esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Calea sufletelor

Calea sufletelor
Principii spirituale


1. ’’Sufletul nu poate fi definit sau masurat deoarece nu are limite observabile in ceea ce priveste creatia divina. Cele mai consis­tente rapoarte cu privire la demonstrarea esentei sufletelor pos­tuleaza ca acestea reprezinta o energie inteligenta, nemuritoare, manifestata prin anumite unde vibrationale de lumina si culoare.


2. Toate fiintele umane au un suflet ce ramane atasat pana la moarte de corpul fizic ales. Sufletele joaca intr-adevar un rol in selectia urmatoarei vieti fizice, in cursul unor cicluri ale rein­carnarii. in mod tipic, sufletul se alatura corpului fizic dupa conceptie, intr-o perioada cuprinsa intre luna a patra si nastere.


3. Fiecare suflet are un caracter unic, imortal. Cand se uneste cu creierul uman, acest caracter se imbina cu temperamentul emotional (sau eul uman) al acelui corp, pentru a produce o per­sonalitate singulara si temporara pentru acea viata. Acest lucru se intelege prin dualitatea mintii noastre.


4. in timp ce memoria sufletului poate fi ascunsa nivelului constient prin intermediul amneziei, modelele de gandire ale sufletului influenteaza creierul uman pentru a da motivatie anu­mitor actiuni.


5. Sufletele se reincarneaza in fiinte umane pentru nenumarate vieti in scopul avansarii de-a lungul nivelelor de dezvoltare si pentru rezolvarea anumitor sarcini karmice ramase din existentele ante­rioare. Fiecare personalitate, in fiecare viata, contribuie la evolutia sufletului. Sufletele cresc in cunoastere si intelepciune in timpul acestui proces de invatare, precum si prin analizarea actiunilor lor anterioare care se realizeaza in perioada cuprinsa intre incarnari - prilej cu care sufletele sunt ajutate de profesorii lor spirituali.


6. Planeta noastra face parte dintr-un numar incalculabil de lumi, ce servesc ca scoli de antrenament pentru avansarea sufletelor, in timpul incarnarii fizice temporare de pe Pamant, sufletelor le este prevazuta oportunitatea de a se dezvolta prin incercari si greseli, acumuland astfel intelepciune. Oamenii nu sunt legati de o existenta predeterminata. Numeroasele posibilitati si prob­abilitati provenite din influenta karmica anterioara constituie subiectul liberului arbitru al sufletului.


7. Pamantul este un loc de o mare frumusete si bucurie, dar cuprinde si insule ale ignorantei, urii, si suferintei, alaturi de dezastrele planetare naturale, asupra carora avem putin control. Faptul ca noi trebuie sa ne confruntam cu aceste elemente deopotriva pozitive si negative ne este cunoscut dinainte. Aceasta planeta constituie mai curand un taram de testare pen­tru suflete decat un loc al raului si al influentelor demonice din afara lumii noastre. Nu exista nici un fel de rea-vointa spiritu­ala in cadrul ordinii divine a iubirii si compasiunii, care incon­joara originile noastre spirituale.


8. Iluminarea personala emana din interiorul fiecaruia dintre noi. Ea da posibilitatea tuturor oamenilor sa-si cultive capacitatea de a ajunge la propria putere divina fara ajutorul nici unui intermediar.


9. in momentul mortii fizice, sufletul se intoarce in lumea spiritelor si la sursa creatiei sale. Din moment ce o parte a energiei sufletului nu a parasit niciodata lumea spiritelor in tim­pul incarnarii, sufletul ce se intoarce se reintalneste cu propria sa esenta. Astfel, procesul invatarii spirituale nu inceteaza niciodata pentru suflet. Lumea spiritelor ofera sufletelor si oportunitatea de a se odihni si reflecta intre vietile fizice.


10. Sufletele par a face parte dintr-o serie de grupuri-matca specifice, carora le-au fost repartizate chiar din momentul propriei creatii. Profesorii fiecarui grup sunt ghizii spirituali personali ai tuturor membrilor acelui grup. Sufletele din acelasi grup se reincarneaza si isi asuma roluri semnificative unele in vietile celorlalte pe Pamant.


11. Departe de a putea fi definit ca un loc al sublimei inactiuni sau nirvana, lumea spiritelor apare a fi un loc de tranzitie al sufletelor ce evolueaza in forme superioare de energie. Astfel, acestea pot dobandi capacitatea de a crea atat obiecte insufletite, cat si neinsufletite. insasi energia sufletului a fost creata de o forta superioara. Lumea spiritelor are o arie de influenta nedefinita, cu exceptia faptului ca se pare ca include universul nostru si dimensiunile din apropierea acestuia.


12. Nici una dintre zeitatile religiilor de pe Pamant nu este vazuta in lumea spiritelor de catre sufletele care se intorc aici. Cea mai apropiata legatura a sufletului cu o putere divina este cea cu ghidul personal si cu membrii consiliului sau, care monitor­izeaza actiunile si dezvoltarea fiecarui suflet. Unele suflete provenite de pe Pamant simt prezenta unei Surse care emana de undeva de deasupra acelor fiinte intelepte care formeaza compo­nenta consiliului.


13. Lumea spiritelor pare a fi condusa de unele suflete foarte dez­voltate, care nu se mai incarneaza. Acestea conduc si monitor­izeaza lucrarea sufletelor pe care le au in grija. Atunci cand sufletele care se incarneaza ating nivele mai inalte de intelepci­une si performanta, ele vor inceta sa se mai incarneze, ocupandu-si locul printre acesti specialisti care ajuta sufletele. Aceste suflete supraspecializate par a fi recrutate in baza motivatiei, tal­entului si performantelor lor.


14. Ţelul suprem al tuturor sufletelor pare a fi dorinta de a cauta si de a gasi perfectiunea, de a se contopi in cele din urma cu Sursa care le-a creat.’’


Doctor.psh. Michael Newton


Autor al cartilor ’’Calatoria Sufletelor’’ si ’’Destinul Sufletelor’’, carti care contin rezultatele cercetarilor sale pe parcursul zecilor de ani dedicati profesiei sale.


Michael Duff Newton , doctor in consiliere psihologica, atestat ca hipnoterapeut si membru al Asociatiei Americane de Consiliere a fost profesor la Facultatea de Institutii Educative Superioare si a activat in domeniul practicii private in Los Angeles. Si-a dezvoltat propriile tehnici referitoare la regresie, pentru a putea sa-si duca clientii aflati sub hipnoza dincolo de amintirile vietii lor trecute, spre experienta mai insemnata a sufletului in viata de apoi. Un pionier in ceea ce priveste descoperirea secretelor vietii, a reusit prin propria sa tehnica de hipnoza la amintirile ascunse ale subiectilor sai referitoare la viata dintre vieti. Aflati in stare de hipnoza adanca, acesti subiecti descriu ceea ce li s-a intamplat in timpul incarnarilor lor anterioare pe Pamant. Ei dezvaluie detalii plas­tice despre cum anume este sa mori, cine ne intampina dupa moarte, cum arata lumea spiritelor, incotro mergem si ce anume facem in cali­tate de suflete, precum si de ce anume alegem sa ne intoarcem in anu­mite corpuri.


Autorul este considerat un pionier al dezlegarii misterelor vietii noastre in lumea spiritelor, relatate pentru prima data in best-sellerul sau Calatoria Sufletelor (1994), volum tradus in 10 limbi straine. Gratie reputatiei sale internationale ca regresionist spiritual, Dr. Newton a aparut la numeroase emisiuni de radio si televiziune, dar si in calitate de conferentiar, la conferintele New Age. În semn de respect pentru indelungatele sale cercetari clinice ale amintirilor sufletului si pentru descoperirile sale asupra cosmologiei vietii de dupa moarte, Dr. Newton a primit in 1998 premiul anual al Asociatiei Hipnoterapeutilor Transpersonali pentru „contributia unica" adusa in domeniul unirii mintii, trupului si sufletului. Autorul este istoric, astronom amator si calator de-a lungul si de-a latul lumii. Alaturi de sotia sa Peggy, traieste in casa sa din muntii Sierra Nevada, in nordul Californiei.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Calea si Legile Reincarnarii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Calea si Legile Reincarnarii

Calea si Legile Reincarnarii
A reusi evolutia dincolo de karma , nu este un lucru minor, mai ales intr-o lume ca a noastra.
Mai mult ca niciodata, tebuie sa observam Legile Incarnarii.
Legea 1

Aminteste-ti de misiunea ta, ca Suflet cu un motiv de reincarnare.Legea 2

Niciodata nu te lasa prins in karma locala familiala, regionala sau planetara.Legea 3

Superenergizeaza corpul fizic, mental si energetic, ca sa poata servi cerintelor Legii 4.Legea 4

Evolutia este incorporata prograsiv prin expansiunea Constiintei.

4a. Sinele este realizat ca Suflet

4b. Sufletul este realizat ca un camp al Intentiilor

4c. Elementele-Intentie sunt ridicate in vibratieLegea 5

Manifesta Inaltarea.
Misiunea Sufletului trezit este foarte simpla, prin urmarirea "Caii" asa cum s-a numit in multe locuri si timpuri.
Calea mai este cunoscuta si sub numele de "Calea Cosmica", "Legile incarnarii", "Progresul Inaltarii",si ""Expansiunea Constiintei".


Alte nume ale Caii sunt "Cunoasterea lui Dumnezeu","Procesul de Ascensiune","Procesul Evolutiei".


Ori prin ce nume este cunoscut, Sufletul treaz se angajeaza activ in Legile Incarnarii, pentru a calatori pe Calea Cosmica si a castiga in Maestrie-Inaltare.


In reamintirea Caii ca adevaratul si revelatul scop la vietii, un Suflet indeplineste Legea 1.


Pentru a ridica constiinta cuiva, trebuie sa calatorim printr-un spectru vibrational al unor chiar mai inalte niveluri de rafinament.


Calatorind in acest mod implica directii specifice ale miscarii spirituale interioare.


Directia Caii este specifica si pentru acest lucru, cerintele catre Cel ce practica sunt la fel.


A calatori in nivele de constiinta mai inalte este un fenomen cunoscut de asemenea ca "Inaltare".


Adeptii isi dau seama de nevoia vesnica spre Inaltare (a calatori spre nivele de Constiinta mai inalte ), si facand acest lucru , ei devin adevarati Maestri.Indeplinirea Legii 2 este un proces din doua etape:

2a. Pretuirea Adevarului si a Onestitatii mai mult decat orice in viata.

2b. Posesia unei asemenea Realizari de sine si Claritate, pentru a fi dincolo de orice identificare a Sinelui cu altceva decat Sufletul.

Sufletul realizat este dincolo de diferentele marunte si false date de nationalitate, credinte, familie, etnie, rasa, gen, profesiune, situatie economico-sociala si orice titluri bazate pe Ego.Indeplinirea Legii 3 se regasete progresiv intr-o mai mare rafinare a vehiculului care este corpul in care vine sufletul la incarnare.

Acesta Lege este cunoscuta si ca " Atingerea puterilor spirituale".

3a. Corpul fizic este insanatosit prin observarea Legilor Naturii.

3b. Corpul energetic este insanatosit prin obtinerea si constientizarea Energiei si observarea legilor naturii.

3c. Corpul mental este insanatosit prin Cinste si Claritate si prin gandire in spritul legilor naturii.
Indeplinirea Legii 4 este regasita progresiv prin autorealizare mediatativa si folosirea corecta a cunostintelor obtinute prin meditatie.


4a. Sinele este realizat ca Suflet, Sufletul este sinonim cu Constiinta. Sufletul este un fragment din Dumnezeu, si asemenea lui Dumnezeu, si este compus din Intentie, Constienta si Energie.

4b. Sufletul este deplin realizat la cel mai fundamental nivel al fiintei ca un camp de elemente de Intentie. In esenta Sinele ca elemente de Intentie este baza corecta pentru Maestrie si manifestarea unor intentii inalte.

4c. Elementele-Intentie sunt inaltate prin larga deschidere a corpului, individual si ca sistem interactiv, pe o baza progresiva.

Acesta este un proces fara sfarsit si din acesta cauza castigarea unei Maestrii mai mari este de asemenea fara sfarsit.

Castigarea Maestriei trebuie sa fie progresiva si cumulativa pana ce se atinge un anumit minim.Cand nivelul de Adept este depasit, capacitatea de a indeplini Legea 5 incepe sa prinde contur.


Indeplinirea Legii 5 se regaseste progresiv prin Realizare, aplicarea acestei Realizari prin faptul ca Mediul si Sinele sunt compuse ambele din Constiinta.

In aceasta unitate esentiala , Constiinta de Sine si de Mediu este implicita si din acesta cauza efectele fizice reciproce sunt fara sfarsit.

Relatiile fizice si spirituale dintre Sine si Mediu sunt o problema de interactiune de campuri, al carui rezultat este karmic.

Prin virtutea unei asemenea realizari , practicantul constientizeaza nevoia spirituala a inaltarii Mediului, exact in aceeasi masura ca si Inaltarea Sinelui.


Puterile psihice si spirituale cresc atunci , lucru care este privit intr-un sens larg ca puritate/inaltime a Intentiilor din care aceste puteri provin.


Este corect sa spunem ca "Cunoasterea lui Dumnezeu" este:


1. Constienta Sinelui si a Constiintei ("Eu sunt Acesta").

2. Scopul de a ridica Constiinta progresiv ( Eu sunt Acela care se Inalta).

3. Constienta Inaltarii si a lucrului inaltat ( Sinele ca Maestru al Constiintei), (mana care inalta este de asemenea mana care este inaltata").

4. Constienta campului-constiinta ( baza pentru "Noi suntem acestia").

5. Scopul de a ridica progresiv campul (Intentia-baza a Manifestarii).


6. Inaltarea campului si a Sinelui impreuna ( conclavul Maestrilor) , implicand alinierea psihica si spirituala (grup minte-intentie, ( "Noi suntem Acestia").


7. Inaltarea este atinsa in primul rand in invelisurile sufletului (corpuri) prin urmatoarele 7 variabile :

a. castigarea de Chi

b. cresterea vibratiilor

c. cresterea claritatii

d. corecta aliniere psihica

e. cresterea purificarii

f. corecte intentii/fapte

g. expansiunea/manifestarea unor stari inalte8. Capacitatea de a demonstra prin Inaltare adeziunea la Cale si de a explora particularitatile ei, mai ales subtilitatile Intentiei.

9. Scopul vietii (expansiunea Constiintei) si relatiile noastre karmice cu Dumncezeu ca rezultat al intentiilor emise in fiecare moment.

10. Cunoasterea lui Dumnezeu ca Constiinta, Sufletul ca Constiinta, Natura ca Constiinta ( unitatea in esenta).

11. Adevarul despre toate celelalte fara exceptie , Fapte si Legi naturale.
Maestrul este un Agent al lui Dumnezeu autorealizat, tot la fel cum un neuron este un agent al corpului si al mintii.

A fi "Acel Care se Inalta" inseamna a actiona in concordanta cu Voia lui Dumnezeu.

A inalta o zona sau un efect (camp) inseamna implicit a fi inclus inauntrul sferei de influienta Cosmica/Divina.

Inaltarea este universal cunoscuta in toate locurile de Iluminare prin Cunoastere.

Dincolo de a avea un inalt statut, Inltarea este standardul comun prin care cei ce urmeaza Calea se recunosc unii pe altii.

Inaltand zone de efecte inseamna a asista in procesul evolutionar al Sinelui si Sufletlui, Natura ca Constienta, si Umanitatea per total.


Toate organismele pot fi clasificate ca si campuri de elemente de Intentie ordonate.

Toate Mediile pot fi clasificate ca si campuri colective de elemente de Intentie, care pot sau nu pot fi in coeziune sau ordonate.Un Maestru poate discerne gradele de ordine si haos dintr-un camp dat , simtind prin corp.

Prin aceste simtiri (conexiuni energetice cu Mediul) Maestrul angajeaza iItentia spre a aduce o mai mare sofisticare (Inaltare)
tuturor zonelor de efecte pe care le are de manuit prin expertizare.

Chiar si intreaga Lume poate fi inaltata de un Maestru, dar acesta nu este de loc un lucru usor avand in vedere karma colectiva si era moderna.

Inaltarea Lumii cere un extraordinar de inalt nivel al purei Intentii, dar chiar si atunci efectele psihice/spirituale sunt rareori semnificative in mod permanent.

Pe de alta parte, un conclav de Maestri, este mult mai capabil nu numai sa inalte Lumea in moduri superioare efortului unui simplu individ, dar si sa sustina efectele psihice-spirituale pentru mai mult timp.

Daca vreodata a fost suficient numarul celor cu asemenea abilitati stransi la un loc, o masa critica a Intentiei spirituale exercitate, poate fi transcesa printr-un camp-baza foarte larg.

Acest camp poate chiar fi atat de mare ca intreaga Lume, implicand faptul ca consecintele in intrega Lume vor fi semnificative si semi-permanente.

Daca publicul a fi sufiecient de educat cu privire la subtilitatile Intentiei si calatoriei pe Cale, o asemenea ridicare de Constiinta a Lumii ar deveni solida si permanenta.

Acest lucru reprezinta o culme majora a procesului de evolutie al acestei planete si este Voia lui Dumnezeu.

Orice scop social mai mic decat o asemenea ridicare a Constiintei Lumii cu rezultat in ascensiunea Omenirii in masa, este sub nobilul scop al evolutiei pe Terra.


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Ce cale ar trebui sa urmez


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Ce cale ar trebui sa urmez

Ce cale ar trebui sa urmezTranslation by Mirela SimonescuMesaj de la Maitreya,
Sunt adesea intrebat “De ce sunt atatea cai ale cunoasterii in lume? Ce ar trebui sa urmez? Care este adevarul si care este falsul?”

Ca sa va raspund la aceasta intrebare, trebuie sa va surprind si sa afirm ca nu exista adevar sau fals, exista doar un lucru, cu care cineva rezoneaza. Fiecare suflet este la un nivel de vibratie, in acord cu cel in care, el era in ultima sa incarnare. Atunci cand sufletul se inalta in vibratie, el incepe sa vada mai mult din adevar. Adevarul este in inimile lor! In planurile joase de vibratie, egoul este foarte prezent, el vrea ca voi sa credeti ca ceva este adevarat, pentru ca el nu vrea ca voi sa vedeti adevarul REAL. Este la fel cu cei care realizeaza channeling.

Multi oameni care fac channeling, nu transmit energiile cele mai Inalte, ego-ul lor realizeaza aceste channel-uri. Sunt realizate pe baza ego-ului. In mod obisnuit are de a face cu controlul oamenilor, cu care ei vin in contact, energia pe care ei o canalizeaza poate fi inalta, dar acea energie va aduce frica, dubiile, nesiguranta, gelozia lor etc. si ego-ul va folosi aceasta ca unealta pentru ca oamenii sa il urmeze. Frica transmisiei va deveni frica discipolilor! Tot ce proiecteaza el/ea, energia cu puteri oculte, va fi oglindita in cei care au aceeasi frica si aceleasi emotii negative, ei vor fi atrasi in acea energie, asa cum ceea ce se aseamana se atrage!

Un adevarat channel nu vrea nimic, decat sa serveasca spiritul. Da, ei isi pot castiga existenta, dar dupa ce iau ce au nevoie ca sa traiasca, ei pun tot ce au inapoi in munca. Ei nu cer sume mari de bani pentru serviciile oferite, ei nu manipuleaza, ei nu denigreaza. Pentru ca spiritul va vorbi numai despre inaltare si va oferii optiuni privind modul de a realiza lucrurile, spiritul nu va discredita pe cineva sau nu se va adresa negativ cuiva. Cum poate cineva sa schimbe lumea daca ramane in negativitate? Numai gandurile pozitive pot determina schimbarea! Recent multi oameni au vorbit despre re-codarea ADN-ului, multe suflete simt ca acesta este raspunsul la rugaciunile lor, este schimbarea instantanee. De altfel, nu exista acest lucru re-codarea!

Numai prin schimbarea VOASTRA si a programarii voastre interioare voi puteti schimba programarile VOASTRE subconstiente si cand faceti aceasta, va afecta pe cei din jurul vostru si pe urmasii vostri. VOI trebuie sa faceti munca, nu exista bagheta magica, nu exista magie, doar prin munca si transformarea a ceea ce ati programat, in incarnarile trecute.

Da, vindecarea energiei poate ajuta cresterea, asa cum pot ajuta esentele florilor, cristalele, reamintirea vietii trecute si multe alte modalitati, dar VOI trebuie sa le activati, voi trebuie sa eliberati emotiile legate de acestea.

Am spus inainte, ca fiecare suflet are propriul sau ADEVAR, dar cand unele lasa in urma nivelele joase de constiinta si se inalta prin propria lor munca, la cele mai inalte nivele de constiinta, in special la fuziunea cu energia de Maestru, atunci toate aceste suflete vad ACELASI adevar! Nu exista iluzie decat pentru ego, care vede si cauta iluzia! Sinele Superior poate sa vada doar ADEVARUL si exista doar UN SINGUR ADEVAR, atunci cand cineva atinge cele mai inalte nivele de vibratie. Cand aceste nivele sunt atinse, nu sunt necesare modalitati de cunoastere, caci acela are TOATA cunoasterea, acela nu are nevoie sa fie prins in capcanele planului Pamantului. Oh, da, acela trebuie sa traiasca, dar nimic nu mai este important nicicand, nu are nevoie de nimic si acela este in pace!
Maitreya.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Ce cale ar trebui sa urmez


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Ce cale ar trebui sa urmez

Ce cale ar trebui sa urmezMesaj de la Maitreya,Sunt adesea intrebat “De ce sunt atatea cai ale cunoasterii in lume? Ce ar trebui sa urmez? Care este adevarul si care este falsul?”


Ca sa va raspund la aceasta intrebare, trebuie sa va surprind si sa afirm ca nu exista adevar sau fals, exista doar un lucru, cu care cineva rezoneaza. Fiecare suflet este la un nivel de vibratie, in acord cu cel in care, el era in ultima sa incarnare. Atunci cand sufletul se inalta in vibratie, el incepe sa vada mai mult din adevar. Adevarul este in inimile lor! In planurile joase de vibratie, egoul este foarte prezent, el vrea ca voi sa credeti ca ceva este adevarat, pentru ca el nu vrea ca voi sa vedeti adevarul REAL. Este la fel cu cei care realizeaza channeling.


Multi oameni care fac channeling, nu transmit energiile cele mai Inalte, ego-ul lor realizeaza aceste channel-uri. Sunt realizate pe baza ego-ului. In mod obisnuit are de a face cu controlul oamenilor, cu care ei vin in contact, energia pe care ei o canalizeaza poate fi inalta, dar acea energie va aduce frica, dubiile, nesiguranta, gelozia lor etc. si ego-ul va folosi aceasta ca unealta pentru ca oamenii sa il urmeze. Frica transmisiei va deveni frica discipolilor! Tot ce proiecteaza el/ea, energia cu puteri oculte, va fi oglindita in cei care au aceeasi frica si aceleasi emotii negative, ei vor fi atrasi in acea energie, asa cum ceea ce se aseamana se atrage!


Un adevarat channel nu vrea nimic, decat sa serveasca spiritul. Da, ei isi pot castiga existenta, dar dupa ce iau ce au nevoie ca sa traiasca, ei pun tot ce au inapoi in munca. Ei nu cer sume mari de bani pentru serviciile oferite, ei nu manipuleaza, ei nu denigreaza. Pentru ca spiritul va vorbi numai despre inaltare si va oferii optiuni privind modul de a realiza lucrurile, spiritul nu va discredita pe cineva sau nu se va adresa negativ cuiva. Cum poate cineva sa schimbe lumea daca ramane in negativitate? Numai gandurile pozitive pot determina schimbarea! Recent multi oameni au vorbit despre re-codarea ADN-ului, multe suflete simt ca acesta este raspunsul la rugaciunile lor, este schimbarea instantanee. De altfel, nu exista acest lucru re-codarea!


Numai prin schimbarea VOASTRA si a programarii voastre interioare voi puteti schimba programarile VOASTRE subconstiente si cand faceti aceasta, va afecta pe cei din jurul vostru si pe urmasii vostri. VOI trebuie sa faceti munca, nu exista bagheta magica, nu exista magie, doar prin munca si transformarea a ceea ce ati programat, in incarnarile trecute.


Da, vindecarea energiei poate ajuta cresterea, asa cum pot ajuta esentele florilor, cristalele, reamintirea vietii trecute si multe alte modalitati, dar VOI trebuie sa le activati, voi trebuie sa eliberati emotiile legate de acestea.
Am spus inainte, ca fiecare suflet are propriul sau ADEVAR, dar cand unele lasa in urma nivelele joase de constiinta si se inalta prin propria lor munca, la cele mai inalte nivele de constiinta, in special la fuziunea cu energia de Maestru, atunci toate aceste suflete vad ACELAªI adevar! Nu exista iluzie decat pentru ego, care vede si cauta iluzia! Sinele Superior poate sa vada doar ADEVARUL si exista doar UN SINGUR ADEVAR, atunci cand cineva atinge cele mai inalte nivele de vibratie. Cand aceste nivele sunt atinse, nu sunt necesare modalitati de cunoastere, caci acela are TOATA cunoasterea, acela nu are nevoie sa fie prins in capcanele planului Pamantului. Oh, da, acela trebuie sa traiasca, dar nimic nu mai este important nicicand, nu are nevoie de nimic si acela este in pace!


Maitreya.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
CE CALE AS PUTEA SA URMEZ?


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


CE CALE AS PUTEA SA URMEZ?

CE CALE AS PUTEA SA URMEZ?


Mesaj de la MAYTREIASunt adesea intrebat De ce sunt atatea cai ale cunoasterii in lume? Ce ar trebui sa urmez? Care este adevarul si care este falsul?


Ca sa va raspund la aceasta intrebare, trebuie sa va surprind si sa afirm ca nu exista adevar sau fals, exista doar un lucru, cu care cineva rezoneaza. Fiecare suflet este la un nivel de vibratie, in acord cu cel in care el era in ultima sa incarnare. Atunci cand sufletul se inalta in vibratie, el incepe sa vada mai mult din adevar. Adevarul este in inimile lor! In planurile joase de vibratie, egoul este foarte prezent, el vrea ca voi sa credeti ca ceva este adevarat, pentru ca el nu vrea ca voi sa vedeti adevarul REAL. Este la fel cu cei care realizeaza channeling.


Multi oameni care fac channeling, nu transmit energiile cele mai Inalte, egoul lor realizeaza aceste channel-uri. Sunt realizate pe baza egoului. In mod obisnuit are de a face cu controlul oamenilor, cu care ei vin in contact, energia pe care ei o canalizeaza poate fi inalta, dar acea energie va aduce frica, dubiile, nesiguranta, gelozia lor etc. si egoul va folosi aceasta ca unealta pentru ca oamenii sa il urmeze. Frica transmisiei va deveni frica discipolilor! Tot ce proiecteaza el/ea, energia cu puteri oculte, va fi oglindita in cei care au aceeasi frica si aceleasi emotii negative, ei vor fi atrasi in acea energie, asa cum ceea ce se aseamana se atrage!


Un adevarat channel nu vrea nimic, decat sa serveasca spiritul. Da, ei isi pot castiga existenta, dar dupa ce iau ce au nevoie ca sa traiasca, ei pun tot ce au inapoi in munca. Ei nu cer sume mari de bani pentru serviciile oferite, ei nu manipuleaza, ei nu denigreaza. Pentru ca spiritul va vorbi numai despre inaltare si va oferi optiuni privind modul de a realiza lucrurile, spiritul nu va discredita pe cineva sau nu se va adresa negativ cuiva. Cum poate cineva sa schimbe lumea daca ramane in negativitate? Nu mai gandurile pozitive pot determina schimbarea! Recent multi oameni au vorbit despre re-codarea ADN-ului, multe suflete simt ca acesta este raspunsul la rugaciunile lor, este schimbarea instantanee. De altfel, nu exista acest lucru re-codarea!


Numai prin schimbarea VOASTRA si a programarii voastre interioare voi puteti schimba programarile VOASTRE subconstiente si cand o faceti aceasta, va afecta pe cei din jurul vostru si pe urmasii vostri. VOI trebuie sa faceti munca, nu exista bagheta magica, nu exista magie, doar prin munca si transformarea a ceea ce ati programat, in incarnarile trecute.


Da, vindecarea energiei poate ajuta cresterea, asa cum pot ajuta esentele florilor, cristalele, reamintirea vietii trecute si multe alte modalitati, dat VOI trebuie sa le activati, voi trebuie sa eliberati emotiile legate de acestea.


Am spus inainte, ca fiecare suflet are propriul sau ADEVAR, dar cand unele lasa in urma nivelele joase de constiinta si se inalta prin propria lor munca, la cele mai inalte nivele de constiinta, in special la fuziunea cu energia de Maestru, atunci toate aceste suflete vad ACELASI adevar! Nu exista iluzie decat pentru ego, care vede si cauta iluzia! Sinele Superior poate sa vada doar ADEVARUL si exista doar UN SINGUR ADEVAR, atunci cand cineva atinge cele mai inalte nivele de vibratie. Cand aceste nivele sunt atinse, nu sunt necesare modalitati de cunoastere, caci acela are TOATA cunoasterea, acela nu are nevoie sa fie prins in capcanele planului Pamantului. Oh, da, acela trebuie sa traiasca, dar nimic nu mai este important nicicand, nu are nevoie de nimic si acela este in pace!

MAYTREIA


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine