esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Berbecul si alte zodii

Berbec –Berbec


Cand Doi Berbeci se alatura se formeaza o relatie foarte dinamica. Berbecul poate fi spontan si provocator si se afla intr-o continua competitie. Berbecul poate respecta nevoia partenerului de independeta pentru ca el insusi cunoaste aceasta nevoie. Uneori pot fi posesivi si pot ajunge sa se bata cap in cap. Este important ca ei sa invete sa lucreze impreuna in loc sa se ia la intrecere, pentru ca energia lor combinata poate duce la atingerea multor teluri.


Un parteneriat Berbec Berbec inseamna intalnirea dintre doua caractere foarte puternice, iar relatia este de foarte multe ori plina de entuziasm. Le place sa incerce impreuna foarte multe activitati noi si le place sa fie in aceeasi echipa in activitati de grup. Pot fi generosi cu celalalt, dar din cauza unor ego-uri puternice in ambele parti, le poate fi foarte dificil sa-si rezolve problemele. Trebuie sa fie atenti sa nu fie egoisti -- ambii parteneri vor ca lucrurile sa mearga dupa placul lor, dar Berbecii dispun de o generozitate innascuta, deci ei pot invata sa faca compromisuri si sa renunte alternativ in favoarea celuilalt. Datorita caracterului lor deschis in ceea ce priveste sentimentele, relatia nu va avea probleme cu deceptia sau ipocrizia. Ambii trebuie sa evite izbucnirile temperamentale ce pot rezulta in urma luarii unor decizii pripite.


Berbecul este influentat de Marte. Cand doi oameni cu energia lui Marte se alatura, rezulta o situatie asemanatoare cu cea a doi soldati aflati pe campul de lupta: pot fie lupta impreuna, fie unul impotriva celuilalt. Marte reprezinta de asemenea pasiune, deci, doua persoane nascute sub semnul Berbecului tind sa aiba parte de un excelent timp petrecut impreuna. Au parte amandoi de o vointa foarte puternica si le place provocarea, deci este normal sa se certe tot timpul -- impacarea este frumoasa !


Berbecul este sub semnul focului. Au o energie fara limite, deci, se va intampla rar ca unul dintre parteneri sa oboseasca iar celalalt sa mai aiba energie. Desi s-ar putea sa nu aiba acelasi punct de vedere, diferentele de opinie nu dureaza mult -- sunt prea ocupati cautand o noua provocare. Uneori va fi o lupta care sa-l decida pe cel care detine controlul, asa ca va fi nevoie de compromis. Intr-o relatie Berbec Berbec, ambii parteneri au spirit de initiativa. Cand stiu ce vor, nu mai stau pe ganduri.


Cele mai bune aspecte ale relatiei Berbec -- Berbec sunt dinamismul si spontaneitatea. Nici unul din parteneri nu va fi vreodata plictisit. Abilitatea lor de a se impaca dupa neintelegeri face din relatia lor una plina de pasiune si compatibilitate.


Berbec--Taur


Cand Berbecul si Taurul se intalnesc, relatia lor este o uniunea naturala de iubire, reprezentata de Taur si de pasiune, reprezentata de Berbec. Aceasta relatie reprezinta echilibru. Berbecul vrea sa o ia mai repede in opozitie cu Taurul. O relatie Berbec-Taur poate fi o experienta utila pentru amandoi.

Taurul este senzual, rabdator si bland. Berbecul este atras de senzualitatea Taururlui, iar Taurul poate fi sprijinul Berbecului, mereu stabil si loial.


De la Berbec Taurul poate invata sa castige vigilenta in a-si asuma riscurile care conduc la adevarata fericire in viata. Taurul este mai rezervat si mai practic, in timp ce Berbecul este impulsiv si increzator. Fiecare dintre semne este in echilibru cu celalalt -- fiecare poate invata de la celalalt. Uneori Berbecul il poate impinge pe Taur sa ia decezii pripite, dar Taurul il poate calma usor pe Berbec si il poate convinge sa incetineasca putin. Berbecul aduce bucurie in relatie, in timp ce Taurul aduce siguranta si romantism.


Berbecul este condus de Marte si Taurul de Venus. Imbinarea acestor doua semne duce la iubire si pasiune. Ambele simboluri sunt universal acceptate ca masculin si feminin, asa ca relatia se afla intr-un bun echilibru. Berbecul este un semn de foc, iar Taurul este unul de pamant. Berbecul vrea sa-si schimbe propriul destin, in timp ce Taurul doreste securitate si stabilitate. Uneori Taurul poate fi posesiv, lucru care-l poate enerva pe Berbec. Cand Taurul va intelege ca relatia lor este puternica, va accepta mai usor nevoia de libertate a Berbecului. Acesta din urma trebuie sa-l asigure pe Taur ca este iubit si important. In aceasta relatie Berbecul nu va face cum va dori el, indiferent ce metoda va adopta. Taurul este un semn fix, care nu se schimba, asa ca Berbecul trebuie sa inteleaga acest aspect al Taurului. Ambele semne vor sa conduca in aceasta relatie, asa ca, inca o data, compromisul este important. Berbecul poate invata sa gandeasca de doua ori inainte sa actioneze, iar Taurul sa fie mai spontan si sa descopere ca exista foarte multe lucruri frumoase in viata.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Taur este natura pasionala a relatiei. Acesta este un excelent echilibru intre feminin si masculin, intre impulsivitate si hotarare. Contrastul dintre aceste doua personalitati si abilitatea lor de daruire reciproca face ca relatia lor sa fie una speciala.


Berbec--Gemeni


Cand Berbecul si Gemenii se alatura, relatia este una puternica din punct de vedere fizic, dar si intelectual. Zodiile departate numai la doua semne se bucura de o excelenta comunicare. Berbecul are un spirit inovator care il atrage pe nativul Gemeni, care de asemenea pune pret pe independeta. S-ar putea isca certuri daca Berbecul ia prea in serios natura de flirteur a nativului Gemeni sau daca acesta simte ca Berbecul este prea posesiv. Berbecul vrea mai mult sa experimenteze lucrurile, in timp ce celalalt ar prefera sa discute despre ele. Impreuna pot face descoperiri pe care singuri nu le-ar fi putut face.


Ambii au foarte multa energie si, lucrand impreuna, pot da nastere unor idei si teluri marete. Berbecul adora libertatea de a porni proiecte si de a le dezvolta. Gemenii doresc libertate intelectuala si sunt capabili sa priveasca din toate punctele de vedere un argument si sa vada motivele pentru care Berbecul a initiat proiectul. Cand nativul Gemeni este indecis, Berbecul il poate ajuta sa ia o decizie buna, dar trebuie sa fie atent sa-i lase libertate.


Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Gemenii de catre Mercur. Aceste palnete reprezinta comunicarea si inteRactiunea fizica. Datorita modurilor diferite de abordare, cei doi pot lucra foarte bine ca echipa. Pot avea si dezbateri inflacarate, Gemenii facand asta din distractie si provocare intelectuala, pe cand Berbecul o ia mult mai in serios. Cei doi trebuie sa invete cat de mult cantaresc vorbele lor in fata celuilalt.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Gemenii sub semnul aerului. Aerul intretine focul; Gemenii pot tine pasul cu spiritul energic al Berbecului. Cand lucreaza in echipa totul este realizabil pentru ei. Nativul Gemeni este capabil sa urmeze caracterul de conducator al Berbecului. Ambele semne au interese din domenii diverse si dorinta Berbecului de a se implica da relatiei o armonie perfecta.


Berbecul este initiatorul de proiecte si lansatorul de idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei atat timp cat nu sunt fortati sa ia parte la proiectele respective. Nu se vor certa in legatura cu cine ia laudele realizarilor lor. Ambii parteneri sunt buni la inceperea unor lucruri, dar nu si la terminarea lor. Deci, daca unul din ei se va plictisi, celalalt nu va incerca sa-l convinga sa nu renunte.


Cel mai bun ascpect al relatiei Berbec -- Gemeni este abilitatea de a lucra ca un tot unitar. Impreuna pot face mult mai multe decat separat. Realizarile lor fac din relatia lor una plina de succes.


Berbec--Rac


Cand Berbecul si Racul se alatura ne aflam in prezenta atRactiei fatale dintre semnele opuse. Berbecul este grabit si franc in timp ce Racul este sensibil. Berbecul l-ar putea coplesi pe Rac cu emotii puternice. Stilul de abordare foarte rapid al Berbecului poate fi stimulant. Pe de alta parte Berbecul poate gasi sensibilitatea Racului ca fiind atragatoare; se poate forma un echilibru foarte bun. Uneori, totusi, pot aparea necazuri deoarece agresivitatea Berbecului poate dauna Racului. Ambii trebuie sa isi asculte partenerul si sa inteleaga ca sunt diferiti.


Racul este sedentar in timp ce Berbecul da piept cu toate confruntarile. Berbecul e foarte protector fata de Rac. El poate fi cavalerul in armura stralcitoare pentru Rac. In schimb Racul ii aduce Berbecului o viata emotionala sigura. Uneori Racul isi poate crea o imagine idolatrizanta a Berbecului partener si poate deveni foarte posesiv. Berbecul il poate ajuta, asigurandu-l de dragostea care ii poarta. In plus, Berbecul trebuie sa il asculte pe Rac : acesta are instincte foarte puternice iar sfatul lui il poate ajuta pe Berbec sa nu ia decizii pripite.


Berbecul e condus de planeta Marte, iar Racul de Luna. Racul are o puternica energie feminina, iar Berbecul poate invata sa se foloseasca de aceasta energie. Racul lucreaza in spatele scenei in timp ce Berbecul se avanta in batalie. Racul e plin de sentiment si poate sa il invete pe Berbec sa se domoleasca si sa aprecieze ceea ce are in loc sa se avante spre urmatoare provocare.


Berbecul sta sub semnul focului iar Racul sub semnul apei. Aceste doua elemente pot forma o combinatie minunata daca lucreaza impreuna. Racul il poate ajuta pe Berbec sa incetineasca si sa fie gingas in timp ce Berbecul il poate invata pe Rac sa iasa la lumina. Racul poate fi prea posesiv, prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecului. Berbecul si Racul trebuie sa discute deschis pentru a asigura echilibrul relatiei lor. Ambii parteneri sunt initiatori, dar trebuie sa coopereze pentru ca initiativa sa aiba succes. La suprafata Berbecul este lider, dar si Racul conduce indirect prin control emotional si abilitatea de a cantari situatia. Racul tinde sa se compromita mai usor in timp ce Berbecul nu vrea sa cedeze niciodata, deci Racul va trebui sa se dea batut.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Rac este ca atunci cand au realizat ca sunt in aceeasi echipa, combinatia dintre apa si foc e de neinvins !


Berbec--Leu


Atunci cand Berbecul si Leul se alatura tind sa sara scantei ! Ambele semne sunt pasionale si dinamice cu un pozitiv spirit de competitie. Se ajuta reciproc sa indeplineasca din ce in ce mai multe lucruri si din ce in ce mai bine, existand foarte multa actiune in relatia lor. Ambii doresc pozitia de sef si problemele pot aparea atunci cand ego-urile lor ajung in opozitie. Acesti parteneri se respecta reciproc dar trebuie sa invete sa faca cu randul in legatura cu postul de conducere si cu cine da ordine -- chiar si atunci cand aleg un film pe care sa il vizioneze.


Aceasta relatie este dominata de o pasiune aprinsa si de o lupta care sa stabileasca cine sta deasupra si cand. Ambele semne sunt nerabdatoare si mandre, iar Berbecul poate fi suparat de tendinta de flirt pe care Leul o are, dar relatia lor este intotdeauna plina de viata. In ciuda neintelegerilor care pot aparea intre ei, Berbecul il priveste pe Leu ca pe un adevarat consilier. Certurile dintre ei pot fi depasite iar viata impreuna ii poate face fericiti.
Este foarte important ca ei sa se respecte reciproc.


Berbecul este condus de planeta Marte iar Leul de Soare. Ambele reprezinta energie masculina si puse la un loc dau o combinatie buna -- se inteleg reciproc deoarece vin din acelasi loc. Pentru cei influentati de Soare este reprezentativ sinele, iar pentru cei influentati de Marte este reprezentativ a fi un soldat, de unde rezulta ca ei pot fi o echipa foarte puternica.


Atat Berbecul cat si Leul stau sub semnul focului. Mereu au ceva da facut iar relatia lor tinde sa fie un foarte infocata si pasionala. Cand e bine, este bine, dar cand este rau, se ajunge la o cearta puternica intre cele doua egouri. In aceasta relatie va exista intotdeauna competitie si intrebarea cine conduce. Ambii au energie fara limita astfel incat la acest capitol le va merge bine intotdeauna. Desi pot avea puncte de vedere diferite in foarte multe situatii, micile frictiuni nu vor dura mult. Leul trebuie sa isi aminteasca sa nu poarte pica Berbecului pentru ca acesta nu i-ar acorda destul respect, Berbecul nu arata acest lucru prea vadit.
Berbecul ii da Leului posibilitatea sa conduca in timp ce Leul il poate ajuta pe Berbec sa duca la bun sfarsit un lucru inceput decat sa il inceapa pe urmatorul. Ambii sunt loiali si tin unul la altul foarte mult, iar atunci cand vor intelege ca nu este nevoie ca unul dintre ei sa fie seful, vor realiza foarte mult impreuna.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Leu este energia imensa pe care o au si admiratia reciproca. Cu formula : Berbecul initiator iar Leul continuator, relatia va merge perfect.


Berbec--Fecioara


Cand Berbecul si Fecioara se alatura, la inceput s-ar putea sa nu aiba nimic in comun si sa nu aiba ce invata unul de la altul. Aceasta este o relatie care are nevoie de timp pentru a evolua, iar partenerii trebuie sa dedice timp pentru a-l intelege pe celalalt. In multe privinte, Berbecul si Fecioara sunt opusi: Berbecul este ingamfat, dominant si agresiv, fiind intotdeauna deschis noului si incercandu-l; Fecioara este orientata spre detaliu si linistita, chiar timida si merge incet dar sigur. Din cauza diferentelor dintre ei, pot invata foarte multe unul de la celalalt dupa ce trec de stratul de la suprafata.


La inceputul relatiei, cei doi pot vedea doar partile rele ale celuilalt. Berbecul ar putea fi prea plin de sine, iar Fecioara poate fi prea agitata, dar odata ce pot trece Peste asta si incep sa vada si calitatile celiulalt, relatia va deveni una foarte buna. Berbecul o invata pe Fecioara ce este distractia, voia buna si spontaneitatea, care, de obicei, lipsesc din viata Fecioarei. Fecioara il invata pe Berbec rabdarea, atentia la detalii si faptul ca lucrurile mici conteaza si ele. Berbecul ar putea crede ca Fecioara este prea cicalitoare, dar isi vor invata partenerul sa ia lucrurile mai putin in serios. Fecioara l-ar putea acuza pe Berbec de proaste maniere si de impulsivitate, dar il poate invata despre politete si despre pretuirea muncii.


Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Fecioara de Mercur. Soldatii lui Marte se grabesc si vor sa lupte fara sa aiba un plan sau o strategie. Din contra, Fecioara vrea sa analizeze totul si sa verifice toate detaliile inainte de a porni la drum. Ambele semne trebuie sa inteleaga felul de a fi al partenerului.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Fecioara sta sub semnul pamantului. Berbecul porneste un priect dintr-un profund interes , in timp ce Fecioara este mult mai calculata. Desi li se va parea dificil sa le ia locul partenerului, cand lucreaza impreuna fac o echipa perfecta si un cuplu foarte fericit.

Fecioara nu are neoie sa fie la conducere. Cand le este data o sugestie viabila, ei sunt multumiti sa urmeze acest sfat, sugestie. Pe de alta parte, Berbecul este cel care da sfatul sau sugestia. Lipsa de conflicte in privinta rolurilor din echipa ii ajuta pe cei doi sa aiba succes.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec -- Fecioara este eficacitatea echipei pe care o formeaza. Berbecului ii place sa iasa in evidenta, in timp ce Fecioarei ii place sa stea in umbra. Personalitatile lor opuse in atatea privinte fac relatia lor una foarte complementara.


Berbec--Balanta


Cand Berbecul si Balanta se alatura, polaritatea inerenta a zodiacului este invocata. Berbecul si Balanta sunt semne opuse in zodiac, la departare de 180 de grade. Fiecare semn detine ceea ce celalalt semn nu are si, cand acest atu al lor este combinat cu armonia naturala a Balantei, apare o legatura cu o mare stabilitate. Berbecul este impulsiv, se aprinde repede si doritor de a se implica imediat, pe cand Balanta este indecisa, iubitoare a pacii si linistii si doreste sa trateze lucrurile cu calm. Cand cei doi comunica si lucreaza impreuna, Balanta poate sa invete pe Berberc ca drumul pe care el merge nu este intotdeauna cel mai bun.


Desi semne de polaritate opusa, cei doi, de cele mai multe ori, impart o atRactie sexuala foarte mare. In general, relatiile intre semnele opuse sunt minunate atunci cand toate merg bine, dar sunt si provocatoare atunci cand toate merg pe dos. Ambele semne au energie care tinde sa ia o directie gresita atunci cand nu se inteleg. Balanta este sarmanta si cultivata si are bune maniere care inlatura ingamfarea si nerusinarea Berbecului. Pe cealalta parte, Berbecul este, de departe, mai decis decata Balanta, care de obicei ezita. Berbecul isi poate ajuta partenerul in luarea deciziilor.


Berbecul este influentat de Marte si Balanta de Venus. Cele doua semne alaturandu-se, formeaza baza relatiei--dragoste si pasiune. Venus si Marte se inteleg foarte bine. Simbolurile sunt recunoscute universal ca masculin si feminin, deci, relatia este un echilibru unic de energie feminina si masculina. Venus este frumusetea romantismului, iar Marte inseamna pasiunea romantismului.


Berbecul este un semn de foc, pe cand Balanta este unul de aer. Aerul intretine focul; Balanta poate lucra intelectual cu actiunea si energia Berbecului si ambele semne tind sa porneasca noi proiecte. Trebuie doar sa invete cum sa faca acest lucru impreuna. Cand lucreaza impreuna pot face orice, dar uneori poate fi o provocare datorita pozitiillor opuse in care se afla. Modul de abordare orientat spre actiune al Berbecului poate intra in conflict cu modul intelectual de abordare al Balantei. Ambele semne au interese din domenii diferite si dorinta Berbecului de a particicpa efectiv la proiectele Balantei le ofera o armonie in relatia lor.


Ambii parteneri sunt initiatori, dar trebuie sa lucreze impreuna ca o echipa ca sa fructifice initiativa lor. Berbecul va parea a fi conducatorul din cauza energiei sale, dar Balanta conduce de asemenea, dar pe plan intelectual. Ambilor le place sa fie la conducere, dar Berbecul da ordine prin autoritatea personala, pe cand Balanta isi foloseste sarmul pentru a face asta. Este important pentru ambii parteneri sa accepte compromisuri. Balanta s-ar putea sa cedeze mult mai des la cererile partenerului pentru a mentine linistea si armonia pe care ambii o pretuiesc.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec - Balanta este armonia rezultata din uniunea lui Venus cu Marte. Ambii parteneri aduc in relatie lucruri complementare, creand o stabilitate puternica relatiei.


Berbec--Scorpion


Cand Berbecul si Scorpionul se alatura, ambii parteneri se intreaba cum au putut trai pana atunci fara sa se fi intalnit. Ambii parteneri iubesc puterea si ambii invata sa lucreze impreuna decat unul impotriva celuilalt. Scorpionul este mult mai concentrat si mai indarjit decat Berbecul, in timp ce acesta din urma face in asa fel incat lucrurile sa fie pe placul amandurora. Desi Berbecul poate fi neloial, Scorpionul are un devotament mai adanc si mai complex fata de relatia lor.


Aceasta poate fi o relatie orientata spre succes. Tinde sa fie una foarte pasionala si plina de discutii contradictorii pentru ca ambii parteneri tind sa fie foarte gelosi. Scorpionul incearca sa fie mai rabdator, dar este si mai posesiv decat Berbecul. In ciuda diferentelor, ambii iubesc risul si provocarile: aceasta nu va fi o relatie plictisitoare! Berbecul si Scorpionul pot avea multe aventuri impreuna. Pot trece si prin perioade in care nu se iteleg pentru ca Berbecul este un extrovertit, foarte deschis, in timp ce Scorpionul este un introvertit in legatura cu sentimentele sale. Ambii parteneri au nevoie sa se intalneasca pe un teren neutru si sa gaseasca drumul de mijloc. Ambele zodii sunt guvernate de planeta Marte, dar Scorpionul este guvernat si de Pluto. Cand cele doua persoane cu energie de la Marte se intalnesc este asemanator cu doi jucatori care se intalnesc pe campul de lupta. Pot fi ori aliati ori cei mai invrajbiti dusmani. Marte reprezinta pasiunea. Amandoi sunt foarte incapatanati si de aceea este normal sa existe certuri -- impacarea este un lucru la care trebuie sa spere amandoi! Pluto este cel care adauga un plus de intensitate acestei relatii.


Berbecul este un semn de foc, iar Scorpionul sta sub semnul apei. Aceste doua elemente pot fi o combinatie foarte buna daca lucreaza impreuna. Scorpionul este un strateg si il poate invata pe Berbec sa o ia mai usor si sa invete cum sa planuiasca o batalie inainte sa o inceapa. Berbecul il invata pe Scorpion sa treaca mai departe atunci ceea ce fac este in zadar. Scorpionul tinde uneori sa fie prea posesiv: prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecul. De asemenea, focul arde si poate fierbe apa si il poate determina pe Scorpion sa caute razbunarea. Berbecul si Scorpion trebuie sa invete sa lucreze impreuna si sa pastreze echilibrul.


Berbecul da Scorpionului initiativa de a face lucruri doar pentru experienta decat sa aiba mereu planuri ascunse. Scorpionul il poate invata pe Berbec sa fie mai stabil si sa duca lucrurile la bun sfarsit. Ambii sunt loiali si devotati si inteleg ca pot fi amandoi "seful" relatiei -- Berbecul ca initiator si Scorpionul ca lider emotional.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion este combinatia celor doua forte. Pot realiza multe daca au incredere. Sunt amandoi invingatori si nu vor renunta niciodata.


Berbec--Sagetator


Atunci cand Berbecul si Sagetatorul se alatura, deseori rezulta o relatie edenica. Acesti parteneri sunt foarte compatibili. Au o relatie dinamica. Ambii sunt exploratori si pionieri. Relatia lor e intotdeauna plina de viata si sunt intotdeauna in cautare aventurii. Totusi, ei trebuie sa fie atenti: aceasta relatie este predispusa spre divergente. Berbecul este intotdeauna grabit si Sagetatorul incearca sa vada orice in afara de ceea ce este evident. Sagetatorul si Berbecul pot fi foarte buni prieteni la fel si buni iubiti. Se inteleg reciproc si privesc viata cu optimism si entuziasm. Problemele sunt rare, dar se intampla ca Berbecul sa fie prea posesiv pentru Sagetatorul iubitor de libertate. Pe de alta parte, Berbecul este foarte sensibil. Sagetatorul trebuie sa fie foarte atent la ceea ce vorbeste pentru a nu-l rani pe Berbec. Chiar si atunci cand au probleme, acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii partneri uita foarte usor si nu poarta pica.


Berbecul este condus de Marte, iar Sagetatorul este condus de Jupiter. Ambele planete sunt masculine, astfel incat ambele zodii privesc lumea in acelasi fel. Jupiter semnifica indulgenta si aspiratii, Sagetatorului placandu-i sa-si asume riscuri. Marte inseamna initiativa. De cate ori Berbecul vine cu o noua idee -- cum de obicei fac -- Sagetatorul este dornic sa-l urmeze.


Ambele sunt semne de foc. Aceasta combinatie poate produce o flacara continua. Ambii sunt dinamici si incearca sa fie mereu primii. Ei au resurse inepuizabile de energie. Desi uneori pot avea pareri diferite, acestea nu vor dura mult timp, Berbecul fiind prea preocupat de a merge mai departe spre noi provocari decat sa se certe, iar Sagetatorul va uita si ierta la fel de usor. Berbecului ii place gloria, iar Sagetatorului ii place sa fie conducatorul din umbra. Ambele zodii incep mai bine o relatie decat o termina, dar, in timp ce Berbecul se plictiseste imediat, Sagetatorul n-o sa treaca mai departe pana nu va conoaste totul despre partener.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Sagetator este tendinta de a fi pionieri. Se potrivesc de minune din punctul de vedere al entuziasmului, energiei si vointei. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca aceasta pereche sa fie foarte compatibila.


Berbec--Capricorn


Cand Berbecul si Capricornul se alatura, trebuie sa munceasca din greu sa se asigure ca eforturile lor sunt indreptate spre aceleasi scopuri. Ei sunt ca broasca testoasa si iepurele; pot fi foarte greu despartiti, dar ei nu realizeaza acest lucru intotdeauna. Berbecul se misca repede riscand totul, pe cand Capricornul detesta riscurile si se misca precaut. Ambii parteneri sunt determinati sa ajuga acolo unde vor, doar ca pe cai diferite.


Ambii sunt incapatanati, deci, cat sunt in aceeasi echipa trebuie sa aiba roluri diferite si bine definite ca sa se asigure ca nu isi incalca teritoriul unul altuia. Modul lor de gandire este foarte diferit: Brbecul cauta tot timpul o scurtatura, in timp ce Capricornul este adeptul conceptiei drumul cel mai scurt este cel cunoscut. Odata ce partenerii inteleg stilul celuilalt, metodele lor diferite se combina perfect in atingerea scopurilor pe care nu le-ar fi atins separat.


Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Capricornul de planeta Saturn. Saturn trece usor Peste dificultati; Marte are energia de a continua proiectele in ciuda obstacolelor. Ambii parteneri tind sa fie fermi si sa nu se dea batuti usor. Daca energia nu este canalizata in activitati pozitive, aceste planete impreuna pot duce unori chiar la violenta.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Capricornul sta sub semnul pamantului. Berbecul este dinamic, in timp ce Capricornul este mai practic. Capricornul gandeste in perspeciva, in timp ce Berbecul traieste clipa. Desi s-ar putea ca partenerilor sa le fie greu sa inteleaga structura celuilalt, cand lucreaza impreuna pot face lucruri minunate.


Ambii parteneri sunt initiatori, dar au moduri de lucru foarte variate. Lucreaza bine atunci cand au roluri foarte bine definite. La suprafata Berbecul este cunoscator, trecand Peste orice obstacol, dar Capricornul va fi indirect la conducere. Este important ca ambii sa inteleaga nevoia compromisului.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec -- Capricorn este ca fiecare aduce lucruri unice relatiei. Odata ce ambii sunt naturali, se pot contopi rezultand un intreg. Relatia lor este una plina de provocari, dar daca vor invata unul de la altul efortul va merita.Berbec--VarsatorCand Berbecul si Varsatorul se intalnesc, combinatia dintre viziunea Varsatorului si actiunea Berbecului face din aceasta pereche una foarte creativa. Aceasta relatie nu este una statica si nu este niciodata plictisitoare. Partenerii pot fi foarte buni prieteni; aceste semne sunt foarte diferite si acest lucru poate sa-i faca foarte compatibili si poate sa-i faca sa comunice foarte bine. Amandoi sunt idealisti si privesc viata cu entuziasm si amandoi apreciaza experientele noi si neobisnuite. Amandoi sunt atrasi de ceea ce este nou si de aventura.


Multe relatii Berbec-Varsator se bucura de atRactie reciproca. Berbecul admira viziunea unica si caracteristicile inovatoare ale Varsatorului, in timp ce Varsatorul admira energia Berbecului si initiativa lui -- Varsatorul are intotdeauna idei noi, dar nu are aceeasi energie sa le duca la capat ca Berbecul. Ambele semne apreciaza independeta, dar conflictele pot aparea atunci cand Berbecul este prea posesiv, iar Varsatorul este prea rece. Ambii parteneri trebuie sa invete sa vada lumea si cu alti ochi. Varsatorul poate fi mult prea imprevizibil pentru Berbec. Atata timp cat fiecare isi asigura partenerul ca relatia este foarte importanta pentru ei totul este OK.


Berbecul este guvernat de Marte, iar Varsatorul este guvernat de Uranus si de Saturn. Aceste trei planete formeaza un cerc care demonstreaza compatibilitatea dintre Berbec si Varsator. Uranus este planeta noilor idei si a creativitatii. De la aceasta planeta Varsatorul isi ia ideile marete, in timp ce prin Marte isi pune aceste ideile in practica si initiaza proiecte. Saturn este planeta care completeaza acest proces.


Berbecul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer, aerul fiind cel care intretine focul. Varsatorul poate tine pasul cu actiunea si energia Berbecului, iar acesta din urma are tendinta de a incepe proiecte bazate pe ideile Varsatorului. Cand ei actioneaza ca o echipa, nu exista limite. Varsatorul face in asa fel incat sa-si foloseasca inteligenta pentru a inspira actiunea Berbecului. Ambele semne au interese foarte variate, iar dorinta Berbecului de a participa fizic la ceea ce se intampla se completeaza cu dorinta Varsatorului de a avea o activitate mai mult mintala.

Berbecul da Varsatorului increderea sa actioneze, decat sa stea in laborator clocind idei. Varsatorul il poate ajuta pe Berbec sa fie mai stabil, sa duca la bun sfarsit un proiect decat sa inceapa unul nou. Ambii se respecta si se admira si cand fiecare intelege ca nimeni nu trebuie sa fie seful, pot obtine multe impreuna.


Cel mai bun aspect al relatiei este abilitatea de a obtine multe lucruri impreuna. Aceasta este formula de succes pentru relatia lor.


Berbec--Pesti


Cand Berbecul si Pestii se alatura, relatia este deseori benefica reciproc. Berbecul este un semn puternic care isi urmeaza instinctul fara a fi prea ingrijorat de consecinte. Nativul Pesti este mai linistit, unul dintre visatorii zodiacului. In foarte multe privinte nu se potrivesc si la suprafata pot parea o pereche nereusita. Dar atunci cand tin unul la altul vor ajunge sa isi umple reciproc golurile si aiba o relatie frumoasa.


Berbecul este un lider si un initiator, iar in relatia lor tinde sa devina protectorul nativului Pesti. Pestii, in schimb, dau Berbecului relaxare si intelegere, lucru de care e mare nevoie in viata agitata si plina de presiune a Berbecului. Semnul Pesti este unul care, la fel ca apa, umple orice recipient in care este varsat; ei tind sa se dedice total partenerului si sa ii lase sa conduca. Stilul Berbecului de viteza in ceea ce face se combina cu caracterul gentil al Pestilor si astfel se ajunge la un echilibru pe care multi si-l doresc.


Berbecul e condus de planeta Marte iar Pestii de planeta Jupiter. Pestii au de asemenea influenta si din partea plantei Neptun. Marte aduce actiune si energie in relatia Pesti-Berbec. Neptun aduce idei, iluzii, fantezii. Berbecul il poate ajuta penativul Pesti sa transforme fanteziile in realitate. Prin Jupiter, Pestii il pot face pe Berbec sa fie mai gentil, mai agreabil. Pestii stau sub semnul apei, iar Berbecul sta subsemnul focului. Desi aceste elemente sunt opuse, ele pot forma o echipa foarte bune. Pestii il pot ajuta pe Berbec sa se relaxeze si sa il invete sa se apropie mai cu tact de obiectiv, in timp ce Berbecul il poate ajuta pe nativul Pesti sa actioneze mai plin de energie. Uneori, caracterul emotional al Pestilor il poate enerva pe Berbec, prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecului. De asemenea, prea mult foc poate fierbe apa ...


Spre deosebire de Berbec, Pestii nu au nevoie sa fie liberi. Cand li se da un rol intr-un proiect sunt bucurosi si dornici sa ajute. Cea mai mare
satisfactie a lor este sa-i ajute pe ceilalti. Berbecul pe de alta parte, este cel care aduce ideile si care stabileste rolurile celorlalti participanti. Aptitudinile si interesele dfierite ii ajuta pe Berbec si pe Pesti sa lucreze la acelasi proiect cu placere si eficient.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Pesti este ca ambii au multe de invatat de la celalalt. Nativul Pesti ii arata Berbecului cum sa fie gentil si grijuliu; Berbecul il invata pe Pesti cum sa transforme visul in realitate !

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine