esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Secretele dealului Kula din Himalaya

Secretele dealului Kula din HimalayaHitler a trimis o expeditie secreta in Himalaya pentru a descoperi enigma aparitiei omului si pentru a pune stapinire pe niste cunostinte vechi care sa-i ajute celui de-al treilea Reich sa creeze o arma puternica.


Hitler – preocupat de originea vietii pe pamintCel mai mare mistic al celui de-al treilea Reich, o persoana care traia la propriu intr-o lume ezoterica pe jumatate inventata, era secretarul lui Hitler, Rudolph Hess. Acesta se distingea printr-o cumpatare extraordinara in aprecierea situatiilor si a perspectivelor lor de dezvoltare. Inainte de sosirea nazistilor, in anul 1926, Adolf Hitler i-a spus acestuia ca unui om de incredere: Stii, pe mine nu ma multumeste intru totul teoria lui Darwin si parerile care domina societatea in ceea ce priveste originea omului. Atunci, cel mai bine ne-ar putea lamuri in aceasta chestiune Rudolph Steiner, i-a raspuns ingindurat Hess.


Steiner era secretar general al asociatiei teozofice germane. El sustinea numeroase cursuri interesante despre misticismul crestin si cunostintele oculte ale lui Goethe. Principala lui creatie a fost cartea Doctrina tainica, in care a alaturat cu curaj dogmele evului mediu, ideile proprii si interpretarea credintelor indo-budiste. Steiner a murit anul trecut, si-a amintit suparat Hitler. Da?, s-a mirat Hess ca si cum ar fi auzit pentru prima oara despre acest lucru si s-a straduit sa ii distraga atentia fuhrerului, conducind discutia catre o alta tema.


Cu toate acestea, el ii cunostea obisnuintele conducatorului national-socialistilor si a prevazut ca, in cel mai scurt timp, acesta se va intoarce la problema teoriei originii omului.


Rudolph Hess nu s-a inselat si, cind s-a intimplat acest lucru, a propus: Ne putem folosi de profesorul Albert Hermann, de la Universitatea din Berlin.


Cele sapte rase originareLa recomandarea lui Hess si dupa o verificare foarte atenta a increderii si a puritatii singelui, Hermann a fost chemat la munca. A lucrat cu multa ardoare si uimitor de repede a creat o cercetare asupra raselor originare care, dupa parerea lui, erau in numar de sapte: adamitii polari, hiperboreenii, lemurienii, atlantii, arienii si inca doua rase, care au disparut foarte repede.


Pe corabiile lor, asemanatoare in acelasi timp cu lebedele si cu dragonii, atlantii, care aveau, potrivit teoriei profesorului, niste trasaturi nordice bine exprimate au ajuns pe tarmurile Americii si ale Asiei Centrale, unde au dat viata unor noi neamuri. In deplinatatea ei, umanitatea a avut la origine trei radacini.


Prima dintre ele au fost adamitii, care puteau sa comunice cu ingerii, cea de-a doua – atlantii, o rasa nordica foarte puternica, disparuta din cauza folosirii magiei negre, iar cea de-a treia radacina au fost lemurienii – niste creaturi slabe, care aveau capacitati telepatice.


Acestia din urma insa s-au dovedit foarte putin rezistenti si au disparut relativ repede.


Lucrarea lui Hermann i-a placut lui Hitler. Dar fuhrerul vroia sa aiba niste confirmari istorice a ceea ce era scris. In acea perioada, la initiativa lui Hess si a lui Hermann au avut loc niste cercetari in coloniile de tibetani si hindusi, care aparusera la Munchen si Berlin – oamenii lor au devenit membrii Ordinului negru SS, care indeplineau misiuni secrete pentru obtinerea unor cunostinte. Cu alte cuvinte, potrivit limbii profesionale a serviciilor speciale, acest lucru se numea activitate operationala printre emigranti cu scopul dobindirii unor informatii.


Templul lui Shiva de pe dealul KulaPotrivit datelor unor izvoare straine, agentul Wilhelm Bayer a reusit sa recruteze un hindus de virsta medie, care a primit pseudonimul de agent Radja. Bayer a stiut sa stabileasca cu sursa sa niste relatii de incredere si de la Radja a obtinut o informatie absolut uimitoare, pe care Bayer, incalcind toate poruncile si instructiunile, nu s-a hotarit sa o comunice conducatorilor citva timp.


Fumind si luind in acelasi timp hasis, hindusul i-a povestit despre o particica enigmatica a muntilor Himalaya – tainicul deal Kula, care se gaseste intre niste munti din piatra vesnici, la o inaltime de aproximativ 4.000 de metri peste nivelul marii. Acolo, dupa spusele sale, a fost asezat un templu unic – inchinat unuia dintre zeii panteonului hindus, pe care Radja il denumea lingam.


Aceasta notiune insemna simbolul vesnic al originii masculine. Acesta era pregatit din oase, piatra sau metal, considerindu-l idol, iar in timpul ceremoniilor religioase peste el erau presarate petale de lotus, era uns cu ulei de trandafir si, asemenea unui zeu, i se aduceau diferite daruri si prinoase.


Unul dintre muntii care inconjurau dealul Kula este socotit din cele mai vechi timpuri un lingam mare, pe care domina templul zeului Shiva. Cind deasupra dealului se dezlantuie furtunile de munte si fulgerele albastre lovesc in cupola templului, se spune ca Shiva este multumit, pentru ca in aceste momente are loc comuniunea cu cerul.


Orasul subteran cu intrarea vrajitaCel mai uimitor fapt in povestirile lui Radja nu a fost acest lucru. El povestea foarte convingator despre niste animale salbatice necunoscute stiintei, animale care stiau sa vorbeasca limba oamenilor, povestea despre oameni care stiau sa zboare, oameni inzestrati cu darul levitatiei, si despre yoghini care cunosteau tainele tumo – focul interior al esentei umane.Cei care stapineau aceste secrete puteau sa traiasca in atmosfera rarefiata a inaltimilor himalayene fara nici un fel de haine, direct pe ghetari, fara sa simta nici un fel de disconfort in legatura cu frigul sau lipsa oxigenului.


Potrivit spuselor hindusului, oamenii needucati, neinitiati in tainele dealului Kula ii luau adesea pe yoghini drept yeti – oamenii zapezilor despre care povestesc miturile si legendele din cele mai vechi timpuri in Orient si Asia. Chiar si asa, nu acestea erau lucrurile care il interesau pe Bayer cel mai mult, ci povestea hindusului despre un oras enigmatic subteran, a carui intrare era vrajita, iar oamenii auzeau adesea un zgomot de sub pamint.

Acest oras este acolo, in dealul Kula?, a intrebat Bayer. El este in interiorul muntelui? Da, acolo se gaseste, a confirmat hindusul tragind din tigara. Orasul este acolo, dar in el nu se poate intra. Multi au incercat, dar nimeni nu a reusit.


Mai departe, el i-a povestit agentului ca, in vremurile demult trecute, in dealul acesta enigmatic a trait un guru – un conducator religios, pe nume Nanak, care a scris o carte vrajita cu cuvinte lumesti. Acum, la multe secole dupa aceste momente, zile intregi, zi si noapte, aceasta carte este citita in fiecare templu. Oamenii intra in templele lor cu armele – niste cutite lungi ascutite pe care le tin la briu, iar in spatele celor care citesc din cartea sfinta sta obligatoriu un slujitor care goneste cu arma, fara oboseala, cuvintele lumesti din cartea vrajita, pentru ca aceste cuvinte sa zboare in toate colturile lumii.


Tu ai fost acolo? Ai vazut chiar tu dealul Kula? Desigur, a raspuns Radja. Altfel, de unde as putea sa stiu despre ceea ce se face acolo?


Hitler comanda o expeditie in HimalayaPotrivit afirmatiilor lui Radja, tocmai in dealul Kula se poate gasi raspunsul in ceea ce priveste taina originii vietii pe Pamint. Dar merita oare sa incerci sa descoperi niste taine care pot depasi intelegerea omeneasca? Omul este mic si slab, iar Universul este nelimitat!


Wilhelm Bayer a avut insa o cu totul alta parere in aceasta privinta: agentul a hotarit in cele din urma sa aduca datele obtinute la cunostinta conducatorilor. Este adevarat ca Wilhelm a fost foarte precaut, a redat povestirile lui Radja pe bucati mai mici si a urmarit cu atentie reactiile conducerii, pentru ca in caz de ceva nemultumiri sa reuseasca sa se opreasca la timp. Cu toate acestea, datele despre tainicul deal Kula au fost primite foarte bine.


Potrivit unor date, Henrich Himmler si-a exprimat dorinta de a se intilni personal cu agentul hindus: la sfirsitul anului 1929, interesul pentru enigmele Himalayei a aparut la cel mai inalt nivel al conducerii naziste. O confirmare documentara sigura despre intilnirea lui Himmler cu Radja nu a putut fi  insa gasita.


La un moment dat a fost luata hotarirea de a pleca o expeditie secreta la dealul Kula – nazistii era foarte atrasi de orasul tainic subteran, zgomotul caruia se auzea de sub pamint, si de posibilitatea de a obtine niste date necunoscute pina in acel moment despre originea vietii, date care ar fi putut fi folosite eficient nu numai in plan ideologic, ci si pentru crearea unei arme absolute, la care nazistii visau cu mult inainte de a ajunge la conducere.


Cu toate acestea, expeditia nu a fost facuta imediat – aceasta s-a indreptat catre Himalaya nu mai devreme de sfirsitul anului 1930 sau inceputul anului 1931, inainte de venirea nazistilor la conducere, si tocmai de aceea nu s-a distins printr-un numar foarte mare de participanti: cu totul au fost cinci-sase oameni, printre care, in mod natural, s-au numarat Radja si Wilhelm Bayer.


Oamenii – un experiment genetic al unor reptile rationaleDin pacate, nici un fel de date sau notite personale despre locurile pe unde a fost expeditia si despre posibilele ei descoperiri in Himalaya nu au putut fi descoperite de cercetatori – daca jurnalele participantilor la expeditie s-au pastrat cumva ca printr-o minune, probabil ca au cazut in miinile serviciilor speciale americane sau engleze.


Cu toate acestea, nu degeaba se spune ca nu este taina care sa nu fie dezlegata: niste experti independenti au reusit sa descopere ca expeditia la dealul enigmatic Kula s-a intors in Germania la sfirsitul anului 1934 sau, cel mai tirziu, la inceputul anului 1935. Dintre toti cei care au plecat nu s-au intors decit trei persoane: Radja, Bayer si un agent secret care raspundea de protectia echipei de cautare. La citeva zile dupa intoarcerea din expeditie, acesta din urma, din cauze necunoscute, s-a sinucis.


Dupa unele fragmente, dupa unele date neverificate si indirecte se poate incerca sa se restabileasca un tablou mai indepartat al evenimentelor legate de tainele enigmaticului deal Kula. Despre orasul subteran, oamenii care zboara si animalele care vorbesc nu se cunoaste nimic, cu toate acestea insa, Bayer a adus in Germania un manuscris foarte vechi in limba sanscrita, ascuns intr-un penar din bronz si lemn. Continutul manuscrisului nu l-a cunoscut nici el, nici Radja, care era analfabet.


In acest manuscris se gaseau date despre istoria Pamintului cu 20.000-30.000 de ani inainte de Nasterea lui Hristos.


Atunci, rasa humanoizilor si a reptilelor rationale, venite din alte lumi, au creat in mod artificial pe planeta noastra un nou tip de viata, folosind pentru mutatie o fiinta protohumanoida – aceasta fiinta a fost adaptata existentei pe Pamint cu luarea in consideratie a tuturor particularitatilor mediului de viata si i s-a dat posibilitatea unei dezvoltari intelectuale si sociale individuale si bine determinate.


Experimentul genetic la scara planetara – sau poate chiar la scara intregului Univers – a inceput atunci si continua si in zilele noastre, cu unele mici corecturi facute din cind in cind, schimbari pe care noi le atribuim fortelor divine.


Participantii la expeditie au disparut unul cite unulSe spune ca, facind cunostinta cu manuscrisul adus din Himalaya, Adolf Hitler a tacut destul de mult, apoi a spus incet si cufundat in ginduri: Acest lucru nu ne convine…


Manuscrisul si traducerea au disparut fara urma, ca si agentul Radja, cel care i-a aratat expeditiei drumul catre dealul enigmatic Kula. Bayer a mai lucrat o vreme la Gestapo in Berlin, unde a primit de la subordonati porecla Camila spinzurata – dupa intoarcerea din expeditie si vizitarea dealului enigmatic se puteau observa la el adesea accese de cruzime si unele probleme psihice.


Se poate pune intrebarea: a fost el intr-adevar acolo? Nu este exclus ca membrii expeditiei sa fi incaput pe miinile serviciilor secrete care stapineau atunci in India. Aceste servicii ar fi putut sa ii spuna toata povestea lui Radja si dupa aceea sa le dea participantilor la expeditie si manuscrisul despre originea vietii pe Pamint. Oare nu de aceea s-a sinucis si responsabilul cu protectia membrilor expeditiei, oare nu de aceea a disparut si Radja, iar Bayer a inceput sa aiba probleme cu nervii?


Orice s-ar fi intimplat, taina muntilor Himalaya si a originii vietii pe Pamint au ramas nedezlegate.


Wilhelm Bayer, ultimul dintre participantii la expeditia secreta ramas in viata, a primit o misiune intr-unul dintre orasele ocupate din Polonia, in anul 1939. Acolo, un an mai tirziu, a fost ucis de o organizatie strins legata de conducerea emigrantilor de la Londra.


El a fost ultimul dintre martorii expeditiei.
 
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine