esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Pesti

Femeia din zodia PestiFemeia din zodia Pesti are nevoie de un iubit care este deopotriva poet, frumos si tandru si care totusi ii va arata cum sa-si exprime si sa-si accepte propriile ei nevoi interioare. Ea are nevoie de un barbat care sa ii ofere placerea unei pasiuni constante.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia PESTILOR


Femeia din zodia Pesti si barbatii din semnele de Apa (Rac, Scorpion si Pesti)

Barbatii din semnele de Apa vor rezona la maxim cu femeia Pesti si ea se va simti instantaneu in ton cu ritmurile lor. Ea se va simti in siguranta datorita dorintei lor de a asocia senzualitatea si sentimentele.

Cu un barbat din zodia Rac ea se va simti inspirata de ritmurile sale senzuale si de starile pasionale variate, uneori subtile si usor incitante si alteori ritmate, dominante si instinctuale. Exista un mare echilibru amoros intre ei. El ii adora feminitatea si vointa de a se adapta si de a se mula pe nevoile lui. Singura problema este lipsa de comunicare, in rest aceasta relatie este o incantare totala.

Cu un barbat din zodia Scorpion, la inceput ea se poate simti hartuita datorita calitatii hipnotice a ochilor sai. El o va coplesi repede si nevoia lui de a controla va produce fie o incitare erotica totala, fie o va face sa simta ca nu poate cere ceea ce vrea cu adevarat. Oricare ar fi scenariul, atractia si senzualitatea sunt teribile si va avea loc un schimb pasional de neuitat.

Cu un barbat din aceeasi zodie (Pesti) ea va intra imediat in relatie si comunicare. Deoarece ei se aseamana foarte mult, vor avea parte de multe jocuri erotice, schimband reguli, temandu-se de respingerea celuilalt. Ei pot de asemenea deveni total prinsi intr-o lume a fanteziei, rareori privind realitatea. Ea se va simti euforica din punct de vedere amoros, dar cand se va confrunta cu problemele vietii, dependenta lor unul fata de celalalt se poate transforma in gelozie, frica sau abandon.

Femeia din zodia Pesti si barbatii din zodiile de Foc (Berbec, Leu si Sagetator)

Focul, prin natura lui, este un combustibil. Nativii din semnele traiesc mai mult in viitor, pentru posibilitati diverse, exprimandu-se cu ajutorul imaginii si a fortei. Senzualitatea lor delicata se imbina cu o pasiune unduitoare. Acestia sunt iubitii pasionali si dornici, asa ca ea trebuie sa se fereasca sa li se ofere in totalitate, ca sa nu se trezeasca in cazul unei eventuale despartiri ca nu a mai ramas nimic din ea.

Cu un barbat din zodia Berbec ea se simte ca si intr-o calatorie plina de aventuri erotice, plina de pasiune si de necunoscut. Daca ea are Venus in Berbec sau daca el are Luna sau Venus in Pesti aceasta relatie ar putea fi o experienta erotica de necrezut. El nu poate sa reziste senzualitatii ei, iar ea va fi usor cuprinsa de rapida lui inflacarare si de stilul lui erotic dezinhibat. Dificil de mentinut o mai lunga perioada de timp, dar potrivita unei relatii pasionale si delicioase din punct de vedere erotic. Ei traiesc pasiunea, misterul si devotiunea in timp ce sunt prinsi intr-un abandon fizic. Dar cand se confrunta cu nevoia lui de libertate, iar ea cu nevoia de mai multa poezie, ei pot deveni ca doi straini tanjind amandoi dupa o relatie care exista mai degraba doar in imaginatia lor decat in realitate.

Cu un barbat din zodia Leu ea va fi trezita imediat din somnul senzualitatii sale. Ea este fascinata de mirajul lui erotic plin de exotism si erotism. Si ea va raspunde nevoii lui de a fi adorat si incitat in mod senzual. Barbatului din zodia Leu ii place sa fie mangaiat, iar femeia din zodia Pesti este incantata sa joace orice rol pe care il aleg impreuna. Ea ii va darui totul, doar pentru a incerca sa evite suferinta unei posibile respingeri din partea lui. Dorinta lui de a i se acorda multa atentie poate deveni obositoare, dar ea poate sa manifeste o delicatete feminina cu care sa-i mai atenueze lui egoul puternic.

Dificultatile si tensiunile dintre femeia din zodia Pesti si un barbat in zodia Sagetatorului pot fi uneori rezolvate printr-o nevoie reciproca de variatie, printr-o escapada neobosita prin lumea lor fantezista. Acest barbat este amantul laudaros, in timp ce ea este adepta unui eros clandestin si misterios. El o va rasfata in toate felurile posibile si se dovedeste a fi cel mai incitant iubit pe care ea l-a intalnit vreodata. Ambii adora amorul oral si el va fi sedus mereu de aura ei eluziva. O minunata relatie amoroasa atata timp cat ea ii va acorda libertatea de care el are nevoie.

Femeia din zodia Pesti si barbatii din zodiile de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

Nativii din semnele de pamant sunt deosebit de preocupati in a-si exprima sexualitatea prin bucuria unei placeri senzuale. Acest ritm de viata o ajuta pe femeia din zodia Pesti sa se bucure si mai mult de propriul sau corp.

Daca barbatul din zodia Taur o invita la unul din picnicurile sale senzuale, el este capabil sa trezeasca in ea o varietate de placeri specifice elementului subtil pamant. Dar senzualitatea ei delicata oscileaza intre nevoile ei erotice si cele emotionale. Barbatul din zodia Taur nu va reusi niciodata sa inteleaga misterioasa ei vulnerabilitate. La el dorinta pentru placere senzuala este naturala. El este usor sedus de feminitate. Singura problema cu care se confrunta este aceea ca este dificil pentru el sa patrunda dincolo de un eros fizic, in timp ce ea are nevoie de o experienta mai putin grosiera si mai mult intangibila

Fecioara este semnul opus din zodiac. Si ce mare este atractia fata de bprbatii din zodia Fecioara! Exista aici un contrast intre frumusetea erotica si perfectiunea erotica. Intre ei pot sa apara tensiuni si momente dificile interminabile. Magica seductie dintre cei doi este profunda si ei vor descoperi o devotiune obsesiva in asi indeplini unul altuia nevoile amoroase.

Cu barbatul nascut in zodia Capricornului ea se va simti extrem de vulnerabila, dar el ii va sti sentimenele si se va purta cu delicatete fata de ritmurile ei erotice si nevoile ei de variatie. El prefera sa nu dea curs propriilor sale dorinte de teama unui conflict emotional. S-ar putea ca ea sa nu fie multumita de performantele lui amoroase care ar fi putut-o mentine intr-o relatie profunda cu el. Ea poate fi fascinata de el deoarece el este senzual, dominant si stabil. Dar aceasta nu este o relatie usoara decat daca el are Luna in pesti.

Femeia din zodia Pesti si barbatii din semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator)

Barbatii din semnele de aer reprezinta o provocare misterioasa pentru femeia din zodia Pesti. Ea se bucura de fantezie si conversatie, de romantism si absenta implicarii sentimentale si va fi fascinata de abordarea lor aerata a vietii.

Cu barbatul din zodia Gemeni ea va fi incitata de natura lui extrem de ambigua. Uneori el vrea sa se bucure de o intalnire amoroasa plina de voiosie si conversatii. Alteori el va disparea din patul ei in zori pentru a pleca in vreo misiune sau alta. Ea va adora stilul sau, teama lui de a nu se plictisi si nevoia unei stimulari erotice mentale. Ea se va simti insa obosita si fara resurse daca propria ei energie amoroasa va fi epuizata.

Cu barbatul din zodia Balanta se va bucura de o relatie profund erotica si romantica. Ambii sunt idealisti, desi in feluri diferite. Amandoi prefera o placere estetica a erosului, aventurilor salbatice, imorale. Totusi abordarea lui specifica semnului de aer a vietii va incepe sa o deranjeze atunci cand ea va fi profund implicata emotional, chiar si atunci cand sunt imbratisati si nu au nici o grija. Daca tendinta lor reciproca de a fi impaciuitori si supusi dispare, aceasta ar putea fi o problema. Dar ei au multe sa-si ofere unul altuia daca isi amintesc sa isi comunice nevoile. O relatie de vis, aproape ireala, irezistibila din punct de vedere erotic.

Cu barbatul din zodia Varsator ea se poate simti expusa unei sexualitati care nu se aseamana deloc cu a ei. Parerile lui despre eros si mandria lui nu sunt in armonie cu ideile ei efemere asa ca, desi din punct de vedere amoros pot fi foarte atrasi reciproc, pot intampina dificultati in felul de a-si manifesta nevoile erotice. In general este o experienta de scurta durata sau o aventura.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine