esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Soarele vostru multidimensional

Soarele vostru multidimensional


Mesaj de la Arcturieni


[soare_multidimensional]


Dragii nostri, bine v-am regasit! Noi suntem Arcturienii!


Probabil, foarte putini dintre voi cunosc in detaliu despre furtunile geomagnetice. Exista tot felul de explicatii date acestor fenomene, unele destul de corecte. Dar explicatiile care se dau lamuresc partial problemele legate de aceste furtuni. Raman inca o mulţime de mistere pe care oamenii vostri de stiinta nu le-au deslusit.
Toti cunoasteti ca furtunile magnetice sunt efecte ale activitatii solare, dar, probabil ca nimeni nu vede o legatura intre acestea si constiinta astrului vostru solar. Atat timp cat acest mister nu este rezolvat, nu se poate şti ce sunt cu adevarat furtunile electromagnetice.


Adevarata esenţa a soarelui, a vanturilor solare si furtunilor electromagnetice poate fi corect inţeleasa doar de o constiinta multidimensionala, acesta fiind, de asemenea, motivul pentru care nu se cunoaste numele intrinsec al acestui astru, caruia voi ii spuneti simplu SOARE, fara a-l personaliza in vreun fel.


Știm ca o intelegere exhaustiva a acestui subiect este practic imposibila in dimensiunea a 3-a in care va aflati, motiv pentru care incurajam channeler-ul sa nu dispere, cand va fi vorba de lipsa partiala de coerenta in ceea ce-i comunicam sau in gasirea unor termeni adecvati de exprimare a sensurilor si semnificatiei pe care i le intuim.


Soarele este o stea care se manifesta si este activa pe mai multe niveluri, nu numai in dimensiunea 3D, cunoscuta si de voi. În alte lumi paralele si dimensiuni exista sateliti si planete care orbiteaza in jurul soarelui pe care voi il cunoasteti doar partial. Unele dintre aceste planete sunt foarte mari, altele mai mici, sau mult mai mici decat Pamantul.
Datorita naturii sale multidimensionale, Soarele are multe nume, in fiecare dintre dimensiunile care-i recunoaste si-i revendica existenta. Fiecare dimensiune, fiecare lume a acestor dimensiuni, recunoaste doar partea de soare care oscileaza pe spectrul sau vibrational, restul „nu exista“. Soarele total, din care face parte si cel observat de lumea voastra, este insa o entitate multidimensionala.


Se spune ca asa cum este jos este si sus. De ce ar trebui ca soarele sa functioneze in alta dimensiune diferit de cum o face in 3D?


Sarcina Soarelui, pentru care s-a pregatit de milioane de ani, este sa va catapulteze pe voi si sistemul vostru cunoscut, intr-o dimensiune mai inalta decat cea in care va aflati, trecandu-va printr-o dimensiune tranzitorie (4D), in care veti avea o constiinta mai inalta, totusi inca limitata. Deci saltul de la 3D la 5D va fi unul ponderat de realitatea unei dimensiuni intermediare, de tranzitie, foarte necesara acomodarii si transformarilor care se impun fiintei voastre. În toata aceasta perioada, fata Soarelui va fi in continua schimbare coroborat cu faza de tranzitiei in care va veti afla.
Nu exista multe stele cu aceasta calitate unica (multidimensionalitatea n.m.), si exact aceste stele nu au un nume, in sensul convenţional. Aceasta este asa pentru ca mintea voasta n-ar suporta o impolzie in sine care sa o poata trece printr-o inflexiune (gaura) pentru a ajunge dincolo de limitele cunoasterii voastre (?)


Numai planete precum a voastra, care au un rol divin special in univers, sunt asociate cu o astfel de stea, precum soarele vostru. Rolul unic al planetei este de a fi un experiment pentru evolutia Divina. Ca atare, ea trece prin mai multe faze experimentale şi provocari.


Aceste stele sunt aşa-numitele „substatii intermediare”, utilizate intotdeauna in cazul in care este nevoie de anumite schimbari de profunzime.


La scara universala, milioanele de ani reprezinta doar o clipire, desi pentru fiinte precum sunteti voi durata acestor perioade este de neimaginat. Ati putea intelege aceasta doar daca ati ajunge sa strabateti mai multe dimensiuni si sa va aflati simultan in mai multe taramuri.


Pentu a intelege cat de cat aceste adevaruri cosmice, va sugeram sa va folositi intuitia, abandonand, pe timpul experimentului, mintea liniara, cu intentia de a accepta paradoxurile.


Sa spunem ceva si despre vanturile solare si variatiile campurilor geomagnetice de pe Pamant.
Ceea ce voi numiti perturbaţii reprezinta fluxuri energetice de anumite frecvente patrunse in dimensiunea voastra din alte dimensiuni si lumi paralele prin intermediul partii voastre de soare, validat de dimensiunea a 3-a, cu influenta asupra domeniului vostru geomagnetic.


Deoarece corpurile voastre sunt calibrate pentru un anumit domeniu geomagnetic (ca intensitate si largime de banda magnetica), abaterile importante de la valorile uzuale nu sunt uşor de suportat.


Cu toate acestea, afluxul acestor energii dinspre alte taramuri ale universului a fost permis de Divinitate pentru a sparge coconul vostru energetic stabilizat de o lunga perioada de timp si in care nu se mai intampla nimic important si stimulator pe calea evolutiei.


Convingerile voastre bazate numai pe realitatile planului dualitatii sunt mult diferite de realitatile universale, tot ceea ce depaseste puterea voasta de intelegere fiind considerat, fie ca nu exista, fie ca apartine unor forte necunoscute, imposibil de acceptat.


Luaţi in considerare puterea minţii, caci ea creeaza lumi. Daca in fiinta voastra exista intiparite notiuni percepute mental sau senzorial ca apartinand categoriilor de “diferit” şi “necunoscut”, pe care le asociati cu aprecierea ca sunt “deranjante” şi “incompatibile”, creati o linie de rezistenta si incompatibilitate care va condamna la izolare si neacceptare, ceea ce inseamna accentuarea sau perpetuarea unei tendinte de contractie.


Cum toate lucrurile, actiunile si evenimentele au la baza energia de o anumiuta vibratie, refuzul vostru de a le accepta existenta va ridica pana la urma un zid intre ele si lumea pe care v-ati creat-o, ajungand ca, pana la urma, in mod explicabil sa nu mai existe nimic „dincolo” de realitatea care v-ati creat-o.
Și cum “dincolo” inseamna totul, mai putin voi, puteti fi siguri ca L-ati lasat si pe Dumnezeu “afara”.


Izolat prin propria ta vointa, ti-ai creat aria ta existentiala, lumea ta liniara, bazata pe experiente pe care le-ai incercat si le vei repeta mereu, caci, de fiecare data, vei apela la trecutul tau, sau al colectivitatii careia-i apartii. Logica individuala, sau colectiva, egregorul pe care l-ati creat, nu va va ajuta sa vedeti intregul tablou al creatiei.
Aceasta constatare ne determina sa va indemnam ca in tot ceea ce faceti, sa apelati la intuitie, la contemplare, nu la mintea care va trimite imediat la egoul vostru pamantesc, la depozitul vostru de vechituri.


Recapituland, dorim a va ajuta sa va extindeti constiinta si intelegerea ca tulburarile prin care treceti voi si planeta voastra, in aceasta perioada, sunt inerente saltului evolutiv obtinut prin deschiderea inimii spre realitatile universle la care puteti ajunge daca va mentineti dorinta constanta de a evolua.


Creaţia este un infinit variabil si, in dinamica ei, veti constata ca legile fizicii care v-au guvernat in dualitate isi pierd valabilitatea in dimensiunile superiare. Chiar si mintea functioneaza diferit in dimensiunile superioare. De fapt, ea va fi cea care va va ajuta sa fundamentati si sa stabilizati noile legi dupa care se va conduce umanitatea in viitor.
Orizontul cunoasterii voastre se largeste rapid caci zidurile care va inconjurau se topesc. Închisoarea in care v-ati aflat milenii se destrama si totul incepe acum sa capete claritate si lumina.


Toate transformarile sunt simtite de corpul vostru, fapt pentru care trebuie sa aveti incredere ca manifestarile neplacute, disconfortul, sunt pasagere si sunt inerente acestei perioade.


Multe se intampla acum in fiinta voastra: se aduc si se replanteaza codurile genetice, se inmultesc spiralele ADN, creste vibratia secventiala si globala a fiecarei fiinte umane, celulele noi care se creeaza in corp nu vor mai avea la baza carbonul, ci cristalul (siliciul). (Ne referim, desigur, la umanii aflati in procesul de ascensionare).
Trebuie sa spunem ca se observa o crestere exponentiala a ratei fiintelor umane care se trezesc, in paralel cu numarul din ce in ce mai mare al sufletelor evoluate care au ales sa se nasca pe Pamant, in aceasta perioada.


Schimbarile sunt incontestabile pentru orice observator onest, cu toate ca totul este dominat acum de haos, in multe domenii ale vietii pe planeta.


De la an la an, schimbarile sunt tot mai evidente.


Cand va hotarati sa le apreciati onest, apelati la inima, nu la mintea sau egoul vostru omenesc!
Noi, Artcturienii, ramanem alaturi de voi, va iubim si va sustinem ca intotdeauna!


SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com.au

(3 mart. 2012; channeler: Ute)
.
.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Arcturienii privind mecanismul procesului de channeling


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Arcturienii privind mecanismul procesului de channeling

Arcturienii privind mecanismul procesului de channeling

Prin Sal Rachele


Iubitii nostri,


Noi suntem Arcturienii. Aceasta este a treia data cand vorbim prin
acest mesager si o facem cu foarte mare placere.
Astazi vom discuta despre natura procesului de channeling si din ce
motive mesajele primite prin astfel de transmisii, sunt atat de
variate atat ca stil cat si ca acuratete.

Sunt multi in lumea voastra de astazi care manifesta reticenta fata
de aceste mesaje, si pe buna dreptate. Atat noi cat si
transmitatorul nostru, vrem sa subliniem nevoia de a va utiliza
discernamantul atunci cand le primiti si cand le cititi.. De ce
aceasta situatie? Cei mai multi channeleri au intentii curate si isi
doresc sincer sa furnizeze informatii benefice studentilor si
publicului lor. Deci, de ce apar aceste probleme?


Aceasta parte a problemei ar trebui sa fie cea mai clara pentru
aceia dintre voi care sunteti pe calea spirituala de ceva timp. Cand
informatia este exprimata prin limbajul scris sau cel vorbit, ea
necesita mai multe straturi si nivele de traducere.

De dragul simplicitatii vom incepe cu punctul final si ne vom
intoarce catre cel initial.

Deci, produsul final al unei sesiuni channeling, cum ar fi acesta pe
care il cititi acum, este cuvantul scris pe o pagina, sau cuvantul
transmis verbal, sau o inregistrare audio. In unele cazuri puteti
avea ocazia de a participa la o sesiune channeling in persoana si
atunci puteti sa observati si expresiile faciale, inflexiunile vocii
si comportamentul in linii generale a transmitatorului. Aceasta
situatie este net superioara unei simple inregistrari audio sau a
formatului scris, dar chiar si asa, vor exista dificultatile de
traducere a mesajului.

Deci "primul nivel de distorsiune", sa ii spunem asa, il reprezinta
traducerea sensului mesajului in cuvinte si in fraze. De exemplu, sa
presupunem ca transmisia channeling are acuratete de 100% iar
transmitatorul a reprodus complet sensul si intentia sursei care a
transmis informatiile. Dar nu toti dintre noi atribuie exact
aceleasi idei si concepte cuvintelor obisnuite care inevitabil apar
intr-o conversatie.

De exemplu sa presupunem ca transmitatorul aduce acest mesaj:"Va
salutam iubitii nostri, va transmitem marea invatatura a lumii de
dincolo de cea a voastra." In aparenta pare destul de corect. Dar
exista cateva aspecte pe care trebuie sa le luam in calcul. Ce sens
atribui entitatile" marii invataturi"? Sunt experimentati in lucrul
cu cifre si aspecte ale dimensiunii realitatii de care apartin , dar
mai au de invatat in ceea ce priveste viziunea spirituala? Sau poate
au aceasta viziune spirituala, dar nu reusesc sa o transmita cu
eficacitate celorlalti. Si ce inseamna"lumea de dincolo de cea a
voastra"? Vin ei dintr-o dimensiune mai inalta a Universului Celui
Radiant, sau apartin domeniului astral? Acesta este un aspect
important de clarificat deoarece planul astral nu poate fi
considerat ca fiind o sursa de informatii de incredere.


Mult mai importanta decat cuvintele mesajului este vibratia, sau
nivelul de energie al mesajului.

Uneori channelerul reuseste sa transmita intensitatea si intentia
mesajului destul de bine, alteori energia se pierde in aura sau
campul vibrational al acestuia. Daca ati participat la sesiuni
channel, ati observat ca unii transmitatori va stimuleaza
curiozitatea in timp ce altii va fac sa adormiti. Apoi mai exista si
acele situatii rare de altfel, cand transmitatorul si entitatea va
ajuta intr-un mod subtil, sa va "treziti".

In fiecare caz dintre cele mentionate mai sus, cuvintele pot fi
exact aceleasi. Deci ce creaza diferenta? Este vorba de nivelul
vibrational al entitatii si al transmitatorului. Daca entitatea are
o vibratie foarte rafinata, dar channelerul o distorsioneaza
datorita nivelului sau energetic propriu, o mare parte din mesaj se
va pierde. Pe de alta parte, channelerul poate fi intr-o forma
minunata, dar entitatea poate fi pierduta in spatiu, incapabila de a
isi transmite ideile cu claritate.

Intr-un Univers perfect (pe care il avem, dar care in mare parte nu
se manifesta in planul terestru), channelerul si entitatea
transmitatoare s-ar potrivi exact unul cu celalalt si ar
interactiona in modul optim. Dar din nefericire, nu aceasta este
situatia intotdeauna. De ce? Pentru ca uneori iubitii nostri este
nu numai vina channelerului cat si a entitatii sau entitatilor
transmitatoare. Unele entitati sunt exuberante si entuziaste peste
masura. Ele isi doresc atat de mult sa transmita intelepciunea lor
locuitorilor planetei voastre, incat devin aproape disperate sa
gaseasca un mesager prin care sa vorbeasca.

Channelerul, neavand poate prea mult discernamant, dintr-o data
incepe sa auda mesaje, sau are viziuni cu entitatea, sau ii simte
energia, si fiind extaziat poate da crezare la tot ceea ce entitatea
ii spune." Sunt Marele Maestru din dimensiunea X a iubirii si a
luminii si detin toate raspunsurile la intrebarile pe care si le
pune umanitatea in lupta de zi cu zi", se lauda entitatea.
Channelerul se poate gandi" O Doamne, daca tu ai toate raspunsurile,
eu trebuie sa le spun lumii."

Dar channelerul nu stie ca acea entitatea de abia vibreaza la
frecventele intermediare din planul astral, si in timp ce cuvintele
pot suna pompos si promitator, vibratia este atat de scazuta incat
persoanele care vin sa invete ceva, pleaca repetand acele fraze care
suna minunat dar care aproape nu contin energie. Apoi channelerul si
studentii sai se intreaba de ce vietile lor nu se imbunataesc si de
ce se simt slabiti/epuizati dupa fiecare sesiune.

In acest moment vrem sa punem punctul pe"i" in discutia noastra- cum
sa discernem intre ego si Spirit. Cea mai mare problema cu mesajele
transmise prin channeling are de a face cu nivelul de filtrare care
are loc intre planurile Spiritului pur si planurile ego-ului, in
speta planul terestru si planurile astrale inferioare. Fiecare
mesaj, inclusiv acesta, trebuie sa fie transmis de la Spiritul
entitatii si a channelerului (acelasi de altfel, pentruca toti
suntem Unul in Spirit), prin straturile mintii si inimii
channelerului, si apoi exteriorizat fie prin limbajul verbal sau
scris al acestuia. Cat de mult se pierde pe acest drum pana in
punctul final? Aceasta depinde de cat de multa distorsionare a ego-
ului este prezenta in channeler (si din nefericire, in multe cazuri
si la entitatea transmitatoare).

De acea va recomandam supuneti testarii toate mesajele channeling
pe care le primiti, nu conteaza cat de rasunator este numele
entitatii care pretinde ca este sursa informatiilor. Pana la urma
sunt o gramada de Arhangheli Mihail care transmit informatii care se
contrazic unele pe altele. Se va diferentia adevaratul Arhanghel
Mihail? Noi nu vrem sa spunem ca unele mesaje channeling de la
Mihail nu sunt reale. Dar va rugam utilizati-va discernamantul.
Poate sunam ca un disc stricat, sau CD. Intorcandu-ne la testul de
determinare a nivelului Spiritului si ego-ului intr-un mesaj.


(1) Ce transmite acest mesaj? Promoveaza el unitatea,
bunastarea, puterea fiecarui individ, compasiunea si evolutia
sufletului?

(2) Care este energia mesajului? Va energizeaza, simtiti cum
energia voastra se amplifica?

(3) Eu (cititorul), simt ca ma ajuta cu adevarat pe calea mea?
Ma ajuta sa imi dezvolt perceptia privind propria mea persoana ?

(4) Exista o agenda ascunsa in spatele mesajului?Stimuleaza
frica? Este destinat sa obtina un maximum de profit pentru
channeler? Il lauda pe acesta intr-un mod care nu este necesar?

(5) Mesajul este transmis gratuit si fara restrictii excesive?
Daca se percepe o taxa, suma este rezonabila? Petrece channelerul un
anumit timp pentru a ii ajuta pe cei din jur sau transmisiile sale
suna doar ca o reclama a serviciilor acestuia?

(6) Ce stiti despre modul de viata a channelerului? Aplica
acesta notiunile transmise in viata de zi cu zi? Are interactiuni
iubitoare cu cei din jurul sau? Este relativ sanatos sau are un stil
de viata sanatos? Care este filozofia personala a acestuia?


Acest ultim punct poate pare banal dar va siguram ca el este real.
Cunoastem un channeler, nu vom da nume, care sustine ca transmite
mesaje de la Maestrii Inaltati, mesaje de iubire si de compasiune,
dar care impreuna cu sutinatorii ei au cheltuit nenumarate fonduri
pentru inarmare adoptand o politica de extrema dreapta. Noi nu
judecam convingerile acestei persoane ci suntem interesati doar de
discrepanta intre mesajele transmise si modul ei de viata. E posibil
ca temerile personale ale channelerului sa contravina muncii ei
spirituale? Asta nu vom judeca noi ci veti discerne voi.

Exista channeleri care taxeaza sume exorbitante pentru munca lor.
Un exemplu ar fi 800$ pentru un seminar de weekend. In acel seminar
care are loc timp de mai multe ore in fiecare zi, channelerul va va
repeta"Voi sunteti minunati". Aceasta este perfect, dar este nevoie
sa cheltuiti 800$ ca sa auziti aceasta? Noi va spunem acelasi lucru
fara sa va coste un cent. Ne face aceasta pe noi sa fim mai buni sau
mai putini buni decat alte entitati? Nu. Entitatea poate fi un
suflet foarte iubitor si plin de compasiune. Chiar si channelerul
poate sa aiba cele mai bune momente ale sale in care transmisia sa
fie pura. Exista insa o distorsiune undeva in acest mesaj?
Probabil.

Stim ca unii dintre voi vor argumenta ca daca nu se cere o suma
foarte mare pentru ceva, oamenii nu ii vor recunoaste valoarea
acelui serviciu. Aceasta poate fi adevarat pentru unii oameni dar nu
pentru majoritatea celor cu care am venit in contact. Channelerul
acestui mesaj utilizeaza metoda donatiilor. Bineinteles ca aceasta
nu ii ofera prea multa securitate. Intr-o zi poate primi o
contributie generoasa, iar in alta zi poate lucra pe gratis. Noi nu
spunem ca aceasta este cea mai buna cale de a oferi materialele de
channeling, dar am observat ca exista multi cautatori sinceri care
sunt descurajati si nu mai cauta informatii spirituale pentruca sunt
descurajati de pretul ridicat al unor materiale.

Trebuie insa sa mentionam ca modul in care channelerul cheltuie
aceste venituri poate fi un factor in aceasta ecuatie. Daca
channelerul cheltuie profiturile intr-un mod care contribuie la
promovarea pacii, bunastarii, armoniei intre oameni, atunci aceasta
probabil echilibreaza ecuatia. Va rugam sa nu presupuneti nici un
moment ca un channeler nu trebuie sa traiasca o viata plina de
prosperitate. Toti cei de pe Pamant merita sa traiasca in fericire,
prosperitate si bunastare- chiar si acele suflete care au ca scop
principal sa distruga Pamantul.

Vom divaga de la subiect acum pentru a mentiona una din invataturile
iubitului Iisus, care a spus sa va iubiti dusmanii. Vrem sa
subliniem acest punct. Binecuvantati si transmiteti energie
vindecatoare tuturor acelora care incearca sa distruga ceea ce voi
construiti. Daca sunteti dezamagiti de un channeler sau o
transmisie, binecuvantati-l pe acesta si pe entitatea
transmitatoare. In mod sincer doriti ca ce este mai bine pentru ei
sa se intample. Cu cat le trimiteti mai multa dragoste cu atat
probabilitatea ca ei sa va raspunda este mai mare. Poate a invata
cum sa actioneze cu compasiune atunci cand predau ceva, este o
lectie a lor de viata. Nu ii lipsiti de oportunitatea de a vindeca
si ridica nivelul lor de comunicare.

Cu siguranta am dechis cutia Pandorei prin acest subiect. Probabil
channelerul a obosit tiparind acest mesaj. Il apreciem pentruca
vrea sa publice acest mesaj care cu siguranta nu ii va
aduce "decoratii", chiar ar putea enerva unii cititori. Dar credem
ca acest mesaj este foarte important si ii suntem recunoscatori
pentru disponibilitatea sa.

Noi suntem Arcturienii. Vom reveni cu mai multe informatii in
viitorul apropriat.

Fie ca TOTI sa fiti iubiti si tinuti in bratele iubitoare ale Celui
Radiant! Va iubim si va binecuvantam!
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine