esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Destin si Liber arbitru-secrete ascunse

Destin si Liber arbitru-secrete ascunse
Pentru a intelege de ce unii experimenteaza traume in viata, trebuie sa privim in mod metafizic la destinul lor, scopurile de viata si karma.


Prin pierderea unui om iubit sau a unei perechi sufletesti, unii cred ca nu au noroc in viata si cad victime oportunistilor si sufera in mainile altora.


In aceste cazuri extreme, amprentele Destinului sunt de obicei gasite peste tot in jur, si "DE CE" este vesnica intrebare.


Secretul este ca Universul are Scopuri--reguli si provocari.Nimeni nu este aici prin accident sau intamplare : toti suntem aici sa ne indeplinim scopul vietii, sa invatam din experiente si sa urmam Calea.

Nici o viata nu este fara importanta, este vorba despre Progres, Invatare si Accedere la un nivel mai inalt. Acestea sunt lucruri care transced experienta unei singure vieti si de aceea Sufletul nostru se reintoarce mereu sa-si continue progresul.


Aceasta este KARMA, marele plan pentru viata noastra, credite si debite, bun si rau--calea pe care trebuie sa mergem.


Atunci cand putem instinctiv sa investigam acesta karma , gasim scopurile si motivele pentru lectiile noastre si ne putem in sfarsit gasi adevarata cale, intelegerea a ceea ce se intampla si de ce --si apoi ne putem urma karma in pace si fericire.


Cu alte cuvine ne eliberam.


Este mereu amuzant cand unii intreba cand isi vor intalni sufletul pereche, dar acest suflet sa nu aiba mai mult decat 27 de ani, sa fie inalt, frumos si bogat. Si, bineinteles, daca isi pot intalni perechea inainte de concediu ar fi si mai bine.


Acestia sunt de obicei oameni care sfarsesc in mizerie , casatoriti cu o persoana nepotrivita, si incapabili de schimbare din cauza consecintelor.


Altii sunt din cei care astepta ca Universul sa puna totul la usa lor si sa aiba totul fara sa faca nici un efort.


Dar noi si Destinul avem ambii un rol de jucat pentru a putea pasi pe Cale.


Calea insa isi va arata oportunitatile si provocarile pe care noi trebuie sa le trecem.


Secretul este sa intelegem cum "CEEA CE DORIM" si "CE INSEAMNA A FI" uneori coincide , dar alteori se contrazice frecvent.


Suna simplu, dar ca intotdeauna, in cele mai simple lucruri se gaseste cea mai mare intelepciune.Sa consideram Drumul destinelor noastre ca un Labirint.


Labirintul reprezinta toate provocarile si recunoasterile, toate cele de SUS sau de JOS, si toti oamenii pe care ii vom intalni sunt destinati sa vina in viata noastra si sa aduca fericire sau conflict.

In acest CADRU al Labirintului, noi avem Liber Arbitru.


In orice punct putem sa o luam la stanga sau la dreapta, sa inaintam sau sa ne retragem.


Ca fiinte umane noi credem deseori in iluzia ca avem un deplin Liber Arbitru. La urma urmei noi alegem ce purtam, unde mergem, cu cine ne casatorim,nu?


Dar, in unele domenii NU putem.


Liberul nostru Arbitru si Destinul nostru sunt in cele din urma interferate de fapte INLAUNTRUL CADRULUI PREDEFINIT al karmei-Labirintul- cadrul Caii de la nastere la moarte si apoi renastere.


Deci KARMA si DESTINUL sunt cadre in interiorul carora noi putem avea Liber Arbitru, dar in lucrurile cu adevarat importante din viata NU avem acest Liber Arbitru.


Ceea ce vreau sa spun este ca daca noi suntem MENITI sa trecem printr-un anume punct, un anume eveniment al destinului, APOI VOM SI TRECE.


Intr-adevar exista posibilitatea sa ocolim putin sau sa intarziem aceste evenimente, dar nu vom face decat sa ne intoarcem cumva in acelasi punct mai tarziu, dar prin ocol am invatat poate ceva foarte valoros care ne era necesar la karma.


Frica, indoiala, nevoia de a controla si influienta altor persoane , toate acestea ne pot face sa alegem , dar in ultima instanta nu ne putem evita Destinul, si de accea este buna comparatia cu un Labirint.


De aceea , cu aceste evenimente karmice, nu putem de multe ori prevedea exact timpul la care se produc anumite intamplari, mai ales daca este implicata si o alta persoana, cu karma ei.


Destinul e un Labirint gigantic, o RETEA uriasa, in care ne putem invarti mari perioade de timp , dar are aceeasi IESIRE PREDESTINATA.


Universului chiar nu ii pasa ce haine purtam, si ce culori ne alegem pentru par, dar in problemele cruciale hotararea NU ne apartine.


De multe ori apare intrebarea "Cand se va reintoarece la mine el/ea ?"


Raspunsul este ca nu numai ca nu ne cunostem propriul program de viata stabilit INAINTE de reincarnare, dar NU il cunoastem nici pe al lui/ei.


Nu stim exact ce lectii de viata avem/are de invatat fiecare, INAINTE de a fi impreuna, sau ce puncte din karma am/a evitat pana acuma si trebuie totusi trecute.


Cea mai buna abordare ar fi : "Lasa-l(las-o) sa plece, si daca e PREDESTINAT TIE, se va intoarce in mod sigur ".


Daca nu iti e predestinat(a) timp de o viata, nu ai de ce sa te intristezi, nu e al tau/ta, si NU VA RAMANE decat atat timp cat va veti plati unul altuia karma comuna !!


In ambele cazuri putem sta linistiti, fara suferinte si crize de plans.


ORICE relatie este karmica.


Dar CAT TIMP va dura implinirea karmei, nu avem cum sti.


Unii oameni sunt predestinati sa fie fericiti sau nefericiti impreuna o viata intreaga, altii sunt predestinati sa treaca unul prin viata altuia ca un meteor, uneori cateva minute, alteori luni de zile sau cativa ani.


Ghizii nostri spirituali ne spun mereu ce anume TREBUIE sa se intample si este de neevitat.


Oamenii imi spun de multe ori :"ei, lectia mea este rabdarea".


NU este asa. Lectia este CREDINTA, si credinta nu inseamna neaparat apartenenta la o religie si practicarea ei.


Spiritualitatea si Religia nu sunt de loc acelasi lucru.


Domnezeu este UNUL pentru toti, dar cate religii exista in lume si fiecare spune ca doar ea e singura adevarata ??


Scopul ultim este sa transcedem Frica si Indoiala, sa ne recastigam controlul, sa avem o minte deschisa spre orice oportnitate de evolutie, sa nu ne cramponam de dogme si inchistari.

TREBUIE sa intelegem o data pentru totdeauna ca NIMENI nu este de vina pentru ceea ce ni se intampla in viata, este PROGRAMUL DORIT SI ACCEPTAT DE NOI INAINTE DE REINCARNARE, cu bune si cu rele.


NOI SINGURI alegem ce vrem sa experimentam in acesta viata IN CONCORDANTA cu karma noastra si cu voia Ierarhiilor Ceresti si Ghizilor nostri spirituali.


Exista 3 categorii de incarnari :


1. Pentru entitatile mai putin evoluate , hotararile evenimentelor vietii sunt luate de Seniorii karmei impreuna cu Ierarhiile Ceresti, FARA DREPT DE APEL ( au foarte putin Liber Arbitru).

2. Pentru entitatile mai evoluate, hotararile sunt luate CHIAR DE ELE cu ingaduinta si voia Seniorilor karmei si Ghizilor spirituali ( au Liber Arbitru in anumite probleme).

3. Pentru entitatile foarte evoluate, care de fapt nu mai au karma si se reincarneaza doar pentru a ajuta Omenirea sub forma de Maestri, EI SINGURI HOTARESC, FARA a mai avea nevoie de acceptul Seniorilor Karmei ( au Liber Arbitru total).A dori si a decide sunt functii mentale care pot crea o alta realitate alternativa mentala.


Informatiile ne vin prin instincte si intuitii si ar fi foarte bine daca am asculta de "vocea inimii" care de multe ori este chiar indrumarea data de Ghizii nostri spirituali care ne indemana spre binele nostru cel mai inalt.


Ascultati de aceste intuitii, fiti pregatiti de provocare si schimbare, aveti CREDINTA SI SPERANTA.

NU GANDITI--SIMTITI !!

In mod sigur nu veti fi indrumati spre rau !!


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Legile destinului


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Legile destinului

Legile destinului- prima lege zice: "Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite". Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal;


- a doua lege zice: "Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla". Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici macar detaliul cel mai nesemnificativ). Nu exista: "daca as fi facut cutare lucru..s-ar fi produs alt cutare lucru.." NU. Toate si fiecare in parte dintre situatiile care se produc sunt perfecte, cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta .- a treia lege zice: "Orice moment in care se incepe este momentul corect". Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte, nici dupa; cand suntem pregatiti pentru ca ceva nou sa apara in viata noastra, exact atunci apare (incepe);- a patra lege zice: "Cand ceva se termina, se termina". Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.


Cred ca nu este intamplator ca citesti aceste randuri acum; acest text ajunge la tine azi pentru ca esti pregatit(a) sa intelegi ca "nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit".

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine