esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


astrolog Lucia Suciu

Rugam Persoanele care doresc studii astrologice de orice fel
sa viziteze pagina de Comenzi Astrologice cu Plata

Despre mine

Lucia practica astrologia de 20 ani. Nascuta cu Soarele in zodia Pestilor, Luna in Gemeni si Ascendent in Sagetator, are o vasta experienta astrologica, o profunda cunoastere a tehnicilor astrologice, insotite de o intuitie foarte buna.

Acorda consultatii astrologice numai prin email.Autoprezentare

Inca de copil ma atrageau misterele si cerul noptii cu pleiada lui de stele. Ma fascina adincul intunecat in care incercam sa gasesc un raspuns problemelor mele.

Aveam o verisoara in Austria care mereu ma intreba in scrisori daca citesc horoscoape, si, la solicitarea mea, mi-a trimis citeva, la noi in tara in vremea aceea fiind interzise orice informatii din domeniul ocultismului.

Am ramas uimita de informatiile continute, care s-au impletit in mos armonios cu fascinatia pe care o exercitau asupra mea , acele diamantine ale stelelor.

Astfel ca , primele informatii astrologice mi-au parvenit cu greu, cu mari sacrificii din strainatate, mai ales in engleza si franceza.

Am inceput sa simt o atractie tot mai mare, si, cam prin anul 1985 am inceput sa studiez tot mai serios si sa intocmesc astrograme cu rigla si compasul. Studiam astrologie in tot timpul liber, si incercam sa ma cunosc si sa ma inteleg intii pe mine insami, apoi pe membrii familiei mele, pe prieteni si vecini, si mi-am dat seama tot mai mult ce instrument fantastic de conoastere aveam la dispozitie.

Si a venit si revelatia: universul fiintei umane este tot atit de vast ca si imensitatea Cosmosului.

Dupa 1990, am facut si 2 cursuri de astrologie certificate prin diplome, unul in Romania, altul in SUA, iar studiul astrologiei a luat un avint mult mai mare, fiind liber accesul la informatie, si au aparut si primele lucrari in limba romana.

Totodata am inceput sa acord primele consultatii astrologice. Oamenii erau uimiti, placut surprinsi totusi, de cit de multe despre un om poate spune astrograma lui.

Am vazut ca pot ajuta eficient oamenii cu informatiile mele, si atunci studiul astrologiei nu a mai insemnat numai satisfacerea unei nevoi personale de cunoastere, ci punerea acestei cunoasteri la dispozitia celor interesati de destinul lor.

Iar un om prevenit, are uriasul avantaj al controlului destinului lui...
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine