esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Cipul lui Napoleon

Cipul lui Napoleon


PARIS - Oamenii de stiinta au examinat ramasitele lui Napoleon Bonaparte, sunt "profund nedumeriti" de descoperirea unui microprocesor lung de jumatate inch incorporat in craniul sau.


Ei spun ca obiect misterios ar putea fi un implant strain - care sugereaza ca imparatul francez a fost odata rapit de un OZN !

"Consecintele posibile ale acestei descoperiri sunt prea mari pentru a le intelege", a declarat dr. Andre Dubois, care a facut revelatia uimitoare intr-un jurnal medical francez.


"Pana acum, fiecare indicatie a fost faptul ca victimele de rapire ozn sunt oameni obisnuiti” care nu joaca niciun rol in evenimentele din lume.


"Acum avem dovezi convingatoare ca extraterestrii au actionat in trecut pentru a influenta istoria omenirii - si pot continua sa faca acest lucru!"


Dr. Dubois a facut uimitoarea descoperire in timp ce studia scheletul exhumat lui Napoleon, pe un grant de 140.000 dolari de la guvernul francez.

"Am vrut sa aflu daca a suferit de o tulburare de hipofiza, care ar fi contribuit la statura sa mica", a explicat el.

Dar, cercetatorul a gasit ceva mult mai extraordinar: "Asa cum am examinat interiorul craniului, mana mea a periat o proeminenta mica.


"Apoi m-am uitat la zona sub o lupa - si am fost uimit sa constat ca obiectul a fost un fel de super-avansat microcip."

De la masuratoarea de dezvoltare a oaselor in jurul cipului, expertul crede ca a fost implantat atunci cand Bonaparte a fost tanar.


"Napoleon a disparut din vedere pentru o perioada de cateva zile in luna iulie 1794, cand avea 25 de ani. El, mai tarziu a sustinut ca ar fi fost tinut prizonier in timpul loviturii de stat Themidorian -, dar nu exista nici o inregistrare de arestare . Eu cred ca este atunci cand a avut loc rapirea. "

Din acel moment, ascensiunea lui Napoleon a fost meteorica. Pana in anul urmator, el ar fost pus in fruntea armatei franceze in Italia.

În mod miraculos, el a fost capabil sa transforme infometati, LAR tag-ul trupe intr-o forta de lupta de top-notch si pentru a zdrobi italieni.

În 1804, dupa un sir de victorii uimitoare, generalul este incoronat imparat al Frantei - si imperiul sau in curand avea sa se extinda pentru a include ceea ce este acum Germania si Austria, precum Elvetia, Italia si Danemarca.

"Napoleon a folosit strategii militare, cu mai mult de o suta de ani inainte fata de timpului sau", a spus dr. Dubois. "Poate ca implantul a imbunatatit abilitatile sale intr-un fel."

Implantul ar putea explica, de asemenea, obiceiul deja celebru a lui Napoleon de a tine mana pe inima , a adaugat el.

"Este posibil ca dispozitivul sa fi fost afectat de semnalele electrice de la creier la inima lui."

Pana in momentul infrangerii de la Waterloo britanic in 1815, Napoleon a schimbat fata Europei.

"Ce istoriei ar fi avut occidentul daca nu ar fi avut loc intervenitia straina, putem ghici numai", a observat dr. Dubois.

"Astfel, nu putem sti daca au actionat pentru a ajuta omenirea sau ne face rau."

din ziar
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine