esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Agartha , tara Rasei avansate

Ahartha , tara Rasei avansate
Regatul acestei civilizatii interne este numit Agartha cu orasul principal Shamballa.Tunelurile de intrare sunt in :


Pestera Mamutilor din Kentucki (SUA)

Manaus

Mato Groso ( Brazilia)

Cascada Iguassu

Muntele Epomeo ( Italia)

Piramida din Gizeh ( Egipt)

Minele regelui Solomon

Pestera DeroCel mai uimitor lucru este ca centrul de gravitatie al planetei nu este in centrul Terrei, ci intr-o subsfera la 200 de mile sub suprafata pe care noi locuim.


Urmeaza cateva puncte de vedere:Pamantul din interior.Pe 19 februarie 1947, amiralul Richard Byrd a parasit Baza Arctica si a zburat spre nord.

Ani de zile au petsistat zvonuri ca in timpul acestui isoric zbor spre Nodul Nord, amiralul Byrd a zburat DINCOLO de Pol, printr-o deschizatura spre interior.

Aici a intalnit fiinte avansate care i-au dat un mesaj de adus la Suprafata, Omenirii.

In 11 Martie 1947, cand s-a intors la Washington, amiralul a fost interwievat in secret de o echipa medicala si de forte secrete.

A fost pus sub un contol strict si i s-a ordonat sa pastreze tacerea spre binele umanitatii.

Fiind militar, a trebuit sa accepte.Aici sunt citeva afirmatii din jurnalul secret al amiralului,la fel ca si Mesajul pe care ar fi trebuit sa il spuna Umanitatii :" in timpul zborului de 1700 de mile DINCOLO de Pol, el a raportat prin radio ca vede dedesubt, nu gheata si zapada, ci munti, paduri, vegetatie verde, lacuri si rauri si in tufisuri a vazut un animal care semana cu mamutii...."

"in ianurarie 1956, amiralul Byrd a organizat o alta expeditie la Polul Sud si acolo a intrat la 2300 de mile DINCOLO de Polul Sud.

Anuntul radio din 13 ianuarie 1956, spunea: pe 13 ianuarie, membrii expeditiei Statelor Unite au intrat intr-o tara care se intinde la 2300 mile dincolo de Pol. Zborul a fost facut de amiralul George Dufek de la Fortele navale ale Sua".

Byrd spunea pe 13 marte 1956 :" aceasta expeditie a deschis drumul spre o noua si intinsa tara".Extras din cartea "Un zbor spre tara care se intinde dincolo de Polul Nord":


" Iti urez bun venit in tara noastra, amirale". Eu vad un om cu trasaturi delicate si cu efectul trecerii anilor pe fata.

Este asezat la o masa lunga. Imi indica sa ma asez pe unul din scaune. Dupa ce m-am asezat, si-a impreunat degetele si a zambit.

A spus incet: "Te-am lasat sa intri aici pentru ca ai un caracter nobil si esti bine cunoscut la Suprafata lumii , amirale".

"suprafata lumii", am spus eu suspinand !

"Da, a raspuns Maestrul cu un zambet, esti pe domeniul Arianni-lor, lumea interna a Terrei. Nu putem intarzia mult misiunea ta si vei fi escortat in siguranta inapoi la suprafata si la o oarecare distanta.

Dar acum, amirale, ar trebui sa iti spun de ce ai fost adus aici. Interesul nostru fata de voi a inceput imediat dupa ce rasa ta a explodat cele doua bombe nucleare la Hiroshima si Nagasaki, in Japonia. In acele timpuri pline de pericol, noi ne-am trimis catre voi aeronavele noastre ca sa cerceteze ce ati facut acolo".

"Acesta este desigur deja istorie, dragul meu amiral, dar trebuie sa continui. Vezi tu, in trecut, pana acum, noi niciodata nu ne-am bagat in razboaiele voastre sau in barbarisme, dar acum trebuie sa o facem, intrucat ati ajuns sa aveti si sa detineti energii care nu sunt pentru voi, ca energia atomica.

Emisarii nostri deja au dus mesaje catre puterile lumii voastre, si pana acum nu au ascultat.

Acum tu ai fost ales ca sa devii martor ca lumea nostra interioara exista.

Vezi tu, cultura si stiinta noastra este mai avansata cu mii de ani fata de cea a rasei tale, amirale".

L-am interupt:" Dar ce are de-a face asta cu mine, domnule ?".

Ochii Maestrului pareau ca patrund adanc in mintea mea, si dupa ce m-a studiat cateva momente, a raspuns : " Rasa ta a atins acum punctul din care nu mai exista intoarcere, pentru ca exista printre voi din aceia care ar distruge veche voastra lume, cu toate ca asa si-ar pierde puterea asa cum o cunosc ei".

Maestrul a continuat: " In 1945 si dupa aceea, am incercat sa contactam rasa voastra, dar eforturile noastre au fost intampinate cu ostilitate. S-a tras asupra navelor noastre, da, si au fost chiar urmarite cu rautate de avioanele voastre.

Deci acum iti spun tie, fiul meu, exista o mare furtuna care se aduna in lumea ta, o furie neagra care nu se va imprastia multi ani. Nu veti gasi raspunsuri in armele voastre, nu veti gasi siguranta in stiinta voastra. Ar putea continua pana ce s-ar vesteji fiecare floare a culturii voastre si toate realizarile oamenilor se vor sfarsi in haos".

" Recentul vostru razboi a fost numai un preludiu la ceea ce va urma pentru rasa vostra. Noi aici vedem acest lucru clarificandu-se cu fiecare ora care trece. Crezi ca gresesc?"

"Nu, i-am raspuns eu, s-a mai intamplat o data inainte, Epoca Intunecata a venit si ne-a regresat mai mult de 500 de ani".

"Da, fiul meu, a raspuns Maestrul, Anii Intunecati care vor veni acum pentru rasa voastra vor acoperi Pamanul, dar ca eu sa cred ca unii din rasa ta vor trece prin toate astea cu bine, vor trai dincolo de furtuna, nu pot spune.

Noi vedem la mare distanta in timp, o noua lume ridicandu-se din ruinele rasei vostre, cautandu-si legendarele si pierdutele comori, si ei vor fi aici, fiul meu, in siguranta in paza noastra. Atunci cand va veni acel timp, vom veni din nou sa ajutam la reinvierea culturii si rasei voastre."


"Poate, pana atunci, veti fi invatat inutilitatea razboilului si a vesnicelor lupte...si abia dupa acest timp, unii din cultura si stiinta voastra se vor fi reintors ca sa creeze una noua.

Tu, fiul meu, ai misiunea sa te intorci la suprafata cu acest mesaj...".


Cu aceste cuvinte de incheiere, intalnirea noastra parea ca ia sfarsit. Ma simteam ca intr-un vis..dar stiam ca acesta era realitatea, si, dintr-un ciudat motiv, m-am inclinat adanc, din respect sau umilinta, nici eu nu stiam din care.


Brusc, am fost din nou constient ca cele doua gazde minunate care m-au adus aici, erau din nou alaturi de mine.


"Pe aici, amirale.." spuse una din ele.

M-am mai intors o data inainte sa plec , si m-am uitat inapoi catre Maestru. Pe fata sa se intindea un zimbet amabil si fin.

"Adio, fiul meu" spuse, si ma concedie cu un gest usor al mainii.

Repede, am plecat catre marea usa a camerei Maestrului si am intrat in lift.

Usa se inchise usor in spatele meu. Una dintre gazde vorbi din nou "Acum trebuie sa ne grabim, pentru ca Maestrul nu vrea sa iti intarzie misiunea si trebuie sa te intorci cu mesajul la rasa ta".
Secretele oraselor subterane.Reteaua Inaltarii Lumii.


Recent, americanii au putut vedea emisiunea tv pilot a lui Stephen Spielberg, un remake dupa cartea lui Jules Verne "Calatorie spre Centrul Pamantului".


O echipa de oameni de stiinta intra in interiorul Terri cu o nava, printr-un vulcan.

Cand mediul se mai raceste in jurul lor, se gasesc explorand un teritoriu vast si insorit... o lume magica.

Calatoria lor pare reala, conform unui marinar norvegian, Olaf Jansen.

Povestea lui, culeasa in 1800, este spusa in biografia lui Willis Emerson, intitulata "Zeul fumegator".

"Mica nava a lui Olaf devia atat de mult in nord din cauza furtunii , incat naviga intr-o deschidere polara si apoi trai 2 ani intr-una din coloniile Retelei Agartha , numita Shamballa".

El isi descrie gazdele ca pe cele ale sediului central de guvernamant ale continentului interior...masurand 12 picioare inaltime...pline de curtoazie si amabilitate...razand din inima cand trebuiau sa improvizeze scaune pentru tatal meu si eu, ca sa luam loc in ele".

Olaf ne povesteste despre un soare intern fumuriu, o lume compusa din trei sferturi pamant si un sfert apa.Reteaua Agartha.


Sa ne gandim la Shamballa ca la Natiunile Unite ale peste 100 de orase subterane care formeaza Reteaua Agartha.

Ea este, intr-adevar, sediul guvernului lumii interioare.

In timp ce Shamballa este un continent interior, coloniile sale satelite sunt ecosisteme inchise mai mici, localizate chiar sub crusta Terrei sau discret, sub munti.

Toate orasele din Reteaua Agartha sunt fizice si sunt din Lumina, adica fac parte din traditiile Marilor Scoli de Mistere de la suprafata Pamantului, care venereaza Fiinte de Lumina precum Iisus/Sananda, Buddha, Isis si Osiris, etc...toti Maestrii Inaltati, pe care noi, cei de la suprafata ii stim si ii onoram, ca si pe invatatorii spirituali ai lungii lor mosteniri spirituale.De ce au ales ei sa traiasca subteran?

Sa luam in considerare magnitudinea schimbarilor geologice terestre care a schimbat suprafata acum peste 100.000 ani.

Sa luam in considerare durata razboiului atlanto-lemurian si puterea armelor termonucleare care eventual au explodat si au distrus aceste avansate civilizatii.

Sahara, Gobi, desertul australian si cel din SUA, sunt numai cateva exemple ale devastarii rezultate.

Orasele de dedesubt au fost create ca un refugiu al populatiei si ca adapost sigur pentru inregistrari sfinte, invataturi si tehnologie , comori ale acestor culturi stravechi.Orase-CapitalaPOSID : primul avanpost atlant, localizat sub regiunea campiei din Matto Grosso, in Brazilia. Populatie : 1,3 milioane.


SHONSHE : refugiul culturii Uighur, o ramura a lemurienilor care au ales sa isi faca propriile lor colonii in urma cu 50.000 ani.Intrarea este pazita de lamaseriile himalayene. Populatia :3/4 milioane.


RAMA : ramasitele orasului de suprafata Rama, localizat in India langa Jaipur. Locuitorii sunt recunoscuti pentru trasaturile lor hinduse. Populatia: 1 milion.


SHINGWA: ramasitele migratiei nordice ale culturii Uighur. Localizat la granita dintre Mongolia si China, cu un mic oras secundar in Muntele Lassen, California. Telos, tradus, inseamna "Comunicarea cu Spiritul". Populatia : 1,5 milioane.Luminile din Telos


Cum pot peste 1 milion de oameni sa traiasca in interiorul Muntelui Shasta ? In imp ce noi ne stoarcem mintile cu asa intrebari, japonezii au proiectat deja orase subterane ca raspuns pentru problemele lor de la suprafata.

Orasele subterane au fost, de mii de ani, un vehicul natural pentru evolutia umana.

Dimensiunile acestui oras au cam 1,5 mile intindere si 2 mile in adancime.Telos este construit pe 5 nivele.NIVEL 1 : Acest nivel de varf este centrul comertului, educatiei si administratiei.

Templul sub forma de piramida este structura centrala si are o capacitate de 50.000.

Cladirile inconjuratoare sunt guvernamentale, echivalentul Curtilor Juridice care promoveaza un sistem judiciar luminat, sali de inregistrari, arte si facilitati de distractie, un hotel pentru vizitatorii culturilor straine, un palat care adaposteste pe RA si RANA MU, regele domnitor si regina din linia regala lemuriana, care sunt Maestri Inaltati, un turn de comunicatii, un spatiu de sport, scoli, fabrici de mancare si haine, si cele mai multe locuinte.NIVEL 2 : un centru de manufactura ca si centru de locuit. Casele sunt circulare si sunt construite pentru persoane singure, cupluri si familii extinse.NIVEL 3 : gradini hidroponice. O foarte avansata tehnologie hidroponica hraneste intreg orasul ca si comertul inter-orase.

Cereale, fructe, legume si soia constituie o mancare variata pentru telosieni. Acum sunt complet vegetarieni.NIVEL 4: mai multe gradini hidroponice, mai multe manufacturi si cateva zone de parc natural.NIVEL 5: nivelul naturii. La aproape o mila sub suprafata, aceasa zona este un mare mediu natural care serveste ca habitat pentru o mare varietate de animale, inclusiv unele disparute de la suprafata.Toate speciile sunt crescute intr-o atmosfera non-violenta, iar cele care sunt carnivore la suprafata, acum savureaza carnea de soia si relatiile cu oamenii. Este produs destul oxigen ca sa sustina biosfera.LIMBA : In timp ce dialectele variaza de la oras la oras, exista o limba comuna numita "Solara Maru" , adica "Limba Solara". Aceasta este limba radacina pentru limbile noastre sfinte ca sanscrita si ebraica.


GUVERN : Un Guvern al Celor 12, 6 barbati si 6 femei, impreuna cu Ra si Rana Mu , indeplinesc probleme colective, rezolvand si servind ca ghizi si gardieni pentru popor.


Pozitiile regale ale lui Ra si Rana Mu sunt privite ca responsabilitati ale lui Planului Divin.

Marele preot numit Adama, un Maestru Inaltat, este de asemenea reprezentant.COPMPUTERE: sistemul de computere agartheean este bazat pe aminoacizi si serveste unei zone vaste de functiuni.

Toate orasele subterane sunt legate prin aceasta retea de informatii inalt spiritualizata.

Sistemul monitorizeaza comunicatiile inter-orase si cele galactice, in timp ce, simultan serveste nevoie individuale de acasa.

Este capabil sa raporteze deficientele trupesti de vitamine si minerale, sau, cand este necesar, ofera informatii pertinente din inregistrarile akashe pentru dezvoltarea personala.BANI : nu exista. Toate nevoile locuitorilor sunt satisfacute. Produsele de lux sunt schimbate printr-un sofisticat sistem barter.TRANSPORT: bezi de transport in laterale drumului, lifturi intre niveluri si vehicule semanand cu snow-mobilele de la noi.

Pentru calatorii inter-orase, rezidentii iau "Tubul"un sistem de metrou electromagnetic capabil de viteze de peste 3.000 pe ora.

Da, Agarthaenii sunt versati in eticheta intergalactica si sunt membri ai Confederatiei Planetelor.

Calatoriile spatiale au fost perfectionate, la fel ca si abilitatile pentru salt interdimensional, lucru care face aceste nave de nedetectat.DISTRACTIE : teatre, concerte, si o mare varietate de arte. De asemenea holospatiu pentru cei care vor sa isi programeze o vizita in istoria Terrei.NASTEREA DE COPII: 3 luni fara dureri, nu 9. Mama merge la Templu pentru 3 zile intampinand copilul cu minunata muzica, ganduri si imagini frumoase.

Se practica nasterea in apa, in prezenta ambilor parinti.INALTIME: din cauza diferentelor culturale , inaltimea medie variaza. In Telos 6 picioare si 5 inch si 12 picioare in Shamballa.VARSTA: nelimitata. Moarte prin imbatranire nu exista in Telos. Majoritatea aleg o varsta intre 30 si 40 si raman asa, chiar daca de fapt au mii de ani.

Necrezand in moarte , ei nu sunt limitati de ea.

Dupa ce si-a completat experienta dorita, oricine se poate dezincarna dupa voita.INALTARE: Absoluta, si mult mai usoara si mai comuna decat se intalneste la suprafata.

Ascensiunea este ultimul tel al antrenamentelor spirituale.De ce au stat ascunsi in tot acest timp ? In parte pentru ca Agarthaenii au invatat inutilitatea razboilui si a violentei, si asteapta rabdatori ca noi sa ajungem la aceeasi concluzie.

Eu sunt o rasa atat de gingasa incat pana si gandurile noastre de judecare sunt lezante fizic pentru ei.

Tainuirea existentei lor, le-a fost protectia.

Pana acum, adevarul despre existenta lor a fost ascuns de Spirit.

Cand ii vom putea vizita ?

Intrarea noastra in orasele subpamantene depinde de puritatea intentiilor noastre si de capacitatea noastra de a gandi pozitiv.

Un cald "bun venit" din partea ambelor lumi este dezideratul ideal si trebuie sa fie exprimat de mai multi decat cei din comunitatea Lucratorilor in Lumina.

In mod obisnuit, cateva sute de subterranieni curajosi lucreaza la suprafata.

Cu scopul de a se amesteca prin mase, ei au suprimat temporar schimbarile celulare, asa ca ne seamana fiecaruia dintre noi.

Insa pot fi recunoscuti dupa natura lor simtitoare si amabila si dupa un accent misterios.

O prezentam pe printesa Sharula Aurora Dux, fiica lui Ra si Rana Mu din Telos.

Sharula a fost investita oficial drept Ambasadoarea Retelei Ahartha la suprafata.

Are 267 de ani si arata de 30 de ani.

Scopul Ambasadoarei este de a pregati terenul in vederea intalnirii celor doua rase.. de a aduce ideile, informatiile si noile arhetipuri de gandire care vor uni in cele din urma planeta noastra.

Ea vrea sa prezinte planul pentru schimbari pasnice, toturor celor ce vor sa o asculte.

Agarthaenii au atins un punct in care din care nu mai pot progresa spiritual pana ce acet amestec nu va avea loc.

De fapt noi ascensionam cu intreaga planeta, nu numai cu jumatatea ei.

Este si voia lui Dumnezeu ca noi sa facem urmatorul pas impreuna.

Cu cat mai repede vom realiza acesta unitate, cu atat mai repede magia va fi dezvaluita.

Ierarhia Spirituala a facut din iesirea la iveala a oraselor subterane, un proiect prioritar.

Ei ne cer noua sa ne indeplinim partea noastra din lucrare.

Timpul depinde foarte mult de receptivitatea noastra.

O unire de succes este estimata a avea loc in urmatorii 10-20 de ani.

Nu este nimic de ce sa ne temem, si putem castiga foarte multe.

Darurile pe care le aduc Agartheanii sunt numeroase.

Secretul nemuririi este dreptul nostru prin nastere.

Libertatea a a trai in abundenta, la fel.


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine