esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Fecioara

Femeia din zodia Fecioara


Femeia din zodia Fecioara isi alege cu atentie iubitul care va putea sa ii ofere tot ce are nevoie pentru a ajunge la perfectiune. Ea e o specialista in a face studii asupra relatiilor sale amoroase: analizand, disecand relatiile si nevoile partenerului. Are nevoie de un iubit devotat care poate primi si oferi placere in mod egal.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia FECIOAREI

Femeia din zodia Fecioarei si barbatii din semnele de Pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

Ea va simti instantaneu o legatura senzoriala si un raport intim minunat cu nativii din semnele de Pamant.

Femeia din zodia Fecioarei il poate descoperi pe barbatul din zodia Taur ca fiind adeseori unul dintre cei mai potenti si mai rezistenti dintre toti barbatii cu care are afinitati erotice. El o poate invata pe femeia din zodia Fecioara sa-si iubeasca trupul si sa savureze placeri care mai inainte puteau sa o inhibe. Cu acest barbat ea poate sa accepte partea lasciva a senzualitatii si sa realizeze ca nici o relatie sexuala nu este perfecta. Pentru femeia din zodia Fecioarei va fi suficienta uniformitatea si discretia pentru a se relaxa si va putea sa aiba acces la propriile emotii, pe care si le reprima atat de des.

In bratele barbatului in zodia Fecioarei se poate simti bine deoarece ambii au la fel de multe nevoi si necesitati uneori imposibile. Totusi, deoarece amandoi sunt perfectionisti, se pot gasi unul pe altul ca fiind prea asemanatori sau prea gata sa se supuna. Fanteziile lor erotice se inscriu pe linia dominatiei posesive, iar ea poate gasi ca el nu vrea indeajuns de mult sa se adapteze nevoilor ei, sau sa-i ofere o perspectiva mai extinsa a amorului. Dar dorinta lui nu este prea pasionala mai ales datorita temerii sale in ceea ce priveste impotenta, la fel de mult pe cat se teme ea de eliberarea sexuala, asa ca ei pot lucra impreuna asupra abordarii lor instinctuale specifice semnului de pamant asupra amorului.

Fata de iubitul din zodia Capricorn ea poate fi initial coplesita de potenta acestui barbat. El este foarte puternic si poate intretine o relatie amoroasa care sa fie bazata si pe o legatura profunda de prietenie. Aceasta legatura are potentialul unei relatii serioase, pe termen lung. El o va ridica pe culmile extazului, iar ea il va incanta mereu cu mistica sa senzualitate feminina.

Femeia din zodia Fecioara si barbatii din semnele de Aer ( Gemeni, Balanta si Varsator)

Femeia in zodia Fecioarei poate fi deosebit de atragatoare pentru - si atrasa de - expresia intelectuala si abstracta a semnelor de Aer. Femeia din zodia Fecioarei este cea mai comunicativa si mai analitica dintre nativele semnelor de Pamant si va fi sedusa de idealurile inalte ale nativilor din Gemeni si extaziata de farmecul nativilor din Balanta. Ea il considera pe barbatul din zodia Varsator mai putin capabil sa-i inteleaga temerile ascunse chiar daca lucrurile nu stau chiar asa.

Cu barbatii din zodia Gemeni se va manifesta jucaus, folosindu-si capacitatea de seductie. Ea va fi fascinata de conversatiile erotice si fanteziile lui. Ambii seduc prin intermediul intelectului si ambii sunt fascinati de ceea ce nu au mai incercat si de nou. El ii va trezi rapid senzualitatea caracteristica semnului de Pamant, dar in anumite situatii prefera o relatie mai imprevizibila si mai lipsita de angajament decat isi doreste ea. Minunat pentru un preludiu incitant dar dificil pentru o fericire de lunga durata. Singurul lor impediment apare atunci cand barbatul din zodia Gemeni are nevoie de mai mult spatiu decat vrea ea sa-i acorde. Din punct de vedere erotic nevoile lor sunt foarte diferite: ea poate fi prea dornica sa satisfaca, prea gata sa renunte la sine insasi, in timp ce el va fi incitat de imprevizibilitate si o varietate de roluri jucate.

Barbatul din zodia Balanta manifesta o afinitate pentru farmecul ei enigmatic. El fluctueaza intre idealurile inalte de estetica erotica si legile realitatii terestre a trupului uman. Asemeni nativei din Fecioara se bazeaza pe puritate si pe un scenariu ireprosabil in care sa joace. Etica erosului ocupa un loc important in agenda lui deoarece el se teme de propriile dorinte animalice profunde. Deoarece ambii sunt iubiti pasivi si adeseori au planeta Venus complementar - adica Venusul lui poate fi in zodia Fecioara si al ei in zodia Balanta - relatia lor poate fi una de trezire erotica. Ambii sunt iubiti tandri si afectuosi avand nevoie de un preludiu lung.

Barbatul din zodia Varsator o invata o modalitate de abordare a relatiei amoroase pline de detasare care este in dezacord cu modul de abordare a ei. Initial el va promova atmosfera clasica: ordonata, calma si fara pretentii. Nevoia lui de placere erotica este mai mica in comparatie cu a ei, desi ea realizeaza ca afectiunea lui nu se manifesta liber. El este fascinat de abordarea foarte diferita, specifica rezonantei cu elementul Pamant, a erosului, si deoarece el simte nevoia sa detina controlul va raspunde cu usurinta dorintelor ei de a juca orice rol. In orice caz, este o relatie bazata mai mult pe un raport intelectual decat pe unul fizic.

Femeia din zodia Fecioara si barbatii din semnele de Foc ( Berbec, Leu, Sagetator )


Pe femeia din zodia Fecioara, pasiunea dinamica si vitalitatea semnelor de Foc o pot deschide erotic foarte mult. Ea va trai iubirea spontana, excitarea erotica si eliberarea de inhibitii. Aceasta va fi o relatie aprinsa si satisfacatoare din punct de vedere erotic - daca ea va putea suporta temperamentul semnelor de Foc.

Barbatul din zodia Berbec o poate determina sa-si urmeze liber instinctele; stilul lui de a face dragoste o poate speria la inceput dar il va gasi ispititor si foarte incitant. El va fi vrajit de puritatea si de seductia ei subtila. Natura lui pasionala, dinamica si centrata asupra lui insusi va fi fascinanta si ea il va gasi ca fiind pasionat si indemanatic. El este incantat de charisma ei calma si elevata. Este in mod clar o atractie a contrariilor si poate fi foarte romantica si siropoasa daca ea poate accepta nevoile lui foarte extrovertite, iar el le poate intelege pe cele introvertite ale ei.

Nativul din Leu adora sa fie servit, iar femeia Fecioara mai ales daca are in harta sa natala Venus in Leu , sau daca el are in harta sa natala Venus in Fecioara se va putea ridica la standardele lui extrem de ridicate. El este riguros in privinta aspectului, elegantei, clasei si stilului rafinat. El simte nevoia sa fie fascinat, iar ea are nevoie de frumusete si rafinament. Din punct de vedere amoros el va adora aura ei senzuala si profund feminina dar ea va trebui sa fie atenta sa nu-i sugereze niciodata ca este nevoie sa vina cu imbunatatiri in privinta stilului erotic abordat. Aceasta poate fi modalitatea cea mai buna pentru ea, oferind si cedand in fata puterii lui, dar ea poate gasi senzualitatea lui egocentrica, prea pretentioasa pentru tiparele ei deloc exagerate.

Idealurile neobosite si variate ale barbatului din zodia Sagetator pot deveni in preajma acestei femei o obsesie iesita din comun, daca ea nu este capabila sa accepte nevoia lui de risc, libertate si mai ales de distractie. El prefera sa nu se implice emotional sau sentimental si adora abordarea ei calma, senzuala a erosului. Dormitorul nu este suficient pentru el atunci si el poate presupune ca ea este gata sa faca dragoste oriunde. Daca ea s-a deschis catre dorintele profunde, va putea savura spontaneitatea specifica lui.

Femeia din zodia Fecioara si barbatii din semnele de Apa ( Rac, Scorpion si Pesti)

De nativii din semnele de apa ea va fi atrasa de modul lor diferit de a aborda amorul. Femeia in zodia Fecioarei trebuie sa se adapteze lor daca vrea sa invete o noua forma de comunicare erotica.

Cu barbatul din zodia Rac poate experimenta cu multa sensibilitate fuziunea amoroasa. Barbatul din zodia Rac poate avea foarte multe pretentii si nevoi, iar femeia din zodia Fecioara se simte bine cand poate sa le satisfaca. Ea cauta sa-l serveasca, avand in centrul atentiei mai degraba placerea erotica a iubitului decat pe cea proprie. Barbatul din zodia Rac ofera tandrete si caldura poate prea multa, pentru atitudinea ei rezervata fata de placerea erotica; dar cu toate astea ea va fi suficient de pasionala si senzuala pentru el. Incitarea va fi o experienta mai degraba conventionala, din moment ce ambii se tem de necunoscut. Daca el se poate elibera de teama esecului, atunci acesta este barbatul ales care-i poate oferi sansa de a-si dovedi ce usor este sa se implice emotional in viata amoroasa.

Barbatul din zodia Scorpion simte nevoia de a-si rasfata toate simturile, emotiile si trupul intr-o singura experienta erotica intensa si transformatoare. Daca femeia din zodia Fecioara este gata sa intre in relatie cu acest barbat puternic si nesatios, ea va putea gasi la un capat al patului un cuib de vipere, dar pe perna o placere dincolo de orice imaginatie. Aceste doua elemente sunt foarte diferite in ceea ce priveste nevoile lor erotice. Ea are nevoie sa-si extinda viziunea si sa descopere vulnerabilitatea amoroasa umana. El vrea sa transcenda latura umana grosiera a experientei amoroase. Impreuna ei pot trezi emotii adanci si orgasme intense si controlate. El ii va cere mult mai mult decat ea este capabila sa dea, dar ea va invata multe din pasiunea lui.

Barbatul din zodia Pesti este cel mai erotic si mai incitant pentru ea dintre toti nativii semnelor de apa. Cei doi sunt opusi ca si zodii. El poate sa-si doreasca sa se dedice idealului ei de perfectiune si ea poate sa-si doreasca sa cedeze ispitei viselor lui extraordinare si pasiunii lui de a descoperi un erotism aproape divin. O relatie minunata; ea va adora stilul lui amoros foarte intuitiv, iar el va dori cu infocare senzualitatea ei. Ambii sunt flexibili mental si se pot adapta ritmurilor si tiparelor celuilalt. O relatie sexuala profunda care este adeseori de lunga durata.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine