esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Marea disolutie din 2012

Marea disolutie din 2012De la Lord Sananda, aflat in Noul Ierusalim Celest.(3 nov.2012; channeler Elizabeth Trutwin)
Bun gasit! Cel care va vorbeste este Sananda, Domnul.Sunt o multime de probleme care va afecteaza acum viata, cum ar fi cele din domeniile sistemului monetar, juridic, guvernamental, medical, de scuritate si toate celelalte care au tangente cu aceste domenii, care au tinut matricea holografica a Pamantului captiva in dimensiunea a 3-a, o foarte lunga perioada de timp.


Puternicele forte ale Luminii au monitorizat de foarte mult timp planeta voastra, urmarind inaintarea umanitatii pe calea spre Ascensiune in dimensiuni superioare, si pentru ca Pamantul sa devina cel de al 33-lea membru al Federatiei Intergalactice a Lumilor.


Cand bomba atomica a fost detonata pe planeta voastra, Fiintele Galactice superioare au fost autorizate sa intervina la anumite niveluri si pentru probleme punctuale, prin care sa se previna o repetare a acelei periculoase actiuni.


Dupa marele razboi galactic, care s-a produs in urma cu cca 5000 de ani, exista in vigoare un acord de neutilizare a armelor atomice, ca urmare a efectelor dezastruase pe care le au nu numai asupra planetei unde s-a produs detonatia dar si pe planetele vecine din acel sistem solar.


Īncepand din 1947, armata Statelor Unite, folosind sistemul radar, a provocat incidente cu diferite nave spatiale si a descoperit ca rase extraterestre erau deja prezente pe Terra. Au fost, deasemenea, gasite harti folosite de Hitler care dovedeau ca in Pamantul interior existau forte concurente preocupate de crearea unor baze militare pe Luna si pe Marte.


Ca urmare, Presedintele Eisenhower a ordonat CIA sa se ocupe de monitorizarea activitatilor fiintalor extraterestre, acesta fiind momentul elaborarii unui program spatial secret. NASA a fost creata ca organizatie de acoperire a adevaratelor preocupari legate de existenta si activitatea extraterestrilor. "Programul aeronautic al Agentiei pentru Siguranta Nationala " avea ca activitate de baza cercetarea si crearea tehnologiilor necesare pentru colonizarea Lunii si a planetei Marte.
Intre timp, pe piata neagra s-au vandut zece mici pachete continand material nuclear.


Avand ca document legal decretul Creatorului, elaborat dupa incheierea razboiului galactic, de acum 5000 de ani, si tinand cont de mai recentele descoperiri ingrijoratoare (enumerate mai sus), Civilizatiile Galactice au decis sa se implice pentru prevenirea unor actiuni pe Pamant, de catre fortele ostile climatului de pace.


Ca raspuns la chemarea Pamantului, am timis milioane de fiinte galactice care sa traiasca pe planeta, fara a le sterge amintirile si aptitudinile, pentru a ajuta hologramei Pamantului si eliminarea intunericului.


Trebuie sa va spunem ca recentul uragan Sandy, care a cauzat atat de multe probleme in oraşele New York, New Jersey in Connecticut şi alte zone, nu s-a produs din intamplare. El a scos in evidenta capacitatea tehnologiilor galactice de scoate la lumina activitatile clandestine.


Este vorba in primul rand de Wall Street. Menţinand viteze ridicate ale uraganului, cu deosebire in zona Manhattan timp de doua zile, starea vremii a provocat inchiderea pietelor de capital si de marfuri, prin aceasta dandu-se posibilitatea computerelor retelei galactice sa anihileze tranzactiile comertului cu obligatiuni ale celor 190 tari cu interese financiare in retea. Toate inregistrarile computerizate au fost resetate iar conturile bancare s-au golit. Cand operatorii IT s-au intors la slujba si au pornit computerele, pe ecranele monitoarelor s-a afisat un mesaj de eroare, consfintind faptul ca nu se mai puteau reface inregistrarile. Orice efort de refacere a evidentelor in tranzactiile bancare se va dovedi zadarnic.


Un alt aspect scos in evidenta de evenimente tragice: Politia din New York, in mare parte este corupta. In dimineata zilei de 11 septembrie 2001 cei care trebuiau sa anunte NESARA, au fost ucisi. La scurt timp dupa exploziile care au avut loc, corpurile lor au fost surprinse de daramaturi.


Anailzele ulterioare privind modul in care s-a actionat, controalele politiei, toate mişcarile de oameni, supravegherea video, modul cum s-a realizat siguranta zborurilor pe aeroporturi si in aer, depozitele de droguri, bani si valori, disparute, desfiintarea criminala a supravegherii unor zone, documentele (inclusiv inregistrarile) detinute de politie, care au disparut (ceea ce va face imposibila formarea unor capete de acuzare impotriva celor care au pus la cale atentatele, pentru a acoperi fraude uriase si implicari ale unor inalti functionari), toate au dovedit ca nimic nu concorda cu comunicatele si explicatiile care s-au dat, inclusiv asupra adevaratilor faptuitori.


Natiunile unite: Aceasta organizatie este subordonata Papei si controlata financiar de Banca Vaticanului. Toate ajutoarele si recompensele pentru diverse actiuni ale ONU, in diversele tari, sunt controlate de Vatican. Toate natiunile celor doua Americi, precum si Caraibele, sunt supervizate de o organizatie a statelor americane. Practic Organizatia Natiunilor Unite nu mai exista, ea fiind doar un loc al intereselor Vaticanului si colaboratorilor sai.


Banca Federala din New York a fost, practic, dizolvata. Toate inregistrarile din calculatoare care evidentiau legaturile financiare cu guvernul, cu elitele bancare, cu bancile subordonate si subsidiare nu vor mai putea fi refacute.


Mass-media a facut sondaje privind nivelul de constiinta si a ajuns la concluzii total nesatisfacatoare, printre principalele cauze ale degradarii aflandu-se sexualitatea, scandalurile politice, coruptia si cultura pop. Toate asta au devenit produsele de baza cu care este alimenteaza populatia prin diversele canale: video, internet, radio. Programele de televiziune sunt verificate si controlate foarte putin sau deloc.


Īn ceea ce ne priveste, ne-am format o infrastructura care conecteaza direct navele noastre spatiale cu majoritatea posturilor de televiziune , radio si internet aflate pe Pamant. Intentionam ca in curand sa cream posibilitatea oricarui pamantean detinator al unui echipament de receptie (calculator, televizor sau aparat de radio) sa poata cunoaste adevarul despre oricare din emisiunile transmise, doar apasand pe un buton. Īn felul acesta, orice minciuna va avea cele mai scurte picioare.

Ravagiile in plan material ale uraganului Sandy, vor fi compensate de avantajele in plan spiritual. Dupa octombrie 2012, oamenii, si in special cei afectati direct, vor fi mai preocupati de aspectele spirituale, actiune atat de importanta in aceasta ultima parte a anului. Ei vor constientiza mult mai acut cat de efemera si iluzorie este materialitatea lumii.


Cu privire la interesul poporului american asupra alegerilor prezidentiale, rezultatul va veni printr-o Gratie Divina.


Revernind la data de 11 nov. 2012, putem spune ca portalul acesta, 11.11, va aduce energii de mai multa pace si liniste, energii de impacare. Fiecare dintre voi, va putea simti, la deschiderea portalului, Gratia Divina a impacarii cu sine si cu cei din jur. La acea data este bine sa aveti preocupari domestice mai putine si sa va rezervati timp pentru meditatie. Īn starea de meditatie, sa incercati sa va concentrati asupra Inimii Sacre. Multi veti putea percepe energia calda a iubirii care intra prin crestetul capului si iese prin talpile picioarelor in pamant. Va puterti imagina ca aceasta energie o primiti de la Marele Soare Central. Energiile pe care le veti incorpora din acel portal, va pregatesc pentru Marele Portal din 12 dec. 2012, 12-12-12. Amandoua aceste vortexuri de energie vor fi determinante pentru ceea ce asteptati sa se produca pe 21 dec. 2012.Īn cele 40 de zile din intervalul 11 nov. - 21. dec. 2012, tuturor fiintelor Pamantului li se pun la dispozitie energiile divine care sa le pregateasca fiinta pentru momentul ascensionarii. Din aceste energii veti putea asimila atat cat sunteti de pregatiti, cat sunteti de purificati. Faceti, in aceasta perioada, cat mai multe fapte bune, fiti deschisi si iubitori, faceti cadouri, faceti-le bucurii altora, impartiti cu cei care se bucura sa primeasca si care nu au. Misiunea voastra este sa raspanditi iubirea. Īn aceste 40 de zile, impacati-va cu cei cu care erati suparati! Fiti mereu cu inima deschisa. Daca veti proceda astfel, aveti mari sanse ca Gratia Divina sa se abata si asupra voastra. Trimiteti in aceasta perioada, din starea de meditatie, sentimentele voastre de iubire catre cunoscuti si necunoscuti, catre parieteni si dusmani, catre cei de-aproape si cei de departe, catre cei vii si cei morti.
Culcati-va si trezitiva cu ganduri de iubire catre toata omenirea, catre Mama Gaia, catre fiintele din intregul univers si catre Divinitate.


Primiti iubirea mea, din Noul Ierusalim, Sananda.

SURSA: http://liSURSA: http://lightworkers.org/ channeling
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine