esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Calatoria catre alte dimensiuni

Calatoria catre alte dimensiuni

Povestile cu calatorii spre alte dimensiuni au existat dintotdeauna. Oamenii tind mereu sa se laude cu rapiri de catre extraterestri, cu fotografierea unor monstri tinuti secreti de guverne, de descoperirea lui Yeti, existenta lui Chupacabra si alte asemenea. Tu crezi in calatoria catre alte dimensiuni?Barbatul din Taured, cel mai mare mister al lumii
O poveste de-a dreptul stranie si inexplicabila pana in zilele noastre s-a desfasurat in Japonia, in anul 1954.

Într-o zi absolut obisnuita, un barbat obisnuit a intrat in Aeroportul International din Tokyo, Japonia, pentru a se intoarce acasa dintr-o calatorie de afaceri.

Echipa de securitate de la aeroport a avut un soc. Desi avea multe acte la el, toate, inclusiv pasaportul atestau ca provine dintr-o tara numita Taured.

Neintelegand motivul pentr care este retinut, barbatul a inceput sa vorbeasca cu conducerea aeroportului.

Cunostea mai multe limbi straine, actele toate pareau reale, iar el nu era cu nimic suspect.Unde ar fi situata tara misterioasa
Barbatul a spus, mirat, ca Taured este situata intre Franta si Spania, de mai bine de 1.000 de ani, dar cand i-a fost pusa in fata o harta a constatat cu surprindere ca pe locul indicat se afla Andora.

El a spus ca facea afaceri in Japonia de cinci ani, iar pasaportul sau si restul actelor, sustineau povestea incredibila.

Barbatul avea stampile de vama si vize din mai mutle tari europene, valuta straina existenta in realitatea noastra, dar si un permis de conducere din Taured si cecuri emise de o banca care nu exista in lumea noastra.
Finalul povestii incredibile

Pentru ca nimeni nu reusea sa confirme sau sa infirme autenticitatea actelor si a povestii strainului din Taured, barbatul a fost condus la hotelul aeroportului din Tokyo.

Doi oficiali de la serviciul japonez de imigrari au fost pusi sa-i pazeasca usa camerei, dar dimineata, barbatul si bagajele sale erau de negasit.

Nimeni nu a reusit vreodata sa afle de unde venea barbatul si de ce actele sale pareau atat de autentice, dar spre fericirea lui, se pare ca a reusit sa ajunga inapoi acasa in Taured.


Autoritatile japoneze au demarat o ancheta de mare amploare si stirea a vuit in presa locala la vremea respectiva, dar cum ancheta nu ajungea nicaieri, povestea a fost abandonata drept un caz nerezolvat pana astazi.


Sursa: Unica.ro
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine