esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj din partea Federatiei Galactice 1/14/12

Sambata, 14 Ianuarie 2012Mesaj din partea Federatiei Galactice 1/14/12
Povestiri in cadrul buletinelor voastre de stiri, care se vor referi la aspectele deja discutate cu multi dintre voi in legatura cu prezenta noastra pe cerurile voastre si in legatura cu aspecte legate de guvernele si sistemele voastre financiare, vor incepe sa se prelinga spre public. Curand, toate adevarurile vor fi rapid si eficient impartasite cu voi cu privire la toate aspectele lumii voastre, insa pentru moment, doar o mica crapatura in peretele secretomaniei va permite unor pori sa inceapa sa lase lumina sa straluceasca prin el. Noi suntem aici. Multi dintre voi sunteti chiar destul de constienti de acest fapt. Impreuna cu cooperarea unora dintre canalele mass mediei voastre, considerabil mai multe persoane din lumea voastra vor afla despre prezenta noastra si vor incepe sa se intrebe de ce ne aflam aici in aceatsa perioada si ce are aceasta a face cu anul profetiilor 2012. Elementele (ca de puzzle, n.t.) vor incepe sa se lege impreuna, si in curand o imagine va incepe sa apara, de pe urma acestor intregi informatii trunchiate. Nu va dura multa vreme pentru ca multi dintre ganditorii vostrii avangardisti sa vada incredibilele schimbari pe care civilizatia voastra le are la indemana. Va rugam sa va ocupati ca cu cat mai multe piese lipsa ale puzzle-ului sa fie oferite, spre a-i ajuta sa vada intregul peisaj dinaintea lor. Aceasta este sarcina voastra.


Multi in aceasta vreme intreaba cum pot asista Federatia Galactica, Comandamentul Ashtar (eng. Ashtar Command, n.t.) si pe aliatii nostri Pamanteni. Noi va spunem sa raspanditi stirea prezentei noastre. Curand, cu totii vor vedea ca voi ati spus adevarul si ca voi ati fost liderii semenilor vostri. Vor fi si aceia care va vor batjocori. Vor fi si aceia care nu vor crede si va vor ridiculiza, insa la sfarsit este decat un singur adevar in aceasta directie. Noi suntem aici, si nu plecam pana ce misiunea noastra nu este incheiata si Umanitatea si planeta ei vie nu este escortata in taramurile mai inalte ale existentei, unde ei apartineau de mult. Aceasta este misiunea noastra. Acesta este scopul nostru in acest moment. Faceti astfel incat fratii si surorile voastre sa devina macar constienti de posibilitatea vietii extraterestre, pentru a diminua astfel impactul anunturilor care vor incepe in curand.


Pregatirile ultime au fost deja facute in cadrul flotelor Galactice. Noi suntem pe pozitii si pregatiti pentru inceperea fazelor initiale ale operatiei, care va cuprinde cateva manevre succesive. Difuzarea emisiunilor initiale ale prezentei noastre sunt decat inceputul. Multe trebuie realizate intr-o scurta perioada de timp, si de acolo evenimentele se vor petrece cu rapiditate unor piese de domino, care cad in lant. Suntem nerabdatori sa incepem aceste faze ale misiunii noastre si suntem foarte bine antrenati fiecare in activitatile misiunilor noastre specifice. Multi dintre voi nu ati experimentat niciodata o asemenea precizie, aproape mecanica, la o atat de mare scara pana acum, dar voi veti fi martori la aceste operatiuni, realizate rapid si fara intreruperi de personal foarte calificat si capabil. Fiecare dintre noi a trecut prin calificari ample in campul nostru specific de activitate, spre a va fi de folos voua, umanitatii, in aceste vremuri si suntem foarte dornici sa fructificam asa cum trebuie eforturile noastre. A vedea zambetele pe atatea fete sclipitoare ale voastre atunci cand veti vedea relele lumii voastre rapid indreptate, este toata recompensa pe care o cerem. Este onoarea si placerea noastra sa fim aici in aceste vremuri, in serviciul Luminii si al binelui superior al tuturor fratilor si surorilor noastre din acest Univers. Acesta este juramantul nostru solemn, sa intindem mana noastra in prietenie impreuna cu oferta asistentei noastre tuturor celorlalti din acest Univers. Fiti atenti la cerurile voastre, la mass media voastra si la voacea voastra interioara. Continuati sa raspanditi aceasta informatie si ajutati la calmarea valurilor de frica, care se pot extinde prin societatile voastre.


Illuminatii se surpa, la fel ca si fortele de lupta pe care le controleaza. Foarte curand ei vor fi lipsiti de putere si nu vor mai fi o amenintare pentru nimeni. Aceasta este sarcina multora dintre flotele noastre si a aliatilor pamanteni. Multe continua sa aiba loc in spatele scenei si aceasta informatie este coroborata de alte cateva canale ale mesajelor noastre. Sunteti preveniti ca nu tot ceea ce se raporteaza a fi mesaje din partea Luminii sunt si autentice, dar vedem ca multi dintre voi v-ati intarit puterea de discernere si sunteti foarte capabili sa filtrati vibratiile false si purtatoare de frica a unora dintre aceste comunicari. Noi vom continua sa va tinem la curent cu multe update-uri de ultim moment sau schimbari ale planurilor noastre, dar asa cum se prezinta astazi noi suntem pregatiti sa declansam primul domino si sa incepem faza de operatiuni pe care atatia dintre voi ati asteptat-o pentru atat de multa vreme. Va multumim pentru rabdarea voastra si pentru munca voastra asidua in a rula covorul de primire pentru noi. Noi vom fi in curand cu voi. Pana atunci, pregatiti-va si sa va fie bine.


Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.

Asa cum a fost primit prin channeling de catre Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine