esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


astrologie

Despre Astrologie

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel.

Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica.

Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Structura interna a atomului este exact aceeasi atit la nivel microcosmic (atomi care compun molecule, care compun tesuturi, care compun organe, care copun corpul omenesc), cit si macrocosmic (atomi care compun Materia, care sta la baza Univesului vizibil).

Structura atomului, elecronii care orbiteaza in jurul nucleului atomic, este exact reproducerea in miniatura a Sistemului Solar, cu planetele care orbiteaza in jurul Soarelui, la fel, sistemul nostru solar orbiteaza in jurul Centrului Galactic, si tot asa, pina la nivel de Metagalaxie si Univers, apoi Cosmos.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.

Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului.

Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.

Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta.De aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.

Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice cosmice.

Cel de-al treilea mare eveniment in viata pe linga nastere si moarte, este casatoria. In China, de mii de ani, perechile consulta astrologi pentru intemeierea unei familii si rata divorturilor este extrem de mica, fiind acum un popor de peste un miliard de oameni.

Orice relatie din viata este de factura karmica. Nu este oare in avantajul nostru daca cunoastem potentialul relatiilor noaste cu sexul opus ? Este important a ne potrivi cit mai bine cu viitorul sot sau sotie, sa il cunoastem cit mai bine, pentru a incerca sa avem o relatie cit mai armonioasa si aducatoare de fericire si prosperitate.

Sa nu uitam mai ales ca este vorba de a alege pe tatal sau mama copiilor nostri. In momentul cind se naste un copil, Astrologia pentru copii ne va indica care sunt inclinatiile lui native, si il vom putea educa mai usor, cunoscindu-i predispozitiile , precum si punctele slabe si cele tari.

Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri.

Astrologia medicala nu mai are nevoie de prezentare. Citi dinte noi nu doresc sa stie care sunt punctele lor energetice slabe in organism, ce organe si sisteme ii pot fi afectate mai usor, ce predispozitii la boli acute sau cronice are.

Astrologia chinezesca, veche de mii de ani, arata prin analogia cu animalele, alte fatete ale caracterului unui om. La fel, Astrologia florala, prin analogie cu florile, si la fel Astrologia druidica, prin analogie cu copacii.

Caledarul Thebaic, vechi de mii de ani, care vine din Egiptul antic, indica trasaturi de caracter si destin, uimitor de exacte date de punctul zodiacal in care se gaseste Soarele nativului.

Punctele arabice sunt niste puncte sensibile determinate de astrologii arabi, care, in conjunctie cu anumite planete, dau informatii ajutatoare asupra unui om.

Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.

De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc".

La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine