esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


A doua Poarta tripla si Codurile Renasterii

A doua Poarta tripla si Codurile RenasteriiDe la Arhanghelul Mihail

(24 oct. 2011; channeler: Celia Fenn)Preaiubita Familie a Luminii, data la care ne referim va fi un moment deosebit in transformarea Planetei Pamant, reprezentand inaugurarea Noului Pamant si punerii bazelor Epocii de Aur a Pacii si Iubirii.


Sunteti in prajma deschiderii Portii Stelare notificata cu 11/11/11, si care se va intampla pe 11 noiembrie 2011.

Acesta reprezinta un "Moment Cosmic" al Trezirii Globale şi al Unitaţii, şi coincide cu momentul in care "Codurile de Lumina" sau "Codurile Cosmice" ale renasterii vor fi introduse in reteaua Cristalina a Pamantului.


Introducerea Codurilor Renasterii va accelera si mai mult frecvenţele Hologramei Pamantului, pregatind reconectarea sistemului la al 7-lea nivel de Constiinta prin care planetei i se va deschide calea spre Inima Divina si Constiinta Multidimensionala.


Este intr-adevar un moment de mare bucurie şi de sarbatoare! Va aflati pe prima pagina a interesului general, atat ca fiinte individuale cat si ca civilizatie planetara.

Marea Trezire a intrat in linie dreapta! Aceia dintre voi care sunt gata vor deveni calauzele omenirii care se pregateste sa paseasca pe Noul Pamant.

Deoarece Pamantul este pregatit sa acceada in dimensiunea a 5-a, omenirea invata cum sa se conecteze la Constiinta Unitatii si cum sa-si urmeze planeta.

Cu fiecare zi fiintele umane angajate in proces inteleg din ce in ce mai bine ca sunt entitati apartinand Marii Familii Universale in care domneste pacea si iubirea.

Preaiubita Familie a Luminii, noi celebram impreuna cu voi acest moment inaltator al trecerii voastre spre inaltele vibratii.

La sfarşitul anului 2010 ne-am bucurat ca Pamantul a facea un pas mare pe calea ascensionarii, cand s-au pus bazele saltului in noua dimensiune si parasirea vechii structuri tridimensionale.

In acel moment, toate prezicerile si temerile privind „ sfarsitul timpului” au cazut si planeta a fost aliniata la calea renasterii umane si edificarii Noului Pamant.

Un alt moment foarte important a fost in luna august 2011, cand s-a deschis Poarta Leului, prin care planeta a fost conectata la fluxurile celei de a sasea dimensiuni, care definesc starea de abundenta.

Pana la acel moment Pamantul nu a avut acces la acest tip de fluxuri energetice, fluxuri care pana atunci fusesera blocate de vechea matrice a planetei.

De atunci, aceia dintre voi care erau gata, au ancorat aceste energii din "Liniile Trandafirului" in reteaua lor cristalina si s-au putut conecta la meridianele energetice care transporta Constiinta Christica Cosmica din Inima Divina in Inima Planetei.

La deschiderea portalului 11/11/11, aceia dintre voi care sunt programati a deveni ghizi si indrumatori pentru omenire, vor putea ancora energii caracteristice celei de a saptea dimensiuni, unde se afla Constiinta Maestrilor Ascensionati.

Ei vor deveni nu numai maestri in cunoasterea tuturor realitatilor dar vor integra, de asemenea, maestria spirituala şi inţelepciunea, care ii va pregati pentru roluri noi, ca administratori şi gardieni ai Noului Pamant.

Tot ei vor deveni depozitarii realitatilor Noului Pamant.

Aceasta conexiune va insemna sfarşitul dogmelor religioase pe care le-au creat oamenii inca din antichitate, pentru a fi folosite ca mijloce de control al celor multi si mijloc de imbuibare pentru prelati.

Energiile celei de a 7-a dimeniuni vor clarifica relatia Om-Dumnezeu, care din totdeauna ar fi trebuit sa fie una directa, nu prin intermedierea bisericii.

Lucratorii in Lumina vor deveni, de asemenea, ghizii si profesorii celor care le-o vor cere si care au nevoie de asistenta, adica cei care se vor afla la inceputul calatoriei care-i va desprinde de cea de a treia dimensiune.

Codurile Renasterii

Iubitilor, pe masura ce se apropie de 11/11/11, deveniti tot mai pregatiti pentru a primi Codurile Renasterii.

Ele sunt coduri ale Luminii care vor activa si vor energiza procesele de renastere de pe planeta.

Codurile Renasterii cuprind pachete de informatii cosmice si instructiuni trimise de Cea mai Inalta Sursa Divina pentru a ajuta fiintele umane sa se trezeasca si sa-si accelereze evolutia. Codurile Renasterii sunt modalitati de decriptarea informatiilor Sursei cuprinse in fluxurile energetice care acum ajung pe Pamant.

[Nota C.M.: reamintesc ca pentru a fi intelese corect, informatiile cuprinse in fluxurile luminoase emise de Sursa, trebuie sa parcurga mai multe etape de reconversie.


Astfel, informatia plecata de la Cea Mai Inalta Sursa – Creatorul, ajunge, in ordine, la Logosul Cosmic, Logosul Universal (Dumnezii universurilor; logosul universului nostru este Melchizedek), Logosul Galactic (pentru galaxia noastra, Melchior), Logosul Solarital (pentru sistemul nostru solar, Helios si Vesta), Logosul Planetar (pentru sistemul nostru planetar, Buddha), fiind receptionata si inteleasa pe planeta in primul rand de fiintele cele mai evoluate (Lucratorii in Lumina) care vot face munca de informare si indrumare a oamenilor obisnuiti.


Desi sunt mai multe trepte de decodificare, din cauza vitezei extraordinar de mari, informatia se receptioneaza de destinatar in timp real (aproape instantaneu). Cu aceiasi rapiditate circula informatiile si in sens invers].


Aceste coduri au si menirea de a va ajuta sa va cresteti capacitatea de a acumula Lumina precum si sa va modificati structura ADN, pentru a reveni la structura originala cu care ati fost inzestrati, dar pe care, de-a lungul veacurilor, prin liber arbitru sau rau indrumati de fortele intunericului, ati depreciat-o.


In plan mai general, Codurile Renasterii vor afecta fiecare aspect al vietii de pe Pamant, in conformitate cu posibilitatile si facilitatile oferite de noua matrice (grid, filtru) redimensionata si modificata (Nota C.M.: de catre echipele lui Hatonn si Kryon) pentru a corespunde dimensiunii a 5-a.

In principiu, la baza vietii, omul va pune Iubirea, Pacea, Abundenta si Adevarul.

Preaiubita Familie a Luminii, toate preparativele de facilitare a trecerii planetei si a fiintelor umane angrenate in procesul pasirii pe Noul Pamant, din dimensiunea a 5-a, au in vedere si pregatirea constiintei pentru a corespunde celei de a 6-a vibratii.

Vechiul sistem bazat pe inechitate sociala, saracie, minciuna, poluare etc., va ramane o amintire urata atat pentru Gaia (sufletul Pamantului) cat si pentru umanitatea care va ajunge in Epoca de Aur.

Aceste schimbari se vor naste din frustrarile si haosul pe care le vedeti acum in jurul vostru.

Aceia dintre voi care au venit pe Pamant, in aceasta viata, pentru a-si aduce aportul la crearea Noului Sistem Economic si Social, vor simti nevoia de a se implica in acest proces, in diverse forme, deoarece vor intelege esenta codurilor care li se vor induce in minte.

Sufletul lor ii va indemna sa actioneze pentru edificarea noii societati umane.


”Puntea Curcubeului” şi rolul fiintelor indigo si cristaline, in intervalul 11/11/11 -12/12/12.

Exista un grup de fiinte umane care formeaza generatia indigo si de cristal, care vor avea un rol foarte important, in aceasta perioada extrem de densa in ceea ce inseamna schimbarea.

Iniţial, munca lor a fost de a oferi un impuls pentru Marea Trezire şi transformarea planetei, prin sisteme de impulsionare specifice in care s-au avut in vredere fiintele umane netrezite spiritual.

Acesti sositi pe Pamant in ultimele generatii sunt Ingeri Umani si au sarcina activarii Codurilor Luminii din ADN-ul fiintelor umane, pentru ca efectul de trezire sa se produca.

Unii dintre cei care formeaza acest grup (al desteptatorilor) au ajuns sau vor ajunge in posturi de decizie unde vor putea actiona mai eficient pentru accelerarea procesului de inaltare colectiva si stabilizarea Noului Pamant.

Familia oamenilor Indigo si de Cristal va forma, la nivel de suflet, "Puntea Curcubeu" in Noua Realitate. In marea lor majoritate, ei sunt tineri sub 40 de ani, si vor forma avangarda novatoare care va propulsa noile idei in tehnologie, economie, in relatiile sociale etc.

Ei au venit ca seminte stelare pentru a schimba mentalitatile, gandirea oamenilor si starea planetei.

Odata ce "Puntea Curcubeu" (de idei şi concepte noi) va fi stabilizata, veti trece la modul multidimensional de existenta, pe intreaga planeta instaurandu-se un model existential care va avea la baza pacea si prosperitatea in societatea umana.

La aceasta stare de lucruri se va ajunge in scurtul interval dintre 12 si 21 dec.2012.

In aceste 9 zile se va face alinierea Inimii planetei la Inima Cosmica, intamplandu-se practic o resetare a tuturor programelor vechi si incarcarea celor noi.

Multi dintre voi veti constata ca intrati in noul an (2013) complet schimbati in ceea ce priveste gandirea, emotiile si sentimentele.

Dar modificarea nu va fi doar in ce priveste spiritul si intelectul (mintea) dar si corpul vostru fizic, pe care-l veti constata reintinerit, fortificat si complet sanatos. Veti trece cu adevarat printr-o "noua intrupare".

Pana la acel moment, mari transformari se vor produce in trupul vostru fizic, mental si emotional (Nota C.M.: aceasta insemnand ca va creste numarul spiralelor ADN si vom trece de la structura moleculei de carbon la cea de cristal).
Portalul 11/11/11.
Preaiubita Familie, din noiembrie 2009, cand s-a inaugurat Noul Pamant, pana la 11 nov. 2011, ati fost ghidati de energiile Portii Stelare a Trandafirului.

Aceasta a urmarit activarea chakrei coroanei fiintelor umane si alinierea ei la centrele corespondente Solar, Galactic si Cosmic.

Apoi, la solstitiul din 2010, am activat Chakra Steaua Sufletului şi Chakra Steaua Pamantului, care v-au permis o buna impamantare si integrarea mai depliuna a noilor energii. (Nota C.M.: in aceasta perioada au fost activate inca trei chakre ale fiintei umane, majoritatea dintre noi avand acum activate nu 7 ci 10 chakre).

Ultimele trei chakre ajuta fiinta umana sa se deschida spre planurile multidimensionale.

La aceasta a doua poarta, din 11/11/11, Pamantul insuşi se va alinia si conecta la liniile cosmice, actiune prin care planeta va fi reintegrata creatiei universale si va reveni la destinul ei cosmic, in care predominanta va fi Energia Christica.

Preaiubitilor, aceasta inseamna ca Pamantul va deveni Planeta Sacra, in care predomina Lumina lui Hristos, Iubirea Neconditionata Divina si in care nu se vor mai gasi forte ale intunericului.

Practic, aceasta inseamna ca Pamantul si Oamenii de pe el nu vor mai putea fi agresati sau deturnati de nici-o forta cosmica rau-intentionata.

Totodata, planeta va fi total aparata fata de orice eveniment cosmic distructiv (cum ar fi, de ex., coliziunea cu corpuri ceresti). (Nota C.M.: vom trece deci, in totalitate, sub aripa ocrotitoare a Divinitatii).

In noua Realitate nu se vor putea dezvolta decat IUBIREA, PACEA si ARMONIA.

Sa intampinam cu totala acceptare si bucurie deschiderea Portalului 11/11/11, cel mai important eveniment inainte de 12/12/12.Arhanghelul Mihail.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine