esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Federatia Galactica Martie 17

Mesaj de la Federatia Galactica Martie 17
Planeta voastra urmeaza a fi curatata de multele reziduri ramase in urma experientelor voastre tridimensionale. Planeta voastra urmeaza sa fie renascuta, de la firul de iarba, pana la ceruri; de pe fundurile oceanelor, pana in varfurile muntilor. Nimic din ceea ce era vechi nu va mai ramane, deoarece ar pastra frecventa aspectelor trecute din dimensiunea joasa. Voi de asemenea veti fi nascuti din nou, iar nimic nu va ramane nici in voi din ceea ce apartine dimensiunilor joase. Tot ce va exista in noua voastra lume va avea vibratia dimensiunii inalte. Voi veti experimenta un nou inceput, si totul in lumea voastra va fi nou. Voi veti primi noi locuri de joaca, cat de asemenea si noi locuri de munca. Voi veti avea un nou set de parametrii care va vor guverna lumea voastra fizica, iar voi veti avea un nou set de reguli care vor guverna civilizatia voastra. Toate vor fi imbunatatiri, si tot ceea ce veti primi vor fi upgrade-uri, fata de experienta voastra curenta.


Aceasta este noua voastra casa. Voi sunteti incurajati sa o respectati, si voi sunteti incurajati sa luati parte la eforturile comunitatii de a mentine lumea voastra in conditia de curatenie in care o veti gasi. Ea va fi lumea voastra si voi puteti face cu ea ceea ce doriti, desi dupa cum am spus, stricaciunile pe care i le-ati adus in experientele voastre tridimensionale nu vor mai fie reproduse din nou.


Voi veti avea noi moduri de a calatori, disponibile voua tuturor, de-a lungul lumii voastre, iar voi veti putea calatori cu usurinta oriunde veti dori, liber si fara restrictii aduse asupra voastra de guverne si de granite.


Barierele lingvistice vor fi de asemenea demolate pentru ca noi va vom prezenta noi metode de comunicare, care va vor permite sa aveti o conversatie cu oricine, din orice parte a lumii. Sunt multe surprize incantatoare pregatite pentru voi, iar acestea sunt abia cateva. Lumea voastra va fi o capodopera a design-ului si a functionalitatii, si este a voastra sa va bucurati si sa o pretuiti dupa ascensiunea voastra in taramurile superioare ale posibilitatii.Inainte ca toate acestea sa fie ale voastre, totusi, mai este inca munca de facut aici pe Pamantul tridimensional. Impreuna noi trebuie sa curatam calea pentru noua voastra lume, si dupa cum intotdeauna am sustinut, este lumea voastra, si tine de voi sa va ocupati de aceste aspecte. Noi ne aflam aici doar pentru a va ajuta, si suntem foarte nerabdatori si fericiti sa facem aceasta. Unul dintre aspectele presante, de care trebuie sa ne ocupam, este cel de a-i inlatura pe cei care doresc sa va opreasca de la a realiza ascensiunea si de a ajunge la noua voastra casa. Ei doresc sa va tina exact unde sunteti, blocati pe o planeta inchisoare, a celei de a treia dimensiuni. Multi dintre voi intelegeti ce trebuie facut, iar noi ne aflam aici pentru a va ajuta in aceasta actiune. Considerati-ne a fi un frate mai mare, care a venit sa va apere de un bataus, care s-a luat de voi la locul de joaca. Noi va vedem pe voi ca si familie, iar noi, desigur, nu dorim sa mai vedem cum sunteti brutalizati. Noi va ajutam sa puneti capat acestor actiuni, prin a-i sustine/acoperi pe aliatii Pamantului, care au fost foarte ocupati in a pregati procedurile legale impotriva a cat mai multora din Cabala voastra criminala si a cat mai multi posibil dintre multii lor asociati. Nume aditionale sunt adaugate pe lista celor cautati in fiecare zi, iar noi suntem foarte incurajati de ceea ce vedem din punctul nostru privilegiat de vedere.Aceste arestari vor incepe in curand sa fie transmise prin multele voastre mijloace mass media, iar noi suntem multumiti de eforturile a multor Lucratori intru Lumina, de a elibera calea pentru aceste anunturi, prin raspandirea noutatilor/stirilor acestor arestari si a ceea ce ele insemna pentru oamenii lumii voastre. Noi suntem foarte incurajati de cum aceste revelatii au fost primite de catre multi dintre voi, si noi spunem ca suntem foarte incantati de cum multi dintre voi ati inteles imediat ca aceste arestari sunt exact ceea ce voi aveti nevoie pentru a vindeca bolile societatii voastre.


Noi dorim sa va vedem pe toti continuand sa raspanditi aceste stiri, deoarece aceasta creaza un val de emotie si anticipatie, iar aceasta este exact ceea ce noi consideram ca este necesar pentru a purta oamenii in urmatoarea etapa a evolutiei voastre rapide, iar aceasta este reintroducerea voastra fratilor si surorilor voastre mai mari, care astazi “v-au asigurat spatele”. Noi suntem foarte nerabdatori sa va intalnim pe multi dintre voi, in zilele care vor urma, pentru ca va fi multa munca de facut, imediat dupa ce aceia care doresc sa interfereze cu eforturile noastre reunite sunt inlaturati din societatea voastra, acolo de unde ei nu vor mai fi capabili sa prezinte o problema.


Voi aveti multi aliati in marea familie umana, iar astazi, din motive de securitate si pentru ducerea cu succes la sfarsit a anumitor sarcini, acesti curajosi barbati si femei nu va sunt prezentati. Dupa aresatrile membrilor Cabalei voastre criminale, ei va vor fi prezentati, iar noi simtim ca multi dintre voi veti fi surprinsi de cati prieteni aveti cu adevarat.


Pentru atat de mult timp intunericul a condus cu un pumn de fier peste lumea voastra, iar bratul puterii lor a ajuns departe si in profunzimi. A parut multora dintre dintre voi ca lumea voastra este plina de barbati si femei ai intunericului, iar cei ai luminii erau putini si la distante mari intre ei. Acesta nu a fost niciodata cazul, totusi, dupa cum veti vedea in curand singuri, lumina a depasit intotdeauna cu mult intunericul pe aceasta planeta.


Ajutati-va fratii si surorile sa ii inlature pe acesti cativa intunecati, care s-au cimentat in scaunele lor de putere. Ajutati-i sa-i desfaca din pozitiile lor de putere si sa ii transporte acolo unde ei pot fi resculptati si inca o data sa li se permita sa reintre in societatile acestui univers. Aceasta este planuit pentru acesti intunecati, pentru ca lor nu li se mai poate permite sa umble liberi in lumea voastra, deoarece ei nu au aratat nici o inclinatie de a avea un comportament corect si civilizat. Ei trebuie prin urmare sa fie inlaturati, iar voi aveti multi aliati Pamanteni care se ocupa pentru ca aceasta sa se petreaca. Noi va vom tine la curent cu aceste proceduri, si va incurajam sa urmariti sursele voastre mass media spre a vedea scurgeri (de informatii, n.t.) legate de aceste proceduri si de asemenea stiri fulminante. Noi va asiguram ca voi nu veti fi dezamagiti.


Amintiti-va sa fiti mereu acolo pentru fratii si surorile voastre, care pot sa sucombe in fata fricii la auzirea stirilor arestarilor, deoarece acestea vor fi numeroase, si multora li se va parea uluitor sa afle ce s-a petrecut cu adevarat in jurul lor. Ajutati-i sa inteleaga ca totul este bine si ca aceste arestari au fost necesare pentru a repune lumea voastra inapoi pe cale, si ca lumea voastra este acum libera sa prospere, asa cum ar fi trebuit sa se fi petrecut dintotdeauna.


Munca voastra in aceasta directie nu va fi incheiata dupa aceste arestari totusi, deoarece multe schimbari cu mult mai radicale vor incepe curand dupa ele si este acesta punctul in care noi prevedem ca sunt multi cei care vor fi confuzi si speriati. Fiti cat puteti de intelegatori cu aceste suflete, amintiti-va, nu toti dintre voi ati urmat aceeasi cale aici : unii dintre voi ati urmat cai asemanatoare cu aceasta inainte, iar altii nu. Noi suntem extrem de multumiti de cum noi vedem pe atat de multi dintre voi care veniti in ajutorul altora la acest moment, iar noi vedem aceasta noua fratie purtandu-va prin usa noii voastre case.


Acesta este modul in care va fi in noua voastra lume, si noi suntem foarte incurajati de cum voi cu totii puteti sa va tratati unii pe ceilalti in momentele voastre de nevoie. Dupa cum v-am descris voua, noua voastra lume va fi un paradis, dar nu doar in ceea ce priveste imprejurimile naturale, ci de asemenea si maniera in care voi toti interactionati intre voi, iar aceasta va fi cea mai frumoasa imagine de contemplat dintre toate. Continuati sa claditi aceste poduri/legaturi intre voi, iar ele va vor purta spre posibilitati la care nu ati visat niciodata inainte.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine