esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Straniu incident psihotronic

Straniu incident psihotronicDl. Emil Stainu sustine ca cel mai straniu incident de natura psihotronica s-a intamplat in 1984 in SUA , cand doua localitati din statul Nebraska au fost atacate din senin de efective militare stranii . Mai exact, "militarii atacatori" , sustin martorii oculari, aveau un aspect ciudat , semanau cu personajele din filmele cu morti vii .A fost mobilizata Garda Nationala si mai tarziu armata , insa se pare ca atacatorii nu erau afectati de gloante . Cu toate acestea , in prima zi de confruntare peste 20 de atacatori au fost doborati , dar, spre surprinderea fortelor de interventie , acestia "au inviat din morti" in noapte aceleasi zile .Timp de cateva zile cele doua orase au fost adevarate campuri de lupta , pana cand in zona de conflict au aparut trupe aeropurtate specializate , inarmate cu arme ciudate care trimiteau fascicule distrugatoare asupra atacatorilor . intr-un timp record trupa de comando a reusit sa-i extermine pe toti atacatorii , dupa care au disparut , luand cu ei trupurile celor ucisi .


Dl. Strainu sustine ca totul ar fi pornit de la un proiect militar ultrasecret numit "Luptatorii de dincolo de negura" , initiat de un savant psihotronist , care crease trupe speciale de soldati "zombi" .Astfel o subunitate de luptatori s-ar fi razvratit si ar fi scapat de sub control , totul culminand cu incidentul prezentat mai sus .


Autoritatile militare ar fi musamalizat acest incident punand distrugerea celor doua localitati pe seama unor tornade .


Cu toate acestea in mass-media ar fi izbucnit un adevarat scandal pe seama acestui subiect, iar ulterior acesta ar fi stat la baza scenariului filmului "Soldatul Universal" .


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine