. Ar fi bun. Da. Da. Ar fi bine, Sart, mai putin pentru toti cei care asculta. Oricum, ei iti pot simti energia.

SART: Sa vina!

ADAMUS: Da. Multe sugestii si, cu adevarat, noi ne punem la un loc ideile, creativitatea. Iata la ce ma gandeam eu si o sa explic intr-un minut. (Adamus scrie pe tabla) “e2012.” Acum dati-mi voi e sa explic. Nu sunteti obligati sa va placa. Este o idee buna, totusi.


 
 
Totul este energie




Dati-mi voie sa explic. Cel mai mare lucru care se va petrece in urmatorul an si jumatate – poate doi ani – si puteti scrie asta pe oglinda, in masina sau oriunde, insa acum totul este energie. Acum totul este doar energie. Va rog sa puneti un semn dupa asta, cu alte cuvinte, o mica nota de subsol. Atunci cand spun ca totul este energie, nu vi se aplica voua neaparat, dar se aplica la tot ce se petrece in lume acum. Puteti distila asta, o puteti simplifica – fiecare actiune, fiecare joc, fiecare stire, totul – daca le simtiti, totul se leaga de energie.


Este multa energie in miscare acum, energie in haos. Haos total. Energie care distruge sisteme vechi in incercarea de a construi noile… nici nu vreau sa le spun sisteme, insa noi formate sau standarde, noi ghizi pentru felul in care au fost lucrurile. Lumea este intr-o criza a energiei. O criza a energiei. Daca priviti la orice acum… combustibilii, evident. Situatia combustibililor, este o criza a energiei acolo. S-a vorbit despre ea de mult timp, nu e nimic nou, insa aceasta planeta a folosit combustibili foarte, foarte vechi, arhaici. si este uluitor, pentru ca exista energie in aer chiar acum, doar ca nimeni nu a priceput cum sa o adune la un loc si sa o foloseasca – s-au apropiat de cateva ori, dar inca nu au atins-o – fiindca… fiindca… deoarece…



LINDA (si audienta): Constiinta.



ADAMUS: Constiinta inca nu este acolo. in momentul in care constiinta ajunge acolo, atunci solutia dintr-o data este acolo – ceva care este perfect curat, total gratuit, usor de utilizat, inlocuieste petrolul, carbunele si gazul natural, ca si pe multi din combustibilii fosili. insa lumea are un dezechilibru interesant al energiilor acum.


Asa cum am spus inainte, resursele naturale necesare sustinerii populatiei pe aceasta planeta, acum si in urmatorii 20, 30 de ani, pur si simplu nu exista. Exista potentialul trecerii de la o criza la alta. Imaginati-va chiar acum o criza a banilor, dar urmatoarea criza adevarata, adevarata este combustibilul. Imaginati-va rezervoarele secand sau populatia ori consumul populatiei crescand la un nivel la care extractia, rafinarea, distribuirea nu pot tine pasul, astfel ca preturile explodeaza. Schimba tot ce se petrece pe Pamant.



si, prieteni, aceasta nu este o predictie, ci se petrece. Nu este fictiune, este real. Multi oameni vor sa inchida ochii; voi puteti face ceva. Voi faceti ceva. Datorita lucrarii pe care o faceti cu voi insiva, nu ca sa salvati planeta, nu ca sa salvati universul sau orice altceva, lucrarea pe care o faceti in propria voastra constiinta in mod egoist, sclipitor de egoist pentru voi insiva, este ceea ce creeaza o diferenta, va crea diferentapentru problemele cu care se confrunta Pamantul acum.



Lucrarea pe care o faceti de fiecare data cand preluati pentru restul lumii o problema mica – cu adevarat este problema lor, nu a voastra –, dar de fiecare data cand preluati, pretindeti ca va apartine, va luptati cu ea, va chinuiti cu ea, va bateti cu ea, va temeti de ea, realmente va ajuta sa intelegeti ceva mai clar despre constiinta voastra.


V-ati gandit ca era calea voastra spirituala. Ati numit-o calea voastra spirituala. Nu este. Ati trecut dincolo de calatoria spirituala. Cu adevarat. inca mai pretindeti ca o faceti, dar ati trecut dincolo de ea. Asa ca atunci cand preluati o problema, gandindu-va ca este a voastra, va luptati cu ea si in cele din urma ajungeti la o noua intelegere sau la o noua constientizare, aceasta va avea un mic efect stralucitor asupra constiintei de masa, asupra restului lumii.



Poate pare putin deplasat sa spun asta. Voi spuneti: “Ei bine, ce legatura are cu asta problema mea cu un prieten sau cu o ruda?” Are toata legatura, pentru ca voi creati foarte activ potentiale noi pentru schimbare pe planeta, prin crearea unei noi constiinte pentru voi.



inapoi la subiect: planeta este intr-o criza a energiei. Puteti vedea asta chiar acum. Energia in relatii – foarte multi dintre voi ati experimentat probleme cu relatiile in ultima luna – energie in relatii, pentru ca este o situatie a energiei. Este un joc vechi al furtului de energie care continua si se petrece cu membrii familiei, cu prietenii si la serviciu. Apoi va intrebati: “Ce nu e in regula cu mine? De ce nu ma descurc cu oamenii? De ce nu ma plac?” Fiindca ei joaca un joc al energiei. Fura. incearca sa ia ceva de la voi.



Acum este o paranoia a energiei pe Pamant. Se manifesta in moduri diferite. Exista mentalitatea lui “insuficient” – “Nu e suficient pe aici, asa ca trebuie sa inhat tot ce pot.” Daca simtiti acum constiinta de masa, exista un vid urias, un gol aflat acolo acum. Oamenii simt colectiv ca nu este suficient, iar acest lucru este alimentat de stiri, de cei plini de drama si de toti ceilalti – “Nu este destul”. Creeaza un vid. Creeaza dorinta sau simtirea oamenilor – “Mai bine sa pastrez ceea ce am sau, si mai bine, as putea sa mai fac rost si de ceva in plus. Vin vremuri grele.”



Asta creeaza o imensa criza a energiei emotionale. Va cauza o criza a alimentelor, iar cu asta ma puteti cita: aceasta planeta poate creste suficienta hrana pentru a sustine 10 miliarde, poate chiar 20 de miliarde, in constiinta potrivita. Dar vor fi razboaie pentru hrana, chiar si daca planeta poate rodi suficient. Am mai vorbit inainte despre agricultura si agricultura cu constiinta, despre cum sa cresteti constient alimente care sa suplineasca volume uriase de hrana. Iar corpurile, corpurile de constiinta, nu au nevoie de mari cantitati de hrana. Au nevoie doar de putina conectare cu energia.


Va puteti descurca cu jumatate din mancarea pe care o consumati acum, daca doriti. Nu sunteti obligati. Nu sunteti obligati. Va puteti descurca cu jumatate. Nu este vorba despre a slabi, ci despre a va acorda corpul. Nu mai are nevoie de aceleasi cantitati. De fapt, ati observat in zilele in care mancati prea mult ca va doare cumva? Deoarece corpul vostru devine mai sensibil.


Exista o criza generala a energiei si in urmatorul an si jumatate tot ceea ce cititi, ceea ce are loc pe aceasta planeta, de la sistemul bancar la mancare, la relatii, tehnologie si orice altceva este legat de energie.



Furtul de energie are loc in multe moduri stranii acum. Unul dintre lucrurile pe care le veti vedea mai mult… veti vedea mai putin razboi, apropo. Razboiul este putin prea direct si brutal si, de fapt, nu obtineti prea multa energie prin mersul la razboi. Ei incep sa priceapa. Costa mult sa mergi la razboi, asa ca se gandesc la alte cai. “Ei” – stiti, colectivitatea, oamenii din guverne.


Razboaiele noi, noul mod al hranirii cu energie este reprezentat de lucruri precum razboaiele codurilor, cele digitale, iar ele sunt purtate acum nu doar de hackeri studenti care creeaza virusii si lucrurile care va priveaza pe voi si pe alti utilizatori de computere de dreptul de a le folosi. Este un virus SES[1] asezat in programul computerului. Literalmente merge acolo si fura energie.



Uneori voi spuneti: “Ei bine, de obtin acesti hackeri pentru ca produc distrugere?” Energie. Cu adevarat. O primesc direct si indirect. Ei primesc un impuls din faptul ca provoaca haos. Ei primesc o hranire indirecta cu energia care revine la ei. Mania si furia voastra fiindca vi s-a spart computerul ridica un nivel de energie care tasneste inapoi. Ei nu stiu ca pentru asta fac programul, dar la asta duce. Acum se petrece in corporatii. Se petrece in autoritati de stat. Ei creeaza codurile care intra si pervertesc, distorsioneaza si fura energia. 


Astfel ca acum avem in curs uriase batalii energetice, care au loc in multe feluri. Cititi stirile, daca indrazniti, maine, saptamana viitoare, iar in loc de a citi cuvintele tiparite pe hartie sau prezentate pe ecranul computerului, ganditi-va acum la ele in termenii urmatori: totul este energie. Totul. Totul este energie. Haideti sa respiram adanc cu asta.



Asta se petrece acum in lume si nu este absolut nicio nevoie sa va temeti de asta, absolut sa nu va ingrijorati. Voi, dragi prieteni, veti aduce volumul absolut potrivit de energie care sa va serveasca absolut in moment.


Absolut, nu e nimic de care sa va temeti, cu exceptia cazului in care asa vreti, cu exceptia cazului in care vreti sa urmati acea cale, desigur. Acum, de asta sugerez un nume precum “e2012,” fiindca totul va fi legat de energie. Puteti schimba numele, daca vreti. Pastrati numele. Ganditi-va la asta. Totul este energie.



LINDA: Vreti cu totii sa-l pastram? (audienta raspunde: „Daaaa!”)


ADAMUS: Oh, si este un nume bun, semi-dramatic, datorita agitatiei legate de 2012. La sfarsitul lui 2012, nu va avea loc vreun mare eveniment. Va fi multa tulburare, mult haos intre acum si atunci. Vor mai fi multe situatii precum cea pe care am avut-o de curand in Norvegia. Este energie. Este energie acumulata.
si nu a fost doar acel individ (se refera la evenimentele din Norvegia). Este destul de interesant sa citesc stirile prin ochii unora dintre voi. Apare intrebarea: “Acel individ a actionat singur?” Ei bine, nu. El actiona din partea unei constiinte, indiferent daca mai stia pe altcineva sau daca era constient de asta. El punea in scena un lucru foarte virtuos, foarte manios si in mare cautare de energie, impreuna cu altii cu minti asemanatoare.



stiti, se fac niste conexiuni. Extremistii – indiferent daca se ocupa de politica, de terorism sau de altceva – extremistii se conecteaza, tot asa cum si voi va conectati unii cu altii, chiar daca nu sunteti impreuna. Noi ne conectam acum cu Shaumbra din intreaga lume, chiar daca ei nu sunt aici. S-ar putea sa nu le stiti numele, dar exista o conectare energetica. Ei bine, ei se conecteaza, si, in special daca sunt suficient de intuitivi ca sa stie cum sa se conecteze in starea de vis, in alte taramuri, in Taramurile Apropiate, ei se conecteaza si isi alimenteaza unii altora punctele de vedere si credintele.


Sub asta este multa lipsa. Mare parte din situatia energiei este lipsa, iar ei vor da vina pe un grup sau pe altul, pe stat, pe parinti sau pe altceva. Ceea ce experimenteaza ei este lipsa, astfel ca trebuie sa obtina energie ca sa stimuleze, ca sa simta ca ei obtin ceva.


Dar, asa cum stiti, daca ati urmat cursul lui Tobias despre energiile sexuale, daca sunteti victima, veti fi abuzator. Punct. Daca cineva v-a luat energia, mai devreme sau mai tarziu o veti lua si voi pe a lor, chiar daca nu sunteti constienti de asta. Este modul in care lucreaza hranirea. Puteti avea o mare hranire… unii dintre voi ati avut drama in vietile voastre in ultima saptamana. Nu ma uit la nimeni anume, dar ati avut drama in viata voastra. Este un fel de impuls pentru un moment scurt. Chiar daca era drama, v-a oferit putina hranire, iar voi incepeti sa fiti mai constienti de ea si, poate, sa va simtiti putin vinovati pentru asta, insa v-a adus aminte ca sunteti in viata. De fapt v-a revitalizat corpul si fiecare parte din voi pentru scurt timp.




Dar cand ea dispare, v-ati intors la realitate. V-ati intors la viata de zi cu zi si atunci va prabusiti. Aveti o prabusire energetica. Ei bine, vampirul din voi trebuie sa iasa atunci si ca mai obtina energie de undeva. Este ciclul. Este exact ceea ce Tobias a spus atat de profund in scoala Energiilor Sexuale.



Astfel ca aveti toate aceste dinamici in curs, toata hranirea care are loc, tot vidul din constiinta de masa, oameni care simt – lucru consolidat de stiri – ca nu este suficient. Nu este suficient. Nu este suficient. Astfel ca ei ies ca sa se hraneasca. Nu o vor face prin razboaie, ci in multe alte feluri – prin atentia la stiri, prin manipulare financiara, prin toate celelalte.



Shaumbra, cand spun ca totul este energie, pun un asterisc dupa asta – cu exceptia voastra. Cu exceptia voastra. Hai sa vorbim despre asta. Restul lumii opereaza asupra crizei energiei si a energiei haosului. Se va rezolva cu bine, deoarece va duce aceasta planeta la nivelul urmator, iar voi veti incepe sa vedeti diferenta in circa doi ani de acum inainte. insa acum nu e nevoie sa va afecteze. Este parte a evolutiei. Este parte a rezistentei la schimbare. Este parte a structurilor vechi care nu vor sa renunte, dar se va petrece. Se petrece. Se petrece.



 
Constienta



Hai sa vorbim acum despre voi si, pentru a face asta, am sa vorbesc despre constiinta. Constiinta. Ce este constiinta? Un cuvant lung, greu de scris. (audienta ofera diverse raspunsuri)



DAVID: Constienta.

ADAMUS: Constienta. Da, si David primeste un premiu Adamus. insa data viitoare, David, vreau sa canti tare. CONSTIENTA!

DAVID (striga): CONSTIENTA!

ADAMUS: Asa. Da. David primeste un premiu Adamus pentru ca a fost chiar langa mine si l-am auzit. (rasete) Dar, David, inainte sa accepti, trebuie sa te rog sa faci o alegere. Ai de ales intre premiul Adamus sau bani, 20 de dolari. Pe care il iei?

DAVID: (alege premiul) Mai valoros ca aurul.

ADAMUS: Mai valoros ca aurul. Bun raspuns. Orice raspuns ar fi fost bun, dar este un raspuns bun. Bun. Interesant, interesant. Ati observat micul schimba de energie care a avut loc?

LINDA: intre tine si Edith? (rasete, Adamus o saruta pe Edith)

ADAMUS: Da! Eu sarut, dar nu povestesc niciodata! Deci constiinta este constienta. Ce este constienta? Ce este constienta? Hai sa facem cateva exercitii cu constienta.

Mai intai, caut doi voluntari. Vince, tu esti unul dintre ei, iar tu, Mary, esti celalalt. Multumesc pentru ca v-ati oferit. (rasete) Iata ce trebuie sa faceti. Vince, tu te duci pe terasa si doar… mergi acolo si fii constient. Mary, mergi in parcarea din fata si fii constienta. O sa va chem inapoi intr-un moment. Este o intrebare interesanta. Ce este constienta? Ei stau acolo… fiind constienti… hai sa-i chemam inapoi acum. A fost destul timp ca sa fie constienti.


LINDA: Acum?

ADAMUS: Da. Ok. Vince, Mary, veniti inapoi. El este constient ca nu vrea sa fie inauntru. (rasete) E mult mai placut afara. Vince, trei lucruri de care ai fost constient.

VINCE: Cat de frumos era acolo.

ADAMUS: Frumos, ok.

VINCE: Adierea racoroasa.

ADAMUS: Adierea racoroasa, grozav.

VINCE: si ca viata este buna.

ADAMUS: Viata este…

VINCE: Buna.

ADAMUS: Oh, bun. Am crezut ca ai spus altceva. Viata este buna. Ok, Mary, trei lucruri. De ce anume ai fost constienta?

MARY: De a fi in momentul Acum.

ADAMUS: A fi in momentul Acum. Cu adevarat?

MARY: intr-un fel. (rade)

ADAMUS: Ok. Nu ca sa dezvalui secrete, dar spuneai: “Ce ar trebui sa fac aici?” Dar si acesta este un fel de moment Acum. Ok, urmatorul.

MARY: De a nu fi asa de mult in minte.

ADAMUS: De a nu fi in minte. Da. Ai realizat ca erai in minte. Ok.

MARY: Da, asa e.

ADAMUS: Erai constienta in minte. Ok. Mai departe.

MARY: Respiram.

ADAMUS: Pardon.

MARY: Nu stiu.

ADAMUS: Nu stii.

MARY: Ca respiram, nu stiu.

ADAMUS: Ok, doua, doua din trei. Nu e rau. Ok, acum hai sa facem asta ca grup. John, te rog sa pui muzica ce s-a cantat la inceputul sesiunii, „The Mandolin Highway”[1]. Hai sa reducem putin lumina si sa cream un fel de atmosfera misterioasa. Sa cante muzica si, pe masura ce ea continua, vreau ca voi sa fiti constienti. Respirati adanc si fiti constienti. Fiti constienti. [muzica]

ADAMUS: Excelent. Linda, ia microfonul, te rog. Putem aprinde iar lumina. De ce anume ati fost constienti? Fara makyo, va rog. De ce anume ati fost constienti?

ELIZABETH: Am simtit doar – am fost constienta de varfurile degetelor mele care atingeau.

ADAMUS: Bun.

ELIZABETH: Am fost constienta de corpul meu care vroia sa se miste in ritm, pur si simplu simteam ca sunt acolo.

ADAMUS: Poti, daca vrei.

ELIZABETH: Ok. Am fost constienta, mai mult decat orice, de schimbare, de faptul ca energia ma ridica.

ADAMUS: Da. Bun. Excelent. Multumesc. Bun. Urmatorul.

EDITH: Am fost constienta de un fel de picaturi stralucitoare care imi umpleau inima si bucuria pur si simplu curgea, iar apoi erau un dans, dans, dans.

ADAMUS: Bun. Bucurie. O sa rezum asta ca bucurie, cumva efervescenta. Grozav. Altii

TIFFANY: Eram constienta ca am iesit din cap, iar asta m-a facut sa fiu adormita si sa vreau sa dorm.

ADAMUS: Somnolenta. Excelent. Excelent. O sa vorbim despre asta. Somnolenta. Bun.

SHAUMBRA 5 (o femeie): O senzatie de avant si de fericire.

ADAMUS: Bun. Excelent, or sa mai fie cativa. Orice constientizare, nu e nevoie sa fie ceva ezoteric. Poate fi orice.

LULU: Da. Eram constienta de schimbarile de ritm si de combinatia diferitelor instrumente.

ADAMUS: Da. Erai constienta de miscarile muzicii.

LULU: Da. Apoi ele intra si ies.

ADAMUS: Bun. si muzica a fost buna. Minunat. Bun. Orice altceva. Constienti de caldura?

KAREN: Mie mi s-a parut ca era viata insasi, chi. Am vazut plante, seminte, care incepeau sa creasca si sa tot creasca, iar apoi au inceput sa se rasuceasca si cred ca era…

ADAMUS: Erai intr-o calatorie psihedelica din anii 60. (rasete) Cum ai rezuma asta? Ce…

KAREN: Viata, chi. Energia chi.

ADAMUS: Ok. Excelent. Minunat. Bun.

MCKENZIE: Am fost constienta de un nou proiect artistic ce se forma in mintea mea.

ADAMUS: Ah, bun. Am sa scriu creativitate. Minunat. inca doi. Orice lucru de care ati fost constienti. Orice. Poate fi ceva ce ati considera a fi banal. Da.

HEATHER: Am fost constienta de ceva care ma atingea chiar aici. Energia curgea prin corpul meu si un miros a trecut chiar pe langa mine.

ADAMUS: Da.

HEATHER: Pur si simplu a trecut pe langa mine.

ADAMUS: Probabil ca era Kuthumi. (cateva rasete) Mirosul si atingerea. Ok. Urmatorul.

GAELON: Eram constient de ritm si de ce simteau toti ceilalti.

ADAMUS: Da. Erai constient si de sala.

GAELON: Iar energia din sala curgea cumva.

ADAMUS: Minunat. Ok, bun. Cam asta este pentru acum. Multe niveluri diferite de constienta. Constiinta este constienta. Acum haideti sa mai avem o experienta aici, cu ingaduinta Aandrei, daca nu te deranjeaza. Vom reduce iar lumina. La ultima noastra intalnire, Aandrah a facut respiratia tacuta. Frumoasa respiratie tacuta. O putem repeta? Da, respiratia tacuta. Ea ar putea incepe cu cateva cuvinte, daca doreste, iar apoi poate intra in… Acum fiti constienti. Este putin inselator, pentru ca in curand nu veti auzi cuvinte de la Aandrah.

AANDRAH: Asezati-va confortabil. Simtiti-va pe voi. Ahhh. Da. Ok. Pe masura ce va asezati tot mai adanc in centrul vostru, primiti. Doar primiti. Respirati atat de adanc, simtiti respiratia cum parcurge tot drumul, pana in adanc, in centrul vostru. Observati ca pe masura ce incetiniti ritmul respiratiei voastre… adanc, incet, lent. Respirati… inspirati si expirati. Inspirati… expirati. Respiratie dupa respiratie. Respiratie dupa respiratie. Adanc, incet, respirati. (tacere)

ADAMUS: Multumesc, Aandrah. Multumesc. Linda, daca ai putea, du iarași microfonul la audienta noastra din studio.

LINDA: Este placerea mea.

ADAMUS: De ce anume ai fost constienta?

JANE: Am fost constienta de o adiere care sufla asupra mea.

ADAMUS: O adiere. Bun te-ai simtit bine?

JANE: Da.

ADAMUS: Bun.

MARC: Expansiune.

ADAMUS: Expansiune, excelent. Cum te-ai simtit? ti s-a umflat corpul sau ti s-a marit capul?

MARC: M-am simtit mai usor.

ADAMUS: Te-ai simtit mai usor. Bun, bun. Asta inseamna ca era mai stresant sau mai putin stresant?

MARC: Mai putin stresant.

ADAMUS: Mai putin stresant. Bun. Uneori expansiunea poate fi foarte stresanta. Bun.

ALAYA: Mi-am simtit inima batand.

ADAMUS: Bun.

ALAYA: Inima mea.

ADAMUS: Cand a fost ultima data cand ti-ai simtit inima?

ALAYA: Nu am stat niciodata sa o simt.

ADAMUS: Da, uimitor, nu-i asa?

ALAYA: insa realmente i-am simtit ritmul.

ADAMUS: Uluitor! Ai o inima si bate! Ce o face sa bata?

ALAYA: Eu.

ADAMUS: Absolut. Frumos. Inima batand. Urmatorul.

DORIS: Constiinta pura…

ADAMUS: Constiinta pura…

DORIS: … care aduce lacrimi. Fara simtire emotionala, insa puritate si lacrimi.
 
ADAMUS: Bun. Bun

DORIS: Atunci cand am simtit ochii Aandrei…

ADAMUS: Am sa te provoc putin.

DORIS: Ok.

ADAMUS: Nu ca sa ma iau de tine, dar oricine vine aici permite asta. Constiinta pura, atunci cand ajungi la acel punct, nu va avea absolut nicio senzatie, nicio simtire, nimic. Nu-ti va aduce lacrimi in ochi. Tu ai simtit constiinta si potențialul puritatii constiintei, dar cand esti, de fapt, in constiinta pura, nu este simtire, iar acesta e un lucru bun. Nu exista senzatie. Nu sunt lacrimi. Ai putea spune ca este nimic si totul in acelasi timp.


DORIS: Frumusete? Este un cuvant mai bun pentru momentul in care m-am conectat cu Aandrah?

ADAMUS: Mda. Frumusete. Frumusete este conecta…

DORIS: Frumusete este ceea ce am experimentat.

ADAMUS: Absolut. Nu incerc sa te corectez sau sa ma iau de tine, dar pentru cei care asculta simt ca este important sa spun ca ceea ce ai simtit cu Aandrah era frumusete. Absolut. Potentialul constiintei pure si mai multa constienta decat ai simtit mai devreme, ieri sau anul trecut, care te va face sa izbucnesti in lacrimi, care va sterge cu blandete lucruri vechi care nu va mai servesc, in locul unora din energiile care vin cu duritate. Dar cand intri in constiinta pura – de nedescris. Sans definition. Nicio emotie si, de fapt, nicio simtire. Suna cumva plictisitor, dar nu este. Nu este. insa va multumesc. inca doua persoane.

JEAN: Am mirosit mancarea din spatele meu. (rasete)

ADAMUS: Ai mirosit… excelent. Excelent. si era placut sau nu?

JEAN: E grozav! Vreau sa ma duc sa mananc!

ADAMUS: Bun. Esti in cea mai buna pozitie acolo, doar te intinzi si iei ce vrei de acolo. Ok, inca unul sau doi.

LINDA: Ok…

ADAMUS: Apoi vom ajunge la subiect si veti spune: “Ah!”

SANDRA: Am simtit la un anume punct… am fost constienta ca simt ca nu am corp.

ADAMUS: Fara corp.

SANDRA: Ca si cum corpul disparuse, dar imediat cum am avut acea constienta, m-am intors in corpul meu.

ADAMUS: Ah, absolut. Ok. Nici un corp sau dincolo de corp. Excelent. inca unul.

SUSAN H.: M-am simtit spiralandu-ma.

ADAMUS: Spiralare.

SUSAN H.: Mm hmm.

ADAMUS: Nu ar trebui sa bei inainte sa vii aici. (rasete) Bun. De fapt, este ok sa bei. Ok. Multumesc, Linda.

LINDA: Este placerea mea.

ADAMUS: Sunt multe constientizari aici, pe tabla, fiecare dintre ele corecta, fiecare dintre ele potrivita.



Tipuri de constienta



Pe masura ce deveniti mai constienti de voi… o sa definesc acestea. Nu sunt cioplite in stanca, in nici un fel, dar sunt multe niveluri diferite de constienta, care toate se leaga de constienta. Toate sunt importante in vietile voastre acum.


Exista constientizari senzoriale. Ele vin prin cele cinci simturi umane ale voastre si sunt lucruri precum mirosul, atingerea, ascultarea muzicii care vine prin urechile voastre, simtirea adierii, chiar, intr-o anumita masura, perceptia senzoriala a inimii voastre batand, a caldurii, desigur, a corpului care se misca. Toate acestea sunt constientizari senzoriale.


As spune ca oamenii obisnuiti sunt, in general, inconstienti de circa 98% din perceptiile senzoriale din jurul lor. Ei au invatat sa se acordeze sau nu cu lucrurile. Niste motociclete au trecut pe aici pe cand ne aveam experientele. Ati invatat sa nu va acordati cu ele. Aici, in sala, s-au petrecut vizual unele lucruri, dar voi ati invatat sa le ignorati, ceea ce este bine, caci altminteri ati fi coplesiti. Va pricepeti foarte bine sa nu va acordati, cumva v-ati dezacordat de la voi.  


Perceptiile senzoriale sunt o parte importanta a constiintei, pentru a putea sa puteti percepe culoarea, atingerea si mirosul. Este foarte usor si placut si este un lucru pe vi-l puteti oferi ca dar. intoarcerea la perceptia senzoriala necesita doar sa opriti din cand in cand si sa observati ca o musca zboara prin sala, dar, cu exceptia cazului in care vi se aseaza pe fata, in general nu o veti observa si nu va veti acorda cu asta. Iar eazboara pe aici. Nu o omorati, este Kuthumi! (rasete) si… (calca el pe musca) oh, imi pare rau. Kuthumi o sa se intoarca in viata urmatoare. (mai multe rasete)



Exista si constienta mentala, constienta mintii. Cei mai multi dintre voi nu au vorbit despre ceea ce s-a petrecut in mintea voastra, iar acolo au fost multe. Mult gunoi trecea pe acolo. Ati invatat sa izolati multe in afara, dar, un lucru amuzant despre gunoiul mintii, se va intoarce. Nu pleaca undeva… ei bine, pleaca undeva, dar are tendinta de a se intoarce.


Fiecare intrebare pe care ati pus-o vreodata inca este acolo, plutind, pana primeste un raspuns. Da, sunt multe. Poate ca ar trebui sa incetati sa mai puneti atatea nenorocite de intrebari. (rasete) Chiar si lucruri precum problemele care va trec prin minte acum si care nu sunt rezolvate se vor intoarce. Sunt ca si intrebarile. Sunt nerezolvate si cauta ceva. Astfel ca toate acestea se petrec. Unii dintre voi ati avut constienta unor lucruri frumoase, a expansiunii, a unor astfel de lucruri. Multe dintre acestea sunt… este constienta gandurilor. 


Acum, multora dintre voi nu va place sa va ganditi la gandurile voastre. Nu va place sa va focalizati pe ele, pentru ca sunt doar gunoaie si deseuri care trec. Voi faceti un lucru interesant: va luati propriile ganduri, le combinati cu antena voastra psihica – capacitatea de receptiona simtiri si lucruri din exterior –, le aduceti pe toate la un loc, spuneti ca sunt ale voastre si aveti tendinta de a va descurca cu toate. si este atat de coplesitor ca incercati apoi sa inchideti tot, dar nu o faceti. Ele continua sa curga, iar voi intrati in incurcatura. Intrati intr-o mare mizerie. Transformati totul in haos. Totul inseamna probleme si confuzii si nu stiti unde sa mergeti mai departe.


Apoi va ganditi la parasirea acestei planete frumoase. Va ganditi sa incercati din nou in viata urmatoare. De cate ori ati spus asta? “O sa incerca in viata urmatoare”. Aceasta este acea viata. O sa rezolvam in aceasta viata. Gata cu intoarcerea. Da. Da. (aplauze)


Astfel ca exista constienta mentala, iar apoi este ceea ce ati numi mai ezoteric, spiritual, intuitia, cunoasterea. O sa folosesc cuvantul intuitia aici (scrie), constienta intuitiei. Acum, aceasta este ceva care constant se conecteaza si comunica cu voi. Sunteti cu totii fiinte foarte intuitive. Oricum, dati voie mintii sa depaseasca asta si lasati indoielile sa o impinga in alta parte. insa acum intuitia aduce simtirea unor lucruri care vor aparea in ziarul de miercuri.



Voi spuneti: “Este ceva in neregula cu stomacul meu. Trebuie sa fie din cauza ca am probleme la serviciu”. Nu. Sunteti fiinte intuitive. Culegeti lucruri care se misca si se schimba pe Pamant. Minunat miros, mmm. Voi culegeti nelinisti ale oamenilor din orasul in care traiti. Culegeti stafii care au trecut prin sala, mereu fascinate de voi, stafii ramase pe Pamant, insa procesele voastre mentale convertesc asta, o pun in alta zona, va fac sa va indoiti de voi, astfel ca nu va permiteti cu adevarat sa percepeti pe baza constientei intuitive.


Deja este aici. Nu este nevoie sa urmati cursuri despre intuitie, despre cunoastere. stiti de ce nu vreau sa fac cursuri despre asta? Pentru ca atunci ati deveni mentali in legatura cu ea. Deja este aici. Este voi. Deja lucreaza. Este vorba cu adevarat despre a avea incredere ca este acolo, sa aveti incredere ca nu este gunoiul vostru si sa aveti incredere in ea atunci cand vine, caci atunci indeosebi mintea incearca sa preia controlul.
Acestea sunt tipuri diferite de constienta cu care lucrati acum. Sunt cele mai evidente, caci sunt direct in fata voastra. Daca va lovesc in picior, o sa fiti constienti de asta. Acestea sunt cele mai prolifice. Mereu se petrec. Va innebunesc. Acestea sunt cele mai naturale, cele mai distractive si mai usoare, dar si cele care au tendinta de a va impinge de pe calea voastra.


Atunci cand am intrebat inainte “Unde este constiinta voastra?”, a fost o intrebare cu adevarat buna. Este o intrebare cu adevarat buna. Unii dintre voi spun “Aici.” Ei bine, dar realmente sunteti constienti aici? As spune ca mare parte din constiinta voastra este in afara, in alt taram. Ati tinut-o acolo. Ati impiedicat-o sa fie aici. O evitati in multe feluri. Ati ascuns-o undeva si realmente nu stiti unde este.


Atunci cand am pus intrebarea “Ce este constiinta?”, mi-ati dat un raspuns mental. Voi spuneti: “Constienta”. Ok, dar, cu adevarat, ce inseamna asta? Ce este constiinta? Ce este constiinta? Am dezbatut cu mine insumi, ceea ce este destul de placut, daca sa definim asta sau nu ori daca ar trebui sa o lasam deschisa. Am decis ca o vom defini intr-o anumita masura.


 
Prezenta voastra


Constiinta este constienta, dar, spus mai concis, mai distilat, constiinta este prezenta voastra. Prezenta voastra, nu ca in cuvantul „presents” (cadouri) – vreau sa spun ca da, este un dar, insa este prezenta voastra. Este putin diferita de a fi in momentul Acum. Sunt foarte similare, sunt ca niste veri, dar este prezenta voastra. Constiinta voastra este prezenta voastra si cele de care va dati voie sa fiti constienti. Constiinta voastra este prezenta voastra, iar prezenta voastra este chiar aici, sta chiar aici.


Constiinta voastra este constienta senzorialului, a mentalului si a intuitivului. Constiinta voastra este prezenta, iar intrebarea pe care o am pentru fiecare dintre voi este: cat de prezenti sunteti? Cat de prezenti sunteti? Cat de reali sunteti in moment? Cat de constienti sunteti? Sunteti mai constienti decat majoritatea oamenilor. Aceasta este, intr-adevar, un fapt, insa tot mai exista lupta inainte si inapoi. inca va mai intrebati: “Ei bine, ce inseamna toate acestea? Ce este Spiritul si ce este constiinta?”


Am sa va rog acum, fara muzica, fara cuvinte, fara nimic, chiar si fara acest ventilator – doar pentru o clipa, draga Linda – sa va simtiti prezenta, sa fiti constienti de prezenta voastra. inainte de a face asta, iesiti din minte. Fara minte in asta. Eh, fara creier in asta. Doar respirati adanc… Ce este prezenta voastra acum? Nu undeva, in afara, ci chiar aici. Ce este prezenta voastra? (pauza lunga)


Unii dintre voi devin putin mentali in legatura cu asta. Sunteti pregatiti astfel. Omenirea este asa in acest moment – totul devine mintal, incercati sa va ganditi la raspuns. Nu va merge. Unii dintre voi spun: “Nu am nici cea mai vaga idee”. Probabil ca este cel mai bun raspuns, fiindca cel putin va deschideti catre asta. Ce este prezenta ta? Esti in corpul tau, draga mea? Nu. Nu, nu esti. Esti in minte? intr-o anumita masura, da. Esti pe deplin prezent, Angel? Nu. Nu, iar asta este in regula. Cel putin esti constient de asta, vezi? Aceasta este simplitatea si frumusetea sa.


Sunteti prezenti? Ce este prezenta voastra? Pe masura ce incepeti sa deveniti constienti de ea prin simturile voastre, simturile voastre fizice, chiar si prin minte, iar mintea incepe sa spuna: “Sunt prezent?”, iar apoi prin intuitie, in cele din urma veti ajunge sa va simtiti pe voi mai prezenti. Veti incepe sa simtiti mai mult in jurul vostru. Veti avea mai multa constienta a voastra prezenti.


Iar in momentul in care aveti constienta a ceea ce este prezent, a ceea ce este aici, veti incepe sa intelegeti ce nu este prezent. Veti intelege ceea ce ati tinut pe loc. Atunci, draga mea, intri in starea de constiinta pura care trece dincolo de toate aceste tipuri de constienta. Devine constienta lui Eu Sunt. Constienta lui Eu Sunt si faptul ca: “Eu sunt prezent si asta este tot ce conteaza. Eu Sunt Cel Ce Sunt, fiecare parte, fiecare bucata, corpul de constiinta, fiecare aspect, fiecare gand, fiecare simtire. Sunt pe deplin constient. Eu Sunt Cel Ce Sunt”.


Acum, dragii mei prieteni, sunteti in acest ciclu. Sunteti in aceasta evolutie. Sunteti in etapa urmatoare. Indiferent daca eu eram aici ca sa vorbesc despre asta, s-ar fi petrecut oricum. insa daca discutam despre asta intrati in constiinta sa. Obtineti constienta. Va satisface mintea intr-o anume masura; o alta parte a mintii voastre este si mai confuza ca inainte. Dar cel putin acum intelegeti: “Asta mi se intampla”. Deveniti mai prezenti, mai constienti.


Acesta este un fapt important. De ce? Iar apoi Zapharia va veni in fata. Pentru ca, am spus inainte, totul este energie pe Pamant acum. Totul se refera la conflictul energiei, iar acesta include lumina impotriva intunericului, negativ versus pozitiv, luptele energetice. Ati putea spune ca este un fel de ultima batalie.


 
Dincolo de minte


Locul in care au loc cu adevarat bataliile energetice, pentru cei mai multi oameni, este mintea. Mintea. Nu se poarta neaparat pe campuri de lupta, ci in minte. Omenirea trece printr-o imensa evolutie, cea  a iesirii din era mentala in care s-a aflat de mult timp. Se poate dezbate, dar ati putea spune ca ultimii 800-2.000 de ani au fost o era foarte mentala. Acum se trece dincolo de asta, iar ata cum stiti din experienta voastra personala, este dur. Cum iesiti din propria minte? Cum treceti dincolo de minte, lucrul care controleaza, gestioneaza si consuma energia, elementul care necesita si consuma volume uriase de energie, mintea? Nu corpul, ci mintea.


Constiinta de masa trece prin asta acum. Nu se va linisti imediat, dar mai devreme sau mai curand constiinta de masa va evolua dincolo de minte. Voi faceti asta chiar acum. O faceti de ceva timp. Pe masura ce treceti dincolo de minte… ce este dincolo de minte? Ce este dincolo de minte? Strigati tare.



SHAUMBRA 6 (o femeie): Corpul de constiinta integrat.


ADAMUS: Corpul de constiinta integrat. Asta e bine. Constienta si constiinta sunt toate dincolo de minte. Intuitie. Nu mai e nevoie sa va ganditi la lucruri, doar le stiti. Nu mai e nevoie sa mai incercati.
Cu asta, am sa va dau tema, daca vreti sa o faceti. Daca nu vreti sa faceti tema, este in regula. Este o tema simpla. Da. Alegeti o zi intre acum si… intre acum si conferinta de vara din Santa Fe, alegeti o zi, oricare vi se potriveste sau va place. in acea zi, nu incercati. Este o tema usoara. Da! in acea zi nu incercati.


Ceea ce vreau sa spun cu asta este sa incetati sa mai incercati sa pricepeti lucrurile. incetati sa mai incercati sa organizati lucrurile si sa le planificati. incetati sa mai incercati. Acum, nu inseamna ca nu va dati jos din pat, cu exceptia cazului in care asa vreti voi, dar incetati sa mai fortati. incetati activitatea mentala.
Atunci cand apare indoiala sacaitoare, cand apare consumul energetic al creierului, nu jucati jocul. Doar respirati adanc, “Nu conteaza” si treceti mai departe. Observati diferenta in nivelul energiei voastre, dar, mai important, observati diferenta in rezultatul care are loc atunci cand incetati sa mai incercati. Atunci cand incetati sa mai incercati sa pricepeti, cand incetati sa mai incercati sa faceti sa se petreaca, incetati sa va mai faceti griji pentru asta, incetati sa mai fortati. Veti sti ca incercati  daca aveti acea tensiune aici (capul). Atunci respirati adanc si incetati sa mai incercati.


Oh, cere o incredere imensa, dar este un lucru bun. Este distractiv. O zi. Daca sunteti amabili cu voi insiva, scrieti a doua zi cele de care ati fost constienti, ceea ce ati perceput, care a fost iluminarea voastra, daca a existat vreuna, in legatura cu asta, in legatura cu o zi in care nu ati incercat. Vom lucra cu asta atunci cand ne vom intalni din nou, in octombrie, cred.


Cu asta, haideti sa respiram adanc. Voi sunteti constiinta, nu sunteti energie. Natural energia intra la locul sau si merge sa lucreze pentru voi, cu totul eficienta, pe masura ce deveniti constienti, pe masura ce deveniti constienti de prezenta voastra. Constiinta este constienta, din toate lucrurile diferite care se petrec. Constiinta, in cele din urma, inseamna prezenta voastra chiar aici, chiar acum, prezenta voastra in acest moment.



 
intrebari si raspunsuri



Cu asta, sunt incantat si onorat sa o rog pe Zapharia (prin channel de Lee Harris) sa ma insoteasca pentru intrebari si raspunsuri. Linda va merge in sala cu microfonul. Puteti intreba orice vreti, pe cine vreti, cata vreme este vorba de Zapharia sau de  mine. (Adamus rade) Astfel ca ii vom lasa Zaphariei un moment ca sa se ajusteze. (pauza)


Draga mea doamna, as vrea sa te rog, atunci cand esti pregatita, sa ne oferi o perspectiva asupra ta, asupra relatiei tale cu mesagerul tau, Lee, iar apoi vom trece la intrebari. Mai stai cat iti este necesar.



ZAPHARIA: Hmm. Bun, bun. Bine ati venit in punctul fierbinte al Pamantului. (rasete, caci sala este destul de incinsa) Aceasta sala nu ar putea fi mai potrivita de atat, caci ea reprezinta ceea ce se petrece acum pe planeta voastra. Ceea ce vedeti in masa este separarea cailor vechi de externalizare pentru a simti si pentru a gandi. Oamenii intra in legatura cu acele parti ale lor care au nevoie de curatare si purificare, iar asta nu e prea placut.


Aceia dintre voi care sunt sensibili descopera ca este foarte dificil. Va loveste. Aceia dintre voi care au campuri energetice mari, atrageti-va in interior. Mergeti la Pamant, scoateti-va pantofii, scoateti-va sosetele. Puneti picioarele goale pe Pamant. Ea va va spune ca totul este in regula, caci voi treceti prin moartea vechiului si este acelasi proces ce se petrece atunci cand o femeie devine mama pentru prima data. Femeia moare pentru totdeauna, caci odata ce aspectul matern este activ, femeia este schimbata pentru vecie. Iar voi toti devenitii mai materni, nu doar pentru Pamantul vostru, ci si unul pentru altul, iar asta va face in societatea voastra transformarea constiintei.


Se va indeparta de focalizarea individuala si de structurile limitate care au fost oferite, prin care atat de mult timp masa a experimentat. in loc de asta va permite ca transformarea sa se produca in inimi, eliberarea multora dintre limitarile mintii, readucerea oamenilor la simplitatea ingrijirii sinelui, a ingrijirii altora, recunostinta pentru oportunitatea de a fi in viata, care in orice moment poate fi luata.


Astfel ca va fi multa frica, iar in urmatoarele 12 luni va fi cel mai intens. Dupa circa 18 luni de astfel de transformari, lumea va incepe sa se aseze ceva mai mult, caci lumea noua se va fi nascut. socul, jalea vor pleca. Pentru aceia care, spre deosebire de multi dintre voi, nu au simtit acest nivel de purificare in corpul lor uman de foarte mult timp, este un timp glorios de a fi in viata.


Iar pentru aceia dintre voi care sunt plictisiti de cativa ani, acum porneste totul. Dar fiti clari, multi dintre voi au campuri energetice mari. Acesta nu este timpul de a va extinde. Veti sti cand sa va extindeti. Aceia dintre voi care in ultimul deceniu si-au dat iubirea, compasiunea, darurile catre altii, pentru a-i ajuta sa se transforme, scanteia deja a fost aprinsa in masa. Ei nu mai au nevoie de incurajare si multi dintre ei vor lupta si isi vor arunca greutatile.


Astfel ca vorbesc clar pentru aceia dintre voi care sunt foarte sensibili: intoarceti-va la voi. Va implica eliberarea catorva vestigii de care v-ati tinut pentru a ramane conectati emotional. Va implica putina jale pentru voi, dar puneti-va picioarele goale pe Pamant. Ea va va spune ca totul este bine si ca ea se reechilibreaza perfect, asa cum are nevoie, pentru a permite acestei planete si vietilor ei sa continue intr-un mod nou. Bun. Multumesc, Adamus.


ADAMUS: Desigur. Ai putea sa ne oferi ceva despre relatia ta cu Lee?


ZAPHARIA: A fost activa sau deschisa in mod verbal si fizic de patru ani, in termenii istoriei mele cu el, au fost vieti in ambele planuri, atat in cel fizic, cat si in cel energetic. si pentru el este o integrare sa experimenteze masculinul si femininul venind prin femininul meu. Astfel ca lucram constant la asta impreuna. Da.


ADAMUS: sI ce sfat ori sugestie ai avea pentru mesagerul tau, Lee, acum ca suntem in fata atator oameni si a camerelor?


ZAPHARIA: Ha. A trebuit sa treaca peste el insusi in aceasta dimineata (Adamus rade) pentru a-mi da voie mie sa vin. Astfel ca este un proces constant de a-l calma (rasete)


ADAMUS: Absolut. si de ce ar avea mesagerul tau aceste nelinisti?


ZAPHARIA: El se teme de expunere si este si nesiguranta a ceea ce voi spune, caci fata si numele lui vor fi puse langa acele cuvinte. (rasete)


ADAMUS: Absolut. Acum, este de inteles ca el, Cauldre sau oricare dintre ceilalti au aceste nelinisti si care ar fi sfatul tau pentru oricare dintre noi, pentru oricare dintre ei, atunci cand lucram cu aceste lucruri?


ZAPHARIA: Frica si umbrele contin o lumina tot mai mare. Astfel ca el a invatat sa mearga catre a lui si ne permite si noua sa-l calauzim, de asemenea. Aceasta este ceea ce aduce ca mesaj pe care il afla constant.


ADAMUS: Excelent. Pregatiti? intrebari? intrebari. Fiti treji. Hello, Tobin.


TOBIN: De ce ne-a facut dumnezeu?


ADAMUS: De ce te-a facut dumnezeu pe tine?


KERRI: El vrea sa stie de ce – se gandeste mult la asta – de ce ar permite dumnezeu sa se petreaca lucruri rele?


ADAMUS: Excelenta intrebare.


KERRI: si i-am spus ca dumnezeu este femeie. (rasete)


ADAMUS: Din gura copiilor. De ce ne-a facut dumnezeu, de ce lasa dumnezeu ca lucruri rele sa se petreaca? Zapharia?


ZAPHARIA: Ei bine, in termenii fiintei umane, dumnezeu te-a facut cu tine. Tu ai decis aceasta experienta umana in care sa vii, sa te distrezi, sa te joci si sa inveti sa iubesti, iar uneori se petrec si lucruri dificile. Dar, pe masura ce dificultatile trec, mai multa lumina apare. Ca urmare, este si mai multa evolutie, caci acesta este marele experiment – pentru a vedea cum in realitatea fizica pot fi impamantate energiile. Este un timp pivotal din acest motiv.  


ADAMUS: Tobin, dumnezeu te-a facut pentru ca dumnezeu s-a iubit pe sine atat de mult incat a vrut ca si altii sa stie cum este fii pur si simplu indragostit. De asta. Dumnezeu te-a facut pentru ca atunci el poate sa experimenteze  cum este sa fie un baietel. multumesc. (aplauze) Chiar am o parte foarte placuta. (rasete)


 SHAUMBRA 7 (o femeie): Am experimentat un episod de vertij si vreau sa stiu daca imi poti sugera cum sa lucrez cu asta si sa obtin ce e mai bun din ea.


ADAMUS: Da. (catre Zapharia) Raspund eu primul, tu poti continua. Stai pe o cladire foarte, foarte inalta si uita-te in jos. (rasete, rade si Adamus) Vertijul. Vertijul este disocierea de vechiul corp fizic. Este ADN-ul vostru care se schimba. De fapt punctul vostru de prezenta pe aceasta planeta se schimba. Daca nu ai facut asta inca, ai putea vrea sa asculti sesiunea „Re-Order”[1].


Astfel ca totul se schimba. Modul in care erati obișnuiți cu magnetica, cu electromagnetica, cu polaritatea, tot ce are legatura cu echilibrul fizic se schimba. Vertijul este de fapt un semn bun, care spune ca ceva se petrece. Astfel ca cel mai bun lucru pe care il poti face cu vertijul este sa nu incerci sa-l impingi in alta parte, ci sa stai in momentul in care il simti, sa respiri adanc si sa permiti corpului sa se reconecteze in moduri diferite. De fapt este foarte sanatos. Zapharia?


ZAPHARIA: Pentru tine si pentru corpul tau – daca te asezi pe sol, nu doar cu picioarele, insa aseaza-ti radacina ta pe jos si tine pe pamant mainile, cu palmele deschise, permite in acel moment, daca poti, ca frica vertijului sa se intoarca in corpul tau si apoi simte-te inradacinandu-te in Pamant, caci nu numai planeta se schimba, ceea ce simti, sensibila cum esti, dar si ascensionezi foarte repede. Pe cand tu vrei sa atragi energie care sa poti sta la distanta de emotiile altora, care sa nu ricoseze prin sistemul tau, te face sa pulsezi mai repede decat erai obisnuita. Asa ca da-ti voie sa stai pe acest Pamant frumos care te-ati tinut si te-a ingrijit timp de atatia ani, iar daca poti, ca exercitiu, atrage iar frica si permite-i sa fie transmutata prin corpul tau, iar Pamantul o va atrage.


ADAMUS: Bun. Du-te sa faci asta!


SHAUMBRA 7: Sa ma duc sa stau pe pamant?


ADAMUS: Da! Da, da. Afara. De ce sa faci asta in oras? Esti aici. Mergi, dar nu pe terasa, ci afara, acolo. Sclipitor. Sclipitor. Oh, urmatoarea intrebare. Mai departe.


JEAN: Buna, Adamus. Asa cum stii, noi cautam o casa noua, iar tu mi-ai spus acum cateva saptamani ca exista una mai buna decat cea in care locuim. Am gasit o casa frumoasa nu prea departe de aici, dar in clipa in care m-am indragostit de ea m-am si umplut de tot felul de indoieli.


ADAMUS: Da.


JEAN: si o lipsa de claritate.


ADAMUS: Da.


JEAN: sI acum nu pot decide ce este mai bine. Ce este asta? Nu sunt obisnuita cu asa o ceata.


ADAMUS: Absolut. Da-i Lindei microfonul ca sa-l aduca in fata. Daca esti amabila… am sa o rog pe Aandrah sa raspunda, deoarece… ea este direct conectata. Aandrah, o situatie: a gasit casa, o adora, acum apar nelinistea si indoiala. Ce se petrece?


AANDRAH: Poti primi? Respira adanc. Stai foarte linistita in centrul tau. Primeste, draga mea. Cat de multa maretie este permis sa vina? Vei primi? Respira adanc. Revina in pace, iar cand stai in pacea lui da, vei sti foarte clar ca o meriti. Tu esti maretia. Primeste. Primeste pentru tine. Multumesc.


ADAMUS: Bun. Zapharia, cu ce contribui?


ZAPHARIA: Nu este nimic de adaugat pe langa primire, dar adu-ti aminte, este un proces. Cand incepi sa te deschizi catre ceva, gunoiul din pivnita trebuie dat din drum atunci cand urmezi o actualizare, asa ca permite procesul prin tine. Permite pivnitei sa se curete in felul sau, tot asa cum tu te duci la baie in fiecare zi ca sa faci loc pentru mai multa mancare. Este o hrana mai hranitoare pe care iti dai voie sa o primesti. O casa esti tu. Este cochilia ta. Este un simbol al corpului. Este un proces foarte delicat o mutare cu casa, asa ca intampina-l.



ADAMUS: sI am sa adaug si eu un cuvant… (sta in picioare pe un scaun) ca sa te vad mai bine! Nu este vorba despre aceasta casa, este vorba despre oricare casa in care te-ai muta. si este vorba despre toate problemele, despre valoarea de sine, despre toate problemele tale cu lipsa – vieti de lipsa, de lipsa autoimpusa si prosteasca – si totul iese la suprafata. Asa ca nu conteaza daca este aceasta casa sau alta ori poate a treia. Nu are nicio legatura cu asta. Mintea iti spune: “Ei bine, este vorba despre aceasta casa”. Nu. Este vorba despre „o casa”.
O casa esti tu. Casa ta este corpul tau de constiinta integrat. Astfel ca are loc pentru tine o metafora uriasa in acelasi timp: esti pregatita sa fii in casa ta? Tu lasi toate aspectele sa alerge de capul lor, toate aceste probleme apar, toata lipsa de a primi. De ce faceti asta, Shaumbra? Va intreb pe toti, nu doar pe Jean. De ce faceti asta? Aveti cea mai frumoasa oportunitate.


Exista, metaforic vorbind, galeti de aur gata sa vina. Sunt unde de energie care asteapta. Exista sustinere pregatita. Foarte multe sunt pregatite sa vina si sa serveasca, dar voi spuneti: “Nu stiu daca merit. Nu stiu daca merit asta. Am sa ma indepartez de ea”. si ce, o sa veniti intr-o alta viata ca sa fiti saraci iar, ca sa fiti tulburati iar? Ca sa puteti avea din nou tot felul de probleme? Nu.


Draga mea Jean, acum este. Nu-ti mai ofer alta sansa. Asta este. Treci prin asta acum. Acum. Multumesc. (aplauze) si distileaza-o. Distileaza-o, pentru ca ai impachetat multe in ea. Peste toate astea, ti-ai invitat toata familia si prietenii sa vina si sa stea cu tine, iar ei si-au adus toate problemele. Tu ai spus: “Veniti cu valiza”, dar nu si cu toate emotiile din valiza.


si… (catre Shaumbra 7) draga mea, te poti intoarce. S-ar putea sa fie putin coplesita de caldura, dar va fi bine.
si astfel literalmente sunteti precum… o sa spun cuvantul, este ok? Sunteti ca un magnet de rahat acum. Invitati toate aceste lucruri in viata voastra atunci cand ceva va inflori in viata voastra, ceva care va fi bun pentru voi, iar apoi invitati toate aceste lucruri ca distragere absoluta care sa va stea in cale. Nu mai aveti nevoie de asta. Faceti alegerea ca nu veti mai trai astfel. Veti trai prezenti.


Comentariul meu de plecare – am sa-l spun acum, desi nu plec – este sa va traiti constiinta. Va traiti creierul si, intr-un fel, corpul acum, voi toti. Traiti-va constiinta, constienta, prezenta. Traiti-o. Asa ca…



ZAPHARIA: Adamus, pot sa adaug ceva?


ADAMUS: Absolut. Facem schimb de roluri


ZAPHARIA: Fiti constienti de neincrederea colectiva in fizic de acum, care va va afecta pe toti. Acum nu este incredere in ceea ce este fizic. Vedeti asta in economie, o vedeti si in miscarile fizice. Oamenii se tem sa se mute, se tem sa calatoreasca. Este ceva colectiv. Scapa de bucata care este colectiva si te vei intoarce la tine.
Frumusetea neincrederii in fizic este ca ii intoarce pe toti in magia propriului lor spirit, a sufletului lor, care nu are nevoie sa organizeze fizicul. Pur si simplu are nevoie sa fie, iar fizicul soseste.

 
ADAMUS: Excelent. Multumesc. Urmatoarea intrebare, pentru cine indrazneste.


SUSAN M.: Buna, poti descrie viata de dupa 2013?


ADAMUS: Ah, vrei sa raspunzi tu prima?


ZAPHARIA: Hmm, nu exact. (rasete)


ADAMUS: De asta nu am vrut sa raspund eu primul. (rasete)


ZAPHARIA: in decembrie 2012 va fi ceva mai usor, dar pana atunci este nevoie sa existe perioada de demolare si reconstructie. Inovatiile vin, multe si repezi, iar aceasta este lucrul pe care canalele voastre de stiri nu vi-l vor spune.  


Oriunde va uitati pe canalele de stiri veti vedea moartea, caci colectivul are nevoie sa proceseze jalea. Nu va fi cazul pentru toti membrii planetei voastre. Oricum, despre aceste inovatii nu se va vorbi prea mult pana la jumatatea anului viitor. Cam pe atunci se asteapta, dar va fi atunci un echilibru mai bun al valului mareic al durerii si jalei si viata va veni pe caile noi. Asa ca nu este usor sa prezicem cu exactitate cum va fi viata, dar va fi mult mai putin rigida si mai adevarata, iar gratitudinea pentru viata si a trai va fi mai mare decat orice altceva ati vazut in comunitatea voastra.


ADAMUS: Absolut si vreau sa adaug cateva cuvinte. Acum este timpul haosului, iar haosul nu este un lucru rau. Haosul pune energia in miscare. Urmatorul lucru pe care il veti observa, probabil la inceputul lui 2013, este ca va fi si mai multa separare decat ceea ce s-a vazut, caci haosul este ca un filtru. Separa lucruri, iar separarea nu va fi neaparat intre cei care sunt puternici si cei care nu au putere, cei bogati si cei care nu sunt bogati. in esenta, va fi separarea fiintelor constiente de cele neconstiente.


in urmatorii ani, planeta va trebui sa… oamenii vor fi obligati sa puna intrebarea: “Va fi o planeta de constiinta care va merge dincolo de 2012 sau va fi o planeta a celor neconstienti?” Va fi putin dificil ca cele doua sa coexiste.


Constiinta poate coexista cu neconstienta, lipsa de constiinta, dar neconstiinta are dificultati atunci cand este in preajma constiintei inalte. Astfel ca planeta va avea de luat niste decizii despre ce anume va fi. Nu conteaza. Sunt multe Pamanturi noi care se nasc acum si care au o constiinta inalta, ce poate fi atribuita direct lucrarii pe care voi toti ati facut-o. Nu conteaza daca mergeti acolo, aici sau in Al Treilea Cerc al vostru ori in toate acestea. Multumesc.


SHAUMBRA 8 (o femeie): Cam acum zece ani lucram ceva ce simteam ca ma reprezinta, dar intr-un mod ciudat nu a mers asa cum m-am gandit eu ca va merge. M-am intors in lumea corporatista si m-am descurcat foarte bine in lumea de afaceri, dar o parte din mine a stiut mereu ca nu eram cu adevarat acolo unde ar fi trebuit. La inceputul anului am inceput sa am probleme de sanatate destul de severe si am stiut ca era ceea ce era. Adica nu de la inceput, pentru ca a lovit astfel. Am lucrat mult in vis, iar dintr-o data, sincronistic, lucrarea de Adoula mi-a cazut pur si simplu in poala, cumva neasteptat.


Noi nu facem parte din Shaumbra, pur si simplu a venit la mine si am stiut imediat ca asta este ceea ce ar trebui sa fac. Am facut trainingul cu Kathleen (Haws), dar este multa frica in jurul sau, din cauza ca ma indepartez de ceea ce imi este cunoscut. (vocea i se stinge) Asa ca orice sfat sau incurajare ai avea…



ADAMUS: Absolut. Doamna, doriti sa fiti prima?


ZAPHARIA: Aceasta este un val al vietii care va contracara moartea pe care a trebuit sa o mentii in corpul tau pentru a ramane in lumea corporatista. intelege ca nu este o judecata asupra lumii corporatiste, caci ea in sine este viata in miscare si evolutie in miscare. insa pentru cineva atat de sensibil, de deschis si de atent ca tine, viata avea doua jumatati: jumatatea care putea fi deschisa si care putea fi spiritul tau si jumatatea care reprima spiritul si dadea cat de mult spirit se putea lumii de afaceri in care existai, caci barierele primirii tale in acea lume erau inalte.


Moartea care a aparut in cele din urma in corpul tau, compactarea care a trebuit sa existe in tine ca sa iti sustina supravietuirea intr-o lume careia ai vrut sa-i daruiesti ceva merge acum in directie opusa. Iar motivul pentru care esti atat de atrasa de aducerea vietii intr-un mod atat de constient nu este doar acela ca ai un dar in acest sens. A fi in acea lume si sa iti mentii lumina aprinsa atat de mult timp a fost un triumf. Felicita-te pe tine pentru ceea ce ai realizat. Nu privi asta ca pe o greseala. Ai dus lumina intr-o zona foarte densa. Este incredibil, iar acum iti dai voie sa recuperezi prin nasterea vietii pentru altii in cel mai focalizat si deschis mod. Asta va readuce viata in celulele tale.


ADAMUS: Multumesc. si ca sa adaug… (aplauze) Multumesc. Ca sa adaug… Ei te iubesc, apropo. (catre Zapharia) Te iubesc. Da, ei te…(audienta raspunde: “da” si aplauda)


ZAPHARIA: Este un loc plin de iubire.


ADAMUS: Ca sa adaug la asta, iubesc acum intrebarile. Nu imi placeau, dar acum le iubesc. Sunt relevante pentru toata lumea. intrebarea pusa aici este parte a intrebarii tuturor. Sclipitor.


Iata care este treaba: acum 10 ani lumea nu era pregatita pentru voi. Aveti o energie focalizata, ca un laser. Nu era pregatita pentru voi. Voi incercati apele, ca sa spun asa, testati diverse idei in evolutia constiintei, potentiala vindecare, dar lumea nu era pregatita, insa acum este.


Tu ai intrat in lumea afacerilor, in care iti puteai aplica focalizarea de laser asupra anumitor lucruri – tu nu te joci cu problemele cu abundenta! Te-ai jucat acolo pana cand ai creat un lucru care sa iti stea in drum ca sa te opreasca si sa iti spuna “Este timpul sa iesi din asta”, fiindca lumea corporatista, asa cum multi dintre voi stiu, este foarte seducatoare. Vreau sa spun ca este foarte seducatoare, se hraneste cu energie si este un loc grozav de a obtine energie. Este un loc grozav pentru vampirii energiei.


Tu ti-ai oferit dezechilibrul fizic pentru a spune: “Trezeste-te. Acum este gata”. Lumea este pregatita, tu esti gata. Lucrarea de Adula va fi un minunat punct de pornire pentru tine si va inflori de acolo. Da, intr-una dintre zile s-ar putea sa te vedem aici, pe scena. Asa ca iti multumesc. Ca sa distilam asta, ai incredere in tot ce s-a petrecut. Nimic din acestea nu a fost o greseala. Esti exact acolo unde ar trebui sa fii. Exact. Multumesc. Bun. Urmatoarea intrebare.


JANE: De ce am atatea senzatii stranii in corp, precum si simtiri de manie si frustrare intensa?


ADAMUS: Doar bem putin aici. Sper ca nu te deranjeaza. (pauza, cat beau ceva) Ahh! inca mai bem. (rasete)
Senzatii ciudate in corp, cateva motive. Cat de sincer vrei sa fiu? stii. Cand intreb asta urmeaza ceva. Cateva lucruri, pe masura ce tu… esti intr-un fel de paradox ciudat - foarte sensibila, un scriitor bun, apropo, Cauldre ar trebui sa vorbeasca cu tine, dar esti un scriitor bun. Foarte sensibila, deschisa si simti totul. Cauldre spunea inainte ca are senzatia de mancarime fiindca eram eu in preajma – nu din cauza mea, ar trebui sa ia Benadryl pentru asta –, ci datorita energiei. Mancarimi energetice, dureri in energia corpului, suferinte si tot felul de ciudatenii se petrec. Deoarece devii tot mai prezenta, mai constienta de lucruri, corpul va deveni tot mai constient.


Problema este mintea ta. Ea spune: “Ce nu e in regula cu mine?” Sinele tau mai inalt, Eu Sunt ar trebui sa spuna: “Nimic nu e gresit. Doar devin mai constienta de energii.” Ar trebui sa-l asculti pe el (sotul ei, Marc) din cand in cand. Nimic nu e in neregula. (Marc spune: “Multumesc, multumesc, multumesc!” Multe rasete)
Nimic nu este in neregula. Totul este in regula, dar ai nevoie sa stai impreuna cu Jean si sa spui: “De ce tot creezi asta?” De ce… ai scris ceva extraordinar, dar te indoiesti de tine. Esti gata pentru o casa noua, dar totusi o blochezi. Aveti o mancarime in fund si, stiti… nu tu, el! Va faceti griji ca aveti vreo boala. Nu. Sunteti doar…


Shaumbra, distilati lucrurile acum. Sunt foarte simple si nimic nu e gresit, cu exceptia cazului in care vreti sa credeti ca sunt gresite, iar atunci vor fi. Universul si fizica sa sunt destul de literale. Daca vreti sa fie in neregula, va fi. Ce alegi, draga mea?


Astfel ca ei senzatii in corp. ADN-ul tau… daca ai sti ce se petrece cu adevarat in lucrarea interna a celulelor si fizicului tau, iar tu… tu iti eliberezi karma stramoseasca intr-o nebunie si ea tot revine ca sa se reataseze, iar tu continui sa eliberezi. Toate aceste lucruri se petrec.


Respira adanc. Am sa-ti ofer un sfat pe care l-am mai dat acum vreo doi ani. Ea nu l-a urmat niciodata, iar eu nu ma uit la nimeni anume. Ia-ti o sticla de vin numai pentru tine, bea-o si nu-ti face griji pentru asta. inceteaza sa te mai intrebi: “Ei bine, o sa-mi faca rau? Are chimicale? O sa aiba un efect rau asupra a ceea ce se petrece in ADN-ul meu? Vinul acesta o sa produca ceva care o sa distruga ceva din viitorul meu?” Bea amarata aia de sticla de vin! (rasete si aplauze) Asta e tot! Multumesc. Ador scrisul!


ZAPHARIA: Nu realizezi sau nu accepti cat de frumoasa si perfecta esti. Modul in care functioneaza emotiile este cel al contractului cu mintea. Pentru tine opresiunea a fost o experienta de o viata intreaga, iar si iar a fi oprimata, a fi tinuta la pamant si mintea ta gaseste ca e greu sa dea drumul acelor povesti, asa ca atunci cand se ridica mania, nu reuseste sa iasa in totalitate. Doar reverbereaza in capul tau creand ganduri noi, povesti noi.
Asa ca recunoaste dimensiunea creativitatii tale. Mania vine de la baza, iar baza este viata. Baza este creatia. Daca ai aceste puseuri de manie care vin din tine… multe femei se judeca pe sine pentru manie si nu ar trebui sa faca asta, caci atunci cand te judeci pe tine pentru manie ii pui un dop. Asa ca primul pas pentru tine este sa fii de acord ca niciodata nu te vei mai judeca pe tine. Chiar daca esti furioasa pe intreaga lume si pe tine, primul pas este sa fii de acord ca niciodata, niciodata nu vei mai lasa mintea sa-ti spuna ca e ceva gresit. si, treptat, atunci cand mintea se duce si dopul de la sticla de vin nu mai este acolo ca sa tina mania ce exista in vin, atunci nu vei scrie doar, ci vei picta, vei dansa, vei canta, vei crea forta a vietii pentru altii dincolo de orice ai mai vazut.


Oamenii functioneaza in tipare si cicluri si chiar si in aceia dintre voi care evolueaza raman semintele acelor cicluri. Ciclul tau, de foarte mult timp, a fost sa crezi tot rahatul pe care altii ti l-au spus despre tine si sa nu vezi oglinda adevarata in care privesti. in loc de asta, te uiti intr-una patata, fiindca iti amintesti momentele in care ai fost criticata. Arunca dopul. Fii cat de furioasa vrei sa fii. Recunoaste creatorul din interiorul tau si vezi spiritul frumos si iubitor de langa tine ca pe o reflectare adevarata a iubirii pe care o ai pentru tine. (aplauze)


ADAMUS: Draga Linda, te rog sa-i dai lui Jane un premiu Adamus.


LINDA: Am sa o fac. La acest punct cred ca e timpul mesajelor de incheiere, iar eu am sa ma asigur ca Jane primeste… mai sunt cinci minute…


ADAMUS: Hai sa mai fie inca doua intrebari.


LINDA: Se face ora cinci pana atunci. (cateva rasete) La Zona Trezirii nu va mai fi emisie?


ADAMUS: Nu, nu, nu, nu. Este… nu-ti face griji.


LINDA: Ok, multumesc.


ADAMUS: Pentru Jane, un premiu Adamus. Daca tot esti acolo, un premiu si pentru Marc. (aplauze) Acum ai si tu de ales, ca si David: bani sau premiul Adamus? (Marc spune: “O sa iau banii”; multe rasete. Jane le cere pe ambele) Ea le-a cerut pe ambele. De ce nu?! (audienta aproba si aplauda)
Multumesc ca ai dovedit ceea ce am spus. Absolut, le poti avea pe ambele. Absolut. Apropo, vei cheltui cei 20 de dolari, vor disparea si vei uita. Ea va cheltui cei 20 de dolari si inca va avea premiul Adamus pe care sa ti-l bage in ochi ani de zile. (rasete)



inca doua intrebari. Linda este ingrijorata pentru ascultatorii prin Zona Trezirii, dar este programat pana la 5:30 cel putin. intrebari.



SUSAN H.: Buna. 

ADAMUS: Buna.

SUSAN H.: Ne poti oferi, te rog, o perspectiva asupra felului in care tinerii percep evenimentele din lume? Iar pentru noi, ca Shaumbra si ingrijitori in general, de ce trebuie sa fim constienti in acest timp pentru a-i sustine in devenirea lor? Multumesc.

ADAMUS: Zapharia?

ZAPHARIA: imi place coroana ta regala. Mai intai, conceptia gresita printre adulti ca acesti copii ce vin acum au aceeasi perceptie sau același nivel de tragedie mentala pentru a trece prin ceea ce se petrece in lume.


Ei sunt forta vietii viitorului. Este mai confuz pentru ei, oricum, atunci cand sunt invatati pe caile vechi. Este si mai confuz pentru ei decat a fost pentru aceia dintre voi care ati fost foarte sensibili de timpuriu, dar nu stiati cum sa deveniti voi insiva, asa ca ati urmata calauzirea adultilor din jurul vostru. De asta veti afla despre copiii din ziua de azi ca sunt mai intensi, mai spirituali. Ei pot mirosi rahatul societatii mult mai repede decat ati facut-o multi dintre voi, asa ca ei nu trec prin emotiile compactate cu care a trebuit sa lucrati multi dintre voi ca sa va eliberati de ele.


Ei sunt foc si spirit. Ceea ce ei au nevoie este adevarul. Multi vor vrea sa-i apere de ceea ce se petrece. inca mai exista mentalitatea “fricii pentru copii” in jurul a ceea ce se petrece pe Pamant. Copiii sunt divini. Copiii sunt noii adulti. Asta trebuie sa va amintiti.


si nu e nevoie sa-i aparati de adevar, caci nu este nimic ceea ce ei sa nu stie deja. Acordati-le iubire si calauzire, dar si mai mult respect pentru lideratul lor. Asta este important, caci multi dintre ei au venit pregatiti sa activeze cu 10, 20, 30 de ani mai devreme decat ati facut-o voi, sunt pregatiti sa conduca. Acest lucru este important.


ADAMUS: Desigur. Mai este un lucru important pe care tinerii il vor de la voi – sa vada ca puteti avea incredere in voi. Ei sunt foarte intuitivi, sunt mult mai eficienti energetic, dar ceea ce au nevoie sa simta este ca voi puteti avea incredere in voi. Iar cand ei vad si simt ca pot, atunci vor avea incredere in ei insisi. Bun.


VICKI: Cine sunt eu cu adevarat?


ADAMUS: O intrebare filosofica.


ZAPHARIA: Cine nu esti cu adevarat? Cine o sa fii peste trei secunde de acum inainte? Alegerea este a ta, mereu. Aceasta este problema cu definitia umana a identitatii. De asta atat de multi sunt in criza acum: nu din cauza identitatii lor, ci a identificarii lor cu salariul, cu angajatorul, cu casa, cu continuitatea tiparelor vremii. Tu esti libera. Asta este incantator la tine. Tu stii asta, asa ca te poti juca cu ea tot timpul. Acesta este mesajul tau pentru altii. Devino mesajul, tot timpul. Tu esti bucurie. (aplauze)


ADAMUS: Draga Vicki, nu conteaza. Din perspectiva mea, esti un mare actor. Poti fi oricine vrei. Sau era intrebarea: “Cine am fost?” Ah. Urmatorul. E timp pentru inca doua intrebari.


MCKENZIE: Am un obiectiv pe care il voi implini si nu pun intrebarea pentru mine. intreb pentru alti oameni care ar putea trece prin acelasi lucru, pentru ca deja stiu ce se va petrece. Ei bine, obiectivul meu este sa devin un veterinar trilingv celebru la nivel mondial. Am prieteni si familie care spun: “Oh, nu, e prea mult. Nu o sa intri la facultate cu notele tale. Oh, nu o sa fie asa. Ar trebui sa vrei ceva mai mic”. Nu, eu asta am sa fac. Am o prietena care a vrut un masterat in literatura, iar mai multi oameni i-au spus si ei “Nu, e o facultate proasta. Ar trebui sa faci altceva.” Ea a cedat, a decis sa faca altceva, chiar daca…


ADAMUS: si intrebarea este?


MCKENZIE: Am uitat. (rade) Este… ar trebui sa ii asculti pe altii cand ai o idee in minte?


ADAMUS: si care este raspunsul tau?


MCKENZIE: Nu.


ADAMUS: Bun, multumesc.


ZAPHARIA: Este ceva de spus in legatura cu ideea de a fi celebru la nivel mondial. Adu-ti aminte ca a fi celebru in lume apare atunci cand, simplu, inimile si mintile au fost atinse iar si iar, asa ca o mare masa de oameni pe care i-ai atins intr-un fel sau altul dintr-o data te cunosc si eticheta „celebru la nivel mondial” este pusa. Atunci ai de-a face cu multe in plan energetic. Nu este totul distractiv si luminos. Sa ai o focalizare colectiva asupra ta inseamna mult.


Cheia pentru tine este ca vrei sa-i atingi pe multi, iar asta incepe cu unul. Adu-ti aminte ca daca atingi unul dintre ei, va multiplica ceea ce i-ai dat catre multi. Asa ca ridica presiunea de pe tine in legatura cu celebritatea mondiala, fiindca va fi o presiune. Va fi ceva care te va face sa simti ca nu iti atingi scopul. Fii celebra la nivelul lumii unei persoane, caci isi va aminti intotdeauna numele tau, inima si darul tau. De asta ai nevoie ca sa te simti implinita. (aplauze)


ADAMUS: Draga mea, am sa fiu mult mai putin oratoric in legatura cu asta. Iata ce cred eu despre obiective… (scuipa pe podea) Scapa de obiective. in general ele sunt mentale. in general se bazeaza pe experiente vechi si mereu sunt foarte, foarte limitate. Eu nu sunt un sustinator al obiectivelor.
Acum, acest lucru este diferit de simtirea pasiunii si a viselor tale. Nu este neaparat mental. Simtirea unei pasiuni si simtirea unui vis nu au limite, nu au cerinte. Nici macar nu are un titlu. Asa ca elibereaza obiectivele si simte-ti visele. Este o energie mult, mult mai eficienta in spatele lor. Multumesc. Da.



LINDA: Cred ca am auzit intrebarea in care ea se intreaba de ce adultii nu-i permit sa-si urmeze pasiunea, de ce spun lucruri care par sa nu-i sustina pasiunea.


ADAMUS: Da, dar ea deja a raspuns la partea aceea. “Ar trebui sa-i ascult pe altii? Nu.” Nu. Bun. inca doua intrebari? (Zapharia aproba din cap) Bun.


ALAYA: Am oportunitatea de a primi un post cu norma intreaga la facultatea pe care o urmez, dar la acel punct ar trebui sa nu ma mai duc la atatea cursuri care imi plac. Asa ca sunt la un punct critic. Tot oscilez inainte si inapoi – sa aleg serviciul cu norma intreaga sau sa continui cu facultatea. Iar eu doar… cumva intru in… pe masura ce ma apropii de acel moment, totul devine un fel de masina de ping pong.


ADAMUS: Vrei sa te uiti acolo, la Jane? Le poti avea pe ambele. Le poti avea pe amandoua. Cu adevarat. Tu transformi totul in ori, ori si iti oferi motive mentale pentru care poti face doar una sau alta. Le poti face pe ambele. Cu adevarat. Vorbeste cu Jane. Le poti face pe amandoua.


ALAYA: Le pot face pe ambele.


ADAMUS: Ea o sa-ti arate si premiul Adamus si cei 20 de dolari.


ALAYA: Pot continua sa…


ADAMUS: Ah, serios, pentru voi toti. inca sunteti prinsi in ori, ori. Le poti avea pe amandoua si se pot produce simultan. Poti avea energia de a le face pe ambele, ca si timpul. Tu spui: “Nu am timp”. Zau? Zau?


ALAYA: Le pot face.


ADAMUS: Da. Multumesc. Zapharia?


ZAPHARIA: Trebuie sa ai incredere in corp. Ceea ce iti spune corpul tau este mai plin de bucurie, mai deschis, mai liber. Mintea va fi foarte ocupata in urmatorul an sau cam asa ceva. Adu-ti aminte ca aceasta este alegerea intre bucuria si iubirea ta sau o idee bazata pe lumea veche, externa, a sigurantei, a caii cresterii pe care multi au simtit-o ca fiind calea.  


Acum, nu poti subestima puterea unei minti colective. Atunci cand multi cred in cea, atunci cand multi nu cred in pasiunea cuiva, precum la intrebarea anterioara, asta convinge mintea sa se alature, ca sa fie sigura ca esti in siguranta. “O sa fie sigur? Trebuie sa urmam grupul, caci in grup este siguranta”.


Voi veniti in aceasta lume drept copii dependenti de oameni. Este foarte, foarte dificil sa eliberati acea dependenta de mintea de grup, colectiva. Voi va miscati acum intre lumea veche si cea noua. Lumea noua inseamna “Ai incredere in corp, ai incredere in simtiri”. Lumea veche inseamna “Acest scenariu imi va da cele mai bune simtiri.”



ADAMUS: Excelent. Multumesc. Multumesc. Nicio presiune, dar este ultima intrebare a zilei.


LARA: Cand am facut exercitiile mai devreme, am avut o experienta atunci cand Norma a facut respiratia tacuta. Am simtit pacea si seninatatea din asta. Chiar mi-a placut muzica care s-a cantat inainte i cumva am inceput sa simt o legatura cu ce am simtit atunci, cu dansul si miscarea.  


Cumva a creat o intreaga experienta care era diferita – o constienta diferita intre cele doua. Apoi ne-ai cerut sa fim constienti de unde suntem acum, iar eu am fost constienta de mine aici. Dupa asta am avut constientizarea in care m-am simtit mergand pe langa ocean si urcand niste ruine in alta parte. in concluzie, joc un joc cu mintea mea sau are loc un fel de contopire?



ADAMUS: Va las sa raspundeti prima, doamna.


ZAPHARIA: Mintea muzicala este foarte puternica, pentru aceia dintre voi care au o afinitate cu ea, caci in muzica sunt codate numere si sunt codate emotii. Asa ca mintea are o incredibila eliberare de emotii prin ascultarea muzicii, dar totusi mintea este prezenta. Asa ca este foarte puternic, intrucat disparitia completa a mintii nu este practicata pe scara larga in masa. Prin urmare, a avea muzica drept poarta a capacitatii tale vizionare este minunat.


Asa ca viziunile si emotiile tale vor fi activate de muzica. Tu ai o istorie lunga cu muzica, de-a lungul vietilor tale. Esti un maestru al muzicii. Tu o intelegi. De asta ai fost mereu conectata cu ea atat de profund. Permite acelor numere, acelor emotii, sa te conduca. Lasa-le sa te conduca. Ai incredere in conducerea lor. Sunt mult mai adevarate decat multe dintre gandurile care te-ar constrange. Ai incredere in acel sine.



ADAMUS: Excelent, o intrebare excelenta pentru finalul zilei. Excelenta intrebare, pe masura ce intrati in luna urmatoare si va simtiti prezenta, constiinta, va jucati cu ea. Veti ajunge la aceeasi dilema: inventati sau este real? Doar construiti aici, sus, ca un mic joc, sau se petrece cu adevarat? Raspunsul este: ce alegeti? Ce alegeti? Alegeti sa fie real sau alegeti sa lasati mintea sa pretinda ca este inventat? Acolo constiinta pura, acolo tu, constienta ta si doar tu poti lua acea decizie, poti face acea alegere. Acea alegere nu vine din cap sau din corp, vine de la voi. O sa va dati voie sa fie reala?


As spune ca este cea mai mare problema cu care se confrunta acum oricare dintre voi. Sunteti cumva… chiar la limita, la limita obtinerii unei case bune, la limita obtinerii constientei, la cea de a putea sa le aveti pe ambele, iar apoi va opriti si mintea vine si spune: “Este real?” Mintea isi joaca rolul defensiv si isi mi ruleaza inregistrarile vechi, de gunoi, programarea veche. Acolo tu, prezenta ta, constiinta ta trebuie sa faca un pas inainte si sa spuna: “Preiau eu de aici, minte. Preiau de aici”.


Atunci cand intampinati oricare dintre aceste provocari, cand va intrebati daca faceti alegerea potrivita, daca faceti lucrul potrivit, daca urmati cariera potrivita sau orice de genul acesta, va aparea un anume nivel de frica, de indoiala si de nesiguranta. Acela este timpul de a respira adanc si a va spune voua insiva ca totul este in regula in intreaga creatie. (aplauze)


Grande Abbondanza!
 



[1] Disponibila in limba romana in Shaumbra Shoppe.



[1] Cumparata de pe PremiumBeat.com.



[1] Se refera la virusul energetic despre care vorbește Tobias in scoala Energiilor Sexuale.
 



[1] „Adamus inger ascensionat”
[2] „Adamus inger”.
[3] Poate insemna „standard” (in sensul de „minim”, ca in exemplul „dotare standard”) si „sarac”.
[4] „Cu toane”.
 




Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine