esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Controlul mintii

CONTROLUL MINTII – CHEIA NOII ORDINI MONDIALE!


”Mind control is a made-up term – but yes, it is possible to totally influence a person's inner world.” – Professor E Mark SternMintea umana este ultima frontiera unde arhitectii noii ordini mondiale incearca sa patrunda.


Controlul mintii – concept ce a evoluat in ultimii 100 de ani, prin studii secrete intreprinse in psihologie, parapsihologie, sociologie, antropologie, religie, economie, electronica, cibernetica - a devenit un concept complex iar metodele actuale de control sunt extrem de evoluate si eficiente.


Impotriva atator studii si cercetari stiintifice, totusi controlul mintii are si elemente deficitare, uneori multe din planurile oculte de control au esuat in mod lamentabil. Se pare ca pana acum mintea umana nu a fost inteleasa in totalitatea ei.


Controlul mental poate fi focalizar pe o singura tinta si este un atac complex, extrem de bine organizat si planificat sau focalizar pe un grup de oameni sau o natiune intreaga (unde sunt utilizate metode cu efect in timp, utilizand foarte mult mass-media).


Metodele de control :- utilizarea religiilor, curentelor spiritualiste, misticismului. Iar printre tendinte si ideile promovate : mesianismul, ideile apocaliptice despre sfarsitul lumii, martirismul, etc. Este un domeniu extrem de sensibil, intrucat ataca partea cea mai ancestrala a subconstientului, utilizand credinta ca suport de manipulare. Aceste metode de control sunt extrem de puternice.

Putem aminti aici cazul sectelor religioase, unde anumiti lideri religiosi au putut “indruma” adeptii la sinucideri colective. Recent s-a aflat ca multe din sectele religioase americane au fost subiecte de experiment, in cadrul programului MK Ultra, inchis oficial in 1972, insa continuat neoficial de atunci sub numele de MK Search.


Aici CIA experimenta efectele controlului asupra mintii umane utilizand o metode complexa, avand la baza : hipnoza, LSD-ul si cadrul religios. Multi din liderii religiosi au fost “creati” in laborator si plantati in secte religioase. Acesti lideri jucau rolul de sleeper (agent adormit sau potential). Ei erau activati prin parolele de activare (cuvintele-cheie) "trigger" (tragaci).


Suicidul colectiv din Jonestown este consemnat intr-un document secret drept "Proiectul Albastru" ("Project Blue"), operatiunea Guiana: implementarea initiala a 34 de subiecti, "sleepers", cu nivelul 4 de programare (asasini, asa-numitii "candidati manciurieni").


Jim Jones a fost doar unul din liderii de proiect. David Koresh si Biserica (secta) Davidiana a fost un altul. Forta speciala "Delta Force" a aplicat la Waco toate invatamintele trase dupa Proiectul "Blue", in Guiana. La Waco nu existau nici teroristi, nici extremisti de dreapta, exista insa o scoala a CIA de formare a acestor "sleepers", sub acoperirea sectei davidienilor.


Deoarece nu s-au supus ordinelor pe care le primeau mai multi dintre acesti "zombi", scapand de sub control, a trebuit sa fie lichidati, apoi incinerati pe loc: s-a dat foc scolii, pentru a se distruge fisierele si materialul pregatitor compromitator la ancheta. Intre Jim Jones de la Jonestown si David Koresh de la Waco este cea mai dreapta linie cu putinta. Dezinformarea a fost fabricata dupa ce experimentul s-a incheiat.


- utilizarea hipnozei. Este o metoda de control mental individual. Utilizeaza tehnicile hipnotice de programare a unui subiect. Se poate face in contact cu victima sau de la distanta, fiind intitulata telehipnoza.


- utilizarea substantelor halucinogene (a drogurilor). O metoda experimentata extrem de mult de CIA, in cadrul proiectului MK Ultra (MK Search). LSD-ul a fost cel mai experimentat drog folosit in experimentele de programare si control mental.


Drogurile ajuta la slabirea constientului victimei, rupandu-l pe acesta de realitate. Drogurile creeaza un univers iluzoriu, pe care controlatorul il poate construi in asa masura ca sa ii serveasca scopurilor sale.


- iradierea mentala cu ajutorul unor mecanisme psihotronice – este poate cea mai secreta metoda de control mental.


Se poate utiliza directional pe o singura tinta sau colectiv, pe un grup intreg. Utilizeaza tehnologiei psihotronice acustice (care emit sunete pe ultrafrecvente, sunete ce afecteaza activitatea normala a creierului, ducand la modificari comportamentale), altele bazate pe unde electromagnetice pe frecvente compatibile cu frecventele biocurentilor creierului uman. Tehnologiile acestea au cunoscut o dezvoltare fantastica in timpul Razboiului Rece. Actual sunt utilizati anumiti sateliti pentru realizarea unei iradieri mentale de mare acoperire, care sustin anumite idei “spiritualiste”.


- implanturi neuronale electronice. Supercomputerele de la National Security Agency (NSA) pot ”vedea si auzi” ceea ce soldatii traiesc pe campul de lupta cu ajutorul unui sistem special de receptie (remote monitoring system, RMS).


In timpul razboiului din Vietnam, au fost injectate soldatilor implante care determinau modificarea cantitatii de adrenalina in singe. Astronautii americani au fost implantati cu microcipuri inainte de a fi trimisi in spatiu, astfel incit gindurile si emotiile lor sa poata fi urmarite si inregistrate.


Un microcip de 5 micromilimetri (diametru unui fir de par este de 50 milimicrometri) plasat in nervul optic al unei persoane, ”suge” impulsurile nervoase din acea zona a creierului responsabila pentru miros, vaz si auz si le trimite spre inregistrare unui computer. Odata receptionate si inregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise inapoi spre creierul persoanei in cauza, via microcipului implantat. Cu ajutorul unui RMS pot transmise mesaje electromagnetice (codate ca semnale) asupra sistemului nervos, cu consecinta influentarii acestuia.


Cu astfel de dispozitive RMS, persoanelor li se pot induce halucinatii vizuale/auditive. Fiecare gind, reactie, perceptie auditiva ori vizuala creaza un potential neurologic in creier, iar cimpurile electromagnetice pot fi decodificate in ginduri, imagini, sunete. Stimularea electromagnetica externa poate, asadar, modifica lungimile de unda ale biocurentilor emisi de creier, ori poate cauza crampe musculare extrem de dureroase in scop de tortura. Sistemul electronic al NSA este capabil sa urmareasca si sa prelucreze simultan milioane de date provenite de la astfel de oameni. Creierul fiecaruia dintre noi are o frecventa de rezonanta bioelectrica unica, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice.


Odata detectata aceasta, creierul poate fi in intregime ”programat” cu ajutorul undelor de frecventa electromagnetica (EMF) transmise din afara, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sint ”traduse” ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.- spalarea creierului si implantarea unui nou sistem de gandire.


Este poate cea mai vasta actiune de control mental, utilizand mijloace vaste, de la televiziune, radio, ziare, pana la internet, literatura si raspandirea de zvonuri. Spalarea creierului implica “stergerea” modului de gandire vechi si impunerea unui nou sistem de valori. Este o actiune de durata, planificata pe perioade mari de timp, in care modificarile sunt extrem de mici, insa se fac in timp. Aceste tehnici utilizeaza invataturile psihologului rus Pavlov, invataturi devenite celebre legate de metodele de conditionare ale mintii umane.


- utilizarea miturilor/mitizarea – o metoda de manipulare colectiva, utilizand mai degraba metode de dezinformare, intoxicare si propaganda.


Este o forma “curata” de manipulare. Voi utiliza un exemplu : mitul “Mesia”. Este un mit cu tenta religioasa. Controlul mental utilizand un mit se bazeaza pe profunditatea cu care acest mit este inradacinat in mintea victimei. Plecat de la mitul “Mesia” putem “indruma supranatural” victima sa savarseasca lucruri pe care in mod normal nu le-ar face. In cadrul acestui exemplu, aceasta masura de control foloseste ca actiuni complementare : utilizarea vocilor sau viziuni “supranaturale”.


- atacul prin jocul hazardului (se utilizeaza intamplari si evenimente “create”, aparent intamplator, fara nici o legatura, pentru a se sugera conexiuni ilogice, cu scop de innebunire).


Este o masura de joc psihologic, caracteristica serviciilor secrete de spionaj. Este o actiune complexa, deoarece necesita regizarea mai multor actiuni/evenimente aparent intamplatoare,in cursul carora se doreste sugerarea unei conexiuni ilogice, de orden supranatural. Un simplu exemplu, de manipulare semantica utilizat in lume este legat de evenimentele teroriste : 11 septembrie (New Cork), 11 martie (Madrid), 11 iulie (Bombay).


Iata asadar cum cineva se joaca cu acest numar 11. In kabbala mondiala oculta, acest numar este primul Numar Maestru.


Simbolizeaza si mari schimbari sociale prin forta, cunostinte superioare care nu sunt la indemana oricui. Iata asadar cum se incearca introduce in subconstientul colectiv uman a unor astfel de sensuri semantice oculte. Vreau sa atrag atentia ca astfel de jocuri ale hazardului introduc conexiunile ilogice in subconstient, nu in constient, asigurand un bagaj informational usor de manipulat apoi prin hipnoza, iradiere mentala sau psihotronica.


Contracararea metodelor de controlControlul mintii este strans legat de partea afectiv-emotionala a individului. Sensibilitatea acestuia asigura succesul majoritatii metodelor de control.


Inainte de a prezenta cateva din masurile de contraatac la metodele de control, consider ca este important sa specific ceva : “Mintea e strans legata de trup. Sanatatea psihica e influentata de sanatatea fízica si invers.”- sanatatea trupului – alimentatia, sportul si lipsa oricarei boli, asigura un trup puternic si sanatos. Un trup sanatos, inseamna si o minte sanatoasa.

- intarirea personalitatii prin eliminarea defectelor si complexelor – multe din manipulari utilizeaza ca suport defectele umane si complexele. Sfatul este eliminarea acestora.

- lipsa consumului de alcool, droguri.

- lipsa exacerbarii tendintelor sexuale

- un sistem de conceptii realist. Ancorarea in realitate este foarte importanta. 90% din metodele de control si manipulare mentala utilizeaza deconectarea subiectului de la realitate, prin crearea unui univers iluzioriu favorabil manipulatorului.

- gandirea este unul dintre cele mai puternice si mai complexe arme spirituale. Ingrijirea ei este esentiala unei personalitati puternice.

- eliminarea unor sisteme inchise de gandire sau dogmatice (de regula sisteme filosofico-religioase).

- o atitudine activa este mult mai eficienta decat o atitudine meditativa

- o atitudinea sanatoasa, rezervata, curioasa in intalnirea unor evenimente paranormale. Acestea au tendinta de a “soca” subiectul si astfel sa il influenteze extrem de usor. Construirea unei atitudini constructive, stiintifice in a privi aceste fenomene ajuta mult in contracararea metodelor de control


- eliminarea FRICII. Este o masura extrem de importante, deoarece prin aceasta se introduce multe mesaje subliminale in subconstientul uman.


Mintea umana are sisteme de aparare.


O structura mentala extrem de eficienta. Si totusi metodele perverse utilizate sunt extrem de penetrante. Afectarea stabilitatii mintale, caci de asta este vorba, intrucat controlul mintii necesita implicit o instabilitate mintala, se face prin ruperea legaturii dintre creier si realitate. In mod spectacular, mintea umana are un simt al realitatii.


Introducerea unor scheme de gandire iluzorii, virtuale, false privind realitate poate provoca daune puternice in stabilitatea mintala.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Controlul psihic al mintii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Controlul psihic al mintii

Controlul psihic al mintii - influentarea de la distantaExtrasenzorialitatea de grup


Spionii psihici au descoperit ca abilitatea de a vedea la distanta atunci cind faceau parte dintr-un grup amplifica aceasta.Cu cit erau mai multi spioni psihici insarcinati cu o anumita problema, cu atit crestea abilitatea de a reusi in actiunile de tip psihotronic. Crestea foarte mult rezolutia imaginilor obtinute, cu atit mai mult cu cit era mai mare numarul spionilor psihici. Cu cit grupul era mai adaptiv si dispunea de energie biofizica mai mare, cu atit cresterea potentialul paranormal.


Pentru aceasta, rusii foloseau generatoare psihotronice.


Americanii, in schimb, sub auspiciile CIA, foloseau in acelasi scop grupuri mari de oameni care lucrau impreuna. Aceasta se datora faptului ca altfel de cimpuri biofizice individuale au calitatea de a se contopi intr-un mare cimp biofizic, care era mai mare decit suma partilor constituente. Acest cimp biofizic de grup putea depasi restrictiile PDF.


PDF (Paranormal Dumping Field) reprezinta psi-cimpul deosebit de puternic inculcat populatiei de catre cei care detin puterea pentru a reduce abilitatile paranormale.Astfel, se obtine o actiune infoenergetica mult mai dezvoltata.


David Morehouse, in cartea sa "Razboinicul psihic", aminteste ca prin astfel de mijloace s-a ajuns la o acuratete de 80 la suta. Prin conectarea spionilor psihici americani pentru operatiuni de tipul descris, acestia isi conectau cimpurile biofizice pentru a produce un efect de grup al abilitatilor paranormale.S-a observat ca, o data cu prelungirea activitatii de grup, creste si acuratetea actiunilor intreprinse. Aceasta deoarece cimpurile biofizice ale membrilor individuali se "coalizeaza" intr-o "minte" a grupului unificat. Si, amplificat de grup, creste cimpul biofizic al fiecarui spion fizic, de la functionarea sa morfogenetica latenta la constienta asupra atunci cind se pot desfasura activitati infoenergetice.


In timpul liber, s-a folosit vederea la distanta de tip extrasenzorial de grup, de catre spionii psihici americani, pentru a urmari OZN-uri si pentru a explora diverse situri de pe glob sau din afara sa. Jim Marrs, in cartea sa "Agenda strainilor", furnizeaza multe informatii in aceasta directie.Efectul "cea de a suta maimuta"Efectul "cea de a suta maimuta" este o bine cunoscuta anecdota despre raspandirea mimelor prin influentarea de la distanta. Cu cit mai multi oameni practica o mima (o activitate obisnuita sau o actiune), cu atit mai usoara devine pentru grup.Este un fenomen observat ca exista un prag al numarului de persoane sau de animale care folosesc aceeasi mima dupa care mima devine obicei pentru intreaga rasa sau specie. Cel mai bun exemplu este cel cu maimuta japoneza care a invatat sa spele nisipul de pe orezul salbatic in mare. Alti membri ai turmei au copiat aceasta mima.O data ce 100 de maimute au invatat aceasta actiune, mima respectiva a aparut in mod miraculos si pe alte insule, foarte departe fata de cea de origine a mimei. Aceasta s-a intimplat chiar la maimute care nu s-au vazut si care nu au intrat in contact.


Efectele campului biofizic si interactiunea sa cu campurile altor membri ai speciilor par sa indice ca atunci cind se ajunge la un numar suficient de mare de campuri biofizice care apatin unui grup unde s-a invatat o mima noua, orientarea spre aceasta mima se raspindeste prin telepatie spontana.


Aceasta este valabil si pentru actiunile extrasenzoriale. Cu cat sint mai multi practicanti ai infoenergeticii, cu atit le este altora mai usor sa invete aceasta activitate.Primii spioni psihici americani petreceau 12 ore pe zi, 7 zile din saptamina, timp de 18 luni sa invete vederea la distanta de tip extrasenzorial.


Aceasta perioada s-a redus in prezent la 6 luni.

De asemenea, performantele de acuratete care se obtin in prezent sint mai bune decit la primii cursanti. Si a devenit mai usor de invatat datorita efectului "cea de a suta maimuta". in viitor, mult mai multe persoane vor fi capabile sa practice cu succes spionajul psihic si cu o mai mare acuratete.
Amplificarea de grup a psi


Extrasenzorialitatea amplificata de grup si telepatia pot, de asemenea, sa amplifice psi-aptitudinile latente ale unei persoane. in cadrul grupului extrasenzorial, acestea se dezvolta, iar cimpul biofizic al individului se amesteca cu al grupului, ceea ce conduce la amplificarea procesului.


Amplificarea de grup a cimpurilor biofizice permite cimpului biofizic individual sa se dezvolte din starea latenta (functionarea morfogenetica), pina ajunge sa inteleaga ceea ce il inconjoara (constienta primara).


Mult mai tirziu se poate sa devina auto-constient (constienta de nivel inalt), atunci cind telepatia si perceptia extrasenzoriala (ESP) devin obisnuite.

Atunci cand campul biofizic al persoanei paraseste mintea grupului, acesta isi pierde starea amplificata, dar ramine cu dezvoltarea constientei naturale. Continuarea practicii de amplificare de catre grup a telepatiei si ESP conduce la o accelerare a acestei dezvoltari, sustinuta prin mintea grupului.

Astfel, persoanele individuale pot ajunge la maximum de performante privind psi-genele lor in citeva luni, nu in ani, cum s-ar ajunge prin alte metode. in plus, genomul poate sa se schimbe in urma efectelor cimpului biofizic, astfel cimpul biofizic amplificat de grup poate fi utilizat pentru schimbarea materialului genetic al grupului pentru dezvoltarea unor noi psi-gene, sau, cum au actionat sovieticii, pentru a influenta de la distanta alte persoane, imbolnavindu-le.


Prin astfel de metode, cursantii psi-deficienti pot ajunge la o psi-functionare optima.


Prin aceasta tehnologie, orice persoana poate fi antrenata in domeniul spionajului psihic, indiferent de materialul genetic cu care este initial dotat. Aceste metode au fost folosite in institutele de cercetari in domeniul psi ale fortelor armate ale marilor puteri, precum si de corporatii importante cum ar fi Sony.


Efectele mentionate anterior explica modul in care orice grup de persoane poate utiliza ESP ca un instrument in cercetarile sale sau pentru a provoca schimbari fiziologice in beneficiul sanatatii si al longevitatii.

Actiunile infoenergetice s-au dovedit deosebit de utile in obtinerea unor informatii care nu ar fi fost posibil sa se obtina prin alte mijloace. Aceasta noua metodologie prezentata aici va fi de folos persoanelor care practica CRV, prin stilul folosit de americani sau, prin stilul rusesc, ERV.

articol de: Colonel dr. Emil Strainu

PS: Sfinxul de pe Marte a fost descoperit in acest mod cu mult inainte sa fie trimise sondele misiunilor spatiale....

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine