esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Arheologii care au cercetat morminte din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial au asistat la fenomene inexplicabile

Arheologii care au cercetat morminte din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial au asistat la fenomene inexplicabile


In urma cu cativa ani, asa numitii "arheologi negri" care au efectuat sapaturi independente in locuri unde s-au purtat batalii in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial cautand trofee pretioase de razboi, erau extrem de activi. Uneori insa, in timpul cercetatorilor, ei asistau la fenomene extrem de stranii.


Unii dintre "arheologii negri" au vazut focuri in aer, altii au auzit sunete stranii sau au fotografiat fantome ale soldatilor ucisi, relateaza "Pravda".In 1997, un grup de sase persoane s-a indreptat catre Luban, din regiunea Leningradsky, unde se afla ruinele unei manastiri distruse in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In timp ce se apropiau de ruine, membrii grupului au vazut mai multe focuri. In mod absolut inexplicabil, acestea pareau insa pur si simplu sa atarne in aer. Imediat ce echipa a ajuns mai aproape de ruine, focurile au disparut. "Arheologii negri" si-au asezat tabara langa ruine. In timpul noptii, ei au auzit insa strigate care veneau dinspre padure. Nici unul dintre ei nu a avut insa curajul sa se duca pentru a vedea ce se intampla. In urmatoarea dimineata, unul dintre arheologi si-a facut totusi curaj si s-a dus in padure. El s-a intors trei ore mai tarziu, cu hainele murdare si o expresie de om nebun. Barbatul nu le-a spus niciodata prietenilor ce i s-a intamplat.Alte fenomene bizare s-au petrecut intr-o vale aflata la 30 de kilometri de Novgorod, unde si-au pierdut viata numerosi soldati care au participat la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Galina Pavlova, sefa unei echipe de "argheologi negri" care au cercetat zona in 1997, a povestit ca padurile din regiune "sunt infricosatoare si mistice". "Imediat ce ramai singur, padurile incep sa scoata sunete", a spus ea. Potrivit lui Pavlova, trei copaci s-au aplecat, desi nu batea vantul, catre acelasi punct, in care membrii echipei ei au gasit apoi mine vechi si o cutie de lemn.Alexei, un "arheolog negru" care a efectuat sapaturi in padurile de langa Bryansk, zona care a slujit drept front in 1942-1943, a povestit la randul sau cum, in timpul noptii, membrii grupului sau au putut auzi conversatii purtate in germana, dar si cantece si rasete. "A fost foarte infricosator", a povestit el.


Membrii unei expeditii din Voronezh care si-a propus studierea fenomenelor bizare au facut mai multe fotografii, intre care cea care infatisa, spre surprinderea lor, silueta unui soldat ceh. Ulterior, cercetatorii au aflat ca o divizie ceha se aflase in zona respectiva alaturi de armata sovietica, mai aminteste "Pravda".

Tradus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine