esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 19.02.2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 19.02.2012Voi vreti raspunsuri. Va rugam sa va linistiti pentru moment. Vor fi anumite evenimente ce vor avea loc in cadrul urmatoarelor zile, care vor schimba cursul vietilor voastre pe Pamant. Arestarile in masa despre care va vorbeam vor incepe in avans, iar noi v-am sugera sa va pregatiti pentru aceasta. Noi vedem unele intreruperi ale unora dintre serviciile voastre, dar nu multe, deoarece aceste fiinte sunt luate in custodie, iar noi am dori ca toti aceia dintre voi, care v-ati informat de importanta acestor evenimente, sa raspanditi aceasta informatie in lung si in lat si sa ii educati si pe altii in legatura cu relevanta lor.


Fiti pe faza in a descoperi initierea acestor arestari, care vor incepe foarte curand. Aliatii nostri Pamanteni sunt pe pozitie si sunt pregatiti sa preia acest efort. Numere mari de barbati, si chiar unele femei, vor fi luati din societatea voastra in custodie, de unde ei/ele nu vor mai putea interfera cu vietile voastre si cu desfasurarea evenimentelor pregatite a se petrece in lumea voastra.


Noi am dori ca voi sa aflati ca o mare cantitate de timp si efort a fost investita in planificarea acestor etape, iar noi, Federatia Galactica a Luminii, am dori la acest moment sa multumim tuturor aliatilor nostri din teren, care si-au dedicat atat de mult din vietile lor, pentru a vedea acest plan inflorind. Umanitatea va fi eliberata dupa aceste arestari si noi simtim ca aceasta este cu siguranta un motiv de sarbatoare/sarbatorire/celebrare, si este celebrare ceea ce ne-ar place sa vedem. Sarbatorirea/Celebrarea va ajuta sa creeze energiile necesare, ce vor permite si altora sa simta ce insemnatate are acest eveniment pentru ei, deoarece multi pot sa fie derutati si chiar inspaimantati de aceste proceduri.


Nu este nimic de care sa va fie teama. Aceste arestari sunt un pas important in calea spre ascensiunea voastra si voi, ca si societate, veti incepe imediat sa culegeti beneficiile succesului lor. Multe arestari vor avea loc simultan, totusi, unele arestari se vor petrece in zile succesive. Noi vom face tot ce vom putea pentru a ne asigura ca nu vor fi nici un fel de intreruperi aduse acestor arestari de catre influente externe, cum ar fi unele portiuni ale armatei, care nu s-au aliniat cu planurile noului vostru Pamant. Ei vor primi de asemenea atentia necesara la momentul potrivit, noi pur si simplu ii vom face sa fie neutralizati, pentru a nu ne putea dejuca oricare dintre aceste proceduri.


Noi avem in gand mereu siguranta voastra ca si maxima prioritate, iar noi nazuim ca nici un rau sa nu se abata vreodata asupra voastra. Fiti avizati, cabala doreste sa interfereze cu aceste arestari, chiar daca multi dintre oficialii ei de rang au fost de acord sa se predea autoritatilor. Ea (Cabala, n.t.) va da gres in orice tentativa de a opri sau incetini aceste proceduri, iar noi vom avea grija ca asa se va petrece si vom proteja aliatii nostri Pamanteni si publicul dupa cum ne vor ajuta mai bine abilitatile pe care le avem.


Tineti-va ochii atintiti asupra surselor mass media. Va deveni in curand clar pentru voi care companii au fost de acord sa prezinte aceste evenimente si care au refuzat sa ia parte la aceasta prezentare a evenimentelor. Aceasta va va da un indiciu asupra caror companii mass media au fost de acord sa se alinieze cu noul vostru sistem si chiar ar putea sa va dea unele semne despre care vor fi companiile mass media ce vor ajuta in viitoarele anunturi ale dezvaluirii. In timp, noi vedem toate companiile mass media supunandu-se noii directii, insa pentru moment, putinele care au fost de acord sunt suficiente, iar noi multumim barbatilor si femeilor din aceste companii pentru curajul si daruirea in a ajuta la implementarea noului sistem.


Noile voastre sisteme vor deveni operationale in cateva zile de la inlaturarea acestor obstacole, care au incurcat fiecare tentativa de initiere a programelor necesare implementarii noului vostru sistem. Acesta este motivul pentru care ei sunt inlaturati din societatea voastra, deoarece noi nu am mai avut nici o alta solutie, intrucat incapatanarea si aroganta lor au fost fara capat. Acesta este patul pe care si l-au pregatit si acum ei trebuie sa minta, si va trece o buna perioada de timp pana ce multi dintre ei vor atinge restructurarea necesara, pentru a intra din nou liberi in societate. Noi ne vom asigura de aceasta, deoarece alte suflete trebuie sa fie protejate de aceste inimi intunecate.


Societatea voastra va fi de asemenea protejata de acesti planificatori si intriganti, si va fi libeara sa infloreasca spre inaltimi nemaivazute pana aici pe planeta voastra. Pentru a atinge acest tel, multe schimbari vor trebui sa fie facute, care vor urmari sa aduca imbunatatiri in toate zonele la care va puteti gandi, iar aceste schimbari vor incepe imediat ce un numar corespunzator al celor intunecati va fi luat in custodie.


Acuzatiile impotriva acestor indivizi vor fi variate, si vor fi multe acuzatii aduse impotriva multora dintre ei. Aceasta va asigura ca ei nu se vor putea sustrage din calea acestor proceduri si sa reintre astfel in societatea voastra, si inca o data sa creeze haos in sistemele voastre. Va rugam sa de aduceti sprijinul vostru si sa demonstrati acest suport fata de aceia care nu vor intelege imediat aceste proceduri, si luati-va timpul de a-i informa despre ce este vorba si cum vietile lor se vor imbunatati drastic, acum cand cei care au complotat si planuit impotriva lor de multe decenii au fost inlaturati din pozitiile lor de putere. Asigurati-i ca totul este bine, si ca de fapt, nu le-a fost mai bine de atat de multi lungi ani si ca societatea voastra va culege acum multe beneficii, care acum va pot fi puse la dispozitie intr-un mod care sa nu va amenite siguranta.


Noi avem o lunga serie de proiecte aliniate, care sunt data sa fie implementate, iar noi stim ca multi dintre voi veti fi chiar multumiti si emotionati de ce vi se pregateste. Voi veti primi un nou sistem financiar, deoarece vechiul sistem de coruptie isi vede acum ultimele zile, odata cu inlaturarea celor care s-au aflat in spatele mecanismelor sale corupte. Noul vostru sistem va fi bazat pe egalitate si dreptate, iar fiecare dintre voi se va bucura de o curgere libera a abundentei, care va apartine de drept si care v-a apartinut dintotdeauna. Barbatii si femeile la a caror luare in custodie veti fi martori in curand, au complotat si au facut cu succes intrigi, care v-au oprit de la a experimenta starea voastra fireasca de abundenta, insa, dupa inlaturarea lor, voi veti primi ceea ce v-a fost negat pentru atat de mult timp.


Noi vom discuta mai departe noul vostru sistem financiar la momentul oportun, insa dati-ne voie sa ne concentram astazi asupra acestor intunecati din societatea voastra. Fiti alerti si ramaneti vigilenti vis vis de lansarea acestor arestari, deoarece nu vi se vor mai da semne premergatoare. Noi va vom spune ca noi, la fel ca si aliatii nostri Pamanteni, ne-am dat semnalele noastre cum ca suntem pregatiti cu totul sa mergem mai departe cu operatiunea si noi nu vedem intarzieri sau oprelisti in misiunea noastra. Din nou, siguranta voastra are intotdeauna o prioritate maxima pentru noi, iar noi vom fi in garda in permanenta si sa vom proteja dupa cum putem mai bine.


Va rugam sa informati pe cat de multi puteti de natura acestor arestari si ce inseamna ele pentru societatea voastra, pentru a intari astfel impactul lor, deoarece multele proiecte programate sa urmeze depind de modul in care oamenii vor gandi (vor percepe aceste evenimente initiale: arestarile, n.t.). Noi simtim ca impulsul creat de acest eveniment ca fi suficient pentru noi sa lansam programele urmatoare, si sub circumstantele corespunzatoare.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine