esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Balanta si alte zodii

Balanta--Berbec


Cand Berbecul si Balanta se alatura, polaritatea inerenta a zodiacului este invocata. Berbecul si Balanta sunt semne opuse in zodiac, la departare de 180 de grade. Fiecare semn detine ceea ce celalalt semn nu are si, cand acest atu al lor este combinat cu armonia naturala a Balantei, apare o legatura cu o mare stabilitate. Berbecul este impulsiv, se aprinde repede si doritor de a se implica imediat, pe cand Balanta este indecisa, iubitoare a pacii si linistii si doreste sa trateze lucrurile cu calm. Cand cei doi comunica si lucreaza impreuna, Balanta poate sa invete pe Berberc ca drumul pe care el merge nu este intotdeauna cel mai bun.


Desi semne de polaritate opusa, cei doi, de cele mai multe ori, impart o atRactie sexuala foarte mare. In general, relatiile intre semnele opuse sunt minunate atunci cand toate merg bine, dar sunt si provocatoare atunci cand toate merg pe dos. Ambele semne au energie care tinde sa ia o directie gresita atunci cand nu se inteleg. Balanta este sarmanta si cultivata si are bune maniere care inlatura ingamfarea si nerusinarea Berbecului. Pe cealalta parte, Berbecul este, de departe, mai decis decata Balanta, care de obicei ezita. Berbecul isi poate ajuta partenerul in luarea deciziilor.


Berbecul este influentat de Marte si Balanta de Venus. Cele doua semne alaturandu-se, formeaza baza relatiei--dragoste si pasiune. Venus si Marte se inteleg foarte bine. Simbolurile sunt recunoscute universal ca masculin si feminin, deci, relatia este un echilibru unic de energie feminina si masculina. Venus este frumusetea romantismului, iar Marte inseamna pasiunea romantismului.


Berbecul este un semn de foc, pe cand Balanta este unul de aer. Aerul intretine focul; Balanta poate lucra intelectual cu actiunea si energia Berbecului si ambele semne tind sa porneasca noi proiecte. Trebuie doar sa invete cum sa faca acest lucru impreuna. Cand lucreaza impreuna pot face orice, dar uneori poate fi o provocare datorita pozitiillor opuse in care se afla. Modul de abordare orientat spre actiune al Berbecului poate intra in conflict cu modul intelectual de abordare al Balantei. Ambele semne au interese din domenii diferite si dorinta Berbecului de a particicpa efectiv la proiectele Balantei le ofera o armonie in relatia lor.


Ambii parteneri sunt initiatori, dar trebuie sa lucreze impreuna ca o echipa ca sa fructifice initiativa lor. Berbecul va parea a fi conducatorul din cauza energiei sale, dar Balanta conduce de asemenea, dar pe plan intelectual. Ambilor le place sa fie la conducere, dar Berbecul da ordine prin autoritatea personala, pe cand Balanta isi foloseste sarmul pentru a face asta. Este important pentru ambii parteneri sa accepte compromisuri. Balanta s-ar putea sa cedeze mult mai des la cererile partenerului pentru a mentine linistea si armonia pe care ambii o pretuiesc.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec - Balanta este armonia rezultata din uniunea lui Venus cu Marte. Ambii parteneri aduc in relatie lucruri complementare, creand o stabilitate puternica relatiei.


Balanta--Taur


Cand Taurul si Balanta se intalnesc poate fi ca uniunea a doua jumatati care fac un intreg. Ambii cauta siguranta in relatie si impart un rafinament si o dragoste pentru arta, poezie si cultura. Pot munci impreuna armonios deoarece au aceleasi scopuri. Relatia poate incepe incet si la suprafata poate parea ca au putine interese comune, dar odata ce se vor intelege unul pe celalalt vor realiza ca exista mai multe lucruri in comun decat au crezut la inceput.


Atat Taurul cat si Balanta apreciaza resursele fizice si deseori le place sa colectioneze arta, bijuterii si sa mearga la teatru. Sentimentele si placerea sunt importante pentru amandoi si completeaza unul pe celalalt in multe feluri. Taurului ii place sarmul si diplomatia Balantei si abilitatea acesteia de a calma lucrurile daca acestea nu merg dupa cum vrea Taurul. Balanta apreciaza felul de a iubi al Taurului. In plus Balanta il poate ajuta pe acesta sa vada diferitele laturi ale unei situatii decat sa ia o decizie fara sa stie toate aspectele. Pe de alta parte Taurul poate ajuta Balanta sa scape de nehotararea notorie.


Atat Taurul cat si Balanta sunt guvernate de planeta Venus. Acesti parteneri iubesc frumosul, luxul, dragostea si romantismul. Balanta in special e caracterizata de echilibru si ambii parteneri au personalitati pline de sarm si o dorinta pentru armonie. Impreuna pot aduce altor oameni cultura si frumusete mai bine decat orice alt cuplu. De asemenea, datorita influentei lui Venus, ambii parteneri pot fi lenesi si snobi : Taurul bazat pe posesii si Balanta pe intelect.


Taurul este un semn de pamant si Balanta unul de aer. Balanta trece prin viata prin explorare intelectuala in timp ce Taurul este mai pragmatic. Taurul intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa-mi ating scopurile in viata ?" in timp ce Balanta pur si simplu se concentreaza pe stimulii intelectuali practici sau nu. Cateodata poate fi dificil pentru acesti parteneri sa-l inteleaga pe celalalt. Confilctele pot aparea daca Taurul este prea posesiv sau daca Balanta pare a fi flirta prea mult. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea in moduri diferite.


Taurul n-o sa-si schimbe opinia si Balanta trebuie sa inteleaga aceasta tendinta de incapatanare; dar cu putina convingere blanda totul este posibil. Pe de alta parte lipsa de hotarare a Balantei il poate irita pe Taur. Dar Balanta poate vedea toate laturile unei probleme asa ca deseori e capabila sa accepte decizia Taurului atata timp cat acesta nu sustine ca metoda lui e singura de a rezolva problema. Daca Balanta este cea initiaza in relatie, atunci Taurul este cel care mentine.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Balanta este aprecierea comuna a frumusetii si culturii. Estetica este importanta pentru ambii parteneri si impart cu dragoste pentru lucrurile luxoase. Gusturile similare si modul lor de a iubi fac relatia aceasta plina de romantism si armonie.


Balanta--Gemeni


Cand Gemenii si Balanta se alatura rezulta o relatie plina de colaborare. Acesti parteneri sunt egali intelectual. Balanta are un spirit de echilibru care atrage pe Gemeni, care de asemenea au o natura duala. Cei doi se potrivesc foarte bine. Totusi, Balanta are o tendinta de a incepe lucruri si de a nu le termina. Daca se pot incuraja reciproc sa aleaga prioritatile si sa mearga pana la capat, legatura dintre ei va avea succes.


Atat Gemenii cat si Balanta au foarte multa energie mentala si lucrand impreuna pot veni cu idei excelente. Gemenii prefera sa stea in umbra. Balanta doreste libertate intelectuala si este capabila sa priveasca parerea Gemenilor din toate punctele de vedere si sa inteleaga deciziile luate de acestia. Cand Gemenii oscileaza, Balanta ii poate ajuta sa se stabilizeze, dar trebuie sa aiba grija sa le aloce Gemenilor spatiu intelectual.


Balanta e condusa de Venus iar Gemenii sunt condusi de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea, dragostea si romantismul. Datorita aceste combinatii, Balanta si Gemenii lucreaza bine impreuna - au aptitudini de a-si atinge telurile in diferite moduri. Nu vor avea foarte multe neintelegeri deoarece Balanta este capabila sa gaseasca pacea si armonia. Pe de alta parte, Gemenii vor privi certurile ca pe ceva distractiv si ca pe o provocare intelectuala. Gemenii trebuie sa inteleaga ca Balanta va evita certurile cu orice pret.


Arat Balanta cat si Gemenii sunt semne de aer. Aceasta dualitate face ca legatura lor intelectuala sa mearga bine. Gemenii apreciaza armonia si energia Balantei si pot tine pasul cu tendinta Balantei de a initia noi proiecte. Nativiul Gemeni este capabil sa urmeze intelectul Balantei - care e orientat spre a conduce si in a incepe multe proiecte, acordandu-le fiecaruia atentia necesara. Ambele semne au interese largi.


Balanta este aducatoarea de noi idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei atat timp cat au si ei un cuvant de spus. Cand lucreaza impreuna, nu se vor certa in legatura cu cine are meritul telurilor atinse. Balanta e mai bune la a incepe lucruri decat a le termina, iar Gemenii fiind flexibili se vor adapta repede la aceasta situatie.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Balanta este abilitatea lor de a lucra impreuna ca o echipa intelectuala. Impreuna se pot expune reciproc la noi si diferite arii de interes.


Balanta--Rac


Cand Racul si Balanta se alatura, se completeaza reciproc. Amandoi sunt in cautarea sigurantei in relatie si impart o placere pentru frumusete si lux in special in mediul domestic. Cei doi pot lucra impreuna in armonie daca amandoi lucreaza avand aceleasi scopuri. Relatia poate incepe incet, la inceput parand ca au foarte putine lucruri in comun, dar cu cat se vor cunoaste mai bine cu atat vor cunoaste si vor respecta mai mult calitatile celuilalt.


Atat Racul cat si Balanta apreciaza latura emotionala si intelectuala a lucrurilor si deseori pot aprecia o opereta lacrimoasa sau o antichitate sentimentala. Sentimentele si placerea sunt importante pentru ambele semne zodiacale, se completeaza unul pe altul in multe feluri. Racul apreciaza sarmul si dipomatia Balantei si Balanta poate imblanzi animalul sentimental care apare atunci cand lucrurile nu merg asa cum vrea Racul. Balanta apreciaza placerea Racului de a proteja si de a face un camin confortabil si in siguranta. In plus Balanta poate ajuta Racul sa vada diferitele parti ale unei situatii in loc sa ia o decizie fara sa stie toate implicatiile. Invers, Racul poate ajuta Balanta sa treaca Peste nehotarare.


Racul este guvernat de Luna si Balanta de Venus. Acesti parteneri impart dragoste pentru casa, inima, familie si romanstism. Balanta in mod special apreciaza echilibrul si ambii parteneri isi doresc armonie in relatie. Impreuna sunt capabili sa aduca caldura si stabilitate altor oameni, mai mult decat orice alt cuplu. Balanta poate da dovada de snobism si Racul se poate simti jignit usor. Racul se bazeaza pe sentimente, iar Balanta pe intelect.


Racul este un semn de apa si Balanta un semn de aer. Balanta trece prin viata printr-o explorare mintala, in timp ce Racul este mai emotional. Racul este cel mai fericit cand nevoile lui sentimentale sunt indeplinite, iar Balanta pur si simplu se concentreaza pe punctele de interes dintr-un unghi intelectual. Cateodata poate fi foarte greu pentru un partener sa-l inteleaga pe celalalt. Conflictele pot aparea in relatie daca Racul e pre posesiv si daca Balanta este prea provocatoare. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea diferit.


In aceasta relatie ambii parteneri vor incerca sa se afle la volan. Lipsa de hotarare a Balantei i-l poate irita pe Rac. Balanta este totusi capabila sa vada toate laturile unei probleme si deseori va accepta decizia Racului atata timp cat acesta nu devine posesiv. Amandoi sunt initiatori, lucru care se poate transforma intr-o tensiune cand ideile lor sunt diferite.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Balanta este faptul ca amandoura le place stabilitatea si echilibrul domestic. Partea estetica a lucrurilor este importanta pentru amandoi si impart o dragoste pentru confort. Faptul ca au gusturi si gandiri similare face ca relatia sa fie plina de devotament si armonie.Balanta--Fecioara


Atunci cand Fecioara si Balanta se unesc este ca atunci cand se intalnesc doua piese de puzzle. Fiecare se uneste cu celalalt si stau comfortabil. Fiecare partener cauta siguranta intr-o relatie si amandoi iubesc frumosul si cultura. Ei pot lucra foarte eficient si usor impreuna, pentru ca in final isi doresc acelasi lucru. Relatia Fecioara Balanta incepe usor, dar poate creste in intensitate in momentul in care cei doi parteneri invata sa se respecte reciproc. Si Balanta si Fecioara apreciaza valorile materiale si se bucura colectionand obiecte de arta si fotografii. Le place de asemenea teatrul.


Amandurora le plac lucrurile practice si alt lucru important este ca se apreciaza reciproc si isi fac complimente des. Fecioara apreciaza sarmul si diplomatia Balantei, iar aceasta din urma poate face ca lucrurile sa fie echitabile pentru ambele parti. Balanta apreciaza drafostea Fecioarei pentru ordine si rezultatele tangibile care vin cu aceasta. Din cand in cand Balanta si Fecioara vad lucrurile intr-un mod diferit si in final vor lua o decizie impreuna dupa ce vor cantari toate datele.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Balanta de Venus. Fecioara comunica excelent, analizeaza si gandeste foarte bine. Acesti parteneri impart o dragoste pentru conversatie si lucruri frumoase. Balanta este in special orientata spre echilibru si ambii parteneri au personalitati placute si sunt iubitori de armonie. Impreuna sunt capabili sa aduca multa cultura si frumusete lumii din jurul lor. De asemenea, datorita influentei lui Venus, Balanta poate fi lenesa si ambii parteneri pot parea snobi: Fecioara cu cerintele ei foarte ridicate, iar Balanta cu un snobism intelectual.


Fecioara este un semn de pamant, iar Balanta este un semn de aer. Balanta trece prin viata teoretizand multe subiecte, in timp ce Fecioara este mult mai pragmatica, se intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa-mi duc la bun sfarsit planul?" si Balanta se concentreaza sa produca idei, indiferent daca pot fi duse la bun sfarsit sau nu. Sunt vremuri cand acesti parteneri vor avea dificultati in intelegerea celulalt. Conflictele pot aparea cand Fecioara este prea pretentioasa, iar Balanta prea manipulatoare. Ambii parteneri trebuie sa invete sa vada lumea si prin ochii celuilalt. In aceasta relatie Balanta este cea care conduce. Fecioara se complace, iar Balanta este blanda, este forta care conduce. Nehotararea Balantei poate deruta pe Fecioara, dar Balanta are abilitatea de a vedea toate partile problemei si nu se supara sa aplice si solutiile Fecioarei. Daca Balanta este initiatoarea acestei relatiei, Fecioara se adapteaza foarte usor, astfel incat relatia sa functioneze.


Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Balanta este sentimentul reciproc de apreciere pentru ordine si cultura. Fizicul este foarte important pentru ambii parteneri si pe amandoi ii uneste o dragoste pentru lucruri fine. Gusturile similare si dragostea armonizeaza aceasta relatie.


Balanta--Balanta


Cand doua Balante se alatura, ele vor forma cea mai placuta si mai echilibrata relatie existenta. Legatura lor este dominata de armonie, ei cautand sa imprastie acest sentiment de jur imrejurul lor. Aceasta echipa combate in mod activ injustetea, iar devotamentul pe care il au unul fata de celalalt face din relatia lor un deliciu.


Balantei ii place sa fie admirata, chiar exagerand uneori. De asemenea, Balanta doreste sa si satisfaca dorintele partenerului(ei) si, de aceea conflictele dintre ei vor fi usor aplanate. Ambii parteneri sunt intelegatori si intre ei nu vor avea loc certuri majore. Balanta are un comportament echilibrat intr-o relatie si-si doreste un partener pe care sa-l admire si pe care sa se bazeze. Se simt foarte bine cand au acitvitati culturale si sociale comune, mai ales daca impart acest lucru si cu alte persoane.


Balanta este guvernata de Venus. Relatia lor este una dominata de un sentiment de liniste, senzualitate si intelegere deplina. Uneori se lasa cuprinsi de o lipsa de control si de un interes pentru chestiunile materiale. In mare, Balantelor le palce sa traiasca intr-o stare boema asemanatoare cu cea a zeilor greci.


Balanta se simte bine atunci cand comunica. Ea are o diplomatie care o ajuta sa fie placuta de cei din jur. Partenerii isi rezolva pana si cele mai mici neintelegeri cu decenta si onoare.


Balantele au un spirit de initiativa care-i motiveaza si pe ceilalti. Dedicatia si puterea cu care lucreaza impreuna vor face ca partenerii Balanta sa reuseasca in ceea ce-si propun.


Cea mai buna parte a relatiei dintre Balante este simtul diplomatic, blandetea si respectul reciproc. Impreuna ei lupta impotriva nedreptatii. Iubirea si devotamentul lor sunt adanci si incomparabile.


Balanta--Scorpion


Cand Balanta si Scorpionul se alatura poate rezulta o relatie stimulanta atat pe plan mintal cat si emotional. Energia echilibrata a Balantei poate contRacara caracterul zbuciumat al Scorpionului. Daca abilitatile exceptionale ale Balantei in problemele interpersonale pot fuziona cu determinarea Scorpionului, cei doi pot ridica relatia pe culmi uimitoare. Scorpionul are mai multa concentrare decat Balanta, iar Balanta poate face ca lucrurile sa fie pe placul amandurora. Balanta si Scorpionul sunt foarte loiali unul altuia. Relatia lor este una orientata spre teluri. Tinde sa fie atat foarte incarcata atat emotional cat si intelectual, astfel legatura fiind foarte adanca. Scorpionul este mai rabdator, dar are o dorinta de control mai pronuntata decat Balanta. In ciuda acestor diferente, ei iubesc foarte mult riscurile. Asta nu va fi cu siguranta o relatie plictisitoare! Balanta si Scorpionul se pot distra foarte mult impreuna, ambii fiind foarte sarmanti. Uneori au dificultati in intelegerea reciproca deoarece Balanta este deschisa in timp ce Scorpionul este misterios. Ambii au nevoie de niste reguli pe care sa le respecte.


Balanta este condusa de planeta Venus, iar Scorpionul este condus atat de Marte cat si de Pluto. Inclinatia Balantei catre frumusete si romantism, tempereaza problemele care pot aparea din cauza secretosului si incapatanatului Scorpion. Marte reprezinta pasiune, deci energia Scorpionului face ca timpul petrecut de cei doi impreuna sa fie extrem de placut. Nici unuia nu-i place sa se certe. Balantei nu-i plac conflictele, iar Scorpionul este adeptul razbunarii ascunse. Solutia conflictelor va fi gasita de cele mai multe ori de Balanta. Balanta sta sub semnul aerului, iar Scorpionul sta sub semnul apei. Aceste doua elemente se combina foarte bine daca lucreaza impreuna si isi folosesc vointa si intelectul pentru a face lucrurile sa mearga.


Scorpionul este un strateg si o poate ajuta pe Balanta sa o ia mai usor si o poate invata sa testeze mai intai apa inainte sa se arunce. Balanta il invata pe Scorpion sa se relaxeze si sa nu-si mai indrepte eforturile catre teluri zadarnice. Totusi Scorpionul poate fi manipulant din punct de vedere emotional: prea multa apa Peste entuziasmul de foc al Balantei. De asemenea prea mult aer poate supara Scorpionul (aflat sub semnul apei). Balanta si Scorpionul trebuie sa-si faca planul impreuna pentru a putea mentine echilibrul in relatia lor.


Balanta aduce o idee noua, iar Scorpionul o intretine. Ambii au nevoie de mare devotament intr-o relatie. Scorpionul poate conduce Balanta catre stabilitate si o poate convinge sa termine un lucru inceput in loc sa sara din proiect in proiect fara sa termine nici unul. In relatia lor Balanta aduce ratiunea, iar Scorpionul aduce pasiunea.


Cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Scorpion este puterea pe care le-o confera unitatea. Pot indeplini orice, indiferent daca tine de sfera romantica, financiara sau oricare alta. Ambii sunt invingatori si nu vor renunta niciodata.


Balanta--Sagetator


Uniunea dintre Balanta si Sagetator poate fi paradis pentru ambele parti. Aceasta combinatie este una cel putin armonioasa. Sagetatorul este un calator intr-o continua continuare de intelepciune. Balanta contribuie prin cunostintele unei minti ascutite la experientele pe care cuplul le imparte. Dorinta continua de a actiona ajuta relatia lor sa fie una proaspata, iar intelegerea reciproca o va imbunatati pe masura ce petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Atingerea de noi idealuri este importanta pentru Balanta cat si pentru Sagetator, experienta profesionala fiind de nepretuit. Balanta si Sagetorul sunt atat foarte buni prieteni, cat si foarte buni amanti. Se inteleg reciproc si ambii vad viata intr-un mod optimist si entuziast. Problemele sunt rare, dar uneori Balanta poate manifesta o prea mare dorinta de control emotional asupra Sagetatorului. Pe de alta parte, Balanta este mult mai sensibila; Sagetatorul trebuie sa fie atent sa gandeasca inainte sa vorbeasca si sa nu spuna lucruri prea brutale sau dureroase. Balanta va da intotdeauna inapoi, in loc sa provoace un conflict sau o confruntare. Chiar si atunci cand au probleme cei doi parteneri uita si iarta foarte usor.


Balanta este condusa de Venus, iar Sagetatorul este condus de Jupiter. Feminitatea caracteristica pentru Venus si masculinitatea caracteristica pentru Jupiter fac din legatura acestor doua zodii o relatie compatibila si echilibrata. Jupiter e incliat catre filozofie, padagogie si intelegere, deci Sagetatorului ii place sa inteleaga cat mai multe lucruri noi. Venus are o inclinatie spre dragoste, romantism si frumusete, de unde rezulta si caracterul Balantei.


Balanta este un semn de aer, Sagetatorul este un semn de foc. Legatura dintre ei este plina de o legatura cinetica. Relatia dintre ei tinde sa fie una plina de caldura si adorabila. Sagetatorul crede intotdeauna ca tine toate lucrurile sub control, dar adevarata mana de conducator o are Balanta. Amandoi au o energie fara limite, deci se intampla foarte rar ca unul sa fie obosit in timp ce celalalt mai are energie. Desi exista posibilitatea ca ei sa nu fie de acord, diferentele lor de opinie nu dureaza -- Balanta trece la urmatoare provocare, iar Sagetatorul nu se va simti rau daca partenerul le acorda destula libertate.


Balanta este inititoarea de noi proiecte si lansatoarea de noi idei, iar Sagetatorul va accepta aceste idei atat timp cat exista un loc si pentru el. Cand cei doi lucreaza impreuna, nu vor exista certuri legate de cine dobandeste gloria reusitei lor. Totul merge bine deoarece Sagetatorul este dornic sa se plieze pe ideile celuilalt iar Balanta are un puternic spirit inovator.


Cel mai bun aspect al relatiei Balanta - Sagetator este interesul lor comun in dobandirea de noi cunostinte si in utilizarea intelectului. Se potrivesc foarte bine din punct de vedete si al energiei.


Balanta--Capricorn


Cand Balanta si Capricornul se alatura, succesul relatiei depinde de puterea partenerilor de a gasi interese comune. Acest lucru nu este usor. Balanta este extrovertita si ii place viata sociala, iar Capricornul este mai calculat si nu-l intereseaza micile distractii in timp ce se indreapta spre un scop bine stabilit.


Ambii au mare incredere in sine si, de aceea, atunci cand sunt o echipa, trebuie sa aiba atributii disticte. Balanta este ponderata, in vreme ce Capricornul prefera sa faca lucrurile meticulos daca astfel se ajunge la un succes sigur. Dupa ce reusesc sa se accepte unul pe celalalt, lucrurile vor merge foarte bine intre ei.


Balanta este guvernata de Venus, iar Capricornul de Saturn. Aceste planete nu au prea multe lucruri in comun si, de aceea, cei doi trebuie sa fie atenti si sa depaseasca diferentele dintre ei.
Balanta initiaza proiecte doar din spiritul sau de actiune, iar Capricornul este mai practic. Capricornul cauta intotdeauna partea pragmatica a lucrurilor, iar Balanta cauta cunoastere, idei noi, neavand un plan bine stabilit. Cand lucreaza impreuna au mari sanse de izbanda datorita trasaturilor lor complementare.


Cea mai buna parte a relatiei Balanta-Capricorn se refera la caliatatile lor diferite care, aduse la un loc, formeaza un tot unitar. Ei pot constitui un intreg daca se accepta asa cum sunt.


Balanta--Varsator


Cand Balanta si Varsatorul se apropie, relatia stimuleaza puterea si constiinta partenerilor. Relatia lor nu va cunoaste stagnare. Varsatorul si Balanta impart o dragoste pentru arta si un dezgust fata de restrictii in stilul de viata. Varsatorul este mai practic, in timp ce Balanta este satisfacuta citind o carte buna. Atat Varsatorul cat si Balanta au foarte multa energie si cu putin efort pot descoperi impreuna idei noi si teluri comune. Varsatorului ii place libertatea de a experimenta multe idei. Balanta doreste libertate intelectuala si este capabila sa priveasca din toate puncetele de vedere si sa vada toate motivele pentru care Varsatorul a ales proiectul cu care isi ocupa timpul. Cand Balanta este in dubii, Varsatorul o poate ajuta sa ia o decizie.


Balanta este condusa de Venus, iar Varsatorul este condus de Uranus si Saturn. Aceste planete reprezinta placere si o viziune radicala si, in special in cazul Varsatorului, abilitatea de a-si necaji dusmanii intr-un mod diplomatic. Datorita acestor combinatii, Varsatorul si Balanta lucreaza foarte bine ca echipa - au multa indemanare in a-si atinge telurile in diferite moduri. Pot aparea divergente, dar Balanta va aplana orice conflict care poate aparea din cauza tachinarii constante a Varsatorului. Sunt un duo extraordinar in impunerea de schimbari radicale pentru comunitate.


Atat Balanta cat si Varsatorul stau sub semnul aerului. Puternica legatura intelectuala si emotionala ii tine impreuna. Balanta si Varsatorul impart aceeasi tendinta de expansivitate si aceeasi dorinta de a participa la noi proiecte pe care le initiaza Balanta. Ambele semne au interese foarte largi, iar dorinta Balantei de a mentine armonie reda inspiratie.


Cand lucreaza impreuna, cu siguranta nu se vor certa in legatura cu cine strange laudele pentru succesele lor, vanitatea nefiind o trasatura a nici unuia.


Cel mai buna aspect al relatiei Balanta - Varsator este abilitatea lor de a lucra in echipa. Impreuna vor invata mai multe decat ar invata fiecare separat.


Balanta--Pesti


Cand Balanta si Pestii se alatura rezulta o legatura sublima cu un romantism moderat. Acesti parteneri sunt foarte compatibili; relatia lor este ca o croaziera delicata. Legatura dintre ei este plina de devotament, adevarul fiind o mare valoare pentru ambii. Balanta si Pestii sunt atat foarte buni prieteni, cat si foarte buni amanti. Se inteleg reciproc, dar ambii pot fi indecisi lucrand pe multiple planuri. Problemele intre ei apar rar, dar uneori Balanta poate avea un comportament manipulant excesiv fata de Pesti. Ambele zodii pot pierde din cauza imposibilitatii de a lua o hotarare solida, deseori luand in considerare prea multe optiuni ca in final sa nu aleaga nici una. Dupa cum am spus conflictele dintre ei sunt rare, iar acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii trec Peste certuri repede si pentru totdeauna.


Balanta este influentatat de Venus, iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Feminitatea care ii descrie atat pe Venus cat si pe Neptun face ca aceste zodii sa fie compatibile. Jupiter e inclinata spre filozofie, pedagogie si spre o puternica autoeducare, iar Neptun se concentreaza pe spiritualitate. Pestilor le place sa mediteze si sa se afunde in idei filozofice.

Venus e dominata de romantsim si placere, inovatie si inventie. Atunci cand Balanta vine cu o idee, cel din zodia Pesti va fi dornic sa o asculte si sa cunoasca totul despre aceasta noua idee. Balanta este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Ei au intotdeauana ceva de facut, fapt care duce la o relatie extrem de flexibila. Cand este bine este bine, dar cand este rau se ajunge la un tratament reciproc de tacere si o pauza in buna lor comunicare. Dintre cei doi parteneri nu se va decide niciodata unul care va fi lider. Desi pot avea des puncte de vedere diferite, acestea nu vor dura foarte mult. Ambii au o tendinta de a cadea in gaura neagra a timpului pierdut atunci cand se alatura.


Balanta este initiatoare de noi proiecte si lansatoare de noi idei, iar Pestii vor accepta aceste idei atata timp cat si ei vor avea un rol in aceste proiecte. Atunci cand cei doi parteneri lucreaza impreuna is vor da seama cine da dovada de mai multa responsabilitate in actiunile pe care le intreprind. Ambii sunt foarte modesti aparent, dar Balantei ii place foarte mult sa i se recunoasca meritele, iar Pestii se multumesc cu locul doi. Balanta este mai buna in a incepe lucruri decat in a le termina, iar daca Balanta se plictiseste de un proiect, Pestii ii vor urma exemplul si vor trece mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei dintre Balanta si Pesti este interesul lor comun de a-i ajuta pe cei din jurul lor. Se potrivesc foarte bine in ceea ce priveste entuziasmul, energia si dorinta lor de a avea o relatie sincera. Interesele lor comune si personalitatile lor asemanatoare fac relatia lor sa fie una foarte reusita.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine