esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Autobiografie Iisus/Sananda

Autobiografie Iisus/Sananda
Vreau sa va spun povestea vietii mele ca si Iisus. Eu sunt Sananda Kumara. Acesta este numele meu spiritual - numele sufletului meu. Cand am venit pe Pamant mi-a fost dat numele de Yeshua ben Joseph, dar cei ce ma cunosteau din copilarie imi spuneau Emmanuel.


O sa va spun multe lucruri care nu coincid cu povestea vietii mele spusa de Biblie. Unele dintre rectificari au fost publicate in Noua Scriptura, ce au fost transcrise de catre prezentul scrib, Kathryn, care a fost de acord sa preia aceste mesaje si sa le prezinte lumii pana cand voi veni eu personal. Unele din aceste informatii de baza apar si in cartea ei „Cine are nevoie de Lumina?”. Eu voi intregi acum povestea prin scrierea propriei biografii.


Nu fac acest lucru pentru ca ma intereseaza daca lumea ma cunoaste sau nu, ci datorita implicatiilor pe care le au invataturile mele. Vreau sa aduc acuratete si claritate in legatura cu mesajele pe care am intentionat sa le aduc pe Pamant, iar acum este timpul potrivit pentru asta.


O sa va fac o imagine a aspectelor de baza ale vietii mele, si o sa amintesc si de credintele mele fundamentale, care sunt mai simple si mai consistente decat cele ce reies din Biblie. Am venit sa va spun despre iubirea mea pentru Dumnezeu, pentru minunile Creatiei lui Dumnezeu, si sa va invat ca Iubirea este esenta tuturor lucrurilor in viata, nimic mai mult.


Mama mea, Maria m-a nascut primavara ( nu pe 25 Decembrie ). Este adevarat ca era o femeie tanara, si ca a fost anuntata de Arhanghelul Gabriel ca va avea un copil trimis direct de Dumnezeu. Energia Prim Creatorului a fost sursa de formare a corpului ce s-a creat in pantecul mamei mele, deci este adevarat ca trupul de infant nu a fost conceput in modul obisnuit. Iosif, cel ce a devenit adevaratul tata al copilului ce am venit sa fiu, era un om de mare credinta, care a acceptat responsabilitatea de a avea grija de mine si de copiii ce aveau sa vina mai tarziu in familia noastra binecuvantata.

Nu este adevarat ca m-am nascut intr-o iesle, sau ca parintii mei erau saraci. Eram inconjurati de membrii apropiati ai familiei si prieteni; am trait confortabil, si ne-am permis o educatie aleasa. Am avut un frate, James, si o sora, Martha. Mai tarziu, a mai venit un fratior caruia ii spuneam Simon. Am fost inconjurati de veri apropiati, matusi, unchi care ne-au vegheat educatia si bunastarea, carora le placea compania noastra. Una dintre cele mai apropiate prietene si colege de scoala era Maria Magdalena, care era dragostea vietii mele de la inceput.

Este foarte important sa intelegeti formarea identitatii mele, pentru ca va va spune foarte multe despre marea Iubirea pe care o are Dumnezeu pentru umanitate, si va va spune cate putin despre planurile si munca Companiei Cerului.

Persoana si viata pe care o stiti drept Iisus Hristos a fost dinainte planificata cu mare atentie, cu previziunea ca o astfel de viata va aduce o schimbare enorma si o noua intelegere a Adevaratei Cai a lui Dumnezeu. Intentia a fost de a creste constiinta populatiei Pamantului, ce fusese impotmolita in inclestarea cu Intunericul, si aproape coplesita de valurile celor intunecati care s-au incarnat permanent, monopolizand puterea si bogatia Planetei, ce au continuat sa faca asta pana anul trecut, cand Consiliile Galactice au putut sa vina in ajutor umanitatii intr-un mod mai direct.

Atunci cand am venit, acum 2000 de ani, a fost cu intentia de a incepe procesul Ascensiunii ce avea sa intampine Noua Era. Stiam ca o sa fie o provocare dificila, si am dorit sa ne asiguram succesul creand situatia care sa ne aduca cea mai mare sansa de reusita. S-a decis sa ma incarnez ca sufletul ce avea sa se uneasca cu copilul Iisus, dar era o sarcina prea dificila pentru un singur suflet de dus la indeplinire, astfel s-a sugerat crearea unei entitati mai puternice prin unirea fortelor cu alt suflet, chiar doua alte suflete care sa se imbine intr-unul.

Aceasta este creatia pe care am convenit-o. Eu urma sa ma alatur in corpul lui Iisus cu dragul meu Frate si coleg Stelar, cel pe care il stiti drept St. Germain, un suflet vechi a descendentei Kumara ca si mine. Apoi s-a alaturat cel numit El Morya, a carei identitate nu a fost dezvaluita pe deplin pana acum. Ne-am simtit atat de confortabil in Iubirea si Increderea unul in celalalt incat am simtit asigurarea ca indiferent ce poate aduce aceasta viata o sa gestionam totul impreuna. Eu aveam sa fiu „sufletul conducator” in asumarea responsabilitatii, fiind omonimul dupa care voi fi cunoscut ca si Iisus. A fost o mare mangaiere pentru mine sa stiu ca sunt atat de sustinut.

Speranta noastra era sa aducem Lumina si Iubirea tuturor. Fusese planificat ca Maria Magdalena, care urma sa fie partenera si sotia mea pe tot parcursul vietii, sa fie creata din cele trei flacari gemene ale noastre unite in corpul Mariei. Intensa noastra dragoste si atractie unul pentru altul ca flacari gemene a permis cea mai puternica legatura posibila, dar si echilibrul necesar crearii unui partener feminin la fel de puternic, intrucat era important pentru Prim Creator si in acord cu Consiliile Galactice ca energia feminina sa fie reprezentata pe deplin si in aceeasi masura.

Mama/Tatal Dumnezeu, ca si Creatori ai Galaxiei Calea Lactee, s-au implicat minutios pe tot parcursul si a supravegheat Proiectul ce avea sa aduca inapoi Constiinta Christica Mamei Pamant si umanitatii suferinde. Prin urmare, nu exista coincidente sau accidente in planificarea evenimentelor alese sa se intample pe Planeta. Totul este atent planificat, desi liberul arbitru pe teren nu intotdeauna permite o executare previzibila a planurilor noastre. In acest caz, a durat aproape 2000 de ani pentru ca planul nostru sa ajunga la implinire.

Copilaria si educatia mea au fost o perioada fericita, de pregatire si expansiune, intrucat aveam nevoie sa ma obisnuiesc cu experienta coabitarii intr-un singur corp cu alte doua inteligente, dar ne-am completat unul pe altul asa cum am facut mereu, si Maria a trait aceeasi experienta. Amintirile despre originea si misiunea mea nu au fost complete la inceput, dar au devenit din ce in ce mai clare pe masura ce am crescut. Am studiat si am calatorit, dar intotdeauna m-am intors la familia mea si la Maria mea.

Am simtit atat de multa Iubire pentru familia mea si pentru draga mea Maria incat destinul nostru impreuna era absolut clar. Ne-am casatorit intr-o celebrare plina de bucurie in sanul familiei noastre in Nazareth, si ne-am inceput viata impreuna dedicati sa aducem Lumina si Adevar lumii.

Maria m-a insotit in multe dintre calatoriile mele in alte orase, iar casa noastra a devenit un loc de adunare pentru conversatii. Nu m-am considerat un invatator. Doar am impartasit profunda Iubire pe care o simteam pentru Dumnezeu si pentru umanitate. Cunosteam profundul respect si afectiune a Prim Creatorului, a Mamei/ Tatalui Dumnezeu si a Maestrilor Ascensionati care mi-au fost prieteni si invatatori cu eoni inaintea calatoriei mele ca Iisus. Eram convins ca reprezentarea unui Dumnezeu manios ce pedepseste este foarte gresita. Stiam de asemenea ca nu exista iad, nici foc si pucioasa or Satana.

Vroiam sa aduc mesajul iubirii si iertarii tuturor celor pe care ii intalneam, dar de timpuriu incepusem sa simt intensitatea reactiilor celor chiar si cu o minima pozitie de putere aspra altora. Rezistenta lor la vorbele mele de Iubire era clara , insistenta, bazata pe frica de a nu pierde ceva la care nu puteau renunta. Aceasta negativitate nu se limita doar la liderii religiosi ai propriei credinte care nu renuntau la imaginea unui Dumnezeu furios si razbunator . Mai mult de atat, a trecut granitele religiilor si ale filozofiilor si uneori venea din surse neasteptate.

Cu cat impartaseam mai multe mesaje cu atat vedeam ca oamenii in orice pozitie de autoritate se temeau de ele pentru ca inspirau la libertate individuala si gandire independenta intr-un fel care provoca toate formele autoritate de control. Oamenii incepeau sa se adune masiv la intalnirile unde aduceam puterea Prim Creatorului de a vindeca bolnavii, iar cei ce se simteau deprimati la ideea sfarsitului vietii fara nici un fel de speranta in a-si gasi locul in Univers, erau fascinati si usurati sa-mi auda afirmatiile ca , intr-adevar exista viata in continuare, exista posibilitatea reincarnarii, si ca Dumnezeu este Lumina !

Intr-adevar am vorbit despre amintirile mele din dimensiunile mai inalte, unde viata este guvernata de Legile Universale, unde domneste pacea, si unde se poate invata crearea cu ajutorul gandurilor si intentiilor profunde. Acolo, procesul de invatare continua in moduri nelimitate si ample, iar misterele spatiului si timpului sunt intelese cu usurinta. Ingerii sunt reali, iar sufletele sunt iertate pentru toate incalcarile de-a lungul vietii si sunt ajutate sa invete un nivel mai inalt de intelegere, si o apropiere mai mare de Dumnezeu.

De asemenea, am vorbit despre responsabilitatea noastra ca fiinte inteligente de a respecta pe binecuvantata noastra Mama Pamant, care ne hraneste pe toti la sanul ei. Oamenii, animalele, toate creaturile , plantele si locurile sacre de pe suprafata ei merita protectia si respectul nostru, intrucat reprezinta expresia lui Dumnezeu in aceeasi masura ca si noi. Nu am mancat carne, si nici nu am incurajat cresterea si sacrificarea niciunui fel de animal pentru hrana. Cu atentie deosebita pentru nevoile plantelor indigene din climatul uscat mediteranean unde am trait, am cultivat fructe si legume ce au asigurat o recolta bogata indeajuns pentru toti.

Acestea erau invataturile mele simple, si le spuneam tuturor ce doreau sa asculte despre gloria vietii cand Iubirea este mai presus de orice. Desigur, aceasta intra in conflict direct cu cuceritorii romani a caror civilizatie, cu toate avantajele lor, era bazata pe razboi si cucerire. Asadar , mesajele despre iubire, desi aduceau speranta si mangaiere m-au adus in conflicte cu autoritatile in intreaga regiune.

Prietenii si studentii mei la randul lor duceau mesajele despre iubirea lui Dumnezeu pe oriunde se duceau. Cateodata, luau notite, si Maria Magdalena transcria unele dintre invataturile noastre intr-un limbaj mai plin de gratie si mai concis. Aceste scrieri au fost ascunse, revizuite, sau re-intrepretate intr-o alta perspectiva, una diferita ce inspira teama si sentimente de posesie. Mama Pamant a fost descrisa ca o forta care trebuie cucerita, iar iubirea lui Dumnezeu a fost acoperita de aroganta si dispret. Aramaica noastra simpla si directa a fost rastalmacita in pilde greu de inteles si deformate.

Intr-adevar imi placea sa folosesc pilde ca sa ma fac inteles, dar unde eram citat, explicatiile mele pentru exemplele pe care le dadeam erau date la o parte, iar rezultatul devenea contradictoriu si confuz. Acesta este motivul pentru care ofer aceste mesaje lumii in acest moment: sa-i ajut pe cei care au simtit adevarul in mesajele mele sa isi gaseasca confortul in raspunsurile despre cine sunt, de unde au venit, si despre ce este viata cu adevarat.

In intreg universul viata este infloritoare. Nu suntem singuri, si nici nu suntem cea mai avansata civilizatie. Departe acest gand. Fratii si surorile noastre Stelari sunt pe cerul de deasupra voastra, asteptand rabdatori sa fie de ajutor in cea mai importanta calatorie pe care un suflet o poate face- Ascensiunea intregii populatii de pe planeta. Cu aceasta crestere a sufletelor catre dimensiunile mai inalte, vom experimenta o ridicare a energiilor in intreg Multiversul, intrucat este un proces Universal. Este destinul, simtamantul interior al tuturor formelor de viata, aceasta evolutie catre dimensiuni mai inalte, si sunteti toti o parte din acest proces, fiecare dintre voi.

Acum sa ma intorc la povestea pe care v-am promis-o, povestea vietii mele. Maria si eu am continuat sa raspandim invataturile, am avut doi copii, un baiat si o fata, si am trait o viata aproape idilica ca si familie. Am dus o viata simpla, si am fost sustinuti emotional si financiar de catre familii si comunitate astfel incat sa calatorim, sa ne facem munca de vindecare, si am continuat sa raspandim mesajele noastre pe teritoriul cunoscut acum drept Orientul Mijlociu si dincolo de el. Prietenii nostri dragi ne-au intampinat cu caldura, ne au ingrijit cu dragoste pe noi si pe copiii nostri si au facut posbila impartasirea mesajelor noastre peste tot.

Am fost complet devotat dragei mele Maria, dragostea mea, inspiratia si centrul vietii mele asa cum sunt si acum. Am ramas flacari gemene chiar daca ne-am continuat relatia noastra lunga cu Planeta Pamant si cu umanitatea ei. Ea s-a tot incarnat de atunci, si este intr-un corp acum, ca si majoritatea Maestrilor Ascensionati- mai ales perechile feminine care sunt aici pentru a intampina Era feminina.

Sunteti toti familiarizati cu presupusul sfarsit al vietii mele, cand fortele Intunericului atat din cadrul comunitatii evreiesti cat si din cadrul guvernarii romane s-au unit in persecutia mea ca si tradator si instigator. Au emis un mandat de arestare pe numele meu, am fost anuntat, si inevitabilul urma sa se desfasoare. Eram oferit ca exemplu pentru a potoli instigarea crescanda impotriva opresiunii conducerii romanilor.

Mi-am strans familia- nu ii numeam discipoli; erau prieteni apropiati si colegi de calatorie, companioni de incredere. Niciunul nu era mai devotat decat Fratele meu, Iuda cum il stiti voi. L-am chemat deoparte sa-i vorbesc despre iminenta confruntare cu soldatii romani. I-am cerut sa se duca la ei, sa le spuna unde sunt pentru evitarea vanatorii mele care ar fi pus intreaga mea familie in pericol.

Mi-a indeplinit rugamintea cu devotament, asa cum ma asteptam, pentru ca era sufletul incarnat al Luminii, Lucifer, fiul dragului meu Frate pe care il stiti drept St. Germain. El a fost si este Purtatorul Luminii lui Dumnezeu, asa cum spune si numele sau. Nici atunci si nici acum nu a avut nicio legatura cu creatia fantezista a celor intunecati numita Satana. Nu a fost vorba de nicio mita sau tradare- m-a iubit atunci pe cat ma iubeste si acum, fara rezerve.

Astfel am fost luat in primire, am fost supus unui scurt proces aranjat de mana autocratica a lui Pilat din Pont, am fost apoi legat si da, mi-au batut piroane dar nu de cruce ci de un copac mare in vazul poporului. Nu am avut onoarea sa fie pus pe o cruce, contrar cu inventiile istoriei.


Intrega procesiune si „executie” s-a desfasurat cu mai putina drama si fast decat versiunea Hollywoodiana. A fost o demonstratie puternica de cruzime si abuz de putere. Am fost legat de copac, mi-au batut cuie in picioare si maini ce mi-au cauzat multa durere si suferinta atat mie cat si copacului.

Atunci am reusit sa-mi parasesc corpul, am chemat Creatorul pentru protectia si sustinerea mea, si am indus corpului o stare de coma.

Noi, sufletele care am „locuit” acest corp pana atunci, am reusit sa ascensionam catre dimensiunile inalte in timp ce ne-am ingrijit de nevoile corpului. Am tinut licarul vietii aprins pana cand corpul s-a stins, si prin ingrijirile mamei si sotiei mele corpul a fost mai tarziu resuscitat.

Si intr-adevar am aparut prietenilor pe drum, si m-am aratat si lui Pavel, de asemenea, dar asta dupa ce am petrecut o perioada scurta de timp sa-mi vindec ranile, cu sprijinul deosebit ale celor doua miraculoase Maria. Nu am parasit planeta atunci. Nu, am trait acolo mai departe.

Am calatorit in Franta, unde am fost bineveniti si protejati, si unde am asigurat educarea si ingrijirea necesare copiilor nostri. Acolo s-a nascut si al treilea nostru copil, si Maria Magdalena a pus bazele propriei scoli a misterelor. Mai tarziu am calatorit in Turcia si in Orientul Îndepartat unde am fost de asemenea binevenit.

Am simtit o legatura puternica cu Budismul, si doream unificarea invataturilor pentru a include multe dintre principiile Budismului- in special accentul pe aducerea pacii prin crearea pacii interioare, concentrarea pe cautarea interioara si folosirea meditatiei pentru a atinge o vibratie mai inalta si pentru conectarea cu Dumnezeu.

In Tibet am gasit locurile mistice si mitice unde Cerul si Pamantul se intalnesc. Acolo sunt portaluri catre Pamantul interior, iar calugarii au studiat tehnicile de vindecare si practicile de tacere ce le-au permis sa traiasca sute de ani. Am ramas cu ei lungi perioade de timp in timpul celor opt decade de ani, in perfecta stare de sanatate.

A fost o viata lunga si implinita, intr-o companie foarte buna in special in anii maturitatii, cu o contemplare in liniste in imbratisarea Iubirii lui Dumnezeu. M-am intors din calatorie pentru a fi cu Maria in ultimii nostri ani. Am ramas in Franta, cu sejururi scurte in Anglia si Scotia, pana la moartea mea naturala la varsta de 86 de ani, iar Maria m-a urmat in scurt timp. La acea vreme am simtit ca am inceput procesul de trezire, dar eram constienti de campania lui Pavel, care se autointitula Apostol, si care de unul singur a creat o noua secta, Crestinismul.

Nu am intentionat sa creez o religie. Vroiam doar sa aduc mesaje de Iubire si Lumina care sa fi iluminat religiile existente ale lumii. Mesajul nostru a fost unul direct- care, daca ar fi fost lasat sa infloreasca si sa se raspandeasca, ar fi creat pace pe Planeta Pamant, sau cel putin ar fi creat o bariera in calea multiplei energii Intunecate ce a venit o data cu invazia crescanda a Reptilienilor modificati genetic. Totusi, asa cum se intampla de obicei, s-a dovedit ca exact cei ce au pretins ca sprijina au creat cele mai mari distorsionari ale invataturilor noastre.

Cand Constantin a comandat elaborarea si publicarea Bibliei cu toate invataturile noastre disponibile, rezultatul nu a fost deloc precis or complet. Intentiile sale erau motivate politic. Vroia sa controleze inmugurirea in crestere a semintei numita Crestinism- recunoasterea Constiintei Christice pe Planeta Pamant. Imparatul a observat pericolul de a permite Luminii sa patrunda de-a lungul Imperiului sau cu tendinte in crestere de nesupunere.

Bucuria si Pacea protejeaza lumea de propaganda si frica, iar credinta intr-o viata dupa moarte glorioasa in prezenta lui Dumnezeu ii face sa devina neinfricati in rezistenta de nu a fi controlati. Apartenenta la familie, comunitate si la Dumnezeu dilueaza loialitatea catre oricare structura politica, dizolvand limitele artificiale si fervoarea nationala. Preotimea, care era o structura puternica s-a aliat cu nevoile lui Constantin deoarece era in beneficiul lor sa mentina puterea Patriarhatului ca si religie.

Şi asa a fost elaborat documentul pe care il numim Biblie. Vechiul Testament a dat tonul, cu accent pe razboi, competitie si razbunare. Imaginea descrisa despre Dumnezeu a combinat invataturile celor mai inguste si violente secte ale Iudaismului timpuriu., care erau menite sa se imbine cu scrierile de mai tarziu, care au fost falsificate, reinterpretate si reproiectate pentru a crea confuzia, rezultand mesajele contradictorii pe care le gasim acum.

A fost introdus in scrieri conceptul de pacat, precum si imaginea unui anti-erou Satanic, ridicat din folcrolul plin de frica folosit de parinti pentru a-si supune copiii, ce a devenit o sursa primara de control. S-au format sentimentele de vinovatie si rusine in jurul controlului practicilor sexuale dar si supunere fata de un Dumnezeu extern care pedepseste.

Va spun cu siguranta, un copil nu poate fi nascut in pacat, de vreme ce un infant este o Lumina complet inocenta, neatinsa de Intuneric, un suflet pur in procesul inceperii unei noi vieti. Procrearea unui copil este un act sfant, binecuvantat de toti in Cer. Nimic din ce ar putea face un infant nu poate fi asociat cu pacatul sau cu ceva rau.

Mai este inca un neadevar care trebuie expus si vindecat inainte ca oamenii Mamei Pamant sa poata trai in pace. Acela ca religia Crestinismului este singura religie adevarata. Nu am spus niciodata ca eu sunt expertul final, sau ca sunt singurul fiu al lui Dumnezeu. Toti suntem fii lui Dumnezeu. Nicio persoana sau set de invataturi nu reprezinta Cuvantul Final- superior fata de altele. Exista un singur Prim Creator, Creatorul intregii Creatii. Nicio persoana sau religie nu are o linie directa sau pozitie privilegiata cu El, ci toti sunt egali in ochii lui.

Asadar, dupa cum vedeti, ideea unui razboi religios este absurd. Fiecare suflet de pe Pamant si din intregul Multivers are un loc egal in inima Lui, si o linie directa de comunicare, fara a avea nevoie de intermediari, preoti, sau mediumi. Toti sunteti nascuti cu abilitatea si dorinta de a fi conectati cu Iubirea, protectia si iertarea Creatorului. Acest lucru aduce bucurie si implinire tuturor.

Nu o sa dau descrieri detaliate despre oamenii si locurile intalnite de-a lungul vietii mele. Aceste aspecte nu sunt importante, doar sa confirme iubirea mea pentru umanitate, si atasamentul de familia mea, sotie si copii. Nu eu sunt subiectul invataturilor pe care Dumnezeu a vrut sa le aduca pe Pamant. Eu am fost vasul pentru mesajul Lui/Ei de Iubire. Evenimentele din viata mea sunt importante doar pentru a arata ce am reprezentat si ce ii invata pe ceilalti. Mesajul meu a fost schimbat cand a fost inventata crucificarea ca si punct central al vietii mele.

Imaginea corpului meu atarnand pe cruce este intr-adevar o reamintire constanta pentru toti ca si voi veti fi pedepsiti la randul vostru pentru ca credeti in mine si in invataturile mele. Este o amenintare infricosatoare care sterge bucuria. Aceasta imagine care nu poate fi stearsa a facut mai mult rau decat toate cuvintele la un loc pentru a descuraja exuberanta, celebrarea si Credinta. Provoaca tristete si groaza, depresie si deznadejde. Ce mangaiere iti poate aduce afirmatia „ Hristos a murit pentru pacatele voastre?” Trebuie sa spun acum : Eu cu siguranta nu.

Pedepsirea mea de catre persecutorii mei nu m-a invins, si nici nu am murit. Nici viata mea sau moartea mea nu au avut nicio legatura cu pacatul- al meu sau al vostru. Am venit pe Planeta Pamant pentru a reprezenta personificarea unei familii iubitoare, care evident nu are nicio legatura cu celibatul, pentru a arata aceste lucruri traind printre oameni, pentru a alina inimile celor care au fost asupriti si supusi unor practici financiare si politice nedrepte. Abuzul de putere a fost la fel de agresiv atunci cum este si acum, desi mijloacele de jefuire a celor saraci pentru a da celor bogati a devenit mai eficient si eficace in aceste timpuri.

Multe persoane se arata ingrozite cand citesc channeling-urile de la mine sau de la Mama/Tata Dumnezeu avand un amplu continut politic. Ma intreb de ce considera ca invataturile mele pot fi separate de conditiile in care traiesc oamenii, de opresiunea ce a cauzat suferinta si privare excesiva.

Persoanelor oprimate le mai ramane putina energie dupa ce se chinuie sa supravietuiasca, si devin mai vulnerabili altor opresiuni. De asemenea le este mai greu sa isi tina inima plina de iubire si mintea deschisa pentru mesajele lui Dumnezeu. Intentia mea a fost sa aduc o crestere atat a conditiilor de viata cat si a starii lor spirituale.

Am fost si un vindecator, inca sunt. Suferinta fizica cauzata de boala si handicapuri se agraveaza de la dieta saraca, suprapopulare si conditiile toxice de mediu. Am dorit sa atenuez durerea nenecesara a bolilor fizice deoarece tinde sa aduca oamenilor disperare si epuizare. Se intorc la Dumnezeu pentru consolare si vindecare, si din momentul in care se intampla asta vreau sa le aduc usurarea si bucuria ce vine o data cu vindecarea. Acesta este motivul pentru care lucrez cu atat de multi Lucratori In Lumina care acum sunt vindecatori.

Este timpul ca toate fiintele Mamei Pamant sa se vindece, si ca Mama Pamant sa se refaca dupa milenii de abuz din partea umanitatii. Este timpul Marii Treziri la Adevarul ca toti suntem Unul. Nu exista nici o persoana, nici un animal, nici un copac care sa nu fie legat prin fibra fiintei lui de celelalte fiinte. Un copac simte durere cand este taiat; merita sa fie onorat si respectat cand este folosit pentru construirea unei case. Mai mult, tehnologia pentru a evita complet folosirea produselor forestiere este disponibila si va fi adusa in curand pe Pamant de catre Fratii si Surorile Galactice.

Ce fel de gandire a provocat ca o intreaga civilizatie sa epuizeze si sa devasteze propria casa, sursa a tot ce au nevoie pentru supravietuire? Sunt de parere ca acelasi Intuneric care alimenteaza ura de sine si ura fata de ceilalti care nu sunt ca ei. Aceasta ura purulenta a cuprins toate relatiile dintre oameni si colegii lor de pe Pamant, creand o atmosfera otravitoare unde animalele s-au atacat unele pe altele pentru a se lupta si a se manca intre ele. Pe masura ce vibratia Iubirii va curge pe planeta, ridicand inimile si mintile, animalele vor raspunde printr-un comportament de infratire unele cu altele.

In cele din urma, toate Regnurile Pamantului se vor alatura in armonie si Iubire, iar mancatul unul pe altul va ramane in trecut. Corpurile umane evolueaza daca sunt hranite cu o dieta bazata pe legume si fructe, iar animalele se vor schimba o data cu voi. Procesul a inceput deja, atat pentru animale cat si pentru oameni.

Acelasi efect universal se aplica si vremii, deoarece constiinta umanitatii provoaca aceeasi violenta atat tiparului vremii cat si regnului animal. Mama Pamant se curata acum refacandu-se catre Edenul inceputului. Umanitatea va fi, fie deranjata si coplesita de violenta reactiilor ei, fie isi va creste vibratia cu fiecare zi, diminuand astfel efectele actiunii ei de auto-protectie.

Va spun aceste lucruri despre desfasurarile actuale de pe Pamant deoarece, dupa cum vedeti, munca mea cu umanitatea nu s-a terminat niciodata. Am trecut de la experienta vietii dintr-un corp in dimensiunea a 3-a direct in dimensiunea a 5-a. Intelegeti ca am ascensionat, luand corpul dupa mine, la fel cum o sa faceti si voi. Aceasta parte a povestii Biblice este partial adevarata. A fost numita Inviere, dar nu este la fel de precis termenul precum este ascensiunea.. Nu numai ca am revenit la viata, dar mi-am ridicat corpul o data cu mine in dimensiunile inalte. Aceia dintre noi care am realizat acest lucru vor avea un corp disponibil cand vom dori sa ne intoarcem pe Pamant, fara sa mai fie nevoie sa trecem pin nastere si perioada copilariei.

Va ofer aceasta scurta prezentare a vietii mele pentru a va dezvalui cele mai destructive idei prezentate ca si cum mi-au apartinut, ca si cum reprezentau Adevarurile care se aplica Creatorului nostru si relatiei lui cu noi. Mai sunt multe de spus, insa am vrut doar sa subliniez cele mai incredibile falsitati- cele care au creat cele mai mari distorsiuni ale Adevarului relatiei cu Prim Creatorul si Compania Cerului, toti care sunt acum aici sa sprijine apropiata Ascensiune.

Va sugerez sa cititi acest mesaj autobiografic in contextul celorlalte mesaje scrise prin channeling de la Mama/ Tata Dumnezeu, Creatorii Galaxiei Caii Lactee, care au oferit o descriere mai ampla si mai detaliata. A fost oferita prin channeling mai devreme de catre draga noastra Kathryn, si se numeste „ Cand Dumnezeu m-a ciupit de picior” (When God Pinched My Toe”). Aceste mesaje ofera oportunitatea simtirii modului cum lucram impreuna cu ceilalti Maestrii Ascensionati pentru a infaptui acest proces istoric si glorios de Ascensiune. Veti auzi Iubirea din vocile lor si Adevarul cuvintelor lor, cuvinte ce sunt in acord cu cele ale mele.

Sunt de parere ca o sa puteti simti marea Iubire pe care o am pentru voi, si Iubirea pe care am purtat-o in inima mea de atatia eoni de timp. Cand altii renuntasera la oamenii de pe Planeta Pamant, Credinta si Iubirea mea au ramas neschimbate, iar acum s-a dovedit ca am avut dreptate in credinta mea ca impreuna, vom realiza Visul, si vom implini cea mai mare provocare care a existat in istoria Universului.

Va iubesc pe toti. Toti suntem Unul, inseparabili precum vantul si frunza, pentru totdeauna.

Al vostru Iisus/Sananda, impreuna cu toata Compania Cerului.


Transcris de Kathryn E. May, 7 ianuarie 2014, 8 PM Los Angeles , CA
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine