esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Cauzele spirituale ale bolilor

Cauzele spirituale ale bolilorconform invataturii Maestrului Hilarion


Picioarele : reprezinta ancorarea, conexiunea cu Terra si cu manifestarea; problemele la picioare simbolizeaza un refuz de a avansa, de a evolua sau teama de a stagna in viata.

Gambele : reprezinta personalitatea, Eul inferior. Gleznele reprezinta capacitatea de a lua noi directii. Fiinta incarnata este duala, dispunand de parte masculina si parte feminina. Este deci natural ca gamba, ce reprezinta tocmai personalitatea, sa aiba doua oase: tibia in fata si peroneul in spate. Pentru o femeie, tibia o reprezinta ca femeie si peroneul simbolizeaza partea sa masculina, inconstienta. Pentru barbat, tibia il reprezinta ca barbat, in timp ce peroneul indica partea sa feminina, inconstienta. Exemple: daca un barbat isi rupe tibia stanga, aceasta inseamna ca el are ceva de inteles in raport cu o femeie (stanga = femeia, mama, sotia, etc.) si cu masculinitatea sa, cu afirmarea de sine sau cu puterea de decizie si de actiune. Daca o femeie isi rupe peroneul stang, aceasta inseamna ca ea are ceva de inteles in raport cu o femeie (stanga = mama, prietena, rivala, etc.) si cu partea sa masculina, inconstienta. Ea se poate lasa manevrata de catre o prietena sau colega.

Coapsele : reprezinta Eul superior, sufletul. Sufletul simbolizeaza principiul unitatii si nu exista decat un os in coapsa: femurul. Daca individul isi rupe femurul, aceasta inseamna ca el nu si-a ascultat fiinta sa interioara, sufletul sau. Daca fisura are loc aproape de capul femurului, aceasta inseamna ca el trebuie sa devina din ce in ce mai creativ si ca personalitatea sa trebuie sa se integreze din ce in ce mai mult legilor spirituale, pentru autoperfectionare. Daca problema este situata aproape de genunchi, inseamna ca posibilitatea sufletului de a comunica (intuitia) este scazuta.

Genunchii : simbolizeaza legatura intre suflet si personalitate si calitatea acestei legaturi. O problema la genunchi indica o indepartare de scopul sau din aceasta incarnare si un refuz de a evolua. Ego-ul sau doreste sa intrerupa comunicarea dintre suflet si personalitate. Cu acest simbolism, putem intelege actul ingenunchierii: gambele (personalitatea) se estompeaza pentru a pune in evidenta coapsele (sufletul). Actul indica faptul ca individul se pune in serviciul sufletului sau.


Soldurile : reprezinta utilizarea liberului arbitru, pentru a-si gasi propria sa cale in planul material. O problema in aceasta zona inseamna o slaba sau lipsa a utilizarii propriului liber arbitru sau faptul de a nu avea un scop in viata.

Bazinul : reprezinta aspectele creatoare si procreatoare ale individului. O problema a bazinului subliniaza ca chakra radacina (Muladhara) nu functioneaza corect. In general, disfunctia se datoreaza schemelor negative privind sexualitatea.

Spatele : blocajele in partea de jos a spatelui indica teama de viitor si lipsa de sustinere financiara. Durerile /blocajele in partea de mijloc indica un sentiment de culpabilitate (la stanga fata de o femeie, la dreapta fata de un barbat), dificultati de detasare fata de trecut. Durerile sau blocajele in partea de sus a spatelui indica neintelegere de catre anturaj, lipsa de sustinere afectiva, impresia unor responsabilitati prea grele pentru acel moment. O sciatica, de exemplu, indica teama de viitor si de problemele banesti, nesustinere din partea anturajului.

Sistemul de reproducere : probleme ale acestuia apar datorita unei proaste utilizari a sexualitatii in aceasta viata sau in cea precedenta sau legate de creativitate. Culpabilitatea sexuala aduce boli transmise pe cale sexuala, precum SIDA. Problemele de ovare sau testicule: rejectia feminitatii / masculinitatii (dupa caz). Problemele legate de organele sexuale in caz de infectie urinara: manie fata de partenerul sexual. Pentru a permite unui suflet evoluat sa se incarneze, este necesara multa iubire intre doi parteneri in momentul actului sexual. In actul sexual, cei doi parteneri schimba energie intre chakrele radacina: barbatul fiind emisiv, femeia primeste energii subtile, mai mult sau mai putin poluate, in functie de starea de constiinta.

Sistemul digestiv : Stomacul reprezinta facultatea de a digera experientele existentei si de a accepta cele invatate. Resentimentul, aversiunea, nelinistea sunt principalele cauze ale ulcerelor. Indigestiile, gazele, hiperaciditatea, reprezinta resentimente, manie refulata. Cauza acestora este faptul ca individul se interfereaza cu scopul vietii sale, ca refuza sa inteleaga si sa mearga inainte, ceea ce impiedica sufletul sau sa progreseze. Intestinele, reprezinta facultatea de a asimila experientele vietii si in cazul existentei unor probleme intestinale, mesajul consta in condamnarea refuzului de a intelege unele lectii de viata din punct de vedere evolutiv.
Cei mai multi medici stiu ca astazi, cauza aparenta a cancerului vine din faptul ca persoana a suferit un grav soc emotional, cativa ani sau cateva luni inainte si nu si-a exteriorizat emotiile la acea data. Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila. Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand astfel evolutia (chiar daca aceasta atitudine este inconstienta) .

Pancreasul : are rolul de a echilibra contributia de glucoza in sange. Daca individul consuma prea mult zahar, aceasta provoaca dezordini in organismul sau si o hipersecretie de insulina, care duce la hipoglicemie. Daca pancreasul este slab la nastere, vine un moemnt cand nu mai poate furniza insulina si de aici rezulta diabetul. Diabetul care se declara in copilarie sau in tinerete este karmic: este datorat unei vieti trecute in care individul nu si-a refuzat nimic; excese senzuale, pasionale sau violente si toate formele negative ale expresiei de sine. Datorita acestora, in viata actuala el se vede deasupra unei rigori extreme si unei discipline severe, prin diabet. Diabetul declarat la maturitate/batranet e va fi cauzat, mai curand, de problemele relationale ale pacientului cu partenerul sau.

Ficatul : este sediul celor mai negative emotii (ura, manie). Problemele de ficat vin, in general, dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane disimulata intr-o manie fata de altcineva, rezultat al unui conflict intre suflet si mental. Daca la nastere ficatul este slab, acesta arata ca, intr-o viata anterioara, a existat un dezacord intre suflet si mental (uneori chiar si un dezechilibru) . Icterul ar avea aceasta cauza. Daca in viata actuala individul sufera un prejudiciu si el nu va sti sa-l indrepte, icterul poate sa se declanseze. Ficatul este legat de credinta; credinta in univers permite emotiilor negative sa curga, pentru a curata ficatul. Probleme cu vezica biliara arata ingustime de spirit (sau oboseala excesiva ori suparare)

Inima : este legata direct de chakra inimii (Anahata) si reprezinta contrapartea fizica a acesteia. Daca nu-si exprima deschis sentimentele, individul isi inchide chakra inimii si risca sa aiba probleme cardiace. Datorita reprimarii emotiilor si sentimentelor, multe persoane au probleme cardiace. Slabiciunile cardiace congenitale semnifica acelasi lucru, dar cu radacini in alta existenta. Neregularitatea ritmului cardiac indica inconstanta in manifestarea naturii sentimentale. Un atac cardiac arata ca persoana nu transmite suficient energia iubirii. Ea va trebui sa invete sa-si exprime si sa-si manifeste iubirea in toate relatiile sale.

Sangele : reprezinta energia si simbolizeaza circulatia emotiilor si a sentimentelor in corp.

Hipertensiunea : subliniaza o facultate de a iubi prea limitata si o lipsa de compasiune. Persoana trebuie sa-si exprime iubirea pentru tot ceea ce intalneste si pentru tot ceea ce vede.
Hipotensiunea : arata, de asemenea, o iubire limitata, dar in sensul ca aceasta persoana a fost foarte negativa si defetista, necrezand in iubire, ea a avut antecedente in viata actuala sau intr-una anterioara, care au facut-o sa creada ca are dreptate.

Anemia : reprezinta o utilizare necorespunzatoare a oxigenului la nivelul globulelor rosii si este consecinta unui refuz de a-si utiliza talentele in serviciul aproapelui sau. Un anemic de inalt nivel spiritual va trebui sa accepte sa-si iubeasca semenii, sa serveasca omenirea si sa devina un ghid spiritual.

Colesterolul : corespunde inaspririi naturii sentimentale, rigiditatii, duritatii persoanelor care-si creeaza o carapace crezand astfel ca se protejeaza. Individul va trebui sa devina mai suplu, mai deschis, lasand sa curga firesc emotiile si energia iubirii prin fiinta sa. Pentru toate problemele sangelui este util un regim vegetarian.

Splina : reprezinta un depozit de sange, deci de energie. Problemele splinei arata o incapacitate de exprimare a iubirii sau o obsesie; in acest ultim caz e necesara o purificare prin eliminarea sentimentelor negative.

Sistemul respirator : aerul continand energia intra in plamani si asigura functionarea corpului. Problemele respiratorii provin din refuzul de a exista, de a lasa viata sa intre in corp. De asemenea, ele pot fi rezultatul unei utilizari necorespunzatoare a energiei intr-o exisenta precedenta (violenta de exemplu). Tuberculoza arata ca, intr-o viata anterioara, persoana respectiva a trait numai pentru valorile materiale.

Sistemul limfatic : este strans legat de mental si facultatile intelectuale (comunicatie) , reflexie, idei, ganduri, expresia de sine. Bolile nervoase arata o utilizare defectuoasa a cunostintelor sau a calitatilor intelectuale sau ganduri prea negative, in aceasta viata sau intr-una anterioara. Ele indica o utilizare prea dogmatica, prea critica si prea rigida a mentalului. Este necesar sa se lucreze asupra tolerantei si deschiderii spirituale.

Pielea : reprezinta un aspect structural si unul estetic. Problema subliniaza teama individului de a se exprima total, de a fi el insusi, de a se deschide complet. Psoriazisul si alte boli de piele reprezinta o lipsa de iubire pentru sine si o respingere a tot ceea ce viata ii ofera individului. Cauza karmica consta in cruzimea fata de animale intr-o existenta precedenta. In viata actuala, aceste persoane fie au teama fata de aceste animale, fie le adora. Alergiile provin adesea dintr-o defectuoasa utilizare a unei energii particulare sau sunt rezultatul unei experiente traumatizante in aceasta viata ori intr-o existenta anterioara.

Zona zoster : indica teama de viitor antrenand ganduri negative.

Anorexie nervoasa : intr-o existenta anterioara, individul a manifestat lacomie, urmata de obezitate si de moarte precoce.

Autism : intr-o existenta anterioara individul a avut parte de un refuz al societatii (mizantropie) ducand o viata marginala. Acum singura solutie este iubirea pe care apropiatii sai trebuie sa i-o daruiasca.

Tabagism : este legat de o problema de intarcare; ar trebui cultivata detasarea fata de mama sa. In unele cazuri poate fi legat de tatal sau.

Alcoolism : implica probleme cu tatal; trebuie cultivata detasarea fata de acesta.

Angina : reprezinta teama de a se exprima sau de a cere ceva parintilor ori partenerului.

Artrita : spirit prea critic si rigid; rigiditate provenita din mental.

Coma : fuga de cineva sau ceva.

Conjuctivita : manie neexprimata, frustrare.

Constipatia : atasament, posesivitate, refuz de a se debarasa de vechile scheme devenite inutile.

Diaree; Hemoroizi; Retentie de apa : refuz, teama de a slabi incordarea.

Herpes : culpabilitate sexuala.

Insomnie : culpabilitate.

Rau in mijloace de transport : teama de a pierde controlul; raul de mare e in legatura cu teama de moarte.

Greata, varsaturi : respingerea unei idei, a unei persoane sau a unei experiente. Pentru o femeie insarcinata, aceeasi interpretare: nu a dorit cu adevarat sa aiba copilul.

Prostata : problemele de prostata sunt legate de culpabilitate sexuala ori teama de a imbatrani.

Reumatism : resentiment, slabirea iubirii fata de aproapele sau, rigiditate, asprime.

Guturai : se declanseaza intr-o perioada de confuzie a individului sau in urma unei temeri ori culpabilitati. Nasul care curge reprezinta lacrimi si o purificare necesara. Nasul reprezinta intuitia si cunoasterea de sine, fiind legat de chakra frontala (Ajna).

Tiroida : problemele cu tiroida subliniaza faptul ca persoana respectiva nu se poate exprima cum doreste si poate incerca umilinta.

Miopia : indica teama de viitor si faptul ca intr-o experienta precedenta individul nu a dorit sa vada adevarul si nici sa-i ajute pe apropiatii sai. Adesea parintii inspira teama copilului, ceea ce declanseaza un proces retinier provocand putin cate putin miopia.

Dureri de cap : rezistenta la curentul vietii sau la scopul incarnarii sale, la schimbare; uneori autocritica si denigrare de sine; lipsa de iubire de sine.

Ceafa intepenita : refuz de a se schimba, teama de noutate.

Dintii : dificultati in a lua decizii.

Gatul : orice problema legata de gat corespunde temerii de a intreba si de a se exprima sau chiar blocaj al creativitatii inspirate.

Urechile : problemele corespund refuzului de a intelege ceva ori pe cineva.

Inaltime mica : intr-o viata anterioara individul nu a dat importanta expresiei sufletului sau, ori a avut tendinta de a se limita in mai multe domenii. Uneori este o karma rezultand dintr-o utilizare necorespunzatoare a fortei fizice (violenta) intr-o existenta anterioara.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
BOLILE SI SANATATEA


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


BOLILE SI SANATATEA

BOLILE SI SANATATEA


Mesaj de la JESHUA BEN JOSEPH (IISUS)


(Iulie 23, 2008, prin Pamela Kribbe)Dragi prieteni, Eu va intampin cu caldura inimii si va trimit toata Iubirea Mea. Iubirea mea pentru voi nu este doar generala la nivelul universului, dar este o atingere individuala, deoarece eu ii cunosc pe multi dintre voi, inca de cand am fost aici, pe Pamant, langa voi. Eu Sunt Jeshua. Eu am trait ca Iisus si am fost alaturi de oameni, pentru a fi martor la iubirea care este disponibila pentru noi toti. A venit timpul ca voi sa luati torta. Voi sunteti semintele care infloresc astazi. Acesta este intelesul renasterii lui Christ. Nu este vorba de revenirea mea pe Pamant ci de nasterea in voi a energiei christice. Eu va sustin in acest proces, insotindu-va pe aceasta cale.


La inceputul acestei sesiuni, Pamela si Gerrit m-au intrebat ce subiecte voi aborda astazi si Eu le-am raspuns spus :" Nu conteaza, Eu doar vreau sa fiu cu ei ". Eu, pur si simplu, doresc sa va ating cu energia mea si sa va reamintesc de propria voastra maretie. In extinderea energiei mele catre voi, scopul sufletului meu este sa simtiti flacara claritatii din interior, flacara adevarului vostru. Aceasta este esenta energiei Christice. Eu am fost un purtator timpuriu al acestei flacari, dar acum a sosit timpul ca voi sa aprindeti torta. Este important sa recunoasteti cine sunteti voi, in interior, caci voi detineti torta in fiinta voastra si trebuie sa o aratati lumii care o asteapta.


Acesta este un timp al transformarii, un timp al marii schimbari, care are multe fatete, ale luminii si ale intunericului. Timpul este pregatit pentru oamenii care au o vedere mai larga, care pot privi toate manifestarile intunericului si luminii, atunci cand trec intr-o stare de calm si pace, fara sa-i judece pe altii.


Astazi, Eu voi vorbi despre boli si sanatate. Dar amintiti-va : fundamentala este preocuparea mea de a va lasa sa simtiti ca Eu sunt aici si va consider egalii mei. Noi suntem unu, noi suntem purtatorii unei energii specifice a Luminii. Noi am lucrat impreuna mult timp, in multe vieti, pentru a ancora si impamanta (stabiliza n.m.) Lumina pe Pamant. Aceasta este treaba voastra cea mai importanta, in aceasta perioada. Aceasta este misiunea voastra.


A venit timpul sa renuntati la a considera ca eu va observ si va monitorizez permanent. Eu sunt fratele vostru, prietenul vostru si nu un maestru pe care trebuie sa-l urmati. Eu doresc sa va inconjor cu energiile iubirii si adevarului. Aceasta este tot ceea ce pot sa fac. Acum este randul vostru sa va ridicati si sa lasati Lumina tortelor voastre sa straluceasca.


Bolile si sanatatea - acesta este problema care apare in vietile voastre, mai devreme sau mai tarziu. Mai intai, as dori sa va spun ceva despre ceea ce inseamna boala, caci toate bolile au o origine spirituala. Voi explica aceasta, facand o distinctie intre diferitele corpuri pe care le aveti.


Inafara de corpul fizic care este vizibil, voi aveti un corp emotional, un corp mental si un corp spiritual. Bolile incep, in principal, in corpul emotional, dupa care, coboara in corpul fizic, la nivel material.


Adesea, credintele corpului mental contribuie la dezvoltarea blocajelor emotionale si, deci, la manifestarea bolilor. Eu vorbesc despre credinte intiparite adanc sau obiceiuri ale gandirii. Adesea acestea sunt credinte care se refera la ce este bine sau in legatura cu voi. Judecatile pot crea literalmente un blocaj in sistenul energetic emotional. In acele zone in care apar blocajele, energiile nu pot curge liber, astfel ca, in aura voastra apar modificari sesizabile de culoare si forma. Aceste energii joase coboara apoi in corpul fizic.


Acestui proces ii trebuie timp si exista un interval suficient pentru a restabili echilibrul pierdut in planul emotional, inainte ca boala sa se manifeste. In general, emotiile va indica unde este blocata energia si cand sa dati atentie mesajului lor pentru a interveni in timp util sa va ajutati corpul. Ca manifestare, atunci cand apare o dereglare, o deteriorare sau un semnal de alarma in starea voastra de sanatate, veti trai unsentiment de ingrijorare si de furie. Daca va veti uitata mai atent la acele emotii, veti afla ca ele vor sa va spuna ca va fortati sa faceti lucruri care nu afirma cu adevarat cine sunteti voi si cine doriti sa fiti.


Daca veti continua sa ignorati sistematic disconfortul aparut si sa faceti lucruri care nu va plac, emotiile vor cobori la subsol, ca sa zicem asa. Ele se muta din constiinta voastra pentru a se exprima in corpul fizic. Emotiile reprimate sunt energii care vor sa fie auzite de catre voi. In general, o nemultumire fizica sau o boala, puncteza o emotie inauntrul vostru de care voi nu sunteti constienti.


Simptomul fizic se face vizibil la un alt nivel si, in acest fel, va ajuta realmente sa intrati in legatura cu blocajul. Astfel, simptomele fizice sau durerea, reprezinta limbajul sufletului.


Sufletul tanjeste dupa comunicarea deplina cu toate partile sale. Sufletul se simte fericit cand exista o curgere libera a energiei si o continua reinnoire a tuturor aspectelor sale. Blocajele impiedica curgerea libera a energiei si deprima sufletul. Deci, boala are rol de indicator : ea va arata unde aveti nevoie de vindecare. Voi dati o conotatie negativa bolii in sensul ca sunteti suparati cand ea apare insotita de anumite simptome si dureri . De fapt, ea va face un mare seviciu, avertizandu-va. Ar trebui sa interpretati boala ca pe un mesager sau ca pe un semn. Facand asta, cooperarea cu disfunctia este mai usoara, decat daca-i veti opune rezistenta.


Sufletul are multe cai de a comunica cu voi. Calea de comunicare favorita sufletului este intuitia : tonuri soptite, presentimente, soaptele blande ale inimii. Daca nu va poate sensibiliza in acest fel, se va exprima prin emotiile voastre. Emotiile folosesc un limbaj mai sonor. Ele va arata mai clar ca trebuie sa priviti in interior si sa gasiti ce a declansat acel raspuns emotional. Atunci cand sunteti puternic afectati emotional, trebuie sa investigati pentru a lamuri cauza acestor emotii. Daca deveniti tacut si ascultati cu atentie, sufletul va v-a spune. Daca opuneti rezistenta sau va negati emotiile, sufletul va v-a vorbi prin corpul fizic. Corpul este o entitate inteligenta, care raspunde foarte bine nu doar lucrurilor materiale (hrana sau lichide), ci emotiilor, sentimentelor si gandurilor voastre..


Dar, corpul a fost investit si cu rolul de comunicator. El nu este doar un vas in care locuiti. El are o functie inteligenta de a ajuta sufletul sa se exprime si sa se cunoasca in planul material.


Cum puteti invata sa intelegeti limbajul sufletului daca el se exprima prin corp prin intermediul unei boli?


La inceput, boala poate nu va transmite un mesaj clar. De fapt, voi ati negat emotia care exista de mult timp, deci, ea, prin definitie, nu evidentiaza ceea ce doreste boala sa va spuna. Intelegerea sensului spiritual al bolii este un proces. Aceasta este o cautare, o calatorie interioara in care voi restabiliti gradual procesul de comunicare. Pentru a va angaja in aceaste calatorii, trebuie sa acceptati mai intai boala voastra.


Reactia initiala la boala este adesea una de negare sau de rezistenta. Ati prefera ca boala sa dispara cat mai repede posibil, deoarece va infricoseaza. Va este frica de declin, de imperfectiune si de moarte. Ingrijorarea care creste devine panica si aceasta va impiedica sa aveti o perspectiva mai larga a bolii si sa judecati ,,la rece’’.


Trebuie sa priviti boala intr-o alta lumina ! O puteti experimenta ca pe un mesager al schimbarii, ca pe o invitatie de intoarcere la ceva pretios pe care l-ati pierdut. Pentru a intelege si a coopera cu "functia indicatoare" a bolii, este foarte important sa spuneti acceptati si sa constientizati simptomele si durerile care se manifesta in corpul vostru.


Spunand da, acceptand starea corpului vostru fizic si dorind sa ascultati limbajul sufletului vostru, deja ati rezolvat jumatate din problema. Problema reala nu este boala in sine, ci ceea ce ea reprezinta : blocajele energetice de baza. Intorcandu-va la boala si spunandu-i da cu toata inima si sufletul vostru, deja ati rezolvat o parte a blocajelor, fara macar sa stiti precis ce doreste boala sa va spuna. O parte din comunicare este restaurata doar prin bunavointa voastra, prin rabdarea si determinarea de a face aceasta calatorie interioara.


Stiu ca a spune da si a imbratisa boala, nu este usor pentru voi. Voi ii puteti rezista, fiind furiosi sau disperati si neascultand la ceea ce disfunctia deja va spune. In mod frecvent, aveti indicii specifice. De exemplu, inabilitatile corpului arata ca trebuie sa renuntati la anumite obligatii, ca trebuie sa petreceti mai mult timp in liniste cu voi insiva, sa fiti mai putin activi si mai atenti la nevoile voastre. De altfel, voi inca nu cunoasteti cum sa interpretati situatia voastra fizica la nivel spiritual, in cazul manifestarii unui discomfort sau al durerii.


Prin limitatrea la arii specifice, aceasta lumineaza lucruri care au fost in intuneric inainte.


Cum stati cu abilitatea de a fi rabdatori si blanzi cu voi insiva? Puteti intr-adevar avea grija de nevoile voastre fizice si emotionale? Bolile va pun adesea aceste intrebari.


Confruntarea cu boala si acceptarea emotiilor, face parte din procesul de vindacare. Pentru a incepe cu adevarat procesul de vindecare trebuie sa constientizati: durerile, disconfortul, anxietatea, insecuritatea si furia. Trebuie sa le priviti in ochi, sa fiti prietenosi cu ele si sa le atingeti cu mana.

Aceasta ajuta vindecarii voastre. Nu este o intamplare ca un simptom, o durere, o jena a intrat in viata voastra acum. Daca ignorati limbajul corpului si opuneti rezistenta bolii, este foarte dificil sa prindeti esenta spirituala si intelesul bolii.

Exista prea multa furie si frica in jurul ei. Voi doar atingeti adevarata libertate interioara cand va confruntati fata in fata cu boala, cu durerea si disconfortul precum si cu sentimentele de frica si dezgust. Imbratisati-le si apoi intrebati-le in liniste si cu o constiinta deschisa : ‘’ce vrei sa imi transmiti? ‘’


In societatea voastra nu se obisnuieaste sa fii intim cu corpul tau. Vorbitul cu corpul vostru ca fiind cel care merita respect si iubire, nu este considerat natural. Vi se servesc multe imagini idealizate in societatea voastra despre cum ar trebui sa arate corpul vostru, ce exercitii sa faceti si ce ar trebui sau nu mancati sau sa beti. Exista tot felul de reguli si standarde despre cat de lunga si sanatoasa ar trebui sa fie viata voastra.


Dar, toate aceste tablouri idealizate nu au nici o legatura cu calea sufletului. Calea sufeltului este foarte speciala. De aceea, pentru a afla adevarul despre orice boala, aliment sau suferinta din corpul vostru, trebuie sa va intoarceti catre voi insiva intr-un mod foarte intim, parasind toate aceste standarde si reguli artificiale.Voi sunteti rugati sa lasati toate aceste standarde exterioare si sa va cautati propriul adevar, adanc in interiorul vostru.


Aceasta este o mare provocare pentru voi, deoarece frica si panica care cresc in marime in cazul unei boli, va fac sa va adresati urgent specialisului din afara voastra. Voi cautati aceste autoritati pentru sfat si linistire. Tendinta voastra este sa renuntati la propria responsabilitate si sa o pasati altcuiva (medicului). Desigur, nu este nimic rau sa ascultati de sfatul unui expert ; adesea, acesta este un lucru indicat.


Dar, intotdeauna trebuie sa tineti cont de acest sfat si sa il cantariti in propria inima. Simtiti daca sfatul care vi s-a dat rezoneaza cu voi sau nu. Numai voi sunteti adevaratul creator al vietii voastre, maestrul propriului vostru corp. Numai voi insiva stiti ce este cel mai bine pentru pripriul vostru corp.


In cel mai adanc sens al cuvantului, voi sunteti creatorul propriului vostru corp. Cand boala reprezinta o emotie blocata, aceasta se plaseaza partial dincolo de scopul constiintei voastre si nu este intotdeauna usor sa intelegeti ce boala sau simptom reprezinta.


Cateodata, pare foarte greu sa afli ce incearca sufletul sa-ti spuna printr-o boala anume. In acest stadiu, trebuie sa mergeti in interior si sa va examinati, in sensul de a deveni gradual constienti de felul energiei care se manifesta in acea boala si ce incearca ea sa va spuna. Recastigarea intimitatii cu propriul vostru corp este necesara. Nu renuntati la ea atat de usor! Cand va confruntati cu nemultumiri persistente, incercati sa le examinati inca odata. Luati-va un moment pentru a va relaxa si apoi cercetati cu o atitudine neutra locurile din corpul vostru unde se manifesta boala. Cereti-i durerii sau bolii sa accepte contactul cu voi. Cereti-i sa apara sub forma de animal, copil sau de fiinta umana. Ori, cereti-i sa apara ca un ghid, in orice forma.


Folositi-va imaginatia caci imaginatia este un pretios instrument pentru a descoperi nelinistile adanci din sufletul vostru.


Daca faceti asta si reusiti sa observati cum va raspunde corpul - cu imagini sau sentimente - veti avea un sentiment de bucurie.


Veti simti fericirea de a va fi recastigat intimitatea cu corpul vostru. Corpul va vorbeste si rolul sau de comunicator este restaurat ! Aceasta este o schimbare in bine. Cu cat mai repede veti realiza ca sunteti capabili sa va cunoasteti corpul din interior si ca sunteti singurul care puteti face asta pentru voi, cu atat va veti simti mai increzator. Aceasta incredere faciliteaza foarte mult ceea ce boala incearca sa va transmita.

Ea va indeamna sa luati in considerare raspunsurile din interior deoarece ele nu se potrivesc cu ideile generale din lumea exterioara. Intimitatea cu corpul este foarte pretioasa in toate circumstantele, dar in mod special cand corpul este bolnav. Felul in care puteti vorbi cu corpul este iubirea.


Nu veti incuraja comunicarea cu corpul vostru daca incercati sa inlaturati boala prin repetari ardente de afirmatii vindecatoare sau vizualizari ; acestea sunt tot o forma de rezistenta si de lupta. Cheia este ca voi sa intelegeti partea bolnava a corpului. Daca intelegeti asta, lucrurile vor fi transformate si blocajele emotionale inlaturate.


Asa lucraza procesul de vindecare - nu luptand cu boala intr-un fel sau altul, ci acceptand-o ca pe un prieten care doreste sa va arate directia corecta. Aceasta este dificil de inteles deoarece boala infricoseaza si va deprima. Oricum, acceptarea si intelegerea bolii este singura cale spre adevarata vindecare. Bolile doresc sa va duca inapoi Acasa.


BOLILE CRONICE SI TERMINALEScopul bolii este sa obtina o mai buna si mai adanca intelegere despre voi insiva. Odata ce faceti asta, si mergeti alaturi de procesul interior de vindecare, recuperarea psihica si fizica este aproape sigura.


Dar nu intotdeauna se intampla asa. Suent si disfunctii care nu dispar chiar si atunci cand ati ajuns la radacina din subteran a blocajelor emotionale. Aceasta este cazul bolilor cronice. In cazul unei boli cronice, exista o persistenta problema fizica care se repeta. In special pe durata perioadelor vulnerabile in care voi, mai mult sau mai putin, luati legatura cu sinele interior, simptomele se repeta uneori, chiar intr-un grad crescator.


Aceasta poate fi foarte descurajant. De aceea, este important sa considerati boala dintr-o perspectiva mai larga. Oamenii cu boli cronice indeplinesc o sarcina dificila. La nivel de suflet, ei au fost de acord sa se confrunte cu frici care vin in contextul bolii lor si se confrunta cu tablouri idealizate despre cum ar trebui cineva sa-si traiasca viata. Acesta proovocare necesita un mare curaj.


Adesea, se intampla ca un suflet sa aleaga o boala cronica, pentru a lucra la o problema specifica intr-un fel foarte concentrat. Boala va arunca inapoi catre o emotie specifica, de fiecare data. Exista un tipar emotional care insoteste boala. A va descurca cu aceste emotii din nou si din nou este o sarcina foarte grea, dar va aduce multe fructe sufletului vostru.


Adesea, aceste vieti au mare profunzime si o bogatie interioara, care nu este intotdeauna observabila pentru altii. De aceea, nu este de ajutor sa va luptati constant sau sa sperati la o imbunatatire a conditiei medicale. De fapt, boala adesea actioneaza intr-o miscare de spirala, ajutandu-va sa cresteti la nivel interior, in miscari spiralate; de altfel, aparent, voi reveniti la aceleasi simptome de fiecare data. La nivel spiritual, voi nu regresati, ci atingeti adancimi chiar si mai mari in a va descurca cu emotiile, pe care, posibil, le-ati comis in trecut, chiar si in vietile anterioare.


Aceasta se aplica, deasemenea, la defectele fizice congenitale sau ereditare. In legatura cu aceasta, voi va referiti la karma, dar eu sunt foarte atent cu acest concept, caci voi aveti tendinta de a asocia karma cu conceptul de crima si pedeapsa (cauza si efect n.m.). Nu asa functioneaza. Sufletul are dorinta sincera de a fi liber si de a se cunoaste pe sine pe deplin.


Aceasta este cea mai adanca dorinta a sa. Incepand cu aceasta dorinta arzatoare, cateodata, sufletul experimenteaza indispozitii, boli si defecte fizice care il ajuta sa isi atinga telul. Aceasta nu reprezinta, desigur, plata unei datorii.


Este numai dorinta profunda a sufletului de a se elibera si, uneori, cea mai buna cale de a ajunge acolo este sa experimenteze situatii extrem de dificile in corpul pe care il anima. Pentru aceasta intentie, noi nu putem avea decat cel mai mare respect, in special in societatea voastra unde imaginile si scenele de cruzime si violenta sunt pretuite mult. Nici promovarea unor idei sau imagini idealizate de obtinere a fericirii prin indestulare materiala, munca fara preget sau inselatorie, speculatii de tot felul etc. nu sunt solutii care sa asigure elevarea sufletului si atingerea adevaratei fericiri.


In final, as dori sa spun ceva despre bolile incurabile, terminale. In anumite situatii apare evident ca cineva nu va supravietui. Corpul se prezinta slabit si da semne de epuizare. Amintiti-va, atunci, cu calm si acceptare ca ''fragmentul pamantesc" nu persista. In acele momente, ce face sufletul in corp?


Atata timp cat voi opuneti rezistenta bolii, nu puteti intra in legatura cu sufletul vostru si cu realitatea voastra interioara, care va spune ca este timpul sa va luati la revedere. Cateodata, simtiti in avans ca trebuie sa plecati, dar ideea va sperie, intrati in panica si continuati sa luptati. In disperare, veti incerca tot felul de tratamente sau va puneti sperante in descoperiri de ultima ora, care sa va salveze. Eu nu pot condamna o asemenea atitudine, dar, cu asemenea comportare si gandire, va raniti pe voi insiva, in mod teribil.


Cel mai folositor pentru voi este ca, in asemenea situatie, sa renuntati si sa permiteti mortii sa se apropie. Repede, veti realiza ca moartea nu este un dusman, ci un prieten.
Moartea va elibereaza de acea lupta. Daca va impacati cu ideea, veti intelege si ceea ce moartea doreste sa va spuna.


Sunt cateva stagii prin care trece omul care-si paraseste corpul fizic. Aceaste stagii au de-a face cu o eliberare graduala a tuturor lucrurilor pamantesti – a persoanelor iubite, a imprejurarilor pamantesti a simturilor voastre, cu care observati totul din jurul vostru. Aceasta este un proces minunat si natural. Ar fi pacat sa umbriti acest proces cu o atitudine de lupta, de incrancenare, in care sa incercati sa va mentineti in viata cu orice pret. Adesea, dupa ce corpul devine deja atat de fragil si uzat, viata nu mai merita traita. Renuntati !


Moartea este un eliberator care se afla acolo pentru a va servi. Moartea nu este dusmanul vostru. Moartea va aduce o noua viata.


Cand sunteti langa cineva care este bolnav incurabil si cand simtiti ca acea persoana stie ca trebuie sa moara, incercati sa vorbiti despre asta bland si cu grija. Aceasta va aduce o detensionare bolnavului care trece dincolo. Cel mai iubitor si pretios lucru pe care il puteti face pentru o persoana care este pe moarte este sa stati langa ea si sa ii tineti mana. Nu exista nimic altceva de facut in preajma fiintei care urmeaza sa-si paraseasca corpul.


Ingrijirea in faza terminala este foarte importanta in societatea voastra. Intr-o zi, toti veti face fata acestei situatii in familia sau in cercul vostru de prieteni. Pur si simplu, fiti prezent pentru persoana care pleaca si simtiti calatoria care soseste. Simtiti puternicul moment in care sufletul paraseste corpul si se reintoarce catre alte taramuri, ACASA.


Nu considerati boala care duce la moarte ca pe un dusman care va duce la pierzanie. Nu este o batalie. Foarte adesea, moartea vine sa va elibereze de la si mai multa durere si mizerie. Voi nu sunteti cel care pierde, cu siguranta.Voi, pur si simplu, va continuati calea in alt fel.


Cateodata, exista probleme specifice pe care ati fi dorit sa le traiti sau sa le depasiti pe durata vietii. Acceptati ca exista si lucruri care nu mai pot fi terminate in aceasta viata, chiar daca le-ati inceput. Acestea va distrag si nu doar pe voi ci si pe cei de langa voi.


Eu va rog sa le lasati in pace, deoarece exista o adanca intelepciune care va ghideaza si va v-a aduce pe voi si pe cei pe care ii iubiti impreuna in circumstante noi si mai bune. Intr-o zi veti fi impreuna din nou si veti celebra viata.


Astazi, cea mai mare pledoarie a mea cu privire la boala este sa imbratisati cu adevarat bolile voastre. Inconjurati boala cu iubire si constientizare si lasati-o sa va conduca la o mai mare intelegere a voastra insiva. Aveti incredere in boala si permiteti-va sa intrati intr-o mai profunda comunicare cu voi insiva. Abandonarea nu inseamna a fi pasiv sau amarat din cauza bolii, ci sa cooperati cu ea intr-un mod activ, ca un prieten.


Eu va imbratisez pe toti cu iubirea mea si va rog sa-mi simtiti prezenta astazi, prezenta energiei Christului. Simtiti iubirea disponibila pentru voi toti in boala si in sanatate.


Exista atat de multa iubire oriunde in jurul vostru si voi o puteti simti !


Cu cat renuntati mai repede la prejudecati, cu atat o veti simti mai curand bucuria de a trai si de a va parasi corpul fizic atunci cand ceasul a sunat schimbarea. Iubirea este prezenta aici si acum pentru voi toti.


Sursa : http://www.jeshua.net

(C.M.)


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Cauzele bolilor


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Cauzele bolilor

Cauzele bolilorBioenergeticianul rus Serghei Nikolaevici Lazarev nu mai are nevoie de nici
o prezentare in Rusia si peste hotarele ei. Este autorul unor carti de
succes, dar Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin a atras atentia
publicului in mod special. Este o carte care, prin argumente intemeiate pe
fapte concrete, releva o descoperire care revolutioneaza intreaga conceptie
contemporana asupra diagnosticarii si tratarii bolilor. Mai precis, dupa ce
specialisti renumiti se straduie de multa vreme sa elucideze cauzele
bolilor, vine Lazarev si, dintr-o aruncatura de condei, dezvaluie lumii, cu
claritate, ca subconstientul si multe alte lucruri reprezinta poarta de
intrare a afectiunilor.


Subconstientul omului asimileaza murdaria energeticaMulte procese care au loc acum in viata sint indreptate spre eliminarea
blocajelor dintre constiinta si subconstientul omului. Tot ce patrunde in
subconstient constituie un ghid al actiunilor si incepe sa functioneze
activ.Logica constiintei umane este orientata catre supravietuirea corpului fizic.


Logica subconstientului, catre pastrarea si dezvoltarea structurilor
spirituale, spune Lazarov. De aceea incercarile de substituire mecanica a
acestora, in cele mai multe cazuri, duc la disparitia uneia din aceste doua
componente. Lazarov este convins ca, in prezent, subconstientul omului
asimileaza murdaria energetica cu o viteza neinchipuita si nu doar pentru ca
unii incearca sa patrunda in el, ci si pentru a se bloca subconstientul.Sentimentele si trairile negative care patrund in subconstient nu mai pot fi
controlate de om si, datorita faptului ca sanatatea fizica este strins
legata de subconstient, apar niste dependente complicate si urmari grave.


Cand impotriva noastra actioneaza ceva neplacut, nu e bine sa raspundem in
acelasi mod.


Cercetarea structurilor karmice demonstreaza in mod elocvent, la nivelul
energetic, porunca biblica: Respecta pe tatal tau si pe mama ta ca sa se
prelungeasca zilele tale pe Pamant., noteaza Lazarov. Raporturile cu
parintii trebuie sa fie intotdeauna respectuoase. Codul legilor si regulilor
care au existat in societate in toate veacurile proteja impotriva
destramarii celor mai fine structuri ale campurilor oamenilor. Acum toate
acestea sunt pierdute.


Relatiile dintre oameni sint determinate de niste coduri ale cimpurilor lor.
Cimpul fiecarui om contine cite un set de programe care determina
interrelatiile sale cu lumea si cu oamenii. Sentimentele de dragoste, ura,
supararea pe care le nutresc cei din jur fata de om corespund cu strictete
la ceea ce e sadit in karma acestuia.


Campul omului contine programe informationale ale atitudinilor acestuia
fata de alti oameni. Astfel, cind impotriva noastra actioneaza ceva
neplacut, nu e bine sa raspundem cu aceeasi moneda. Ne putem opune doar la
nivel fizic, insa la nivelul campului si la nivelul spiritului trebuie sa ne
pastram intotdeauna o atitudine de smerenie, de blindete si sa manifestam
iubire fata de oameni. Acest lucru ne curata karma, ne fereste de boli si ne
poate schimba destinul.


Rautatea poate fi considerata un atac bioenergetic asupra individuluiIrascibilitatea in raporturile cu oamenii, rautatea, constituie o tentativa
de atac bioenergetic nu numai asupra unui individ, ci si asupra Universului,
provocind deformatii ale structurii cimpului. Rugati-va pentru cei care va
vor blestema si binecuvintati- i pe cei care va urasc. Aceasta e cea mai
puternica aparare impotriva nenorocirilor, bolilor si a aceea ce numim
deochi, precizeaza bioenergeticianul rus.Foarte multe boli sint puse in legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cit e
de periculos ca, in perioadele de puternic avint sufletesc, cind sint
indragostiti, de exemplu, iar nivelul energetic al omului creste brusc, sa
emane ginduri si stari emotionale negative. De aceea, orice sentiment al
jignirii, de care omul nu se poate debarasa timp indelungat, reprezinta un
mare pericol. Rudele noastre si chiar animalele domestice depind de noi si,
daca incalcam legile eticii, pot fi pedepsite o data cu noi.Cei care doresc sa fie sanatosi nu-si pot permite sa fie suparatiOamenii incearca in mod intuitiv sa scape de sentimentul de suparare.
Modalitatile sint plinsul, spartul veselei, injuraturile si alte
manifestari, care pot duce la ceva grav in cele din urma, precum omorul.Atunci cind supararea este tinuta timp indelungat, ea devine de citeva ori
mai periculoasa si loveste nu doar in cel care o tine, dar si in familia
lui. Oamenii sanatosi nu-si pot permite sa fie suparati. In iudaism si
crestinism exista Duminica Iertarii, cind omul cere iertare pentru toate
ofensele si nedreptatile pe care le-a savirsit cu voie sau fara voie. Daca
acest lucru se face cu sinceritate, atunci intra in functiune mecanismul
caintei si are loc autopurificarea in subconstient.


Din pacate sensul caintei este inteles in mod eronat in prezent. Cainta nu
este, inainte de toate, un sir de remuscari sterile. In timpul caintei are
loc ruperea lantului de cauze si efecte in care o fapta o atrage dupa sine
pe urmatoarea. In iudaism, cel care se caieste sau in crestinism tilharul
rastignit pe cruce care se pocaieste se pot ridica mai sus decit un sfint
pentru ca ei au nevoie de eforturi de zeci de ori mai mari decit un om cu
karma curata.Stramosii nostri urneau roata subconstientuluiLazarev precizeaza:Constiinta omului e ca o mica rotita ce poate fi rotita prin eforturi nu
prea mari inainte si inapoi. Subconstientul e ca o roata imensa si grea care
este greu de pornit dar si mai greu de oprit. Stramosii nostri urneau roata
subconstientului prin aspiratia catre Dumnezeu, prin iubire si facere de
bine. In ultimii 300 de ani, noi traim din inertia acestei miscari fara sa
depunem eforturi pentru a o mentine. De aceea acum ne poate ajuta numai
aspiratia constienta si neintrerupta catre armonia lumii, catre Dumnezeu.
Rezervele karmei omenirii sint epuizate si doar aspiratiile personale ale
fiecarui om vor determina gradul sau de protectie impotriva nenorocirilor.Exista un mare pacat pe care il poate comite un om in viata: sa ucida
iubirea, pentru ca inainte de a ucide un om trebuie sa ucizi in tine iubirea
fata de acel om. Uciderea sentimentului de iubire reprezinta terenul pe care
prolifereaza multe crime si nenorociri.


Boala poate indeplini diferite functii. Prima este cea de avertizare. A doua
este cea de oprire a activitatii care impiedica dezvoltarea normala a
omului, iar a treia cea de eliminare a mecanismelor care permit raspandirea
informatiei negative.


Copiii au acum capacitati bioenergetice mult mai mari decat copiii
stramosilor


Nu trebuie sa uitam ca suntem celulele unui singur organism imens, care se
cheama omenire si care, la randul lui, este o parte a unui sistem unitar,
Universul.


In luna a cincea, copilul este intr-o comuniune absoluta cu Dumnezeu si cu
Universul, afirma cu convingere bioenergeticianul. Deoarece pentru o viata
normala omul trebuie sa intre periodic in contact cu Universul, el se
foloseste pentru aceasta de amintirile din luna a cincea, codate in cimpul
sau. Celula poarta programul de distrugere a organismului. Organismul
reactioneaza in mod corespunzator. Blocarea acestui program este posibila
numai prin aspiratia catre Dumnezeu si printr-o mare iubire. Daca omul nu
face acest lucru, disparitia familiei este inevitabila.


Copiii au acum capacitati bioenergetice de zeci de ori mai mari decit copiii
stramosilor nostri. Insa noi acordam prea putina atentie dezvoltarii lor
spirituale concentrindu- ne mai ales in directia orientarii lor profesionale.
Pina la nastere fatul interactioneaza puternic cu lumea inconjuratoare.
Asupra structurii spirituale si a starii lui fizice exercita o puternica
influenta structura spirituala si comportamentul etic al mamei.


Structura negativa a campului femeii determina multe din nenorocirile
copilului


In luna a cincea, fatul, daca este in comuniune cu Dumnezeu, primeste de la
El multe calitati. In lunile trei si patru femeia trece prin multe
incercari. Acestea pot lua cele mai neasteptate forme, si de modul in care
acestea sint trecute depinde caracterul si viata viitorului copil.
Orientarea catre valorile spirituale trebuie sa fie mai puternica decit
toate celelalte tendinte.


Principala informatie ereditara se transmite nu numai prin intermediul
cimpului. Mama este indisolubil legata prin camp de copilul ei, si de aceea
trairile emotive ale mamei se rasfrang asupra copilului. Daca este vorba de
ura sau divort, aceste lucruri vor insemna o adevarata catastrofa pentru el.
Structura negativa a cimpului femeii determina multe din viitoarele
nenorociri ale copilului.


Soarta si caracterul viitorului copil se formeaza in campul infoenergetic al
parintilor inca inainte de conceptie. In momentul conceptiei ele deja exista
si ii determina viitorul. De aceea daca parintii au dubii daca sa dea sau nu
nastere copilului, are loc un atac asupra acestor structuri, deformarea lor
sau chiar distrugerea lor partiala. Chiar si numai simpla indoiala asupra
dorintei de a avea un copil, nemaivorbind de tentativa de a scapa de el,
constituie o demolare a destinului sau a fericirii si sanatatii sale, a
structurilor de comunicare si solidaritate cu oamenii.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Toate bolile


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Toate bolile

"Toate manifestarile in planul fizic sunt materializari a unor elemente care exista in lumile subtile. De aceea putem spune ca toate bolile care afecteaza fiintele umane provin din propriile lor slabiciuni si de aceea ei sunt cei care le creaza. Toate bolile sunt consecinte a unei anumite dereglari, si cancerul, care se manifesta prin proliferarea in mod anormal si haotic a celulelor este rezultatul ilegalitatilor si anarhiei.


Pentru a te pazi de cancer exista desigur precautiuni care trebuie sa fie luate in planul fizic in legatura cu mancarea, aerul si asa mai departe. Dar mai presus de orice trebuie sa lucrati pentru obtinerea armoniei. In fiecare zi fiti constienti si vigilenti in asa fel incat sa nu va ancorati intr-un climat de dizarmonie pentru mult timp. Fiecar stare emite vibratii care se imprestie in celulele corpului, si o stare de anarhie impiedica curentii sa circule corespunzator, astfel se creaza tumori, fata de care corpul in cele din urma cedeaza."


Omraam Mikhaël Aïvanhov


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine