esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Capricornul si alte zodii

Capricorn--Berbec


Cand Berbecul si Capricornul se alatura, trebuie sa munceasca din greu sa se asigure ca eforturile lor sunt indreptate spre aceleasi scopuri. Ei sunt ca broasca testoasa si iepurele; pot fi foarte greu despartiti, dar ei nu realizeaza acest lucru intotdeauna. Berbecul se misca repede riscand totul, pe cand Capricornul detesta riscurile si se misca precaut. Ambii parteneri sunt determinati sa ajuga acolo unde vor, doar ca pe cai diferite.


Ambii sunt incapatanati, deci, cat sunt in aceeasi echipa trebuie sa aiba roluri diferite si bine definite ca sa se asigure ca nu isi incalca teritoriul unul altuia. Modul lor de gandire este foarte diferit: Brbecul cauta tot timpul o scurtatura, in timp ce Capricornul este adeptul conceptiei drumul cel mai scurt este cel cunoscut. Odata ce partenerii inteleg stilul celuilalt, metodele lor diferite se combina perfect in atingerea scopurilor pe care nu le-ar fi atins separat.


Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Capricornul de planeta Saturn. Saturn trece usor Peste dificultati; Marte are energia de a continua proiectele in ciuda obstacolelor. Ambii parteneri tind sa fie fermi si sa nu se dea batuti usor. Daca energia nu este canalizata in activitati pozitive, aceste planete impreuna pot duce unori chiar la violenta.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Capricornul sta sub semnul pamantului. Berbecul este dinamic, in timp ce Capricornul este mai practic. Capricornul gandeste in perspeciva, in timp ce Berbecul traieste clipa. Desi s-ar putea ca partenerilor sa le fie greu sa inteleaga structura celuilalt, cand lucreaza impreuna pot face lucruri minunate.


Ambii parteneri sunt initiatori, dar au moduri de lucru foarte variate. Lucreaza bine atunci cand au roluri foarte bine definite. La suprafata Berbecul este cunoscator, trecand Peste orice obstacol, dar Capricornul va fi indirect la conducere. Este important ca ambii sa inteleaga nevoia compromisului.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec -- Capricorn este ca fiecare aduce lucruri unice relatiei. Odata ce ambii sunt naturali, se pot contopi rezultand un intreg. Relatia lor este una plina de provocari, dar daca vor invata unul de la altul efortul va merita.


Capricorn--Taur


Cand Taurul si Capricornul se intalnesc se formeaza un parteneriat practic si sensibil. Ambii sunt logici si cu picioarele pe pamant, foarte disciplinati si cu standarde ridicate. Taurul apreciaza devotamentul Capricornului care la randul lui admira puterea Taurului. Aceasta relatie are o fundatie puternica bazata pe siguranta materiala si, in general, o privire realista asupra vietii. Ambii sunt de incredere si conservatori. Taurul poate invata pe Capricorn sa se relaxeze un pic si sa aprecieze roadele muncii. Capricornul il poate motiva pe Taur sa-si atinga scopurile si sa-si transforme visurile in realitate.


Taurul este guvernat de Venus si Capricornul este guvernat de Saturn. Venus este o energie feminina calda si saturn este o energie masculina rece. Venus este fizica, caracaterizata de romantism si senzualitate, ambele fiind importante pentru Taur. Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor. Taurul ii va arata Capricornului cum sa beneficieze de o bine-meritata pauza din cand in cand si cum sa aprecize frumusetea si confortul. Capricornul il poate invata pe Taur cum sa fie mai disciplinat si cum sa-si atinga scopurile.


Atat Taurul cat si Capricornul sunt semne de pamant, de aceea ambii se bucura de posesiile materiale. Cei doi parteneri iubesc lucrurile frumoase - o casa frumoasa, haine de firma, masini luxoase. Alaturi de placerea derivata din eforturile tangibile, munca lor va asigura ca acest cuplu va trai foarte bine. In plus, sunt un cuplu foarte practic si rareori au probleme datorate zgarceniei sau generozitatii exagerate a unuia dintre ei.


Taurul este foarte hotarat si n-o sa-si schimbe decizia niciodata. Aceasta poate oferi Capricornului siguranta sentimentala deoarece Taurul este devotat complet relatiei. In schimb Capricornul poate aduce noi idei (mai ales in relatiile de afaceri si poate porni proiecte noi pe care Taurul le va prelua cu placere mai tarziu. Acest cuplu va functiona bine impreuna daca Capricornul poate initia proiecte si Taurul le poate continua.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Capricorn este similitudinea intre sistemul de valori pe care il au si devotamentul pentru scopurile comune. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si muncesc foarte bine impreuna pentru a-si atinge scopurie. Interesele comune ii fac sa fie extrem de compatibili.


Capricorn--Gemeni


Cand Gemenii si Capricornul se alatura, trebuie sa munceasca din greu pentru a se asigura ca energiile lor sunt indreptate spre aceleasi scopuri, deoarece caractele lor sunt la fel de diferite ca noaptea si ziua. Sunt foarte bine legati, dar uneori nu realizeaza acest lucru. Gemeni se avanta in mii de experiente fara a-si lasa timp pentru a respira. Capricornul nu iubeste riscul si prefera un plan bine gandit; atunci cand reusesc sa isi puna de acord punctele de vedere vor reusi orice vor incerca.


Capricornul este foarte linistit, in timp ce nativul Gemeni este mai dezinvolt. Capricornul este mai incapatanat in timp ce Gemenii sunt mai flexibili. Atunci cand sunt un cuplu trebuie sa aiba roluri diferite si bine stabilite pentru a se asigura ca nu intra unul in teritoriul celeilalt. Filozofiile lor despre munca si achizitii sunt diferite : nativul Gemeni este rapid si trage concluzii pripite, iar Capricornul vede valoarea muncii grele. Atunci cand partenerii isi inteleg stilurile, metodele lor sunt optime pentru atingerea telurilor pe care separat nu le-ar fi atins.


Gemenii sunt codusi de Mercur iar Capricorul de Saturn. Aceste planete se pot bate cap in cap, deci este important pentru Gemeni si Capricorni sa-si rezolva diferentele. Saturn reprezinta abilitatea de a trece prin tot felul de dificultati, iar Mercur are energia de a aduce proiectele mai departe in ciuda obstacolelor. Nici unul dintre parteneri nu se da batut usor, dar daca nu isi canalizeaza energiile in scopuri comune pot avea mici divergente.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Capricorul este un semn de pamant. Gemenii initiaza proiecte din pura teorie, in timp ce Capricornul este mai practic. Capricornul se intreaba : "Ce rezultat imi aduce aceasta actiune ?", in timp ce Gemenii nu au un plan bine stabilit. Desi acesti parteneri pot gasi dificil a-l intelege pe celalalt; atunci cand lucreaza impreuna ei sunt o execelenta echipa de afaceri datorita caracterelor lor complementare.


Capricornul este initiatorul in timp ce Gemenii sunt adaptabili. Din cauza stilurilor lor diferite, ei lucreaza cel mai bine atunci cand fiecare are un rol bine definit. La suprafata, Gemenii par a fi liberi, intrand in orice provocare, dar Capricornul va avea grija de realizarea planului din umbra.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Capricorn este faptul ca fiecare isi aduce aportul la bunul mers al relatiei din propriile calitati. Atunci cand se accepta asa cu sunt, pot deveni un tot unitar. Relatia lor este una dificila, dar daca invata unul de la celalalt, totul va fi bine.


Capricorn--Rac


Cand Racul si Capricornul se intalnesc, rezulta o uniune caracterizata de tencitate si vointa puternica. Capricornul este logic si cu picioarele pe pamant; Racul aduce o incarcatura sentimentala relatiei. Ambii au standarde inalte pentru celalalt care sunt temperate de respectul reciproc. Racul apreciaza devotamentul Capricornului, iar Capricornul admira tenacitatea Racului. Impreuna formeaza un duo sigur si plin de succes.


Relatia are o baza solida datorita sigurantei materiale si sentimentale. Ambele semne sunt de incredere si conservatoare. Racul poate ajuta pe Capricorn sa se relaxeze un pic si sa aprecieze recompensele muncii. Racul va fi de aemenea cel care va pastra roadele reusitelor lor. Capricornul poate ajuta Racul sa-si atinga scopurile, sa aiba grija de tendintele de crustaceu ale Racului atragnadu-i atentia asupra lucrurilor mai importante ale lumii. Aceasta relatie reuseste datorita unui devotament puternic si un mediu domestic stabil si traditional.


Racul este guvernat de Luna si Capricornul de Saturn. Luna este o energie calda si feminina, iar Saturnul este o energie rece masculina. Luna este sentimentala si protectiva; este caracterizata de o grija materna si de o intuitie, ambele foarte importante pentru Rac. Saturn foloseste integritatea si disciplina pentru a-si atinge scopurile. Racul ii va arata Capricornului cum sa se bucure de viata si sa aprecieze frumusetea si confortul. Racul ii slefuieste marginile ascutite ale Capricornului, in timp ce acesta ofera fundatia solida de care Racul are asa mare nevoie. Capriconrul poate invata Racul sa fie disciplinat si sa mearga in lume si sa faca tot posibilul pentru a-si atinge scopurile.


Racul este un semn de apa, iar Capricornul este un semn de pamant. Semnele de pamant tin mult la posesii, si cuplul Rac - Capricorn de obicei se inconjoara cu lucruri frumoase - o casa frumoasa, tablouri, masini scumpe. Dorinta lor pentru o stabilitate economica si dragostea pentru lucruri frumoase asigura vointa de a munci pentru a-si atinge scopurile comune. In plus sunt o echipa pragmatica si rareori au probleme datorate incercarii unuia dintre ei de a cheltui prea mult.


Ambele semne sunt initiatoare, active si arzatoare. Desi acest lucru poate fi un catalist pentru niste conflicte puternice, ii poate oferi Capricornului o baza sentimentala deoarece Racul este dedicat in intregime relatiei. Aandoi pot veni cu idei inovatoare, Capricornul exceland in afaceri si Racul in consiliere emotionala. Ambele semne vor munci impreuna bine daca vor lucra in domeniul in care sunt asi.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Capricorn este devotamentul fata de celalalt si munca in echipa pentru atingerea scopurilor. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si nu le e frica de putina munca grea pentru a le avea. Interesele comune si moralitatea puternica fac relatia extrem de reusita.


Capricorn--Leu


Cand Leul si Capricornul se alatura formeaza un cuplu care se sprijina reciproc. Capricornul este conservator, muncitor. Leul vede valoarea muncii, dar prefera sa faca lucrurile cu sarm. Totusi, sunt amandoi loiali, devotati unul altuia. Pot parea un cuplu neobisnuit, dar cand dragostea lor va creste, isi vor da seama cat de mult se potrivesc.


Ambii parteneri iubesc confortul si luxul si nu se supara sa munceasca pentru a obtine aceste lucruri. Atat Leului cat si Capricornului le plac lucrurile materiale si isi doresc un statut social foarte bun. Leul are tendinte mult mai moderne decat Capricornul care este un clasic. Ambii sunt hotarati si se vor intelege reciproc daca se vor studia cu putin mai multa atentie. Leul il poate distra foarte bine pe Capricorn, iar Capricornul poate oferi Leului rezultatele muncii sale.


Leul este condus de Soare, iar Capricornul de Saturn. Soarele reprezinta sinele si ego-ul si este cel care transmite caldura si lumina. Leul intr-adevar radiaza cu energie si entuziasm. Saturn reprezinta responsabilitate si munca. Deci, partenerii pot invata multe unul de la celalalt. Soarele reprezinta viata si Saturn tenacitatea; atata timp cat sunt atenti sa se inteleaga reciproc, combinatia lor are sorti de izbanda.


Leul este un semn de foc, iar Capricornul de pamant. Leul vrea libertate de creativitate, iar Capricornul tanjeste dupa siguranta profesionala si stabilitate. Aceasta combinatie face ca aceasta relatie sa fie una echilibrata, atat pe plan pasional, cat si pe cel al afacerlor. Fiecare se va bucura de timpul petrecut impreuna, atata timp cat vor pastra timp si pentru a urmari interese personale. Atata timp cat se vor asigura de iubirea pe care si-o poarta, conflictele nu vor aparea.


Ambii parteneri pot fi incapatanati si ambitiosi. Partnerii vor persevera daca vor munci impreuna. Daca au un plan, ei il vor urma pana cand rezultatul va fi atins. Capricornului ii place ca totul sa fie corect si logic, in timp ce Leului ii plac foarte mult lucrurile neasteptate. Cand partenerii isi vor da seama de valoarea celuilalt nu vor uita acest lucru niciodata si-si vor dedica timpul pentru a pastra aceasta relatie frumoasa.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Capricorn este devotamentul pe care il au pentru afaceri. Ambele semne au personalitati puternice si, desi par o pereche nepotrivita, acesta este un bun exemplu al polilor opusi care se atrag. Acesti doi se simt foarte bine impreuna, mai ales cand urmaresc un tel comun, lucru care-i face sa fie mai uniti ca oricand.


Capricorn--Fecioara


Cand Fecioara si Capricornul se alatura rezulta un parteneriat sensibil si pragmatic. Ambii partenri sunt rationali si inteligenti si amndoi au pretenti mari de la sine si de la altii. Fecioara apreciaza tenacitatea si dedicatia Capricornului si acesta din urma admira simtul practic al Fecioarei si atentia pentru detalii. Impreuna vor forma un cuplu solid, stabil, ancorat adanc in realitate.


Aceasta relatie are o fundatie puternica care este bazata pe siguranta materiala si o viziune realista despre viata. Nici una din cele doua zodii nu este condusa de emotii sau impulsuri si ambele sunt conservatoare si de incredere. Fecioara il ajuta pe Capricorn sa se relaxeze si sa aprecieze ceea ce a obtinut prin munca. Capricornul ajuta Fecioara sa-si atinga telurile si sa-si transforme visurile in realitate. Ei vor duce o viata foarte placuta impreuna.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Capricornul de Saturn. Mercur este o planeta plina de energie si pragmatism, iar Saturn este plina de emnergie rece. Mercur inseamna comunicare, iar Saturn semnifica multa munca si disciplina in atingerea telurilor. Fecioara este cea care arata Capricornului rezultateale muncii grele si va avea grija ca relatia, afacerile si casa sa mearga ca pe roate. Capricornul o va invata pe Fecioara sa fie mai disciplinata si sa se concentreze asupra rezultatelor. Impreuna vor avea o viata cum multe impliniri familiale si profesionale.


Ambele semne stau sub semnul pamantului. Ambii iubesc perfectiunea si nu suporta sa se multumeasca cu un inlocuitor. Impreuna cu dorinta lor de siguranta financiara, iubirea pentru lucruri perfecte face acest cuplu sa lucreze multe ore si sa puna foarte multa energie pentru obtinerea rezultatelor si indeplinirea visurilor. Sunt un cuplu practic.


Fecioara se adapteaza foarte usor la orice situatie si nu se supara sa lucreze cu Capricornul. Acestuia ii place faptul ca Fecioara este foarte dedicata relatiei si el poate aduce noi idei (in special legate de afaceri) si ii place sa inceapa noi proiecte pe care Fecioara le va duce la bun sfarsit. Aceste doua semne lucreaza foarte bine daca Capricornul genereaza idei pe care Fecioara sa le duca la indeplinire.


Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Capricorn este dedicatia pentru aceleasi teluri. Ambii parteneri iubesc siguranta si lucreaza foarte bine impreuna pentru atingerea telurilor, mai ales acele teluri care ii privesc pe amandoi in mod egal. Interesele reciproce face din relatia lor una cu o mare sansa de succes.


Capricorn--Balanta


Cand Balanta si Capricornul se alatura, succesul relatiei depinde de puterea partenerilor de a gasi interese comune. Acest lucru nu este usor. Balanta este extrovertita si ii place viata sociala, iar Capricornul este mai calculat si nu-l intereseaza micile distractii in timp ce se indreapta spre un scop bine stabilit.
Ambii au mare incredere in sine si, de aceea, atunci cand sunt o echipa, trebuie sa aiba atributii disticte. Balanta este ponderata, in vreme ce Capricornul prefera sa faca lucrurile meticulos daca astfel se ajunge la un succes sigur. Dupa ce reusesc sa se accepte unul pe celalalt, lucrurile vor merge foarte bine intre ei.


Balanta este guvernata de Venus, iar Capricornul de Saturn. Aceste planete nu au prea multe lucruri in comun si, de aceea, cei doi trebuie sa fie atenti si sa depaseasca diferentele dintre ei.
Balanta initiaza proiecte doar din spiritul sau de actiune, iar Capricornul este mai practic. Capricornul cauta intotdeauna partea pragmatica a lucrurilor, iar Balanta cauta cunoastere, idei noi, neavand un plan bine stabilit. Cand lucreaza impreuna au mari sanse de izbanda datorita trasaturilor lor complementare.


Cea mai buna parte a relatiei Balanta-Capricorn se refera la caliatatile lor diferite care, aduse la un loc, formeaza un tot unitar. Ei pot constitui un intreg daca se accepta asa cum sunt.


Capricorn--Scorpion


Cand Scorpionul si Capricornul se intalnesc se pot ajuta unul pe celalalt in maturizarea ca individ si in a invata valoarea unei relatii plina de iubire. Timiditatea si neincrederea in ceilalti poate estompa impactul initial al acestei relatii. Dureaza ceva pana acest duo se poate deschide sentimental unul in fata celuilalt. Cu toate acestea, odata ce au invatat sa aiba incredere, sa-si imparta sentimentele si sa tina la cealalta persoana, aceasta relatie va fi sigura si puternica.


Socrpionul si Capricornul au multe de invatat unul de la celalalt cat si multe diferente de opinii de rezolvat. Scorpionul poate invata sa-si tempereze emotiile de la compartamentul stabil al Capricornului. Cu toate acestea Scorpionul poate deveni iritat de aparenta lipsa de adancime emotionala a Capricornului. Capricornul poate invata sa se autoanalizeze mai adanca si sa analizeze viata dincolo de suprafata. Ambelor semne le place sa se dedice unui scop.


Scorpionul este guvernat de plantele Marte si Pluto si Capricornul este guvernat de planeta Saturn. Marte si Pluto reprezinta agresivitatea, curajul, energia sexuala, renasterea si innoirea. Saturn da marile lectii in viata - multa munca, ambitie si responsabilitate. Semnele combinate formeaza o puternica uniune a sentimentelor Scorpionului si ale actiunilor ambitioase ale Capricornului. Aceasta este o echipa dinamica in afaceri dar si personal.


Scorpionul este un semn de apa si Capricornul un semn de pamant. Pamantul este in legatura cu lucrurile practice si posesiile materiale. Acesta este un echilibru bun pentru elementul de apa care are tendinta sa ia forma oricarei situatii intr-un mod sentimental. Daca ambii sunt stabili si flexibili atunci fiecare va fi capabil sa imparta cunostintele si calitatile cu persoana iubita.


Capricornul incepe, de obicei, proiecte noi si folositoare pentru el insusi si pentru lumea din jurul lui. Scorpionul poate urma usor ideile partenerului cat timp i se permite sa-si introduca propriile idei. Ar fi inteligent din partea Capricornului sa se opreasca un moment si sa asculte ideile partenerului. Ambele semne sunt incapatanate si aceasta poate duce la conflicte. Scorpionul este mult mai implicat sentimental in relatie, poate chiar mai multe decat poate Capricornul. Ambii parteneri trebuie sa recunoasca acest lucru si sa-l accepte daca vor ca relatia sa aiba succes.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Capricorn este hotararea asupra ideilor comune si devotamentul fata de celalalt. Relatia lor este excelenta pentru afaceri si se pot invata unul pe altul despre diferitele modalitati de perceptie a lucrurilor.


Capricorn--SagetatorSagetatorul si Capricornul sunt diferiti in mult privinte: Sagetatorul cauta sa acapareze cunostinte pentru sine, sare nerabdator in proiecte noi; Capricornul da atentie detaliilor, este linistit, chiar timid, intotdeauna gandindu-se la urmatorul pas.


La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul nu vor vedea in partenerul lor decat defectele. Sagetatorul poate parea indisciplinat, si Capricornul plicitsitor. Dar odata ce vor inceta in a vedea defectele si se vor concentra asupra atuurilor, vor avea numai de castigat. Sagetatorul il va invata pe Capricorn sa se distreze, si ii va arata ce este libertatea care de obicei lipseste in viata Capricornului. Capricornul il va invata pe Sagetator ce e rabdarea si atentia pentru detalii, faptul ca lucrurile mici conteaza. Sagetatorului i se va parea Capricornul prea responsabil, dar isi vor invata partenerul sa ia lucrurile mai putin in serios. Capricornul il va acuza pe Sagetator ca e nemanierat si impulsiv, dar il va invata sa fie politicos si linistit.


Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter, iar carpicornul urmeaza planeta Saturn. Jupiter e inclinata spre filozofie, o puternica autoeducare si are un noroc care uneori duce la exces. Saturn e caracterizat de munca grea, ambitie si responsabilitate. Influentele unuia asupra celuilalt pot fi benefice si scoate ce e mai bun din celalalt. Ambele semne trebuie sa vada valoarea modului de abordare a partenerului; Sagetatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai spontan, in acelasi timp invatand ce e stabilitatea de la Capricorn.


Sagetatorul este un semn de foc, iar Capricornul unul de pamant. Sagetatorul initiaza proiecte dintr-o perspectiva filozofica, in timp ce Capricornul este mult mai practic. Capricornul vor analiza inainte de a incepe un proiect, in timp ce Sagetatorului ii place sa exploreze pentru satisfactia personala. Desi partenerii pot experimenta dificultati datorita eticii diferite, cand lucreaza impreuna fac o echipa minunata.


Sagetatorul nu vrea sa fie un conducator; cand li se da o idee si un rol intr-un proiect, ei sunt multumiti ocupandu-se numai de partea lor. In schimb, Capricornul este cel care vine cu idei si imparte rolurile. Vor lucra in aceeasi echipa foarte bine deoarece nu vor exista conflicte asupra rolurilor pe care le au fiecare.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator - Capricorn este eficacitatea echipei care o formeaza. Odata ce vor trece de perioada de inceput, partenerii isi vor da seama ca au multe de oferit unul celuilalt. Personalitatile lor diferite face ca relatia sa fie una foarte complementara.


Capricorn--Capricorn


Cand Capricornii se intalnesc pot coordona, organiza si orchestra orice eveniment ca un instrument de mare precizie. Un bun aspect al acestei relatii este ca-si dubleaza tenacitatea si energia puternica pentru a ajunge mai repede in top. Fiti atenti! Toata aceasta energie si ambitie face ca intre aceste semne sa intervina uneori certuri.


Vand se ajunge la a intretine o casa sau la a conduce o afacere, acest cuplu are totul sub control, astfel incat va fi o lupta pentru ei sa gaseasca timp sa se distreze si sa se lupte cu dorinta lor de a munci foarte mult. Loial si caritabil, acest cuplu este iubitot si devotat, lucru care este o combinatie foarte buna pentru acesti parteneri. Capricornul este guvernat de Saturn. Aceasta planeta semnifica obtinerea succeselor prin munca grea. Tot aceasta planeta face astfel incat Capricornul sa fie autoritar si sa-si doreasca un statut social foarte bun. Acest cuplu este orientat spre cariera. Tenacitatea si devotamentul lor pot face ca acest lucru sa se faca intr-un mod alert si brutal, dar nu provoaca suferinta partenerului datorita sinceritatii. Ei pot comunica foarte bine si pot duce lucrurile la bun sfarsit la fel de bine. Capricornii se iubesc reciproc, dar nu au o relatie la fel de emotionala ca alte semne din zodiac. Ambii iubesc sa infrunte provocarile impreuna, dar si singuri.


Capricornul este un semn de pamant. Ei sunt niste persoana materialiste. Capricornii sunt dispusi sa lucreze foarte mult pentru palatele lor si masinile lor si nu se dau in laturi de la a arata ceea ce au. Acest cuplu se poate distra prin initieri de proiecte, intotdeauna ducandu-le la final. Creativ si nedoritor de risc, acest cuplu isi investeste banii si timpul in lucruri practice si urmaresc rezultate sigure.


Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn-Capricorn este dedicatia fata de lucrurile personale si cele care apartin amandurora. Aceasta este o relatie solida si care e facuta sa dureze. Atata timp cat partenerii isi aduc aminte din cand in cand sa rada, acest cuplu poate fi unul de succes.


Capricorn--Varsator


Cand Capricornul si Varsatorul se alatura, rezulta o uniune intre doi oameni care scot ce-i mai bun din ei. Capricornul are o precauta si sensibila abordare a vietii, iar Varsatorul are o abordare vizionara. Ar putea parea ca aceste doua zodii sunt absolut opuse, dar daca isi indreapta fortele catre acelasi obiectiv sunt o forta de neegalat.


Atat Capricornul cat si Varsatorul pot fi incapatanati. Capricornul apreciaza organizarea si doreste intotdeauna rezultate. Varsatorul este modern si gaseste rutina ca fiind plictisitoare. Varsatorului nu-i va placea natura dominanta a partenerului, dar va descoperi ca baza solida pe care Capricornul i-o ofera este un mare sprijin.


Capricornul si Varsatorul sunt condusi de Saturn, iar Varsatorul este condus de asemenea si de Uranus. Saturn este rece, plin de energie traditionala. Aceasta planeta este orientata spre teluri si devotata gandirii progresive. Capricornul si Varsatorul isi unesc puterile pentru a reusi in proiectele pe care le incep. Uranus este o planeta a lucrurilor neobisnuite. Capricornul il va invata pe Varsator ca viata se bazeaza pe organizare, rationalitate si confort. Varsatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai visator si sa aiba mai multa incredere in sine.


Capricornul este un semn de pamant, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul are o gandire independenta si exploratoare, in timp ce Capricornul se uita mereu la rezulta. Uneori acesti parteneri pot intelege cu greu perspectiva celuilalt. In aceasta relatie pot aparea conflicte in cazul in care Capricornul vede prea drept sau Varsatorul este prea prins in propriile ambitii. Ambii parteneri trebuie sa afle, trebuie sa vada ca ei trec prin viata in moduri diferite.


Ambii parteneri sunt foarte bine orientati. Daca au un plan se tin de el pana il duc la bun sfarsit. Capricornul prefera sa aduca ideile si sa dea ordinele in timp ce Varsatorului ii place sa se implice in proiectele Varsatorului. Pot aparea conflicte din cauza incapatanarii ambelor zodii. Tot ce trebuie sa faca este sa incerce sa fie in aceeasi echipa.


Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn - Varsator este ca atunci cand se hotarasc sa isi uneasca fortele, sunt o echipa de neinvins. Aceasta relatie va aduce placere ambilor participanti.


Capricorn--Pesti


Cand Capricornul si Pestii se alatura ne aflam in prezenta unei situatii in care polii opusi se atrag. Capricornul este practic si cu picioarele pe pamant cu scrupule, si plin de etica. Pestii sunt visatori, dorind cu adevarat sa-i ajute pe cei din jur. Acest cuplu este unul sincer si devotat si ambii au un desvoltat simt al moralei. Se admira reciproc: Capricornul iubeste caracterul bland ai Pestilor, iar Pestii apreciaza tenacitatea Capricornului.


Aceasta este o relatie care are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Duetul Capricorn - Pesti este unul care se bazeaza pe munca in echipa si pe acoperirea reciproca a nevoilor fiecaruia. Pot aparea dificultati daca Capricornul este prea dur cu sentimentele Pestilor. Nativul Pesti trebuie sa inteleaga faptul ca asta este stilul Capricornului si nu este un atac la persoana. Pestii pot fi enervati de incapatanarea Capricornului, dar pot invata sa fie rabdatori si intelegatori.


Capricornul este condus de Saturn, iar Pestii sunt condusi de combinatia dintre Jupiter si Neptun. Saturnul este planeta dedicatiei, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter semnifica o inalta pregatire si etica, iar Neptun influenteaza Pestii in a visa. Aceste trei planete se completeaza reciproc.


Capricornul sta sub semnul pamantului, iar Pestii sub semnul apei. Zodiile dominate de pamant sunt niste zodii materialiste, iar Capricornul si Pestii sunt inconjurati de obicei de articole care reflecta un gust sofisticat. Semnele de apa se bazeaza pe emotie si intuitie, astfel incat Pestii sunt rezervorul de forta care mentine relatia.


In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect o data, Pestilor le place sa sara dintr-una in alta. Datorita flexibilitatii lor, este usor pentru Pesti sa fie interesati in proiectele Capricornului. In schimb, Capricornul trebuie sa lase Pestilor libertatea de a se bucura de multe lucruri si trebuie sa invete sa nu se supere atunci cand Pestii se plictisesc de ceva placut pentru el.


Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn - Pesti este minunata imbinare a caracterelor lor. Ambii parteneri iubesc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata, iar nativului Pesti ii place sa-l ajute pe Capricorn sa-si atinga telurile.?
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine