esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Comandamentul Ashtar

Mesaj de la Comandamentul Ashtar.


26 April 2012; channeler: Gabriel din Brazilia)Pe masura ce zilele trec, noi putem vedea cum creste nivelul vostru de asteptare, mai ales in ceea ce-i privette pe Lucratorii in Lumina. Observam cum axietatea voastra este in continua crestere si tot ceea ce va putem spune noi este ca asteptarea voastra nu va fi zadarnica.


Știm cauza acestei anxietati pe care o manifesta majoritatea dintre voi, cei angajati in procesul de ascensionare, si apreciem modul cum difuzati informatiile pe intreaga planeta. Desi aceasta asteptare devine din ce in ce mai greu de suportat, ne bucuram ca energiile degajate, legate de acest subiect, sunt pozitive si de mare importanta in cresterea frecventei de vibratie a umanitatii si a planetei insasi.


În zilele urmatoare, Pamantul va fi bombardat de energiile eruptiilor solare şi, ca urmare, toţi locuitorii planetei vor primi o anumita incarcare energetica in corpul lor.


Acest val de energie va accelera inca si mai mult procesul de ajustare a structurii ADN-ului vostru.Dorim, de asemenea, sa menţionam faptul ca aceste valuri de energie nu vor provoca dureri la nivelul corpului, cu conditia sa nu depasiti expunerea la soare. Pare a fi un cerc vicios: aceste valuri de energie vor ajuta la cresterea frecventei voastre de vibratie, dar, pe de alta parte, gradul de asimilare a lor, fara efecte neplacute asupra corpului, depinde chiar de nivelul vostru de vibratie. Din acest motiv, va cerem in mod constant sa va ridicati vibraţiile la nivelul la care devin compatibile cu vibratia energiilor care vin acum pe planeta.Este posibil ca in perioada intensificarii activitatii solare, unii dintre voi sa aveti o crestere a acufenelor (vajait in urechi) sau sa aveti senzatia unei presiuni in zona capului. Nu va ingrijotati: va fi vorba de o stare pasagera, aparuta in timpul parocesului de ajustare a frecventei voastre de vibratie, ocazionata de campul solar.
Perioada este buna pentru introducerea unui program de meditatie, de interiorizare si linistire ca fiintei, de deconectare de forfota vietii mediului in care traiti.


Într-un climat de calm si acceptare, mergeti in interiorul fiintei voastre, ori de cate ori dispuneti de timpul necesar.


Pacea pe Pamant depinde mai putin de debarcarea unor soli extraterestrii si mai mult de atitudinea pe care fiecare dintre voi intelege sa o manifeste fata de semenii sai si fata de Mama Pamant.


Este cu atat mai importanta aceasta atitudine cu cat, din ce in ce mai mult, perioada dintre momentul emiterii unui gand si manifestarea lui in realitatea voastra, se micsoreaza progresiv. Evident, debarcarea fiintelor extraterestre va produce un salt important, care va face ca nivelul vibrational si constiinta umanitatii sa cunoasca la valori nemaiintalnite. Dar mentinerea acestui nivel este o chestiune de asimilare a unei atitudini plina de iubire si de intelegere la nivelul fiecarui membru al societatii umane. De fapt, pentru ca evenimetul mult asteptat sa se produca, trebuie realizat acel nivel minim de vibratie si de constiinta colectiva fara de care asteptarea se va mai prelungi.


Cunoasteti prea bine ca aceasta numai de voi depinde, caci niumeni nu va incalca dreptul liberului arbitru al fiintelor.
Noi vedem care este nivelul de speranta al celor aflati in procesul de ascensionare, si acesta este unul dintre motivele care ne determina sa tinem legatura cu voi pentru a va incuraja si pentru a va garanta ca lunga voastra asteptare nu va mai dura foarte mult. Ne bazam pe observatiile noastre ca energiile cu vibratii inalte care va sunt trimise pe planeta , sunt asimilate din ce in ce mai bine si de catre un numar crescand de fiinte umane. Ne bazam, deasemenea, pe ajutorul tot mai substantial si mai specializat pe care-l primiti de la civilizatiile universului, din care nu lipseste activitatea de anihilare a fortelor intunericului, care nu mai au scapare.În calitatea noastra de frati si surori ai vostri, vrem sa ştiţi ca fiecare dintre voi are misiuni de indeplinit in aceasta perioada a ascensiunii. Practic nu exista persoana careia sa nu-i revina o anumita insarcinare in acest proces. Știm, multi dintre voi veti afirma ca nu v-a spus nimeni ce ar trebui sa faceti in mod special si particular, ca, deci, desi ati dori sa participati, nu vi s-a repartizat precis o anume activitate. Dragilor, in fapt, sarcina voastra vizeaza un singur obiectiv: cresterea nivelului de vibratie al fiecaruia dintre voi, ajutorul pe care ar trebui sa-l dati celor care au nevoie sa se trezeasca si sa evoluieze, si ajutorul pe care trebuie sa-l acordati Mamei Gaia, aflata, deasemenea, in procesul ascensiunii sale. Despre actiunile concrete care ar trebui sa vi le propuneti s-a vorbit de multe ori si in multe feluri atat de la acest Comandament cat si de la alte surse de lumina. Desi aceste manifestari par a fi simple, este important ca fiecare dintrte voi sa nu considere ca aportul sau ar fi unul infim si ca „lasa ca o vor face altii mai liberi si mai inzestrati ”.


În timpul saptamanii de deconspirare (care include si debarcarea), vom avea o mulţime de munca de executat, şi vom avea nevoie de fiecare dintre voi.Curand dupa acel moment, mii de intrebarise vor pune, mii de nelamuriri vor trebui clarificate, mii de oameni vor avea nevoie sa-si recapete calmul. Din „deformatie profesionala” o buna parte a mass-media va incepe sa-si dea cu presupusul despre fapte, evenimente si actiuni despre care nu prea au habar. Atunci va fi momentul ca Lucratorii Luminii sa-si manifeste prezenta si sa iasa cu adevarat in prim plan, caci ei vor fi singurii care vor cunoaste adevarul. Poate ca vor fi si indivizi care, din necunoastere sau rea vointa, vor incerca sa induca in randul populatiei idei fale, alarmiste si destabilizatoare. Tot Lucratorilor in Lumina le va reveni sarcina de a combate asemenea stiri.


Dupa notificare (Nota C.M.: Cred ca se face referire la raportul pe care l-au facut civilizatiile care pregatesc debarcarea, catre Dumnezeu, caruia i s-a cerut sa decida asupra momentului acestei actiuni), nu ne asteptam la o debarcare imediata, ci dupa o foarte scurta perioada de pregatire a civilizatiei umane.


Și in acele zile va trebui sa avem sprijinul fortelor luminii de pe planeta, care sa duca o munca sustinuta de clarificare cu omul de pe strada. Trebuie sa se explice ca prezenţa noastra este paşnica şi ca nimic nu va fi impus civilizatiei umane. Avem de gand sa ne cunoastem, sa ne depanam amintirile, sa va aratam ce stim sa facem si cum este pe planetele din care venium. Voi veti alege cam ce credeti ca v-ar fi de folos, dupa care vom elabora un program comun de implementare a tuturor doleantelor voastre, inclusiv in ceea ce priveste o instruire corespunzatoare si necesara utilizarii tenologiilor noastre.


Va garantam noi ca va fi o emulatie nemaiintalnita, o deschidere catre posibilitati infinite de crestere a societatii umane, in foarte multe domenii.Cei intunecati incearca sa mai faca ceea ce mai pot pentru compromiterea presedintelui Obama. Noi dorim sa reamintim poporului american si lumii ca entitatea Obama este un lucrator din Lumina venit pe Pamant pentru a lupta cu fortele intunecate. Este o fiinta extrem de evoluata si, in consecinta, bine protejata impotriva celor care ar intentiona acte criminale la adresa sa sau a familiei sale.


Este foarte probabil ca el sa fie numit pentru a comunica lumii debarcarea fiintelor venite din univers.Înca o data, dorim sa va avertizam impotriva dezinformarii, care poate fi lansata in mass-media, eventual de propaganda impotriva Federatiei Galactice / Ashtar Command. Treceti prin filtrul inimii toate informatiile, inainte de a le acorda credibilitate. Nu suntem invadatori, nu suntem reprezentanti ai fortelor intunecate si venim cu inimile deschise pentru a ne intalni fratii si surorile de care vicisitudinile vremurilor i-au despartit de mii si mii de ani. Suntem veniti la chemarea si din vointa Dumnezeului acestui univers si cu aprobarea Creatorului. Îndeplinim un Plan Divin elaborat de Cea Mai Înalta Autoritate Cosmica, cu multe mii de ani in urma.


Cu nivelul nostru tehnic, nivelul tehnologic si spiritual de care dispunem, niciodata nu ar fi fost o problema sa subordonam Pamantul.


Nu am facut-o si nu o vom face niciodata in primul rand pentru ca suntem fiinte supuse lui Dumnezeu si Creatorului si in al doilea rand pentru ca voi sunteti rupti din fiinta noastra, sunteti fratii si surorile noastre.


Noi suntem familia voastra din stele.

Ramaneti in Lumina!

SURSA: http://lightworkers.org/

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine