esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


opiii care stiu perfect ce au facut inainte de a se naste

Copiii care stiu perfect ce au facut inainte de a se naste. Multi isi amintesc mai ales cum au murit
“Memories Of Heaven”, un volum publicat recent in Occident si ai carui autori sunt oratorul motivational Dr Wayne Dyer si asistentul acestuia, Dee Garnes, reuneste unele din cele mai impresionante istorii iesite vreodata din gura unor copii. Multi dintre “povestitori” au sub doi ani. Detaliile sunt atat de socante si atat de plauzibile incat pana si cei mai mari sceptici ar putea fi bulversati.


Avea doar trei ani cand i-a anuntat pe ai sai ca numele sau real fusese Joseph. Parintii au ras si s-au minunat de bogata imaginatei a micutei lor. S-au alarmat abia in momentul in care Sally a inceput sa vorbeasca tot mai des despre faptul ca mai “demult” fusese baiat. Parintii sai, Anna si Richard, nu erau parintii sai reali iar casa sa era, de fapt, in alta parte. Era Joseph si locuia intr-o casa pe malul marii, cu o multime de frati si surori. “Parea atat de sigura pe tot ce spune…Initial, am crezut ca e un soi de joc, Apoi mi-am dat seama ca nu era vorba de imaginatie, ci ca detinea amintirile unui baiat pe nume Joseph”, a povestit pentru dailymai.co.uk Anna, mama fetitei care se credea Joseph.


În vreme ce sotul sau a ramas convins ca era vorba doar despre un joc straniu sau despre imaginatia bogata a micutei, Anna a simtit, inexplicabil, ca ceea ce povestea Sally nu erau pure inventii. Îi venea insa foarte greu sa accepte ca se afla fie in fata unui fenomen dincolo de puterea sa de intelegere – reincarnare, posedarea fetitei de catre un spirit malefic, fie era vorba de o boala psihica. La inceput Sally a fost furioasa ca nu este luata in serios, apoi, dupa o vreme, a incetat brusc sa mai vorbeasca despre Joseph si casa de la malul marii.


O serie de cazuri asemanatore sunt prezentate si intr-un volum publicat recent in Occident – “Memories Of Heaven”, scris de oratorul motivational Dr Wayne Dyer si asistentul acestuia, Dee Garnes.


Toate relatarile apartin unor copii care nu au nici cea mai vaga legatura unii cu alții iar asemanarea izbitoare a celor descrise nu poate fi ignorata nici chiar de cei mai suspiciosi dintre sceptici. Practic, sunt zeci de istorii ale unui fenomen oarecum similar. Va prezentam mai jos cateva dintre acestea.


Zibby Guest, din Chester, Marea Britanie, spune ca cel de-al doilea fiu al sau, Ronnie, avea doar 16 luni cand a inceput sa vorbeasca si sa povestesca despre “cealalta casa” in care a crescut cu ceilalti “mami si tati”.


Susan Bowers, din Statele Unite, a ramas cu gura cascata cand copilul sau de numai trei ani, care incerca sa se incalte, s-a oprit brusc in mijlocul operatiunii si a mormait ca un adult “eram baiat mare inainte, dar presupun ca trebuie sa invat din nou sa-mi leg sireturile”.


Ann Marie Gonzalez, tot din Statele Unite, spune ca a fost “putin speriata” cand fiica sa s-a oprit din senin in timpul unui cantecel si a intrebat-o daca isi mai aminteste “focul”. A intrebat-o despre ce “foc” era vorba iar micuta i-a povestit despre incendiu care i-a ucis ambii parinti si ca apoi a fost crescuta de “buni Laura”.


Un alt copilas, cea mai mica dintre fiicele lui Heather Leigh Simpson, statul american Indiana, nu suporta sa auda sirenele ambulantelor. Spunea ca ii aminteau de ziua oribila in care mama sa a plecat cu o ambulanta si nu s-a mai intors niciodata. Cand mama sa i-a spus ca nu era asa, ca este inca aici, fetita i-a replicat: “Nu tu, mama de dinainte”.


Un baietel american pe nume Tristan se uita la Tom si Jerry in timp ce mama sa, Rachel Martin, gatea. A intrat brusc peste ea si a intrebat-o: “Îti mai aduci aminte ca acum mult timp obișnuiam sa gatesc in bucataria lui George Washington (primul presedinte al SUA)? Amuzata, mama l-a intrebat daca era si ea acolo. “Da. Aveam pielea maronie. Dar apoi am murit - nu am putut sa mai respir”, a mai povestit copilasul si si-a strans mainile in jurul gatului. Intrigata, Rachel a inceput sa citeasca despre viata lui George Washington (foto jos) si a descoperit ca bucatarul acestuia Hercules avusese trei copii: Richmond, Evey si Delia. A continuat sa discute cu fiul sau iar acesta si-a adus aminte de Richmond si Evey, dar nu isi amintea de Delia.


Povestea lui Els Van Poppel si a fiului sau Cairo, de un an si zece luni, este si mai socanta. Se aflau intr-o intersectie din Australia cand Cairo i-a spus sa fie foarte atenta pentru ca altfel el “ar putea muri din nou”. Şocata mama a ascultat continuarea povestii: “nu iti mai aduci aminte cand eram mic si am cazut pe strada iar un camion a trecut peste capul meu?”.


Însusi autorul vomului “Memories Of Heaven”, Dr Dyer, tatal a opt copii, avusese parte de o experienta similara.


Povesteste ca fiica sa, Serena, vorbea adesea, in somn, intr-o limba necunoscuta. La un moment dat, i-a spus mamei: “Tu nu esti mama mea adevarata. Am o mama pe care mi-o amintesc foarte bine si stiu ca nu esti tu”.


“Memories Of Heaven” contine zeci de astfel de istorii, unele mai impresionante decat altele, inclusiv pe cea a unei fetite care isi amintea ca fusese soldat in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si ca avea o svastica pe brat sau pe cea a unui baiat care spunea cu regularitate ca isi aduce aminte cand era batran si picotea intr-un scaun la gura focului.

ev zilei
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine