esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Fecioara si alte zodii

Fecioara--Berbec


Cand Berbecul si Fecioara se alatura, la inceput s-ar putea sa nu aiba nimic in comun si sa nu aiba ce invata unul de la altul. Aceasta este o relatie care are nevoie de timp pentru a evolua, iar partenerii trebuie sa dedice timp pentru a-l intelege pe celalalt. In multe privinte, Berbecul si Fecioara sunt opusi: Berbecul este ingamfat, dominant si agresiv, fiind intotdeauna deschis noului si incercandu-l; Fecioara este orientata spre detaliu si linistita, chiar timida si merge incet dar sigur. Din cauza diferentelor dintre ei, pot invata foarte multe unul de la celalalt dupa ce trec de stratul de la suprafata.


La inceputul relatiei, cei doi pot vedea doar partile rele ale celuilalt. Berbecul ar putea fi prea plin de sine, iar Fecioara poate fi prea agitata, dar odata ce pot trece Peste asta si incep sa vada si calitatile celiulalt, relatia va deveni una foarte buna. Berbecul o invata pe Fecioara ce este distractia, voia buna si spontaneitatea, care, de obicei, lipsesc din viata Fecioarei. Fecioara il invata pe Berbec rabdarea, atentia la detalii si faptul ca lucrurile mici conteaza si ele. Berbecul ar putea crede ca Fecioara este prea cicalitoare, dar isi vor invata partenerul sa ia lucrurile mai putin in serios. Fecioara l-ar putea acuza pe Berbec de proaste maniere si de impulsivitate, dar il poate invata despre politete si despre pretuirea muncii.Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Fecioara de Mercur. Soldatii lui Marte se grabesc si vor sa lupte fara sa aiba un plan sau o strategie. Din contra, Fecioara vrea sa analizeze totul si sa verifice toate detaliile inainte de a porni la drum. Ambele semne trebuie sa inteleaga felul de a fi al partenerului.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Fecioara sta sub semnul pamantului. Berbecul porneste un priect dintr-un profund interes , in timp ce Fecioara este mult mai calculata. Desi li se va parea dificil sa le ia locul partenerului, cand lucreaza impreuna fac o echipa perfecta si un cuplu foarte fericit.


Fecioara nu are neoie sa fie la conducere. Cand le este data o sugestie viabila, ei sunt multumiti sa urmeze acest sfat, sugestie. Pe de alta parte, Berbecul este cel care da sfatul sau sugestia. Lipsa de conflicte in privinta rolurilor din echipa ii ajuta pe cei doi sa aiba succes.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec -- Fecioara este eficacitatea echipei pe care o formeaza. Berbecului ii place sa iasa in evidenta, in timp ce Fecioarei ii place sa stea in umbra. Personalitatile lor opuse in atatea privinte fac relatia lor una foarte complementara.


Fecioara--Taur


Cand Taurul si Fecioara se intalnesc este o uniune a pragmatismelor innascute. Ambele semne sunt logice si cu picioarele pe pamant, foarte disciplinate si cu standarde ridicate. Taurul si Fecioara sunt sinceri si devotati unul altuia si ambii au un nivel ridicat de integritate. Ei se admira unul pe celalalt: fecioarei ii place puterea si devotamentul Taurului iar Taurului ii place mintea agera a fecioarei.


Aceasta este o relatie care poate avea nevoie de timp pentru a se dezvolta, dar va deveni mai puternica. Acesti parteneri pot fi materialisti deoarece ambii iubesc micile conforturi in viata, dar sunt foarte harnici. Conflictele pot aparea daca Fecioara este prea critica pentru Taur care trebuie sa inteleaga ca asta e natura ei si ca nu este un atac personal. Fecioarei poate sa nu-i placa latura incapatanata a Taurului dar poate invata sa fie intelegatoare si rabdatoare cu natura acestuia. In plus fecioarei ii place sa il multumeasca pe Taur - placerea de a servi a fecioarei se combina bine cu dragostea pentru lux a Taurului, impacandu-i pe amandoi.


Taurul este guvernat de Venus iar Fecioara de Mercur. Ambele planete sunt apropiate de Soare si desi sunt foarte diferite, vor fi mereu foarte apropiate. Venus este fizica, caracterizata de romantism si senzualitate, ambele importante pentru Taur. Mercur reprezinta comunicarea si datorita lui Fecioara poate lua orice forma isi doreste. Fecioara are un comportament mai intelectual dar se pricepe la a intelege alti oameni. De aceea ea poate invata se fie romantica si senzuala, cum o vrea Taurul. Nu vor exista prea multe certuri legate de cat de romantic sau de devotat este unul dintre parteneri.


Taurul si Fecioara sunt semne de pamant. Semnele de pamant iubesc posesiile si partenerii de obicei se inconjoara cu lucruri frumoase - casa frumoasa, arta, masini clasice. Alaturi de dorinta lor de a avea o siguranta financiara, dragostea pentru lux asigura motivatia ca cei doi sa lucreze din greu. In plus ei sunt o pereche practica si rareori au probleme cauzate de cheltuieli exagerate realizate de unul dintre parteneri.Taurul are tendinta sa fie practic si concentrat asupra unui singur proiect. Fecioara este de asemenea practica dar ii place sa se concentreze pe mai multe idei in acelasi timp. Datorita curiozitatii naturale este usor pentru Fecioara sa devina interesata de proiectele Taurului. In schimb Taurul trebuie sa-i ofere fecioarei libertatea de a se bucura si de alte lucruri. Taurul se poate tine de ideile fecioarei si le poate face sa produca ceva chiar daca Fecioara a trecut mai departe; in schimb Fecioara ii poate arata Taurului ca o privire mai amanuntita asupra lucrurilor poate fi cateodata mai buna decat una unilaterala.


Cel mai bun aspect al relatie dintre Taur si Fecioara este devotamentul lor cand lucreaza pentru scopuri comune. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si fecioarei ii place sa ajute Taurul sa-si atinga scopul. Interesele si dorintele comune ii face sa fie foarte compatibili.


Fecioara--Gemeni


Cand Gemenii si Fecioara se intalnesc trebuie sa isi acorde putin timp pentru a afla despre gandirea celuilalt asupra vietii si a dragostei. Ambele atitudini merita intelese. Zodia Gemeni simbolizeaza fratii Gemeni. Acestia pot avea doua pareri aspura aceluiasi lucru. Daca Fecioara ii poate oferi unuia dintre fratii Gemeni o puternica ancora emotionala si in acelasi timp sa ii dea frau liber celuilalt atunci relatia are sorti de izbanda. La inceputul relatiei Fecioara poate lua lucrurile un pic cam in graba pentru Gemeni dar daca aceasta poate astepta, ambii frati vor invata sa se adapteze relatiei.


Fecioara si Gemenii au conceptii diferite asupra vietii. In timp ce Fecioara este mai practica, Gemenii sunt mai intelectuali. Poate fi greu pentru Gemeni sa accepte conceptiile extrem de practice ale Fecioarei, iar pentru Fecioara poate fi greu sa inteleaga ocazionala lipsa de pragmatism a Gemenilor. Ea poate sa ii ajute pe Gemeni sa fie mai implicati in viata si sa vada lucrurile mai putin superficial. Gemenii pot ajuat Fecioara sa isi adauge varietate si distractie in viata.


Ambele semne zodiacale sunt guvernate de planeta Mercur. Gemenii reprezinta partea masculina a lui Mercur in timp ce Fecioara reprezinta partea feminina. Mercur guverneaza comunicarea - Gemenii pot lua usor forma pe care o vror in timp ce Feciaora poate vrea sa analizeze situatia un pic mai mult. Fecioara vrea un partener de incredere si va petrece cat timp este necesar pentru a forma relatia perfecta. Gemenii sunt mai intelectuali si pot invata sa ii ofere Fecioarei stabilitatea pe care si-o doreste.


Fecioara este un semn de pamant iar Gemenii sunt un semn de aer. Gemenii trec prin viata prin pura gandire in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Fecioara intreaba : "Cum ma va ajuta aceasta sa imi indeplinesc scopurile in viata ?" in timp ce Gemenii gasesc pe moment un obiect de interes fara a avea un plan in minte. Confilctele pot aparea in relatie daca Fecioara este prea critca sau daca Gemenii sunt prea distanti sau detasati. Amandoi trebuie sa inteleaga ca ei vad lumea intr-un mod diferit. Fecioara poate parea un pic neclara pentru gusturile Gemenilor iar Gemenii pot fi prea capriciosi pentru Fecioara. Cat timp Fecioara intelege ca natura de flirteur a Gemenilor nu afecteaza sentimentele acestora pentru relatie totul va fi OK.


Fecioara tinde sa fie practica si ia lucrurile pe rand, dar Gemenilor le place sa se lase purtati de val. Fecioara trebuie sa le dea Gemenilor libertatea sa isi traiasca viata in felul lor si sa nu ii critice daca relatia lor nu este perfecta. Chiar daca Gemenii abandoneaza un proiect sau o idee, Fecioara continua acel proiect.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni - Fecioara este siguranta pe care si-o pot oferi unul celuilalt, odata ce Gemenii se devoteaza pe deplin relatiei. Ambii parteneri pot invata sa priveasca lumea in alt fel. Cat timp ei vor comunica relatia lor va fi una buna si multumitoare.


Fecioara--Rac


Cand Racul si Fecioara se intalnesc, se creeaza o relatie puternica si cu picioarele pe pamant care va creste mai puternica cu timpul. Ambele semne sunt disciplinate si orientate spre scopuri. Racul si feicoara sunt sinceri, devotati unul altuia si ambii stiu ce inseamna un scop. Se admira unul pe celalalt: Fecioara respecta puterea tacuta a Racului si devotamentul acestuia, in timp ce Racul apreciaza abilitatea Fecioarei de a se adapta unei situatii.


Aceasta este o relatie care poate avea nevoie de timp pentru a se dezvolta, dar va deveni mai puternica. Duo-ul Rac - Fecioara este bazat pe principii puternice. Acesti parteneri pot fi materialisti si amandurora le plac micile conforturi in casa si in viata, dar amandoi sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a reusi. Dificultatile pot aparea daca Fecioara este prea critica pentru sentimentele usor de ranit ale Racului; Racul trebiue sa inteleaga ca aceasta este antura Fecioarei si ca nu este un atac personal. Fecioarei poate sa nu-i placa latura incapatanata a Racului dar poate invata sa fie rabdatoare si intelegatoare cu natura crustaceului. Devotamentul Fecioarei pentru a servi se combina perfect cu dragostea Racului pentru a proteja, astfel impacandu-i pe ambii parteneri.


Racul este guvernat de Luna si Fecioara de Mercur. Ambele planete sunt apropiate de Soare si vor fi mereu in apropiere desi sunt foarte diferite. Luna este materna, dedicata protectiei in timp ce Mercurul reprezinta comunicarea - Fecioara poate lua cu usurinta forma pe care o doreste. Ea este mai intelectuala si se pricepe in a citi oamenii, de aceea ea poate intelege si deveni usor partenerul domestic pe care Racul il iubeste. Nu se vor certa niciodata in legatura cu implinirea nevoilor celuilalt.


Racul este un semn de apa, iar Fecioara este un semn de pamant. Semnele de pamant prefera posesiile si cuplul Rac - Fecioara se inconjoara de obicei cu lucruri confortabile si frumoase. Semnul de apa se bazeaza pe sentimente si intuitie, facand Racul forta tacuta din spatele relatiei. Alaturi de dorinta lor de a fi prosperi, dragostea pentru o casa frumoasa asigura vointa acestui cuplu de a munci din greu pentru a-si atinge scopurile. In plus sunt o pereche pragmatica si rareori au probleme datorate lipsei de control a unuia dintre ei.


In timp ce Racul are tendinta de a implementa idei noi, Fecioarei ii place sa treaca de la un proiect la altul dupa cum simte pe moment. Datorita usurintei in adaptare a Fecioarei, este simplu pentru ea sa-si gaseasca un loc in planurile Racului. Fecioara poate tine minte planurile Racului si in cele din urma le va face productive desi Racul a trecut mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Fecioara este devotamentul lor pentru indeplinirea scopurilor comune. Ambii parteneri iubesc o viata domestica stabila si lucrurile frumoase si Fecioarei ii place sa-l ajute pe Rac sa-si atinga scopurile. Interesele comune face relatia lor una foarte buna.


Fecioara--Leu


Cand Leul si Fecioara se alatura, li se poate parea la inceput ca nu au nici un interes comun si nu au nimic de invatat unul de la altul. Aceasta este o relatie care evolueaza foarte greu in timp ce invata cum sa se inteleaga si sa se aprecieze reciproc. Leul este dominant, sarmant. Fecioara este studiooasa, linistita si cunoaste foarte multe lucruri. Desi aceste doua zodii sunt foarte diferite, pot fi o frumoasa pereche cand accepta faptul ca sunt diferiti.


La inceput, Leul si Fecioara nu pot vedea decat defectele: Leul pentru ca este un tip dominant si Fecioara pentru ca are un simt critic prea dezvoltat. In momentul in care reusesc sa priveasca dincolo de defecte isi vor da seama de puterea pe care o are fiecare. Leul o invata pe Fecioara distractia, entuziasmul si spontaneitatea care lipsesc in viata acesteia. Fecioara il invata pe Leu sa fie mai practic si mai rabdator. Leul o poate simti pe Fecioara cu un simt prea critic, dar o poate invata sa nu ia toate lucrurile prea in serios. Fecioara il poate acuza pe Leu de egocentrism, dar il poate invata sa fie atent la nevoile celuilalt.


Leul este condus de Soare, iar Fecioara de Mercur. Soarele emana lumina si caldura. Fecioara este cea care ajunge mai repede la sufletele oamenilor si este cea care inlatura orice problema inainte de a-si canaliza energia spre atingerea unui tel. Ambele semne trebuie sa-si dedice timp pentru a vedea calitatile celuilalt partener; Leul poate invata Fecioara sa fie mai putin critica si sa fie mai spontana, in timp ce Leul castiga de la Fecioara stabilitate.


Leul este un semn de foc, iar Fecioara este unul de pamant. Leul este cel care initiaza proiecte, fara sa cerceteze daca sunt rentabile, in timp ce Fecioara este mult mai practica. Ea se va intreba: "Ce beneficiu imi aduce mie asta?", in timp ce Leul isi urmareste dorintele fara a fi atent la eficienta. Partenerii se pot intelege cu greu, dar in afaceri le merge foarte bine impreuna.


Fecioara nu este flexibila si-i place sa lucreze foarte mult in domeniul ei. Leul, pe de alta parte, este cel caruia ii place sa conduca si sa dea fiecaruia cate un rol in proiectul sau. Faptul ca nu se cearta asupra rolurilor care le revin fac din aceasta echipa una de succes in domeniul profesional.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Fecioara este eficienta ca echipa pe plan profesional si pasional. Leul capata atentie si respect fiind intotdeauna in centrul actiunii si initiind proiecte. Fecioara il ajuta pe Leu din umbra echilibrand relatia. Aceste personalitati opuse fac ca aceasta relatie sa fie una copatibila.


Fecioara--Fecioara


Cand Fecioarele se intalnesc este foarte posibil ca viata lor impreuna sa fie plina de armonie. Unirea dintre aceste doua zodii creeaza o echipa perfecta si un cuplu incredibil de devotat. Desi dorinta lor de perfectiune si scepticismul pot duce la conflicte, duetul Fecioarelor va rezolva disputele foarte repede. Acest cuplu este foarte compatibil, mai ales acelea care se casatoresc si au copii. Nu exista nici o indoiala in legatura cu rolul fiecaruia.


Organizarea este de asemnea un punct forte al acestui cuplu. Atata timp cat nu se vor critica, aceasta relatie va fi satisfacatoare pentru ambii partenri.
Fecioara este condusa de Mercur. Aceasta planeta reprezinta comunicarea, care este intr-adevar punctul forte al Fecioarei. Aceasta este foarte adesea capabila sa rastalmaceasca cuvintele si gesturile. Unul dintre punctele puternice ale acestei relatii este ca sunt deschisi spre comunicare. Ratiunea si logica de care dau dovada Fecioarele fac totul posibil pentru acest cuplu. Sunt o echipa dinamica si stralucita.


Sunt un cuplu caruia ii place sa detina lucruri de valoare si nu se vor multumi cu inlocuitori. Fecioara este capabila sa cantareasca toate optiunile si toate rezultateale inainte sa tRaca la fapte si sunt capabili sa-si dea seama de ceea ce este bine pentru fiecare. Capacitatea de selectie face din uniunea lor atat o echipa perfecta pentru afaceri cat si un cuplu romantic.


Ei se adapteaza usor oricarei situatii si oricarui statut social. Conflictele dintre ei apar foarte rar si atunci cand apar sunt rezolvate imediat. Nici unul nu are pretentii exagerate si amandoi privesc cu entuziasm proiectele celuilat si astfel sunt un cuplu eficient.


Cel mai bun aspect este viziunea practica si organizata asupra vietii, muncii, distractiei si devotamentului. Ei sunt incredibil de compatibili si asta se vede de la distanta. Fac un cuplu admirabil.


Fecioara--Balanta


Atunci cand Fecioara si Balanta se unesc este ca atunci cand se intalnesc doua piese de puzzle. Fiecare se uneste cu celalalt si stau comfortabil. Fiecare partener cauta siguranta intr-o relatie si amandoi iubesc frumosul si cultura. Ei pot lucra foarte eficient si usor impreuna, pentru ca in final isi doresc acelasi lucru. Relatia Fecioara Balanta incepe usor, dar poate creste in intensitate in momentul in care cei doi parteneri invata sa se respecte reciproc. Si Balanta si Fecioara apreciaza valorile materiale si se bucura colectionand obiecte de arta si fotografii. Le place de asemenea teatrul.


Amandurora le plac lucrurile practice si alt lucru important este ca se apreciaza reciproc si isi fac complimente des. Fecioara apreciaza sarmul si diplomatia Balantei, iar aceasta din urma poate face ca lucrurile sa fie echitabile pentru ambele parti. Balanta apreciaza drafostea Fecioarei pentru ordine si rezultatele tangibile care vin cu aceasta. Din cand in cand Balanta si Fecioara vad lucrurile intr-un mod diferit si in final vor lua o decizie impreuna dupa ce vor cantari toate datele.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Balanta de Venus. Fecioara comunica excelent, analizeaza si gandeste foarte bine. Acesti parteneri impart o dragoste pentru conversatie si lucruri frumoase. Balanta este in special orientata spre echilibru si ambii parteneri au personalitati placute si sunt iubitori de armonie. Impreuna sunt capabili sa aduca multa cultura si frumusete lumii din jurul lor. De asemenea, datorita influentei lui Venus, Balanta poate fi lenesa si ambii parteneri pot parea snobi: Fecioara cu cerintele ei foarte ridicate, iar Balanta cu un snobism intelectual.


Fecioara este un semn de pamant, iar Balanta este un semn de aer. Balanta trece prin viata teoretizand multe subiecte, in timp ce Fecioara este mult mai pragmatica, se intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa-mi duc la bun sfarsit planul?" si Balanta se concentreaza sa produca idei, indiferent daca pot fi duse la bun sfarsit sau nu. Sunt vremuri cand acesti parteneri vor avea dificultati in intelegerea celulalt. Conflictele pot aparea cand Fecioara este prea pretentioasa, iar Balanta prea manipulatoare. Ambii parteneri trebuie sa invete sa vada lumea si prin ochii celuilalt. In aceasta relatie Balanta este cea care conduce. Fecioara se complace, iar Balanta este blanda, este forta care conduce. Nehotararea Balantei poate deruta pe Fecioara, dar Balanta are abilitatea de a vedea toate partile problemei si nu se supara sa aplice si solutiile Fecioarei. Daca Balanta este initiatoarea acestei relatiei, Fecioara se adapteaza foarte usor, astfel incat relatia sa functioneze.


Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Balanta este sentimentul reciproc de apreciere pentru ordine si cultura. Fizicul este foarte important pentru ambii parteneri si pe amandoi ii uneste o dragoste pentru lucruri fine. Gusturile similare si dragostea armonizeaza aceasta relatie.


Fecioara--Scorpion


Cand Fecioara si Scorpionul se intalnesc, relatia rezultanta aduce impreuna doua semne care sunt opuse in zodiac. Relatia Fecioara Scorpion este bazata pe loialitate si legaturi puternice si adanci. In general, acesti parteneri se distreaza foarte mult singuri si nu le place foarte mult sa mearga la petreceri, sa danseze, si altele.


Fecioarei si Scorpionului le place sa munceasca impreuna pentru a-si atinge scopurile: Fecioarei ii plece ordinea, iar Scorpionul doreste puterea. Aceste doua semne inseamna resurse si atuuri; ambii sunt orientati in a ajuta lumea din jurul loor, fiind cunoscuti ca niste persoane pe care se pot baza multi la nevoie. Fecioara poate fi timida si rezervata. Din cauza diferentelor, ambele semne pot creste si pot invata unul de la celalalt daca se hotarasc sa se intalneasca pe un teren neutru.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Scorpionul este condus de Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto. Unirea acestor doua semne formeaza fundatia cea mai puternica, demna de invidiat -- dorinta de comunicare a lui Mercur si pasiunea lui Marte. Mercur si Marte sunt doua planete compatibile: Mercur inseamna o persoana constiincioasa, iar Marte inseamna pasiune si romantism. Scorpionul este intens si Fecioara este atrasa de aceasta intensitate. Scorpionul iubeste devotamentul si simtul practic caracteristice pentru Fecioara.


Fecioara este un semn de pamant, iar Scorpionul unul de apa. Scorpionul este o zodie foarte profunda, este un ocean si prea multa suparare va cauza o furtuna violenta. Dorinta reciproca de siguranta emotionala inspira loialite amandurora. In timp ce Fecioara este simplista, placandu-i lucrurile clare, Scorpionul este concentrat pe lucrurile ascunse. Scorpionul invata pe Fecioara sa vada si subintelesurile lucrurilor, iar aceasta este foarte atenta la ceea ce i se spune. Scorpionul apreciaza simtul practic al Fecioarei, iar aceasta din urma iubeste devotamentul Scorpionului.


In momentul in care au un tel comun, nimic nu le poate sta in cale. Cand opiniile acestor doi partenri sunt diferite, Fecioara este destul de abila sa faca un pas in spate pentru a evita certurile. Este necesar pentru cei doi parteneri sa discute ceea ce este cu adevarat important pentru ei, astfel incat sa aiba roluri egale. In aceasta relatie conflictele nu dureaza, pentru ca ambii doresc mai mult sa lucreze impreuna decat sa se certe.


Cel mai bun aspect al relatiei este puterea lor atunci cand au teluri comune. Hotararea si reciproca si o buna organizare fac ca aceasta relatie sa aiba o putere incredibila.


Fecioara--Sagetator


Cand Fecioara si Sagetatorul se alatura, au o relatie bine conturata. Sagetatorului ii place sa exploreze si sa fie o persoana sociabila, in timp ce Fecioarei ii plece sa analizeze descoperirile Sagetatorului. Fecioarei i-ar placea o relatie perfecta, prea rapida pentru gustul Sagetatorului, dar, in timp, Sagetatorul va invata sa aprecieze un partener stabil si de incredere, care are picioarele pe pamant.


Fecioara si Sagetatorul pot avea viziuni diferite despre viata; Fecioara este o persoana mai practica si mai atenta, in timp ce Sagetatorul este o persoana careia ii place sa descopere noi lucruri. Poate fi greu pentru Sagetator sa accepte realismul pragmatic al Fecioarei. Poate fi dificil si pentru Fecioara sa accepte nelinistea Sagetatorului. Fecioara poate oferi Sagetatorului o baza sigura. Acesta din urma poate ajuta Fecioara sa aiba parte de voie buna in fiecare zi.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Sagetatorul de Jupiter. Mercur inseamna comunicare si, din perspectiva Fecioarei, analiza. Jupiter inseamna filozofie, putere de invatare mai mare si calatorii. Aceasta combinatie promite comunicare interpersonala si se pot sustine una pe cealalta. Fecioara si Sagetatorul se pot amuza discutand despre filme, carti, Fecioara concentrandu-se pe detalii avand o privire de ansamblu.


Fecioara este un semn de pamant, iar Sagetatorul unul de foc. Acesta din urma vrea libertate, iar Fecioara doreste stabilitate casnica si financiara. Sagetatorul initiaza proiecte din pura dorinta, in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Desi acesti parteneri isi pot intelege greu punctele de vedere, cand lucreaza impreuna fac o echipa excelenta tocmai fiindca sunt diferiti. Cat timp se asigura reciproc ca au acelasi tel, diferentele dispar.Ei se pot concentra pe priecte multiple dupa cum simt. Este usor pentru Sagetator sa se intereseze de lucrurile importante pentru Fecioara si invers. Nici unul nu are o problema in a garanta libertatea celuilalt de a se bucura si de lucruri conexe relatiei.


Cel mai bun aspect al acestei relatii este siguranta pe care si-o pot oferi cand doresc sa convietuiasca. Ei pot fi o echipa minunata in momentul in care se invata reciproc sa priveasca viata cu noi ochi. Atata timp cat comunica si apreciaza ce invata vor avea o relatie stabila si fericita.


Fecioara--CapricornCand Fecioara si Capricornul se alatura rezulta un parteneriat sensibil si pragmatic. Ambii partenri sunt rationali si inteligenti si amndoi au pretenti mari de la sine si de la altii. Fecioara apreciaza tenacitatea si dedicatia Capricornului si acesta din urma admira simtul practic al Fecioarei si atentia pentru detalii. Impreuna vor forma un cuplu solid, stabil, ancorat adanc in realitate.


Aceasta relatie are o fundatie puternica care este bazata pe siguranta materiala si o viziune realista despre viata. Nici una din cele doua zodii nu este condusa de emotii sau impulsuri si ambele sunt conservatoare si de incredere. Fecioara il ajuta pe Capricorn sa se relaxeze si sa aprecieze ceea ce a obtinut prin munca. Capricornul ajuta Fecioara sa-si atinga telurile si sa-si transforme visurile in realitate. Ei vor duce o viata foarte placuta impreuna.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Capricornul de Saturn. Mercur este o planeta plina de energie si pragmatism, iar Saturn este plina de emnergie rece. Mercur inseamna comunicare, iar Saturn semnifica multa munca si disciplina in atingerea telurilor. Fecioara este cea care arata Capricornului rezultateale muncii grele si va avea grija ca relatia, afacerile si casa sa mearga ca pe roate. Capricornul o va invata pe Fecioara sa fie mai disciplinata si sa se concentreze asupra rezultatelor. Impreuna vor avea o viata cum multe impliniri familiale si profesionale.


Ambele semne stau sub semnul pamantului. Ambii iubesc perfectiunea si nu suporta sa se multumeasca cu un inlocuitor. Impreuna cu dorinta lor de siguranta financiara, iubirea pentru lucruri perfecte face acest cuplu sa lucreze multe ore si sa puna foarte multa energie pentru obtinerea rezultatelor si indeplinirea visurilor. Sunt un cuplu practic.


Fecioara se adapteaza foarte usor la orice situatie si nu se supara sa lucreze cu Capricornul. Acestuia ii place faptul ca Fecioara este foarte dedicata relatiei si el poate aduce noi idei (in special legate de afaceri) si ii place sa inceapa noi proiecte pe care Fecioara le va duce la bun sfarsit. Aceste doua semne lucreaza foarte bine daca Capricornul genereaza idei pe care Fecioara sa le duca la indeplinire.


Cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Capricorn este dedicatia pentru aceleasi teluri. Ambii parteneri iubesc siguranta si lucreaza foarte bine impreuna pentru atingerea telurilor, mai ales acele teluri care ii privesc pe amandoi in mod egal. Interesele reciproce face din relatia lor una cu o mare sansa de succes.


Fecioara--Varsator


Cand Fecioara si Varsatorul se alatura este foarte posibil ca acest cuplu sa scoata fie ce e mai bun din ei, fie ce este mai prost. Fecioara are o viziune mai prozaica si stiintifica asupra vietii, in timp ce viziunea Varsatorului sfideaza aproape orice limita. Cuplul se dezvolta pe masura ce invata unul despre celalalt. Varsatorul poate fi temperamental si Fecioarei ii lece sa faca lucrurile metodic cu cat mai putina chinuiala. Fecioarei ii lce organizarea si este incapatanata. Varsatorul este modern si crede ca rutina este plictisitoare si banala. Fecioara il va gasi pe Varsator intrigant si se va simti frustrata incercand sa inteleaga aceasta minte de artist. Varsatorul nu va aprecia criticile aduse de partenerul sau, dar apreciaza baza solida pe care Fecioara i-o asigura.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Varsatorul este condus de Saturn si Uranus. Atat Mercur cat si Uranus sunt energii masculine, in timp ce Saturn genereaza o energie traditionala, rece. Uranus reprezinta lucrurile ciudate si atipice. Mercur inseamna comunicare si este concentrat pe organizare si eficienta, lucruri care sunt importante pentru Fecioara. Saturn inseamna munca grea si disciplina in a atinge telurile, in timp ce Uranus se concentreaza pe lucruri noi. Fecioara va arata Varsatorului ca viata este bazata pe organizare, rationalitate si confort. Varsatorul poate invata pe Fecioara sa fie mai deschisa spre nou.


Fecioara este un semn de pamant, iar Varsatorul un semn de aer. Varsatorul se misca prin viatra cautand stimulare intelectuala, in timp ce Fecioara este mai practica. Fecioara cauta raspunsurile la intrebarile "cum? si de ce?", in timp ce Varsatorul este concentrat doar pe ce-i stimuleaza indiferent daca acel ceva este practic sau nu. Sunt vremuri cand partenerii se pot intelege cu greu. Conflictele pot aparea atunci cand Fecioara este concentrata in a obtine o relatie perfecta sau cand Varsatorul este prea capricios. Ambii parteneri trebuie sa stie ca privesc viata cu ochi diferiti si ca au multe de invatat unul de la celalalt.


Varsatorul poate fi nerezonabil, incapatanat si inflexibil. Ambii parteneri pot persevera atunci cand urmaresc acelasi tel. Fecioara se poate adapta oricarei situatii sociale si se bucura sa lucreze cu Varsatorul atata timp cat i se ofera un rol convenabil. Conflictele sunt rare si sunt rezolvate de felul Fecioarei de a se acomoda oricarei situatii. daca inteleg ca lucreaza pentru un scop comun, este mai usor sa-l atinga. Fecioara este mult mai realista decat Varsatorul.


Cel mai bun aspect al relatiei este ca atunci cand lucreaza impreuna sunt o pereche ambitioasa. Aceasta relatie tinde sa fie una foarte placuta pentru ambii parteneri.


Fecioara--Pesti


Cand Fecioara si Pestii se intalnesc rezulta, de obicei, o relatie buna. Aceste doua zodii sunt opuse in zodiac si acest lucru le da un echilibru. Sunt un duo orientat spre a face bine celor din jur. Acest cuplu scoate la iveala ce este mai bun din fiecare. Ambele semne se admira reciproc. Ei muncesc pentru a avea o relatie armonioasa si sunt in general persoane simpatice si tolerante. Fecioara poate ajuta Pestii sa-si indeplineasca visurile si ambitiile.


Fecioara va asigura Pestilor o baza solida care multumeste caracterul emotional si intuitiv al acestora. Pe de alta parte, nativul Pesti ofera blandete. Virginia este interesata in comfort material si nu poate intelege atitudinea uneori simplista a Pestilor. Aceste viziuni despre viata pot fi foarte diferite. In momentul in care se vor accepta si vor depasi diferentele si vor invata sa combine energiile, vor avea o relatie plina de imlpliniri.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Pestii sunt condusi de Neptun si Jupiter. Cand Mercur si Neptun se intalnesc va rezulta o legatura spirituala. Impreuna reprezinta un cuplu idealist fara margini. Pestii sunt de asemenea condusi de Jupiter. Acest trio ofera o excelenta comunicare, imaginatie si creativitate.


Fecioara este un semn de pamant, iar Pestii sunt un semn de apa. In general, aceste doua zodii sunt foarte compatibile, datorita faptului ca apa si pamantul sunt doua entitati tangente. Nativul Pesti este facut sa creeze legaturi benefice lumii si cand se intalneste cu pamantul nu exista alta legatura mai puternica. In schimb, Fecioara poate avea o viziune mai stabila a vietii. Fecioara il poate ajuta pe nativul Pesti sa ajunga la un echilibru din punct de vedere emotional, dar daca nu sunt atenti, aceasta relatie poate sa ajunga la un final nedorit. Fecioara se poate plictisi de instabilitatea Pestilor, iar acestia din urma por fi nemultumiti de scepticismul Fecioarei. Daca doresc, ei pot trece Peste aceste spectacole. Ambii se conduc dupa instincte. Ambii se influenteaza, astfel incat se formeaza un cerc de idei noi. Ambii parteneri trebuie sa invete ca este nevoie uneori de compromis.


Cel mai bun aspect al relatiei este complementaritatea si armonia atitudinii fata de celalalt. Devotamentul pe care aceste doua semne il apreciaza face ca relatia lor sa fie puternica si durabila. Devotamentul pentru fiecare, pentru prieteni si pentru comunitate fac aceasta relatie sa fie invidiata de cei din jur.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine