esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Evidenta unor manipulari ale ADN-ului uman in trecutul nostru indepartat

Evidenta unor manipulari ale ADN-ului uman in trecutul nostru indepartat.
Proiectul Genomului Uman a adus cateva surprize reale oamenilor de stiinta.


Prima supriza a constituit-o marele procentaj din ADN care este inactiv. Se estimeaza ca 97% din ADN nu contine nici o gena activa care actualmente sa poarte un cod pentru vreo insusire fizica.


Deci intr-o gena exista Introni--parti care nu poarta nici un cod, si Exoni-sectiuni care poarta cod genetic.


Intreaga lungime a ADN-ului este facuta din 20.000 gene, multe din ele neidentificate inca.


Aceste gene poarta matricile pentru structura intregului nostru corp.

Ceea ce este surprinzator este ca Homo Sapiens, ca varf al evolutiei pe aceasta planeta, are atata de mare cantitate de ADN nefolosit.


Se pare ca noi avem cea mai lunga molecula de ADN din toate speciile, dar folosim cea mai mica parte din ea, in raport cu alte specii.


Cu alte cuvinte, toate celelalte fiinte folosesc mai mult din ADN-ul lor decat fac oamenii. Unele specii folosesc 98% din ADN.


Acest fapt ne duce fata in fata cu principiile evolutiei.


Oamenii ar trebui sa aiba cel mai complex si cel mai evoluat ADN din toate fiintele fiindca noi am atins nivele de civilizatie mult mai inalte decat au putut face alte specii in milioane de ani.


Ceea ce este si mai curios, este numarul de gene prevazut la fiecare specie.


Acest numar pare sa creasca treptat de la organismele de baza la cele mai inaintate.


Ne asteptam ca Omul sa fie in capatul acestui sir cu cele mai multe gene, dar in mod ciudat nu este asa.


Iata cateva exepmle de numar total de gene in specie :


Musculita de otet 21.000

Pestele zebra 50.000

Pui 76.000

Soarece 81.000

Cimpanzeu 130.000

Om 68.000Se poate observa ciudatenia ca, desi cimpanzeul este cel mai aproape de noi genetic, el are aproape de 2 ori mai multe gene decat omul.


Si aici ajungem la anomalia cromozomiala.


ADN-ul nostru este rupt in 23 de perechi de cromozomi.


Prin comparatie, toate maimutele au 24 de perechi.


Unii ar putea sa se gandeasca la faptul ca Homo Erectus , precursorul nostru imediat pe scara evolutiei, ar fi avut deasemenea 24 de perechi de cromozomi.


Doar cu 2 ani in urma, pe 6 aprilie 2005, cercetatorii de la Human Genome Research Institute anuntau ca :


" O analiza detaliata a cromozomilor 2 si 4 a detectat cel mai mare "desert genetic" cunoscut in genomul uman si afirma cu mai multe probe ca cromozomul uman 2 a reiesit din fuziunea a alti 2 cromozomi ancestrali de la maimute".


Acest cromozom este de asemenea al doilea cel mai mare cromozom pe care il avem si pare fara sens de ce doi cromozomi primordiali s-au unit pentru a forma un cromozom de om, daca acest nou cromozom nu ne da aparent nici un avantaj al supravietuirii.


Deci atunci cand citim in Tabletele Sumeriene ca omul a fost creat ca o subspecie intre Homo Erectus si o mult mai avansata specie cu infatisare umana care a venit pe Terra acum 40.000 de ani, atunci totul incepe brusc sa aiba un sens.


Tabletele descriu cum creatorii nostrii au scos o parte din "Copacul Vietii" ca sa ii dea noi insusiri noii fiinte create, si cum s-au straduit sa faca "muncitotul primitv" perfect care sa intelega comenzile date, dar sa nu puna intrebari despre existenta lui.


Sugestii similare ale manipularii genetice si clonarii sunt facute in Coran si Legile Hinduse ale lui Manu.


Coran :

-- Ya Sin:" Omul nu este constient ca noi l-am creat dintr-o mica samanta ?"

-- Credinciosii: " Dumnezeu ne spune verbal ceea ce ne spun Tablele Sumeriene. " Noi intai am creat Omul dintr-o esenta de argila; apoi l-am pus ca samanta vie intr-o imbracaminte sigura. Samanta pe care am facut-o a facut sange, apoi carne. Apoi noi am
modelat-o ca os, apoi am acoperit oasele cu carne...".


Legile lui Manu :


-- 19. Dar din aceste particule fragmentate de corp ale acestor foarte puternici Purusha, izvoraste Lumea, perisabilul din neperisabil.

-- 20. Intre ei, fiecare urmas (element) capata calitatile celui precedent si orice loc ( in secventa) ar ocupa fiecare din ei, chiar atatea calitati se spune ca va poseda.


Trebuie sa notam exprimarea cu "noi" de catre creator.


Clonare Omului ca cel mai primitiv muncitor sau "lulu amelu", dintr-o data nu mai pare asa straina si ciudatele anomalii genetice par sa fi suportat manipulari genetice in trecutul nostru indepartat.


Cercetatorii din ziua de azi merg mai departe si afirma ca exact "fuziunea" cromozomului nostru 2 este ceea ce ne face sa apartinem speciei umane.Am ajuns aproape sa dovedim ca umanii au fost creati de catre facatorul lor ca sclavi pentru a lucra in minele de aur de la inceputuri de pe Terra.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine