esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Cararile Timpului

Cararile TimpuluiFluxurile temporale


In vreme ce dramele televizate si tiparite fac eforturi disperate sa fie in centrul atentiei romanilor, planeta, in calatoria ei prin timp, se desparte in trei armonici, apropiindu-se de marea jonctiune temporala... Linia temporala dominanta pe care merge trenul umanitatii face pregatirile necesare pentru marele macaz cosmic, deoarece nu toate vagoanele merg in aceeasi directie.


Dimensiunile temporale privite din centrul Fiintei Unice cuprind trei niveluri: Timpul secvential (linear), timpul nelinear si "in afara timpului". Asadar, din linia de timp dominanta, pare ca multi dintre noi vor parasi planeta, o parte dintre noi va continua aici si, un grup mai mic se va inalta dincolo de roata karmei si reincarnarii.


Dincolo de timp noi suntem deja in toate timpurile si, in "acelasi timp", ne-am re-intors acasa. Ambele realitati (in timp si in afara timpului) sunt valide simultan. Trecutul, Prezentul si Viitorul sunt simultane. Dar cum este posibil asa ceva ?


Liniile temporale 3D sunt ca si raurile, rauri de Constiinta. Atunci cand suntem in timp, parcurgem secvential configuratii spatial/energetice, numite evenimente. Cand suntem in afara timpului secvential (Sus), vedem tot raul, precum si ramificatiile lui. In cadrul raului exista o multitudine de curenti (de constiinta), care sunt liniile temporale individuale ale sufletelor proiectate in timp.Dar, daca ne uitam cu atentie de Sus, vedem paralel cu raul nostru temporal dominant alte fire de apa, parauri si albii goale... Firele de apa si paraurile sunt linii temporale probabile ale unor sub-grupuri de suflete ce se deschid catre alte realitati. Albiile goale reprezinta linii temporale posibile (dar nu probabile). Ele sunt disponibile raului temporal principal daca omenirea doreste sa schimbe calea ce pare pre-determinata, calea inertiala. Mai exista si rauri paralele, linii temporale paralele, alimentate cu constiinta.


In acest moment, din raul temporal principal 3D se despart parauri 4D si fire de apa 5D. Raul temporal principal 3D va seca, paraurile 4D se vor transforma in Fluviu de constiinta iar firele de apa 5D se vor revarsa in Oceanul Cosmic al Constiintei.Multe suflete si-au ales deja cursul dar mai este o parte care inca nu s-a decis. O vedem in meandrele raului temporal 3D, in portiuni involburate. Viata lor a devenit complicata si sufletele nu isi dau seama de ce. Este o decizie de luat aici ..
Atractorii LuminiiTrecerea de la un sistem ordonat la un alt sistem ordonat (de un nivel cuantic superior) presupune o perioada inerenta de haos, pe masura ce noua paradigma se manifesta in timp, iar cea veche se dizolva. In acest haos vor aparea atractori, ca mici insulite ale ordinii superioare.


Cheia pentru a continua evolutia pe Pamant in dimensiuni mai inalte ale Luminii (4D, 5D) este compasiunea. Compasiunea reflecta direct continutul de Lumina al unui suflet. Sufletele care au nivelul minim de compasiune cerut pentru a trece la nivelul urmator de evolutie vor fi atrase in Comunitati de Lumina. Fiecare suflet va fi apreciat, fiecare suflet isi va pune calitatile in slujba comunitatii. Este evident ca o astfel de organizare nu ar putea sa prinda radacini fara compasiune. Cei care doresc adrenalina si nu concep viata fara a se "lupta" nu vor avea continutul minim de Lumina (compasiune) pentru a trai intr-o Comunitate a Luminii, atractorul Noii Lumi si vor pleca spre alte zari, dupa ce viata lor va deveni foarte complicata aici...


Comunitatile de Lumina nu vor putea sa ia nastere in orase... Orasele raman in vibratie dominanta 3D si vor fi locuri nesigure si mai degraba intunecate. Orasele vor fi reconstruite din temelii abia intr-o a doua etapa, dupa ce omenirea se va stabiliza pe noua octava de vibratie, intr-o retea Divina de Comunitati de Lumina.


Atractorii Luminii, comunitatile de suflete ce au nivelul minim de compasiune, vor contine singularitati, intr-o reprezentare a Matematicii Divine... Singularitatile vor fi sufletele care vor intra in aceasta viata (intr-un interval de la cativa ani la cateva decade) in Corp de Lumina Eteric Cristalin. Acestia vor fi ambasadorii Noii Lumi, coordonati la randul lor de Sufletele 6D si 7D ce vor veni aici (sau au venit deja) special pentru acest scop.


Un alt factor important al Comunitatilor de Lumina va fi Noua Tehnologie. Oamenii nu vor trebui sa o ia de la inceput, muncind din greu pentru a pune la punct o alta tehnologie (chiar daca la inceput vor fi greutati inerente datorate convietuirii temporare cu zona de vibratie 3D, zona nesigura si neprielnica vietii). Intr-o prima etapa, prin informatii venite din dimensiunile inalte de la surorile si fratii nostri de Lumina, oamenii de stiinta ai Comunitatilor de Lumina vor pune bazele unor surse de energie curate, bazate pe tehnologia Punctului Zero, tehnologii eoliene si solare. Noi metode de agricultura ecologica vor lua nastere in comunitatile ce vor deveni psihologic invizibile sufletelor 3D. Apoi, cand oamenii vor fi pregatiti, stabilizati in domeniul de vibratie superior, surorile si fratii de Lumina din spatiu vor ateriza printre noi, ajutandu-ne cu tehnologia lor inalta sa punem bazele unei noi civilizatii, o civilizatie a Creatiei Divine, unde foarte putin efort va fi necesar pentru a fi alocat activitatilor repetitive necesare intretinerii corpului fizic (ceea ce numim astazi supravietuirea de zi cu zi...). Mult timp va fi eliberat pentru activitati mult mai inalte, demne de Omul Divin....


(Aici fac o mica paranteza. Exista multe zvonuri in comunitatile New Age privind iminenta aparitie a unor nave spatiale pentru a ajuta omenirea. Trecand peste faptul ca se pregateste un scenariu al unui Prim Contact cu asa zise civilizatii salvatoare, orice fel de aparitie publica de acest gen in aceasta perioada nu va avea ca participanti civilizatii evoluate, benefice omenirii. De exemplu, daca in 2010 - 2012 va avea loc un Prim Contact public, puteti fi siguri ca ceea ce se intampla nu este pentru cel mai inalt bine al omenirii)Corpul de Lumina si MerkabahCorpul de Lumina si Vehiculul de Lumina sunt create de catre Programul Ascensiunii, codat in ADN. Sufletele ce vor trece prin ascensiune fizica in 5D, dincolo de roata karmei si reincarnarii, vor beneficia de Corp de Lumina nemuritor si de Vehiculul de Lumina, Merkabah. Merkabah va crea un spatiu in care corpul sa fie hranit direct cu prana, nemai-avand nevoie de hrana pamanteasca ci numai de aer. Apoi, nici aerul nu va mai fi necesar.


Merkabah va ajuta in etapa initiala la protectia sufletelor in ascensiune (invocarea constienta a protectiei intareste definirea Merkabah, in etapa initiala). Ulterior, va ajuta la dobandirea capacitatii de invizibilitate psihologica (prin decalajul de faza intre aura si mediul inconjurator). Mai apoi, va face disponibila si capacitatea de invizibilitate fizica. Sufletele ce vor ajunge la aceasta capacitate mai rapid vor primi indrumare de Sus sa se aventureze in locuri nesigure pentru a ajuta Lucratori de Lumina prinsi in negativitate.


Sufletele ce nu vor trece prin ascensiune in domeniul 5D (deci vor evolua numai pana la 4D) vor beneficia de avansuri extraordinare ale geneticii si medicinei, care vor face posibile cicluri de viata de neimaginat acum, de sute de ani. Este posibil sa ne gandim chiar si la mii de ani. Sa vedem..Faruri de Lumina


Lucratorii Luminii sunt Faruri de Lumina... Farurile de Lumina nu sunt amplasate in locuri sigure. Prin Lumina lor, ele atrag corabiile ratacite in ape involburate in adapostul Golfului linistii si Pacii, locul Divin al intoarcerii Acasa...Apoi, dupa Faruri de Lumina, dupa ce sufletele care doresc lumina se aduna in Comunitati de Lumina, locuri sigure ale Pacii Divine, Farurile de Lumina devin Faurari de Lumina, creatori ai Civilizatiei Luminii pentru care este destinata aceasta planeta draga..

Tradus

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Se afla in Romania


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Se afla in Romania

Se afla in RomaniaAutor: Roxana Roseti


Toti cei care parasesc cararea adevarata sunt in pericol.


De multa vreme sunt relatate cazuri in care turisti aflati in Valea Urlatorii au declarat ca au intalnit oameni com­plet dezorientati, care fie nu stiau deloc unde se afla.


Dar acestea nu sunt singurele cazuri. Se spune ca probabil, unul dintre cele mai periculoase fenomene paranormale din zona Bucegilor este cararea ireala.


Daca se merge pe Valea Comorii si se urca pe Jepii Mici, se poate ajunge in zona unde se petrece acest fenomen ciudat.


Nu exista

Este vorba de o carare care nu exista in realitate, dar care, uneori, in anumite conditii, se formeaza aparand paralel cu cararea adevarata. Aceasta carare ireala este mica, ea masurand in jur de aproximativ 20 de centimetri, si toti cei care parasesc cararea adevarata si a­jung sa mearga pe cea ireala mor sau dispar pentru totdeauna.


Specialistii nu au nicio explicatie, asa cum nu exista explicatie nici pentru faptul ca pe varfurile Bucegilor au fost inregistrate nivele mari ale radiatiilor care nu au putut fi explicate. În par­tea de est a masivului Bucegi, se afla zona numita Şapte Izvoare.


În urma cercetarilor facute pe probe de apa recoltate de aici, s-a dovedit ca incarcatura de bacterii este zero, lucru unic pe glob. Locul se numeste "Zona nemuririi”, iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane, care circula pe sub munti.

din ziar
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine