esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Ceasul din mormantul regelui Si Qing

Ceasul din mormantul regelui Si QingEste posibil ca o civilizatie extraterestra sa fi ajuns la o modalitate de a manipula spatiul si timpul sau chiar sa fi descoperit o modalitate de a calatori in timp? Aceasta este intrebarea care ii framanta pe cei mai multi dintre arheologii care au luat contact cu descoperirea artefactelor care parca par sa provina din viitor.


Unul dintre aceste artefacte misterioase este un ceas in miniatura. Atunci cand a fost deschis mormantul regelui Si Qing, arheologii au avut un soc cand au descoperit un ceas in miniatura, pe care se afla inscrisa marca “Swiss”. Acest aspect i-a socat pe arheologi pentru ca dinastia Si Qing a trait in China intre anii 221 i.Hr. – 207 i.Hr., iar dupa cum bine stim pe vremea aceea nu se fabricau ceasurile elvetiene.


Întrebarea care se afla pe buzele oamenilor de stiinta este: cum a ajuns acel ceas elvetian din zilele noastre in China de acum peste 2000 de ani?


Probabil ca nimeni nu va putea sa raspunda la aceasta intrebare, dar cert este ca artefactul a fost incastrat intr-o bucata de roca, iar ora la care se oprise era de 10:06.


Cei mai multi dintre specialisti cred ca aceasta este una dintre cele mai bune dovezi ale calatoriei in timp pentru ca alta explicatie logica nu poate exista. Daca teoria calatoriei in timp este plauzibila, atunci trebuie sa acceptam faptul ca a fost realizata de catre o civilizatie extraterestra extrem de avansata, care este interesata de evolutia omului pe Terra.Probabil ca ceasul a fost transportat din vremurile noastre catre o perioada in care ideea de ora nici nu exista si astfel a ajuns in mainile regelui chinez.

primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine