esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Felul in care scriem ne dezvaluie bolile de care vom suferi

Felul in care scriem ne dezvaluie bolile de care vom suferiAnaliza scrisului, o stiinta asupra careia chinezii s-au aplecat cu rabdare din antichitate, poate dezvalui persoanelor foarte sensibile, cu probleme de sanatate sau complexe de inferioritate punctele vulnerabile si motivatiile care le afecteaza, starea de spirit si, in final, sanatatea.


Primul tratat de grafologie, scris in anul 1622 de italianul Camillo Baldo, profesor de medicina teoretica la Universitatea din Bologna, a fost analizat, secole de-a randul, de medici, psihologi si ulterior de specialistii francezi si germani. In secolul al XIX-lea, grafologii au considerat ca acest domeniu este mai degraba o stiinta, si nu o arta. In secolul nostru, renumite universitati din Franta, Germania, SUA si Israel au introdus grafologia in cadrul cursurilor de psihologie si criminologie.


Mai nou, evaluarea noilor angajati, ai diverselor holdinguri, se face tinand cont si de aspectul grafologic. Pentru ca scrisul fiecarei persoane este unicat si reflecta, fara dubiu, caracterul acesteia. Daca putem trage concluzii analizand scrisul prietenilor, partenerilor nostri de dialog, sefi sau subordonati, avem o motivatie sigura sa stim cui acordam increderea noastra.


Scriere inclinata spre dreapta. Privit sub acest aspect, scrisul respectiv apartine unei persoane dispuse sa stabileasca contacte cu semeni din diverse domenii de activitate. Astfel de persoane sunt, de obicei, flexibile si generoase. Din punct de vedere medical sunt pacienti docili care inteleg ca problemele lor de sanatate sunt tratabile. Fie ca sunt reumatici sau cardiaci, acesti subiecti pun in joc multa vointa pentru a ajunge la pragul normalitatii.

Scriere inclinata spre stanga. Persoana in cauza este rationala si in momentele delicate din viata sa. Totusi, nu se destainuie nici prietenilor si lasa impresia ca asaza deliberat o bariera intre sine si interlocutor. Astfel de subiecti isi macina nelinistea in turnul lor de fildes. Deseori au probleme digestive, sunt ulcerosi si sufera de insomnii.


Scrisul variat ne indica o persoana pe care nu poti conta in momente de decizie. Instabilitatea sa emotionala ne sugereaza ca o astfel de persoana capricioasa poate face gafe cand ratiunea ii scapa de sub control. Printre trasaturile esentiale in descifrarea unui scris trebuie sa amintim marimea literelor.


Scrisul cu litere mari ne dovedeste o persoana dornica sa se afirme frecvent, sa monopolizeze conversatii, oferte, scena sociala in general. In relatiile cu ceilalti, persoana este aroganta. Este genul de om pregatit sa dea riposta oricui nu-i acorda suficienta atentie. De aceea poate suferi de tensiune oscilanta; chiar nevroze ce se accentueaza odata cu inaintarea in varsta. Si ficatul poate fi afectat din aceleasi motive.


Scrisul mediu ii recomanda pe cei care nu depasesc masura in relatiile cu semenii. Faptul ca se pot adapta destul de repede la orice situatie fara sa fie timizi este in avantajul lor si al anturajului, in egala masura. Astfel de persoane rareori au probleme cu echilibrul emotional. Ele sunt mereu atente sa nu depaseasca masura; de aceea, trebuie sa manance la timp si sa evite alimentele cu aciditate crescuta care le fac vulnerabile la bolile aparatului digestiv si urinar.

Scrisul cu litere mici apartine unei persoane care se teme de situatiile neprevazute si este adesea dominata de complexe de inferioritate. Scrisul mic si ordonat este specific intelectualilor - cercetatori, oameni de stiinta, filosofi. Daca scrisul descreste la finalul cuvantului, subiectul este stapan pe sine, matur si stie ce are de facut. El va avea grija de sanatatea sa, de aparatul locomotor. Dimpotriva, daca scrisul creste spre finalul cuvantului, atunci subiectul este un teribilist si risca prin decizii tocmai cand nu este cazul. O astfel de persoana are o imunitate scazuta si poate deveni supraponderala.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine