esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Despre Vril

Despre VrilVechile civilizatii considerau ,,forta vietii" drept cea mai inalta forma de energie din Univers,toate celelalte tipuri d energie fiind doar manifestari secundare ale acestei forte supreme.

De fapt,forta vietii,care guverneaza atat existenta umana,cat si pe cea animala,era o reprezentare inferioara a energiei denumite VRIL-cunoscuta in alte culturi din lume ca mana,prana,chi sauforta vitala.Nu se poate determina originea ei sau modul in care a dobandit aceasta titulatura.


Singurul indiciu in acest sens ni-l ofera amerindienii,mai precis tribul Sioux care folosea denumirea,,VRIL"pentru energia vietii,considerand ca locurile in care aceasta se manifesta sunt asa -zise,,medicine wheels"(cu puteri miraculoase de vindecare).


Desi nu poate fi perceputa,aceasta forta se afla in interiorul corpurilor noastre.Hranirea,digestia si eliminarea toxinelor sunt toate conduse de forta vietii.Energia VRIL are,legatura cu mintea umana.Exista metode care pot fi aplicate pentru a stoca si folosi aceasta energie intr-un mod constructiv.Energia VRIL nu este produsa de corpul uman,fiind prezenta si in apa,dar,mai ales,in aer,de unde poate fi colectata si folosita in mod eficient.


VORTEXURILE VRIL


Energia VRIL are in anumite locuri de pe planeta o concentratie mai puternica.Desi dincolo de capacitatea noastra de a le zari,aceste concentratii de energie VRIL se gasesc sub forma unor spirale Fibonacci rotitoare.De-a lungul istoriei se pare ca oamenii inzestrati cu proprietati extrasenzoriale au simtit aceste puncte in care spiralele energiei VRIL sunt active.


In prezent,unii cercetatori ai fenomenului denumesc ,,vortex de energie" o astfel de concentratie singulara de energie VRIL.


La nord de ecuator,directia de rotatie a vortexului se realizeaza in sensul opus miscarii acelor de caesornic,iar in sud de ecuator,in sensul acelor de ceasornic.Aceasta directie este similara sensului in care se invartesc uraganele si tornadele sau modului in care apa se scurge printr-un dispozitiv cilindric,in respectivele regiuni geografice(efectul Coriolis).


Cateva dintre zonele cu importante vortexuri VRIL ar putea fi:Stonehenge(Marea Britanie),Teotihuacan,Chichen Itza,Palenque(Mexic),Tiahuanaco(Bolivia),Devil's Race Track in Death Valley(California).


Cel mai puternic vortex de energie VRIL de pe Pamant se presupune ca ar fi centrat chiar sub Marea Piramida de la Giza(Egipt).Mai mult,se vehiculeaza ideea ca piramida ar fi fost ridicata acolo tocmai datorita prezentei acestui vortex gigantic in respectiva zona.Conform acestei ipoteze,vechii egipteni urmareau ca,prin intermediul geometriei sacre a piramidei,sa poata concentra mai rapid puternica energie a marelui vortex VRIL,in scopuri ce scapa inca oamenilor de stiinta din timpurile noastre.


ENERGIA VRIL SI TELEPORTAREA


Cunoscand si stapanind energia VRIL,s-ar putea realiza fenomenul de teleportare?


Incercand sa raspundem la aceasta intrebare,nu putem sa nu aducem in centrul atentiei o tehnica sacra,veche de mii de ani,cunoscuta doar de marii initiati ai Antichitatii si denumita ,,Merkaba".Se presupune ca si Moise,marele conducator al poporului evreu din Vechiul Testament,ar fi cunoscut aceasta metoda.


Corpul uman poseda,dupacum se stie,un camp electromagnetic(derivat din energia VRIL))care are o miscare de rotatie,datorita rotatiei astrului.Prin rotirea campului electromagnetic al fiintei umane la viteze foarte mari,in sens invers rotirii campului electromagnetic terestru,s-ar putea obtine fenomenul de... teleportare!


Pare o utopie,dar in aceasta consta tehnica sacra Merkaba,la care fac referire vechile scrieri ale omenirii.


Merkaba este un grup de cuvinte cu urmatoare semnificatie:Mer descrie o anumita lumina activata de doua campuri energetice,care se rotesc in sens opus,Ka reprezinta corpul energetic individual,iar Ba ,corpul fizic si realitatea noastra fizica.


Tehnica este inca practicata pe Terra.Sa fi constituit tehnica Merkaba modelul dupa care,la data de 28 octombrie1943,se realiza celebrul experiment de teleportare cunoscut sub numele de ,,Experimentul Philadelphia"?Chiar daca aceasta ramane invaluit in mister,au existat mai multi oameni de stiinta care au confirmat posibilitatea realizarii unui astfel de experiment sub actiunea unor campuri magnetice rotative(energie VRIL)foarte puternice.ENERGIA VRIL SI SOCIETATILE OCULTEDe-a lungul istoriei,energia VRIL a fost numita energia Universului,materie neagra,o imensa sursa de propulsie,forta vietii...


Anumite societati secrete considera ca VRIL este energia secreta care guverneaza Universul,si poate fi inmagazinata doar de anumite persoane,ramanand aproape inaccesibila celor neinitiati.Nu oricine poate avea cheia care descatuseaza energia VRIL,simplul contact cu aceasta forma superioara de energie fiind o realizare uriasa pentru cei catva alesi.


In romanul lui Bulwer-Lytton,VRIL:The Coming Race,energia VRIL guverneaza asupra intregii naturi.Se presupune ca,in anul 1919,membrii unei grupari continuatoare a Ordinului Templier au infiintat organizatia VRIL cu sediul in localitatea Ramsaudin Germania(langa granita cu Austria).Din ea ar fi facut parte reputati oameni de stiinta:Viktor Schanberger,dr.W.O Schumann,Schriewer,Habermohl si multi altii.


Cunoscand posibilitatile energiei VRIL,acesta si-ar fi propus construirea unui aparat zburator,care sa utilizeze aceasta energie.Oamenii de stiinta din respectiva organizatie au studiat modul in care puteau folosi energia VRIL pentru crearea unui camp puternic de energie,prin care sa se obtina o independenta fatac de fortele cosmice.


Cu toate ca dovezile sunt putine si controversate,se pare ca,in decurs de 25 de ani de munca,ei ar fi ajuns la niste rezultate remarcabile,construind mai multe prototipuri de nave zburatoare elicoidale,care ar fi ...primele OZN-uri pamantene!


GENERATORUL VRIL-CALE DIVINA DE VINDECARE?


Generatorul VRIL este un instrument metafizic extraordinar de puternic,construit manual de calugari tibetani,prin utilizarea unor metale speciale,modificate energetic cu ajutorul unor tehnici aparte,pentru a produce o unealta personala de energie,cu efecte fizice si metafizice unice.


Efectele devastatoare ale stilului de viata din secolul XXI sunt bine cunoscute.Oamenii moderni sunt expusi constant la o mare varietate de influiente negative,care pur si simplu il bombardeaza din exterior.Una dintre aceste influiente este reprezentata de stres.Expertii definesc stresul ca pe o stare a corpului,datorata unei influiente persistente,ce necesita eforturi de adaptare.S-a dovedit ca stresul emotional este unul dintre factorii majori care presupune manifestarea si evolutia multor boli.


Efecte nocive produc si campurile electromagnetice din jurul nostru.Curentul electric,semnalele radio,radiatia din spatiu reprezinta surse de campuri electromagnetice care ne influienteaza pe toti.Biocampurile noastre sunt incapabile sa compenseze toate aceste ,,atacuri".Prin urmare,organismul isi pierde echilibrul,intervin starile de oboseala,durerile de cap,nevrozele,insomniile si alte afectiuni.


Pamantul inconjoara toate fiintele vii cu o pulsatie a energiei pe o frecventa naturala.Acest mediu electromagnetic natural este disturbat de radiatie EMF produsa de tehnologie.Efectele acestei radiatii pot fi contracarate prin generarea unui camp care vibreaza in ritmul natural al Pamantului.


Se presupune ca generatorul VRIL ar putea produce un astfel de ,,scut",capabil sa induca scimbari in microstructura organismului,pe care il ,,regleaza" la frecventa naturala a Pamantului.Cand este in contact cu corpul,Generatorul VRIL formeaza un efect de rezonanta armonizat pulsatiei benefice a Terrei.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine