esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Controlul psihic al mintii – influentarea de la distanta

Controlul psihic al mintii – influentarea de la distantaGeneral. dr. Emil Strainu
IntroducereInfluentarea de la distanta este baza hipnozei. asupra unei persoane si permite operatorului psi sa afecteze neuronii celuilalt. Utilizarea influentarii de la distanta ar putea prin urmare sa afecteze pietele financiare, prin influentarea creierelor participantilor pe aceste piete. Japonezii au cumparat o serie de realizari ale psihotronicii rusesti, in timp ce chinezii dispun de centre de cercetare dedicate influentarii de la distanta. Deoarece campul biofizic rezida in fiecare din noi, se pare ca influentarea de la distanta va fi vazuta ca o amenintare asupra decidentilor. Cursa viitoare a inarmarilor se va desfasura pentru a descoperi noi instrumente capabile sa induca o mai mare putere de influentare de la distanta, pe de o parte, iar pe de alta, pentru descoperirea si utilizarea unor tehnici de protectie. Pe linia frontului se vor afla spionii psihici. Se pare ca in prezent numai rusii detin tehnica de influentare de la distanta. China si Japonia au dobandit o serie de succese in acest domeniu.


Odata cu intrarea unor intreprinderi mici in domeniul spionajului psihic, toate actionand cu personal militar american „pensionat”, se poate prevedea ca in viitor influentarea de la distanta se va extinde. Influentarea de la distanta militara se va dezvolta in continuare si va deveni astfel o amenintare pentru decidentii din economie, politica si bineinteles din domeniul militar. Acestia vor deveni tinte in razboaiele viitoare.
Vindecarea alternativaUnele aspecte ale vindecarii alternative pot fi concepute ca o utilizare a influentarii de la distanta. Abilitatea de a afecta propriul corp, precum si al altor persoane poate avea implicatii foarte importante pentru vindecarea si sanatatea natiunii. Efectul influentarii de la distanta este baza stiintifica a felului cum actioneaza spiritul asupra materiei, permitand vindecari spectaculoase chiar in absenta fizica a vindecatorului. Campurile morfogenetice ale corpului biofizic sunt capabile sa afecteze toate aspectele celulei si ale structurii genetice. De aceea medicina bazata pe biofizica va produce vindecari miraculoase in secolul 21. Influentarea de la distanta se va dovedi un mijloc de crestere a duratei de viata. Se vehiculeaza deja cifra de 600 de ani ca durata vietii oamenilor in viitor. Se vor micsora de asemenea numarul de morti prin accidente. S-a demonstrat statistic ca fara boli in 600 de ani o persoana va muri dintr-un accident. Alterand realitatea prin mijloace psihotronice aceste accidente se pot prevedea si deci persoana respectiva va putea sa se fereasca.
Realitatea cuanticaPentru a intelege ceea ce se petrece in afara bandei de EM ( electromagnetice ) pentru a explica evenimentele psihotronice, avem nevoie de o reamintire a cunostintelor de fizica. La inceputul secolului anterior, Ernst Schrodinger si Werner Heisenberg au formulat legile de baza ale mecanicii cuantice. Aceasta teorie descrie fizica lumii subatomice. S-a descoperit ca in lumea mecanicii cuantice, entitatile subatomice cum ar fi electronii ar putea sa se comporte nu numai ca niste particule, dar si ca unda. Aceste efecte ciudate cuantice este de presupus sa dispara atunci cand entitatile devin mai mari.


Astfel in lumea normala acestea nu exista. Se pune intrebarea daca campurile biofizice utilizate in psihotronica nu sunt radiatii EM, ci o noua forma de campuri cuantice. Daca ar fi asa aceste evenimente din mecanica cuantica ar putea sa explice cum campul biofizic poate fi in doua locuri in acelasi timp, atat la locul obiectivului, cat si al spionului psihic. Prin aceasta metoda informatia poate fi transmisa de la situl de actiune la creierul persoane observate. De fapt, campul biofizic poate fi in acelasi timp in doua locuri si este capabil sa stie ce vede fiecare stare. Dr. Bell a elaborat o teorema din mecanica cuantica care afirma ca particulele subatomice sau fotonii care s-au obtinut prin divizarea in doua a unei alte subparticule sau foton vor avea aceleasi caracteristici. Teorema lui Bell si conectivitatea intre perechile de subparticule le-a permis oamenilor de stiinta sa transmita in conditii de securitate informatia. Daca corpul biofizic este un camp cuantic, atunci cand se divide pentru a realiza actiunea psihotonica, fiecare componenta va cunoaste ceea ce perechea sa din campul biofizic a observat. Transmisia cuantica a informatiei ar putea explica cum informatia psihotronica trece de la situl observat la spionul psihic.
Pisica lui SchrodingerIn mecanica cuantica, o entitate poate fi in doua stari diferite in acelasi timp. Aceasta este superimpozitia starilor. Natura duala a realitatii a fost prezentata in multe carti. Cel mai faimos exemplu al acestui fenomen este pisica lui Schrodinger. O pisica este inchisa intr-un container perfect etanseizat. In container este o canistra cu un gaz otravitor care este activat prin injumatatirea unui izotop, a carui durata de injumatatire este egala cu cea a perioadei in care sta pisica in container. Deoarece probabilitatea ca izotopul radioactiv sa se descompuna si sa transmita semnalul letal pentru eliberarea gazului otravitor este de 50 la suta, atunci pisica are 50 la suta sanse sa supravietuiasca. Insa in conformitate cu mecanica cuantica, pisica este de fapt o functie unda care pana cand este observata nu se poate spune daca pisica este moarta sau vie. Atunci cand un observator deschide containerul si distruge campul cuantic al pisicii, care acum este conectat la izotopul aflat in descompunere se poate aprecia starea pisicii. Aceasta arata cum efectele subatomice cuantice pot intr-adevar sa afecteze lumea reala. Nici-un mecanicist cuantic nu a dus mai departe rezolvarea problemei.Intreaga teorie cuantica este dependenta de ecuatia de unda a lui Schrodinger. Dezvoltata din teoria undei, ecuatia matematica a fost descoperita de Ernst Schrodinger. In relatia matematica, probabilitatea gasirii unei particule este data de o functie care se conforma principiilor mecanicii undei. Astfel ca in loc ca particula sa fie localizata, ea este disipata in spatiu si se poate numai calcula o probabilitate de gasire a acesteia intr-o anumita locatie, pana cand aceasta este observata propriu-zis. Ecuatia considera ca evenimentele cuantice sunt nelocalizate cu multe posibilitati potentiale. Observatorul nu poate sa determine ce efect va avea o functie unda. Este ca si cum actul observarii se disipeaza in multe functii unda potentiale si pana la urma se forteza sa se manifeste numai in una specifica. Prin urmare, in teorie, in timpul actiunii psihotronice, campul biofizic al spionului psihic calatoreste spre tinta avand ca model matematic o ecuatie unda cuantica care nu determina o anumita pozitie, ci probabilitatea de a se afla intr-un din foarte multele posibilitati. Dupa sosirea la situl tinta corpul biofizic al spionului psihic poate avea dificultati in manifestare, asemenea unei persoane care vrea sa se trezeasca dintr-un vis. Acesta poate fi un motiv de ce actiunile psihotronice nu apare la oamenii care nu sunt antrenati special. Se mai poate astfel explica de ce informatia de natura psihotronica poate fi neconsistenta la inceput, iar apoi brusc apare bilocatia, cand s-ar parea ca spionul psihic este acum intr-un alt loc.

Campurile morfogenetice – campuri energetice care modeleaza viata
Biologii specializati in studiul celulei stiu ca genomul uman (cromozomii care alcatuiesc materialul genetic uman) nu contine suficienta informatie pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numita blastocist in embrion. Campurile morfogenetice biofizice asigura comutarea pe genele specifice si renuntarea la altele, in functie de pozitia lor in blastocist din uter. Daca acestia se afla langa axa in varf, ei devin celulele ochiului si ale esofagului. Daca sunt in partea de jos vor deveni anus, iar daca sunt in centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Daca sunt la suprafata vor deveni celulele pielii. Campurile biofizice pastreaza informatia care va determina ca celule identice sa devina celule din sisteme diferite, in functie de pozitia lor.Prin urmare campul biofizic contine foarte multe informatii care nu sunt continute in genom. Mai mult, campul biofizic poate controla expresia genei. O consecinta naturala a aciiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotronisti a unei evolutii in campurile lor morfogenetice. Asemanator neuronilor afectati de darwinismul neural, campurile morfogenetice pot evolua de la constienta primara la niveluri inalte de constienta. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de catre corpul biofizic, campurile morfogenetice din care este alcatuit vor evolua si vor deveni constiente (constienta primara). Cu o practica lunga, aceste campuri devin autoconstiente (constienta inalta), Acest proces permite obtinerea unor puternice abilitati psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul sa fie capabil sa comute aceste gene intre cele doua pozitii on si off.Sanatatea si gerontologia (stiinta prelungirii vietii active) sunt influentate de aceste descoperiri. Tim Rifat a dezvoltat PPNI ( Imunologia neurala, psiho, paranormala) care consta din folosirea actiunilor psihotronice, a simtirii de la distanta si a influentarii de la distanta pentru dezvoltarea campurilor morfogenetice spre o constienta inalta. S-a descoperit ca o gena s-a schimbat natural in versiunea sa normala la un pacient suferind de o boala genetica letala, prin urmare genomul este supus schimbarii in corp.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine