esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Capricorn

Femeia din zodia CapricornLa fel ca si femeile din celelalte semne de pamant, femeia din zodia Capricornului are nevoie de un iubit cu care sa se bucure de o relatie erotica si emotionala de lunga durata. Nativa Capricorn are nevoie de un iubit care sa treaca de senzualitatea ei fragila si sa-i elibereze natura feminina.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia CAPRICORNULUI


Femeia din zodia Capricorn si barbatii din semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

Cu barbatii din semnele de pamant ea se va simti instinctiv in siguranta in lumea lor plina de senzualitate si prietenia lor se va baza mai mult pe placere decat pe pasiune.

Femeia din zodia Capricorn se va aprinde repede in fata virilitatii si a profundei senzualitati a barbatului din zodia Taur. La inceput ea se poate simti intimidata de natura lui animalica, dar el simtindu-se atras de natura ei specifica zodiei de pamant, ea va incepe sa se relaxeze in ceea ce priveste nevoile ei erotice. Intre ei se creeaza o legatura solida, relatie in care ei ii va creste respectul de sine si in care placerea lui poate fi explorata. Este o uniune profunda care creste in mod gradat si care ramane profund intima si privata. Ei sunt mereu constienti de nevoile celuilalt, si el este total daruit in a oferi si a primi placere. Acest lucru face ca relatia sa dureze in timp, plina de fericire.

Barbatul din zodia Fecioarei o determina sa-si perfectioneze stilul erotic. El ii va oferi toate metodele sofisticate, sfaturi si un cocktail de fantasme si de locuri idealiste. Sexualitatea lui este bazata pe o stimulare intelectuala; el trebuie sa fie incitat atat din punct de vedere mental cat si din punct de vedere fizic. Ea poate sa cada usor in mrejele lui, dar la un moment dat va simti nevoia sa se retraga. Impreuna pot avea numeroase momente frumoase, dar pentru a sustine relatia amoroasa el ar trebui sa se implice mai mult decat este dispus.

Nativul Capricorn poate sa ii ofere un eros simplu, sincer, ceea ce ea prefera. El este suficient de experimentat ca ea sa se simta in siguranta in patul lui. Ea se va abandona acestui barbat, iar el o va gasi pe ea mai calda decat a crezut el vreodata. El are nevoie sa domine, dar ei ii place sa se simta de parca ea ar domina - o diferenta subtila. Cei doi prezinta afinitati erotice, pasionale, dar este important ca ei sa invete sa se deschida si sa-si impartaseasca sentimentele.

Femeia din zodia Capricorn si barbatii din semnele de Aer (Gemeni, Varsator si Balanta)

Modul intelectual, aerat de a aborda viata, specific semnelor de aer, trezesc femeii din zodia Capricorn atat fascinatie cat si respingere.

Daca cumva are de-a face cu un barbat din zodia Gemenilor, ea il poate gasi amuzant, jucaus si absolut fermecator in pat. El o va tachina purtand cu ea conversatii cu tenta erotica sau cu telefoane spontane in zorii zilei, cand el este cel mai excitat. Dar el o poate irita cu felul sau instabil de a fi si datorita unei incompatibilitati erotice. Atunci cand se confrunta cu diferite probleme ea si le impartaseste. El nu va sta prea mult in bratele ei daca o va simti prea puternica, dominatoare sau prea misterioasa, datorita sexualitatii sale ambivalente.

Cu barbatul din zodia Balanta ea va simti o stare de adoratie fata de imbinarea erosului estetic cu inalte valori etice, si ea va fi sedusa instant de viziunea sa idealista asupra relatiei amoroase perfecte. El va fi impresionat de aura ei rece, stiind ca in spatele ei se ascunde multa senzualitate. Ei isi pot oferi unul altuia placere fara o implicare emotionala profunda. Pot avea o relatie amoroasa de lunga durata, atata timp cat el ii implineste dorintele ei erotice ce tin strict de specificul zodiei de pamant.

Cu un nativ Varsator, daca ea are Venus in Varsator, sau daca el are Venus in Capricorn, atunci relatia poate fi una de succes bazata pe intelect si ambitie. Acest barbat ii poate largi repertoriul ei erotic si sa-i acceseze nevoile ei interioare, dar doar daca ea accepta sa se deschida launtic. Daca ei amandoi se retrag din cand in cand si nu mai fac dragoste o perioada, atunci cand se vor reintalni vor veni cu mult mai multa energie unul fata de celalalt. Singura problema este ca el are nevoie de mult spatiu si prefera sa iubeasca toate femeile, nu doar pe una singura. Daca el are Venus in Capricorn, intre ei se poate lega o relatie de lunga durata.

Femeia din zodia Capricorn si barbatii din semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator)


Cu barbatii din semnele de foc ea va descoperi pasiunea si forta, si se va bucura de o experienta erotica cu adevarat eliberatoare.

Cu un nativ Berbec ea se poate implica in relatie mai repede decat de obicei. El ii va adora senzualitatea si aura ei seducatoare specifica semnului de pamant. El este rapid, pasional si impetuos. Ea se trezeste usor, este plina de tandrete. Aceasta relatie le poate aduce o profunda satisfactie amoroasa atata timp cat ambii isi respecta necesitatile erotice foarte diferite.

Barbatul din zodia Leu se delecteaza adesea cu prezenta incantatoarei femei native in Capricorn. El are inalte standarde erotice, si desi au o viziune diferita asupra vietii, latura ce tine de intimitate o au foarte asemanatoare. Ea este incitata de frumusete, succes si putere. La fel si el. Ea are nevoie de o legatura amoroasa continua, la fel si el. Dar el va cere o completa loialitate in schimb, si ea i-o va oferi cu usurinta. El o va satisface mult peste asteptarile ei, iar ea va incepe sa se relaxeze si sa savureze latura salbatica a expresiei fizice.

Cu un barbat din zodia Sagetator ea simte ca a gasit armonia datorita entuziasmului lui de a face dragoste. Dar natura lui este una exploratoare, aventuroasa si nocturna. Ea nu rezista prea mult cu un astfel de barbat, decat daca are Venus in Sagetator sau daca el are Venus in Capricorn, conferindu-i mai multa stabilitate. El ii va sugera locuri exotice, neobisnuite, romantice in care sa faca dragoste. Ea prefera cearsafurile albe si siguranta succesului. El prefera caravanele, raliurile, masinile rapide si amorul spontan chiar si in spatii publice. Ea vrea locuri private, intimitate si un eros controlat. Diferentele dintre ei ii afecteaza in cele din urma, chiar daca el este deschis spre alte perspective.

Femeia din zodia Capricorn si barbatii din semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti)

Complexitatea emotionala a semnelor de apa ii deschide universul erotic spre un fel de putere complet diferita.

Cu un nativ Rac, care este si semnul ei opus in zodiac, ea se simte atrasa intr-o relatie profund satisfacatoare din punct de vedere fizic si emotional. Barbatul Rac poate fi initial timid si neindemanatic, dar el va intui ca dincolo de modul ei gratios de a fi si aerul de suficienta se ascunde o sexualitate fragila. Ei isi ofera unul altuia ocazia de a descoperi tandretea si senzualitatea de care le era frica amandurora sa o experimenteze.

In contact cu urzeala unui barbat din zodia Scorpion si glaciara lui obsesie sexuala, ea poate deveni rapid foarte rece. Dar apoi ea descopera ca sexualitatea lui intensa si mocnita ii da sansa sa-si trezeasca natura ei amoroasa salbatica pe care este dispusa sa si-o exploreze. Ei ii va face placere sa-l domine si el asteapta ca ea sa-l rasplateasca pentru transformarea ei erotica pe care el este capabil sa o declanseze. Cu alte cuvinte o competitie a puterii. El se simte puternic datorita orgasmelor; ea se simte puternica datorita unei relatii profunde. Poate fi extrem de pasional si incitant, dar si obsesiv.

Barbatul nativ Pesti este capabil sa intre in relatie pentru o vreme, fiind atras de profunda ei senzualitate si aura sa rece. Se vor topi unul in bratele celuilalt. Calitatea efemera si sexualitatea eluziva a barbatului din zodia Pesti nu va fi suficient de implinitoare pentru ea, neatingandu-i nevoile specifice semnului ei de Pamant. Ei traiesc pentru o vreme fantezii romantice si binecuvantarea erotica, dar realitatea practica a nevoilor ei specifice semnului de Pamant constituie acel ceva fata de care el alege sa fuga.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine