esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Extraordinara scanteie, ADN-ul si constienta unitara

Extraordinara scanteie, ADN-ul si constienta unitaraEXCEPTIONAL interviu cu Dumitru Constantin-Dulcan


Despre constienta cu savantul Dumitru Constantin-Dulcan, invitatul lui Matei Georgescu


ADN-ul poate fi influentat prin cuvinte, frecvente radio si luminoase, este ca un rezonator multiplu si ne leaga la un „internet biologic”. Trebuie mentionat insa ca viul recunoaste si notiunea de timp, dupa cum dovedesc experimentele biochimistului Sorin Comorosan. Inca din anul 1980, intr-un articol din faimoasa revista „Nature” Sorin Comorosan sustinea ca lumina verde (lungime de unda 546 nanometri) influenteaza direct reactiile organice (dintre enzime si substraturi de enzime) si o face in „rafale” de 5 secunde sau multipli de 5 secunde! Într-un fel inca necunoscut, in procesul de absorbtie a luminii in cristale parea sa se fi implicat un parametru neasteptat: timpul! Dupa parerea Domniei sale, cercetarile pot duce pe de o parte la inovari in domeniul calculatorului cuantic, dar si la utilizarea luminii verzi pentru neutralizarea radicalilor liberi (acei radicali OH ingrozitori, care se agata de peretii celulelor, determinand cancerul in tesuturi). Nu este deci vorba numai despre cercetarea influentei unor campuri electromagnetice asupra altora ci, pentru prima data se studiaza stiintific, cu mijloace ultramoderne, ce poate face un flux de fotoni asupra unui sistem teribil de complex, organismul viu. Daca toata lumea, pana la Comorosan, a incercat sa neutralizeze acesti radicali liberi cu tot felul de chimicale, savantul roman a incercat sa puna in rol de “gunoier” lumina verde! Şi a reusit, asa cum certifica articole publicate in „Journal of Biological Physics” si „European Biophysics Journal”.


Rusii lucreaza entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare si astfel sa repare defecte genetice si sa vindece anumite boli. Rezultatele spectaculoase au fost obtinute doar prin folosirea vibratiilor si a limbajului in locul tehnicilor oarecum barbare de chirurgie moleculara.


Limbajele umane nu au aparut la intamplare, ci sunt rezultatul ADN-ului.
(De mentionat ca in stravechea sanscrita si ivrita, nici semnele grafice corespunzatoare sunetelor nu sunt intamplatoare, fapt relevat de cimatica - http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/cimatica-stiinta-viitorului-partea-2/ ).


ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte, ganduri si anumite frecvente. Ne demonstreaza Grazyna Fosar si Franz Bludorf , biologul rus Piotr Gariaev si echipa sa.


Dr. Peter Gariaev si echipa lui stralucita de geneticieni si lingvisti au folosit unde radio-luminoase pentru a dovedi puterea sunetului de a activa ADN–ul si ca ADN-ul deteriorat poate fi vindecat fara divizarea fizica a genelor, prin simpla lor imersare intr-un mediu de unde radio-luminoase codificate dupa modelul frecventelor limbajului uman.


.
Leonard Horowitz descrie in lucrarea Coduri vindecatoare pentru apocalipsa biologica, in care tema principala este utilizarea sunetului in vindecarea corpului fizic, prin restaurarea integritatii sale genetice, semnificatia razboiului rece biologic organizat de institutiile medicale impotriva unei populatii ignorante in acest domeniu. Metoda potentarii utilizeaza mai ales nota „mi”, cu frecventa de 528 Hz, folosita la repararea unor defecte genetice de unii specialisti de varf din domeniul biologiei moleculare.


Şarpele cosmic si originile cunoasterii, scrisa de antropologul francez, Jeremy Narby este o explorare a ADN–ului din perspectiva samanica, ce arata modul in care poate fi utilizat sunetul la stimularea unui mecanism genetic de autoregenerare.


Maestri spirituali au insistat mereu asupra „potentarii” prin limbaj a codului nostru genetic – de unde si efectele vindecatoare ale rugaciunilor, hipnozei, afirmatiilor si mantrelor.


La inceputul anilor ’90 Eugen Celan, presedintele Asociatiei Romane de Cercetari Psihotronice, ne informa ca gandurile noastre sunt niste energii care plutesc ca un nor in jurul Pamantului.


În cercurile de biologie se acorda tot mai multa atentie sistemului numit „comunicatie cu lumina biofotonica”, esential in multe din procesele de autoreglare specifice organismelor vii.


Deepak Chopra a remarcat ca „exista o profunda similitudine intre gand si foton”. Un foton este o particula sau o cuanta de energie sau de radiatie electromagnetica. Dr. Chopra presupune ca exista o legatura intre gand si lumina. În multe din traditiile samanice, gandul (intentia) este considerata o forma sau o functie a luminii de dimensiune inalta. Energia mintii poate materializa pe baza unei raze de lumina.


Într-una din cartile clasice despre vindecarea energetica, Medicina vibrationala, dr. Richard Gerber concluzioneaza ca materia, inclusiv celula umana, este de fapt „lumina solidificata”. Cercetatorul de frunte in domeniul vindecarii, dr. Leonard Horowitz, ajunge exact la aceeasi concluzie, afirmand fara echivoc in cartea ADN - piratii spiralei secrete ca oamenii sunt „lumina cristalizata si precipitata”. Aceasta demonstratie vine in acord nu numai cu modelul holografic si cercetarile recente rusesti despre energia de torsiune, dar si cu descoperirile din domeniile de varf ale fizicii cuantice, care au demonstrat ca lumina (la fel ca si ADN-ul) are capacitatea de a transporta si memora date.


Urmarind firul acestei ratiuni, ne putem imagina ca suntem nu doar „lumina condensata in forme” (pentru a-l cita pe dr. Richard Gerber) ci si „forme-gand materializate”.


Dintr-o perspectiva cuantica, noi suntem in esenta niste unde a caror coerenta genereaza particule printr-un act de constienta. Modificandu-ne nivelul de constienta, ne schimbam atat forma, cat si functiunile fizice. Vindecarea presupune refacerea intregului. Vindecarea duce la unitate si iluminare si implica o acordare (in engleza atonement) care in acest context ar trebui citita ca „menita intregirii” (at-one-ment). Într-o lume in care gandul creeaza si biologia este un produs al constientei (si nu invers) mintea capata puterea de a forja o noua biologie, una care nu se mai bazeaza pe dualitate, ci pe principiile unitatii si armoniei.


Descoperirile rusilor nu fac doar analogia dintre ADN si un biocomputer holografic, ci se refera direct la un „internet biologic”, ce leaga toate fiintele umane (printr-un proce de hipercomunicare). Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza niste echivalente ale celebrelor „poduri” Einstein-Rosen, care fac legatura intre doua puncte foarte indepartate, un fel de scurtatura. Ele sunt ca niste tuneluri, avand capetele in diverse zone din cosmos, prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care ele emit.


ADN-ul a fost comparat cu o antena de legatura a umanitatii cu Sursa, a carei capacitate de receptie poate fi ecranata de toxicitate si traume. Potentarea activeaza ADN-ul, pentru a declansa eliminarea acestei toxicitati si traume, stabilind o conexiune mai clara printr-o mai buna rezonanta cu frecventa iubirii neconditionate emanate sub forma unor spirale de sunet si intentie (lumina) emanate din dimensiunile inalte ale Soarelui vindecator din Centrul galactic. Potentarea acordeaza ADN-ul la energia primara de torsiune a Sursei.


Prin natura lui cu preponderenta sacra, dupa cum prezinta Gregg Braden in Codul lui Dumnezeu, ADN-ul poate constitui un principiu unificator pentru umanitate, capabil sa aduca pace si armonie unei populatii planetare care trebuie sa decida intre a sucomba in fata crizei sau a accepta ocazia unei schimbari, anume aceea ca ne putem activa ADN-ul pentru a ne extinde perspectivele asupra lumii, iar in acest proces, evolutia unei biologii fondate pe o constienta unitara este un adevarat dar divin la o rascruce istorica in care, pentru a o cita pe Barbara Marx Hubbard, „trebuie sa alegem intre o evolutie constienta si disparitia, prin folosirea gresita a puterilor noastre”.


„Conceptul stravechi despre macrocosmos vazut ca un microcosmos ne spune ca lumina divina inalta este reflectata in corpul uman. Cu alte cuvinte, umanul spiritual are codificata in sine o amprenta genetica divina”. Acest model divin, pe care Polich il numea Adam Kadmon, potrivit traditiei cabalei, se mai numeste si corp de lumina. Corpul de lumina nu este un concept ezoteric ci o realitate biologica, o realitate care a dat nastere noii biochimii spirituale si geneticii care admite incorporarea deplinei lumini, constientei unitare la nivelul fiecarei celule a corpului.


Corpul de lumina incepe sa se manifeste atunci cand codurile adormite ale ADN-ului sunt reactivate de energiile de torsiune, in special de undele sonore si luminoase de vibratie inalta, astfel incat celulele noastre incep sa recunoasca lumina ca pe o sursa de energie si sa o metabolizeze, asemenea plantelor in procesul de fotosinteza. Printre multe alte avantaje, aceasta evolutie celulara este responsabila de cresterea semnificativa a metabolismului celular, ajutand la detoxifierea, rehidratarea si, in ultima instanta, la regenerarea corpului. În acest proces de transformare profunda, cristalele lichide din celule evolueaza de la structura primitiva cubica sau hexagonala observata in tesuturile umane obisnuite, la ceea ce am numit tetrahedroane stelare.


Aceasta modificare structurala este extrem de consecventa. Unghiurile legaturilor hidrogenate din moleculele de apa se maresc si devin tetrahedroane intercalate, astfel ca ele pot sustine mai multa lumina sau energie fotonica rezultata partial din insasi expansionarea legaturilor hidrogenate. Aceste structuri, care formeaza o matrice lichida a noului sange si tesuturi, seamana cu steaua tridimensionala a lui David sau cu merkabele moleculare. Merkabah este un vechi concept din cabala, care inseamna „vehicul de lumina”. Acest lucru explica confuzia creata adesea in jurul conceptului de merkabah, considerat a fi un fel de naveta spatiala. Ironia face ca merkabah sa fie intr-adevar o forma de vehicul spatial insa este vorba despre corpul individual de lumina activat genetic. Dupa Barbara Marciniak, merkabah simbolizeaza fiinta umana complet eliberata. Corpul de lumina este corpul care a trecut prin mutatia totala a speciei. El poate jongla cu realitatile prin schimbarea perspectivei de constienta, la fel cum sunt schimbate canalele TV cu telecomanda. Similar, Taschira Tachi-ren, in lucrarea Ce este corpul de lumina, descrie merkabah ca pe o structura cristalina luminoasa, ce permite transcenderea spatiului, timpului, dimensiunilor si integrarea lor in
totalitatea sinelui”.


Corpul de lumina rezulta din si opereaza prin intruparea luminii sau constientei inalte. El reprezinta rezultatul natural al evolutiei spre iluminare, care are loc, dupa multe indicii, la scara planetara. Din aceasta perspectiva, poate ca nu exista un fenomen de ascensiune, ci mai curand o descindere a luminii in forma fizica. Corpul de lumina poate fi literalmente acea naveta spatiala care ne permite calatoria spre stele.


Tachi-ren vede evolutia corpului de lumina ca pe un element in cadrul unui proces mult mai extins, prin care toate planurile si dimensiunile revin inapoi la sursa acestui univers, iar acesta, la randul lui, se contopeste cu alte sisteme-sursa si tot asa, pana la contopirea lor in Unic. Oricum am defini reintoarcerea acasa, corpul de lumina este vehiculul care duce acolo.


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine