esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Ashtar

AshtarDuminica, February 26

Eu sunt Ashtar care te saluta.


Alaturi de mine este un membru al Inaltului Consiliu Universal al Intelepciunii. Noi ne aflam aici pentru a va pune la curent cu vremurile care vor urma.


Timpul a fost accelerat de catre noi. Deci Pamantul va fi pregatit sa mearga mai departe. Noi suntem un consiliu de Fiinte Galactice al tuturor planurilor, stelelor si planetelor. Deoarece noi suntem cu totii impreuna lucrand la Ascensiunea Pamantului si a oamenilor de pe Pamant.


Aceasta este o mare organizatie deoarece noi toti, inclusiv oamenii de pe Pamant trebuie sa mergem mai departe simultan.
Acest moment este un moment crucial pentru toata lumea deoarece multi oameni ar putea fi raniti (fizic si emotional) si aceasta nu este ceea ce dorim.


Va rugam sa fiti cu totii cu bagare de seama deoarece noi nu aducem frica, ci Speranta.


Mesajele pe care le primiti sunt toate la fel. Spunand ca noi suntem cu bagare de seama, insa hotarati sa facem ceea ce trebuie facut.


Pamantul va fi acum incet inconjurat de mari nave si noi vom restaura energia ei. Si o vom aduce la nivelul de energie de care ea are nevoie pentru Ascesiune.


Apoi noi vom incepe sa amplificam energia pentru oameni. Aceasta este mai dificil deoarece noi nu ne dorim haos.
Noi nu ne jucam cu capurile/mintile si trupurile voastre. Tot ceea ce facem este sa va amplificam aura, astfel incat trupul vostru fizic va fi capabil sa se pregateasca pentru schimbare.


Consiliul Federatiei a decis ca acum este timpul pentru aceasta. Ei si-au insusit sarcina lor si toate natiunile/taramurile sunt pregatite pentru marea miscare.


Noi va spunem ca Pamantul si locuitorii sai se vor misca (eng. will be movingwithin a couple of days, n.t.) in cateva zile. Schimbarea va fi perceputa ca un usor soc atunci cand va incepe. Nu va panicati, totul va fi in regula. Atunci toti oamenii care cred in propria lor putere si nu in puterea noastra isi vor pierde puterea lor, precum armatele etc. (le va fi luata de la ei)Pentru moment transmiteti prietenilor vostri ca noi ne pregatim pentru o mare schimbare/transformare pentru toate fiintele din Univers.


Eu sunt Ashtar.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Indepartarea matricei fricii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Indepartarea matricei fricii

Ashtar


Indepartarea matricei friciiMasaj transmis prin Petra Margolis, 23 Iunie 2011
(Tema reluata din mesajul 2008.09.03 si dezvoltata de Petra)
Bine ati venit, dragii mei !


Noi stim ca voi toti v-ati rugat pentru primul contact si acel timp soseste. Dar acesta cere o multime de pregatiri si multe grupuri vor veni impreuna sa sustina asta. Aceste grupuri sunt formate chiar acum si ele sunt acolo pentru a ne ajuta in realizarea unui spatiu sigur pentru aterizarea noastra.


in acest moment, nu avem o data concreta, deoarece pentru noi timpul nu este important.


Important este ca vibratia voastra si a Pamantului sa cresca, pana la frecventa care ne permite sa aterizam.
stim ca multi dintre voi ne asteapta si ar dori sa stie data, si uneori chiar sa o precizam.
Renuntati la asta si concentrati-va pe propria voastra cale, ridicati-va frecventa, caci acesta este mai importanta decat aterizarea noastra.


Acum lucram sa eliberam complet matricea fricii de pe planeta voastra. stim ca multora dintre voi nu le este frica de noi. Dar noi vorbim aici despre frica de fiecare zi, frica care este raspandita de guverne, de cateva grupuri si chiar de catre lucratorii in lumina. Frica este cea care va poate controla, iar controlul va lasa sa stati in frica.


De exemplu, uraganele sunt controlate de frica, respectiv, actual, energia fricii hraneste energia uraganelor, asa ca va cerem sa eliberati acea frica.


Vremea se schimba iar aceasta schimbare este o parte din schimbarile Mamei Pamant din acest timp. Furtunile, focul, ploile, toate astea pot fi folosite pentru a purifica energiile Mamei Pamant. Uneori, ele trebuie sa fie acolo pentru a ajuta Mama Pamant intr-o purificare foarte necesara.


Ati observat schimbarile vremii. Acum, cand spun ca frica controleaza o parte a vremii, vreau ca voi sa siti ca de asemenea puteti sa lucrati si cu vremea. Imbratisati-o si trimiteti-i iubire.


Sa nu va fie frica de ea, sa nu-i cereti sa plece. Cand trebuie sa soseasca un uragan, toti se uita la stiri, iar multi dintre acei oameni nu sunt lucratori in lumina, astfel incat energia fricii lor hraneste posibilitatea aparitiei unui uragan, facandu-l sa fie si mai puternic.


Dupa cum stiti cu totii, gandurile voastre sunt foarte puternice, asa ca voi, ca lucratori ai luminii, lucrati impotriva energiei acestor oameni.


Sa observam de exemplu Statele Unite ale Americii. Procentajul lucratorilor in lumina este de aproape 5 % din populatie. Am sa va las ca calculati si sa vedeti ce trebuie sa transformati prin emiterea gandurilor voastre spre exterior. Iar uneori chiar si in lucratorii in lumina, trebuie imprastiata frica.


Eliberati frica si cereti vremii sa treaca si sa purifice tot ceea ce nu mai este necesar atat pe planeta voastra cat si in interiorul vostru. Cereti ca acest lucru sa fie facut intr-un fel care este spre binele superior al tuturor celor implicati.


Sa trecem acum la subiectul despre Lumina si intuneric.


Numai aceste doua cuvinte aduc deja frica in multi oameni si de aceea eu prefer sa le numesc ca fiintele care folosesc energia intr-un fel negativ, sau numai fiinte negative sau suflete.


Multi altii lucreaza pentru a elimina stricaciunile facute de aceste fiinte, de acesti oameni care nu au frica si obisnuesc sa foloseasca energiile negative.


Multi din cei care sunt pe cale, vor intalni energiile negative. Chiar si ei pot fi influentati de aceste energii sau forte negative. Acestea sunt potrivite pentru calea lor, pentru ca ei au facut aceasta alegere si sunt gata sa invete din acesta experienta. Pentru ei intotdeauna exista ghizi disponibili, atunci cand vor avea nevoie. Dar unul dintre motivele prin care ei pot fi controlati este frica.


Multi au o frica adanc inradacinata fata de energiile negative sau de asa numitul, intuneric, fapt care-i deschide pentru a fi controlati de catre fortele negative care lucreaza pe planeta voastra.


Multi dintre ei nu vor recunoaste ca sunt controlati si nu pot fi ajutati pana cand nu-si dau seama.
Odata ce traiti fara frica, fortele negative nu va pot influenta, iar voi detineti controlul.
in acest timp, pentru cei mai multi dintre voi, a lucra impotriva acestor forte negative, inseamna sa creati o lume fara ele. O lume fara frica, nu poate contine energii negative.


Cand creati o noua lume, asta face ca energiile negative sa nu aiba unde sa mearga, ci numai sa fie transmutate in energia universala.


Priviti si acestati fapt, ca exista un razboi in dimensiunea 3 D intre Lumina si intuneric, asa cum il numiti voi. insa voi va cresteti frecventa din ce in ce mai mult, in frecventa dimensiunii a 5-a. Oare doriti cu adevarat sa duceti acest razboi intre lumina si intuneric si in dimensiunea a 5-a?


Multi dintre voi poate au observat ca energiile negative ies si sunt eliberate. Asta este o parte din munca care trebuie facuta acum. Frica este controlata de catre fortele negative, dar este timpul ca toate fiintele - care sunt, sau doresc sa participe la crearea unei lumi fara frica, atat in afara cat si in interior - sa elibereze frica si energiile negative atasate de aceasta. Asta nu inseamna ca nu exista lupta intre Lumina si intuneric, insa aceasta se petrece la nivelul dimensiunii a 3-a, iar voi veti parasi aceasta lupta, care va ramane in 3 D, in timp ce va mutati pentru a crea o noua lume in dimensiunea a 5-a.


Eu va spun ca in acest timp, concentrarea pe crearea unei Noi Lumi, va fi mult mai eficienta decat lupta cu energiile negative. Crearea unei noi lumi, este o actiune mai puternica decat lupta cu vechiul. Asa numitele fiinte intunecate, trec printr-un proces de invatare, la fel ca si voi. Ca si voi, ele sunt suflete incarnate pe Pamant, avand o cale specifica.


De data asta, voi ati ales sa lucrati intr-un mod pozitiv, insa in alte vieti ati lucrat in acest fel negativ si noi toti am invatat din asta.


Acum, in acest timp, invatati cum sa creati o noua lume, fara ca fortele negative sa aiba controlul.
Ne apropiem din ce in ce mai mult de 2012, iar dimensiunea a 5-a va asteapta pentru a crea o noua lume, Cerul pe Pamant !


si asta incepe chiar aici si chiar acum.


in pace, Ashtar.
2008.90.03Experienta Anterioara


stergerea Miezului Matricii Fricii noastre, a fost o putere magnifica si atunci am eliminat toata frica din corpurile noastre fizice si spirituale, pe tot drumul pana la nivelul sufletului.


Asta inseamna ca au fost eliminate toate energiile de frica din aceasta viata si din toate vietile noastre trecute.


Noi am fost preluati pe nava Ashtar, unde multe fiinte au fost prezente pentru a ne ajuta sa adaptam energiile noastr,e inainte de a fi dusi in aceasta camera frumoasa in care am fost inconjurati cu iubire de toti Maestri.
We were taken up on Ashtar's ship where many beings were present to assist in adjusting our energies before we went into this beautiful room where we were surrounded with the love of all the Masters.


Ashtar a venit in persoana la la fiecare, eliminand toata frica din corpurile noastre fizice si spirituale.
Dupa ce a eliminat totul, el a umplut trupurile noastre cu o frumoasa energie de lumina, care a adus in inimile noastre atat de multa pace si iubire, incat am putut simti ca incepe sa curga imediat din inima noastra imediat.
Dupa ce toata teama a fost eliminata din toti, Inimile noastre au fost conectate una cu alta fara teama, pana la nivelul sufletului nostru, toti devenind unul.


NOI SUNTEM FARA FRICA!

Suntem in Legea lui UNU !
Petra

sursa : http://www.ascendedmasters.org
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine