esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Echilibrarea karmei

Echilibrarea karmei
Echilibrarea karmei relationale“Uneori, karma ta este atat de implicata in situatii colective si este atat de impletita cu a altor persoane, incat este greu de stiut daca ea este impartasita de un alt suflet sau este individuala. Echilibrarea karmei care include si pe altcineva este diferita de echilibrarea karmei personale, tocmai pentru ca in ea se includ mai mult decat sufletul propriu si liberul tau arbitru. Desfasori o activitate impreuna cu o alta persoana si cu Liberul sau arbitru; aceasta persoana trebuie si ea la randul ei sa faca alegerea de a-si echilibra sau nu karma pe care o impartiti impreuna.


Atunci cand ai de-a face cu o karma “reciproca” singurul drept pe care il ai este de a face optiuni doar in ceea ce te priveste. Nu poti obliga pe celalalt sa-si echilibreze karma, nu poti trece peste liberul lui arbitru. Daca ai face asta, ti-ai crea o serioasa karma negativa.


Un aspect foarte important de subliniat este acela ca ceea ce ai de facut este sa-ti rezolvi numai partea ta de karma.
În acel moment te eliberezi de ea, iesi din relatia karmatica respectiva. Nu poti sa fi legat de o situatie sau de o relatie, numai pentru ca celalalt nu este inca pregatit – sub nici un aspect – sa-si echilibreze partea lui de karma. Tu raspunzi numai de tine! Nimeni nu te poate tine pe loc atunci cand te-ai hotarat sa inaintezi.


Exista doua metode de a-ti echilibra karma impartasita cu altcineva. Daca amandoi va hotarati sa o faceti, atunci puteti trece prin actiunea de echilibrare a karmei impreuna. De cele mai multe ori, actiunea de echilibrare constituie o intelegere tacita si apare prin interactiunea cu celalalt. Chiar daca celalalt partener opteaza pentru a nu-si echilibra karma acum, tot iti poti rezolva partea ta de karma. Celalalt nu este implicat direct in procesul de echilibrare, desi va fi favorizat de un rezultat pozitiv.


De exemplu, sa spunem ca cineva te-a inselat. Sa mai spunem ca si tu la randul tau ai inselat aceeasi persoana intr-o alta viata si esti constient de karma pe care ai ales-o sa o echilibrezi prin aceasta experienta. Vrei sa rezolvi aceasta karma reciproca, dar celalalt nu este pregatit inca sa o faca. Nu esti obligat sa ramai blocat in aceasta relatie sau sa iti faci sange rau pentru asta.


Poti sa-ti rezolvi partea ta de karma daca motivele pentru care vrei sa ti-o rezolvi iti sunt clare, prin modificarea corespunzatoare a simtamintelor si prin dobandirea intelegerii asupra faptului de a fi fost inselat. Toate acestea contribuie la schimbarea simtamintelor tale pe planurile interioare despre persoana si situatia respectiva.


Atunci cand iti echilibrezi karma, incepi sa vezi cat de importanta a fost pentru tine incercarea respectiva, cat de mult te-a ajutat si astfel te eliberezi de orice sentimente negative ai fi nutrit, inlocuindu-le cu sentimente pozitive, atat la adresa ta, cat si la adresa persoanei respective, eventual folosind principiul iertarii. Atunci cand o faci, unde telepatice de energie sunt transmise celeilalte persoane, instiintand-o ca tu ti-ai rezolvat partea ta de karma. Sufletul partenerului tau primeste si intelege mesajul si il simte pe nivelul spiritual interior.


Din acest moment nu mai esti legat de acea persoana, deoarece ti-ai trait si echilibrat karma pe care trebuiai sa o experimentezi cu ea. Echilibrarea se oglindeste in viata ta prin ceea ce ai invatat din experienta respectiva si prin sentimentele pe care le ai in prezent fata de persoana si situatia respectiva. Echilibrarea este intarita si imbunatatita prin modul pozitiv in care aplici lectia pe care ai invatat-o, in toate situatiile din viata ta. Echilibrarea se manifesta in experientele pe care le ai cu oamenii care sunt cinstiti si sinceri cu tine.


Cand partenerul din karma reciproca este pregatit sa-si echilibreze partea lui, el va crea imprejurari propice care sa-i permita actiunea urmarita. El va gasi pe cineva care are nevoie la randul lui de o experienta similara, sau se va pune el insusi intr-o situatie care sa-i ofere ocazia sa lucreze in acest sens.


Scenariile in materie de situatii sau de relatii pe care le va intocmi vor fi determinate de ceea ce are nevoie sa experimenteze pentru a obtine intelegerea si rezolvarea echilibrarii. Poate ca pana in acel moment si-a invatat deja lectia, vazandu-te pe tine reactionand la situatia respectiva; sau poate are nevoie sa fie si el inselat la randul lui pentru a simti pe pielea lui cum este si pentru a-si prelucra simtamintele in aceasta privinta; sau poate ca i se va da o incercare, sub forma unei posibilitati de a castiga inseland pe cineva, dar pe – care el o va trece, refuzand tentatia si preferand sa invete, lectia cinstei.


Te poti afla in situatia de a fi implicat din nou intr-o relatie cu acest individ, atunci cand el este gata sa inceapa echilibrarea. Daca se intampla acest lucru, se datoreaza unuia din urmatoarele doua motive. Desi tu ti-ai rezolvat deja karma cu aceasta persoana, ai optat s-o ajuti, fiind un catalizator cu ajutorul caruia celalalt isi echilibreaza partea lui de karma, dandu-ti si tie posibilitatea sa-ti verifici in acest timp temeinicia echilibrarii si invatarii lectiei in ceea ce priveste relatia voastra.


În al doilea rand, se intampla de multe ori ca, in karma reciproca, nu poti echilibra decat o parte din ea, sau ca esti obligat sa amani echilibrarea pe mai tarziu. Ca sa continuam exemplul nostru, sa spunem ca inselarea a fost foarte grava si a generat sentimente de negativitate foarte profunde. La acel moment ai hotarat sa nu iti rezolvi starile emotionale din anumite motive. Cativa ani mai tarziu, te decizi sa o faci, dar nu poti scapa de toata incarcarea de negativitate, chiar daca ai vrea. Preferi sa nu te mai implici intr-o relatie cu persoana respectiva, sau poate persoana nu mai traieste. Îti poti echilibra acum doar ceea ce esti pregatit sa echilibrezi si iti elimini o buna parte din karma prin intelegere si prin modificarea simtamintelor tale din trecut si din prezent, fata de persoana si situatie.


Karma neterminata va fi dusa dupa sine intr-o viata viitoare si te va obliga sa experimentezi o situatie sau o relatie similara din viata viitoare va fi determinata de cauza aparitiei situatiei in viata anterioara, de modul in care s-a perpetuat in aceasta viata si de ceea ce ti-ai propus sa inveti din experienta. Eliberarea din experienta se poate face numai prin rezolvarea completa a negativitatii generate. Pasii pozitivi intreprinsi in prezent in vederea intelegerii si rezolvarii negativitatii vor contribui si ei la mersul tau inainte si situatia viitoare va reflecta ceea ce ai invatat si echilibrat in aceasta viata.”


Sursa: Gloria Chadwick , Descoperirea vietilor trecute
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine