esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Leu

Femeia din zodia LeuNativa in zodia Leu trebuie sa fie adorata in cadrul relatiilor amoroase. Ea are nevoie sa gaseasca un iubit, care sa o trateze ca pe o regina si sa faca dragoste cu ea fara inhibitii sau ezitari. Ea are nevoie de un barbat, care sa-i inspire pasiune si sa impartaseasca propria ei nevoie de drama si poezie. Dar cel mai mult are nevoie de un iubit, care sa o ajute sa-si descopere sensibilitatea feminina in timpul fuziunilor amoroase.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia LEULUI

Nativa in zodia Leului si barbatii din semnele de foc ( Berbec, Leu si Sagetator )

Celelalte semne de foc vor accentua pasiunea ei pentru actiune in detrimentul implicarii emotionale. Relatiile amoroase vor fi cu siguranta infocate si dinamice, pline de actiune si volatile. Favorizeaza aventura erotica si romantismul, dar adeseori poate aparea dorinta necontrolata. Doua semne de foc pot fuziona, dar trebuie sa se fereasca sa se arda unul pe celalalt.

Cu barbatul din zodia Berbec va fi o fuziune in interes propriu. Scanteia va fi declansata de potenta lui, iar combustibilul vor fi fanteziile ei mereu extraordinare. El va simti nevoia sa domine, sa solicite partide spontane de amor si sa o aduca pe ea la ritmul lui, atunci cand mai degraba ea controleaza ritmurile. El este adeseori impulsiv si plin de sine; ea este intotdeauna mandra si intransigenta. Din punct de vedere erotic el o poate face sa atinga cele mai inalte culmi ale extazului, dar poate fi prea nerabdator ca sa o duca pana acolo. Entuziasmul infocat se poate intotdeauna autoconsuma. Exista intotdeauna pericolul ca fiecare dintre ei sa fie exasperat de atitudinea egotica a celuilalt fata de amor. Minunat in cazul aventurilor trecatoare, dar fericirea de lunga durata poate fi traumatizant de fierbinte.

Cu nativul din Leu vor fi lupte pentru putere pe toate planurile si din cand in cand mult mai subtila manipulare sexuala. Pasiunea ei se va amplifica rapid, iar caldura pe care ambii o genereaza va deveni un camp de lupta al vointelor. Ambii au o dorinta naturala de a se coplesi unul pe celalalt. Infocati si nestapaniti vor savura amorul de dragul amorului si nu se vor astepta din partea celuilalt la nici un angajament. Total compatibili daca ambii isi amintesc sa-si stapaneasca mandria si emotiile ascunse.

Cu iubitul din zodia Sagetator ea poate deveni mai salbatica, eliberata fiind de constrangerile asteptarilor sale incapatanate. Preferinta lui pentru amorul oral ii va da fiori, iar ambii isi doresc sa faca dragoste in locuri neobisnuite. Ea nu se poate astepta de la el la vreun angajament, acest barbat isi prefera libertatea si nu va fi nemaipomenit de loial cand aventura si varietatea sunt in joc. Minunat pentru explorare erotica si distractie, dar este un ratacitor, instabil si nepotrivit.

Femeia din zodia Leului si barbatii din semnele de aer(Gemeni, Balanta si Varsator)

In relatiile cu nativii din semnele de aer, femeia din zodia Leu isi asigura varietatea si experimentarea. La fel ca si ea, ei prefera intimitatea corpului si a mintii pentru a-si explora emotiile. Excelenti pentru companie si stimulare erotica.

Barbatul in zodia Gemeni va fi un participant voluntar la teatrul erotic al femeii in zodia Leu. El o va stimula cu cuvintele sale, cu telefoanele sale erotice, cu conversatiile tarzii in noapte. Ea va fi fascinata de rolurile lui schimbatoare ca si cum pasarile ar falfai in jurul capului ei: de la supus la dominator, totusi mereu gata sa o multumeasca ca pe sine insusi. Si el are nevoie sa fie in centrul atentiei, dar prinsi impreuna in focul comun al pasiunii, el poate juca indelung jocul seducatorului. Singura dificultate subtila este ca el traieste in propria minte, iar ea in propria ei imaginatie. Dar va exista un bun raport amoros.

Nativul din Balanta se poate dovedi tensionat erotic, dar stimulativ social. Propria sa cautare estetica a perfectiunii il va conduce sigur spre stilul si alura fizica a femeii din zodia Leului. El poate prefera un rol erotic pasiv, ceea ce poate ofensa femeia din zodia Leului, careia ii place sa fie tulburata si dorita in mod deschis. Ea il vede minunat pentru jocul amoros si pentru ca ea sa fie cu adevarat adorata in public, dar in intimitate ea il va gasi mai putin pasional decat si-l imaginase.

Barbatul din zodia Varsator este opusul sau in zodiac. Acestia doi vor fi electrizati impreuna, desi au puncte de vedere diferite asupra aspectului amoros. Ea este egoista, aroganta si poruncitoare. El este observatorul, experimentatorul curios si totusi detasat de manifestarea sa erotica. Exista momente cand nativul Varsator isi refuza placerea erotica, preferand puterea mintii celei a dorintei instinctive umane. Femeia din zodia Leului are asemenea manifestari de pasiune incat chiar si barbatul din zodia Varsator poate fi incapabil sa-i reziste. O relatie amoroasa incitanta si magica, dar este foarte probabil ca el sa se indeparteze daca ea devine posesiva.

Femeia din zodia Leului si barbatii din semnele de pamant(Taurul, Fecioara si Capricornul

Cu nativii din semnele de pamant ea poate incepe sa invete mai multe despre propriile ei reactii si ritmuri si se poate obisnui cu adevarata tandrete asociata cu senzualitate. Femeia din zodia Leului utilizeaza dramatismul si pasiunea ca obiect de atractie in jocul sau de seductie.

Cu barbatul din zodia Taur vanitatea ei poate intampina rezistenta. Acest barbat este un artist senzorial, dar nu-i place sa fie aprins sau foarte pasionat; la el senzualitatea se manifesta natural. Daca ea este gata sa mearga la viteza lui va avea cel mai senzational iubit. Ea il va gasi imperturbabil, sensibil, atent si loial. Dar rabdarea sa poate ajunge la o limita, atunci cand ea redevine o printesa rasfatata, incapabila sa-i raspunda la cel mai senzual dintre saruturi din frica de a admite ca si ea are sentimente.

Cu barbatul din zodia Fecioara ea poate stabili un raport mutual satisfacator. Barbatul din aceasta zodie va fi nerabdator sa joace un rol docil daca ea alege astfel. Maiestria lui in orice tehnica amoroasa este descumpanitoare, dar ea vrea in dormitor pasiune, nu rafinament. Un act amoros pasional, incitant si spontan nu este stilul sau si s-ar putea ca el sa nu poata face fata acestui tip de foc. Ea vrea in pat un interpret vedeta si nu un tehnician. Nemaipomenit pentru un flirt, dar nepotrivit pentru o perioada lunga de timp, cu exceptia cazului in care el are in harta sa natala Venusul sau Luna in Leu sau ea are in harta sa natala Luna sau Martele in Fecioara.

Ea poate intra in conflict cu nativul din Capricorn, asupra caruia manifesta control. Si el are nevoie de putere, care in cazul lui se bazeaza pe abilitatea sa de a controla desfasurarea intregii relatii. Ea va intra in multe jocuri amoroase si se va rasfata in tot felul de batalii pentru putere. Incitant, dramatic si erotic, acesta contribuie adeseori la crearea unei relatii senzoriale, bazata pe mandrie si integritate. El iubeste stilul ei erotic iesit din comun si ea va adora libidoul lui potent si senzorial de pamant. Poate fi pasionat si competitiv. Singura lor problema este ca ambii simt nevoia sa domine.

Femeia in zodia Leului si barbatii din semnele de apa(Rac, Scorpion si Pesti)

Nativii din semnele de apa sunt vrajiti de catre femeia din zodia Leului, si incantati de stralucirea ei atragatoare. Femeia din zodia Leu se va simti scufundata intr-o fantana adanca de dorinta erotica; testul este daca vrea sa iasa din ea sau nu.

Cu nativul din Rac ea poate capta si coplesi atentia acestui barbat. El este cu toane si adeseori tacut. Ea este pasionata, vibranta si sclipitoare. El va fi inspirat de stralucirea ei inflacarata si va simti nevoia unui abandon complet erotic, iar ea va fi insetata de intuitiile lui senzoriale. Va fi o poveste de dragoste pasionala. Daca ea are in harta sa natala Venus in Rac sau el are in harta natala Venus in Leu, atunci ei pot descoperi o pasionalitate si mai puternica. Ea va zgaria ca o pisica salbatica, iar el va stii cum sa transforme fanteziile ei erotice explozive in realitate.

Cu barbatul din zodia Scorpion este adeseori o atractie fizica puternica, care-i poate duce pe cei doi dincolo de limitele trairilor amoroase normale. Ambii sunt dominatori si patul poate deveni camp de lupta sau un potential cazan pentru doua puteri focalizate asupra propriilor evadari din realitate. El va fi foarte serios, greu de satisfacut, niciodata implinit. Este posibil ca el sa nu o rasfete asa cum ea spera, deoarece el este un barbat care isi revendica necrutator placerea, la fel de mult ca si ea. Cand el isi va da seama ca are nevoie de mai mult decat poate ea oferi este posibil ca ei sa intre in conflict

Barbatul in zodia Pestilor ii va parea femeii din zodia Leului complex si evaziv. Astfel, seductia ei se va baza pe tot farmecul ei atragator, pentru a captiva acest senzorial ambivalent. Aceasta relatie va fi bogata din punct de vedere sexual si satisfacatoare atunci cand ei cad in fantezie si imaginatie. Lui ii place sa fie dominat, dar poate sa i se para dificil sa tina pasul cu cererile ei pasionale si dinamice. O relatie extraordinara pentru evadare, poveste de dragoste si fantezie, dar dificila din punct de vedere al angrenarii emotionale pe termen lung.


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine