esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


EU SUNT CONSTIINTA CHRISTICA

EU SUNT CONSTIINTA CHRISTICA


(Oct.2008, prin de Natalie Glasson)


Eu sunt constiinta Creatorului.


Eu sunt energia aurie care straluceste din puternicul suflet al Creatorului peste si in toata Creatia. Eu reprezint vibratiile inalte, energia iubitoare si as dori sa ma conectez cu voi acum. Eu sunt o energie invizibila pentru majoritatea, dar pot fi simtita de toti. Eu sunt iubirea care locuieste in sufletul si inima voastra aducand stralucire si pace mintii si emotiilor voastre si hranind puterea sufletului vostru. Eu, Constiinta Christica, am fost inexistenta pe Pamant si in Univesul Creatorului, dar exist inainte de inceputul Pamantului.


Energiile mele fac parte din fundatia Pamantului, Pamantul si umanitatea neputand exista fara energia mea iubitoare, deoarece Eu sunt esenta Creatorului.


Constiinta Christica este o sursa a iubirii, dar este si un mod de a exista, prin accesarea adevarului vostru si a adevarului Creatorului, atragandu-l in fiinta voastra, pentru a fi exprimat in personalitatea voastra. Cand nu exista iubire, atunci exista durere, lezare si singuratate care pot fi experimentate; acestea sunt energii ale depresiei care va permit sa patrundeti in vibratiile iubirii dimensiunii fizice.


Constiinta Christica va v-a sustine, va v-a inalta mai mult, astfel incat sa puteti zbura prin dimensiunile vibratiilor inalte, experimentand iubirea, integrarea, totalitatea si unicitatea cu toti. Separarea nu este calea prin care Creatorul doreste sa va traiti viata si, pentru aceasta, energia Constiintei Christice este integrata si canalizata constant spre Pamant.


Constiinta Christica este si un mod de viata ; ea este o intelegere care va inspira sa existati ca fiinte divine pe Pamant, ceea ce este esential pentru orice tip de evolutie spirituala.


Eu Sunt Constiinta Iubirii, Eu ma ancorez in fiinta voastra cand imi cereti si ma invocati, emanand lumina aurie in toate aspectele fiintei voastre. Energia mea este vindecatoare, inaltatoare, inspiratoare si linistitoare. Ea are puterea de a dizolva toata negativitatea din fiinta voastra si aduce calmul, echilibrul si armonia catre sistemele voastre energetice.


Energia mea se topeste in emotii, transformandu-le in iubire, astfel incat ele pot intretine viata si buna-dispozitie a voastra. Energia mea aurie si iubitoare se numeste constiinta, deoarece ea actioneaza ca o trezire, oferind o realizare si o intelegere a celei mai pure vibratii a iubirii, care alerteaza toate simturile si toate actiunile, pentru a incorpora si exprima iubirea.


Mintea stie ca Constiinta Christica detine o mare putere si poate transforma viata voastra si existenta pe Pamant. Energia iubitoare, integrata in mintea voastra, elimina toate tiparele gand negative si credintele si incurajeaza crearea gandurilor pozitive, iubitoare si experimentarea lor in realitatea voastra. Aceasta aduce in mod natural pacea si un mai mare sens al implinirii personalitatii, iar voi incepeti sa va stapaniti fiinta, traind intr-o mai mare fericire a iubirii. O iubire care este sacra si pretioasa, asa cum este iubirea neconditionata a sufletului puternic al Creatorului.


Pentru a actiona iubitor, plin de respect si pentru a onora divinul din fiinta voastra si din toata umanitatea, trebuie sa incorporati Constiinta Christica. Fiecare are mari resurse de iubire in fiinta sa si aceasta energie iubitoare este eliberata in sclipiri, chiar si de catre cei care sunt inconstienti de existenta mea, dar, ca lucratori spirituali ai luminii, voi trebuie sa fiti intotdeauna constienti si este indicat sa lucrati permanent cu energia mea, invocand-o pentru a o ancora mai profund in fiinta voastra, in fiecare zi a existentei voastre pe Pamant.


Permiteti luminii aurii sa curga in fiecare aspect al fiintei voastre. Ea va fi emanata prin fiecare particula a corpului vostru formand o vasta coloana de lumina, care pleaca din chakra inimii voastre.


Lord Maitreya, care este cea mai integrata fiinta de lumina a Constiintei Christice la nivel planetar, a umblat pe Pamant ca Iisus Christos. El a fost un far de iubire pentru ca toti sa o experimenteze si sa o ancoreze in fiinta lor. Nu este vorba numai despre cuvintele pe care le-a spus, ci de energia care a curs prin fiinta sa neconditionat si devotional spre altii din sufletul sau, din chakra inimii sale si din intreaga sa fiinta. Iisus Christos a fost numit asa, deoarece El a fost capabil sa acceseze cu adevarat Constiinta Christica si sa o ancoreze pe Pamant.


Au existat multi care au umblat pe Pamant in starea de deschidere a impartasirii si a canalizarii iubirii prin fiinta lor, in realitatile si imprejurimile lor.


Eu va cer acum sa acceptati energia Constiintei Christice si sa permiteti sa fie canalizata ca o energie eterna si indestructibila, prin fiinta voastra. Permiteti-va sa actionati ca o ancora a iubirii pe Pamant, pentru Creator.


Voi va puteti ruga energiei mele, Creatorului sau Lordului Maitreya, care guverneaza energia mea, cerand o curgere continua a luminii care sa se revarse in exterior, ca un canal natural prin fiinta voastra.


Energia va intra prin chakra coroanei voastre din varful capului si va curge in fiecare aspect al fiintei voastre, hranind si curatandu-va fiinta, pentru a va transforma intr-un far de iubire. Aceasta este adevarul vostru. Este existenta voastra naturala si un aspect al maestriei voastre in ascensiune.


Imi puteti chema energiile oricand doriti, dar este important sa creati o permanentza in canalizarea Constiintei Christice, pentru a se revarsa in fiinta voastra, in meditatia voastra facand urmatoarea afirmatie : " Eu invoc Constiinta Christica supravegheata de Lord Maitreya sa curga in fiinta mea, acum. Te rog creaza un canal continuu de iubire care Sa fie etern activ etern si sa aiba o influenta iubitoare in fiinta mea, in procesul cresterii mele spirituale si in realitatea de pe Pamant.


Eu sunt gata sa accept energia iubitoare a Creatorului si sa incorporez energia Lui in fiinta mea. Te rog activeaza iubirea sufletului meu, astfel incat Constiinta Christica si energia iubitoare a sufletului meu sa se uneasca si sa fie emanate din fiinta mea ca o singura energie. Permite-mi sa actionez ca o ancora a Constiintei Christice pe Pamant. Asa sa fie !"Maestrii Ascensionati atrag Constiinta Christica si o ancoreaza in Pamant acum, pentru a crea Era Iubirii, care va permite iubirii sa se manifeste cu adevarat in inimile multora si sa materializeze experientele vietii lor. Prin ancorarea energiei iubirii pe Pamant se asigura prezentza adevarului Creatorului pe planeta voastra.


Acesta este un timp magnific, permiteti-va sa simtiti marea intensitate a energiei Constiintei Christice, prin ancorarea ei in fiinta voastra acum.


Permiteti-va sa existati ca iubire pe Pamant.


Eu Sunt Constiinta Christica. Cele mai bune urari si binecuvantari.


Sursa: http://www.wisdomofthelight.com

(C.M.)


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine