esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Sagetator

Femeia din zodia SagetatorBarbatii vor fi mereu fascinati de femeia din zodia Sagetator datorita charismei erotice mai salbatice si a raspunsurilor ei total dezinhibate. Dorinta ei fizica pe care o simte atunci cand este atrasa de cineva depinde nu doar de vitalitatea si stilul acestuia, ci si de capacitatea lui de a-i accepta independenta ei amoroasa impetuoasa. Amorul pentru ea reprezinta celebrarea corpurilor.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia SAGETATORULUI


Femeia din zodia Sagetator si barbatii din semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator)

Natura focului este de a arde si de aceea relatiile ei cu barbati nascuti in semnele de foc vor fi de genul pasional, ele pot genera multe scantei dar nu vor avea suficienta substanta.

In relatia cu un barbat din zodia Berbec ei vor fi amandoi spontani si pregatiti sa-si asume riscuri. El se va bucura de entuziasmul ei pentru intimitate, bazat pe pasiunea lui impetuoasa si pe dorinta ei de a nu pierde nici o ocazie de a face amor. Barbatul din zodia Berbec este egocentric si ei se lupta care sa faca ceva celuilalt. Totodata, felul lui salbatic de a fi o vor excita si o vor stimula pe ea, si astfel ea va trezi in el stari de extaz cu atingerile ei pasionale. Impreuna se vor bucura de un act amoros exploziv, ambii preferand sa evite intimitatea unei apropieri emotionale.

Barbatul din zodia Leu pastreaza placerea numai pentru el. Ea poate sa-l perceapa ca fiind exotic, fascinant si seducator, dar poate obosi rapid din cauza pretentiilor sale. El simte nevoia sa domine si sa fie rasfatat, in timp ce ea ar prefera o anumita egalitate intre ei. Problema lor cea mai mare este ca nativul Leu se asteapta ca loialitatea sa fie parte din experienta lor amoroasa. Femeia din zodia Sagetator se poate simti prinsa ca intr-o capcana, iubirea pentru ea insemnand in special prietenie.

Doi nativi Sagetator au o afinitate naturala unul fata de nevoile celuilalt. Ei isi impartasesc conversatiile despre eros, practica amorul oral din belsug si depasesc impreuna diferite tabuuri sexuale. Ei se bucura impreuna de latura salbatica a nevoilor lor amoroase. Pot deveni iresponsabili, presupunand ca ceea ce vor in orice moment este ceea ce si celalalt doreste. Relatia dintre ei se bazeaza pe o afinitate erotica incitanta, dar deoarece ambii au nevoie de multa libertate exista sansa ca unul dintre ei sa se indeparteze cam prea mult.

Femeia din zodia Sagetator si barbatii din semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator)

Barbatii din semnele de aer pot fi iubiti ideali pentru femeia din zodia sagetatorului, imbogatind latura non-emotionala in intimitate si placerea care este suava, jucausa si variata.

Barbatul din zodia Gemenilor, deoarece aceasta este opusul zodiei Sagetator in zodiac, o atrage pentru ca intre ei se produce o electricitate; o energie care nu se transforma imediat in niste scantei. Ea adora barbatul din zodia Gemeni deoarece este amuzant, fantezist, spontan si caruia ii place o varietate erotica extraordinara. Ambii adora sa vorbeasca in timpul actului amoros sau sa se bucure de multe conversatii erotice la telefon sau prin e-mail. El nu vrea sa aiba nici un fel de obligatie si nu-i place prea multa senzualitate, iar femeia sagetator se simte cu adevarat libera in jocurile erotice. Singura lor problema este aceea ca idealurile ei se bazeaza pe o mare viziune erotica - isi asuma riscurile si exploreaza escapadele sexuale in mod inteligent. El este interesat mai mult de idealuri mentale, riscand sa aiba o relatie mai mult in imaginatie decat in realitate. O afinitate erotica provocatoare, de lunga durata; forta combinata cu intelepciune, umor si in special libertate.

Femeia din zodia Sagetator isi doreste un barbat al carui corp este armonios, un fizic pe care ea sa-l poata adora. Ea nu este interesata de un singuratic si nici de genul macho. Atunci cand intalneste un barbat frumos din zodia Balantei ea simte ca in sfarsit si-a intalnit idealul. In mod egal el se va simti trezit instantaneu de pasiunea, vitalitatea si increderea naturii ei. Lui ii place sa fie condus de ea, dar in acelasi timp lui ii va fi frica sa nu fie dominat de prea multa pasiune. Cea mai mare placere o vor simti cand vor petrece impreuna. Conversatiile lor erotice vor fi inceputul atractiei erotice dintre ei, pana cand se vor atinge unul pe celalalt. Lui ii plac femeile puternice, vivace si impreuna vor atinge inaltimile extazului erotic. Daca el are Luna sau Venus in Sagetator atunci aceasta relatie ar putea avea un viitor de lunga durata, mentinandu-se erotica si vibranta.

Impreuna cu barbatul din zodia Varsator ea se bucura de extraordinar si de nou. Ea este gata sa experimenteze si sa accepte idei opuse fata de ale ei in viata erotica, si se va bucura cu adevarat de compania erotica a barbatului din zodia Varsator. El ii respecta nevoia de libertate si independenta erotica. Preferand prietenia deschisa monogamiei, impreuna ei pot ramane detasati si impliniti din punct de vedere amoros. Ei vor explora cu entuziasm experiente iesite din comun. Vor avea parte de o relatie erotica de lunga durata.

Femeia din zodia Sagetator si barbatii din semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

Ea poate invata multe de la semnele de pamant, pline de senzualitate si erotism. Dar acesti barbati pot fi mult prea posesivi sau statici pentru nevoia ei de libertate.

Femeia din zodia Sagetator va fi fascinata de sexualitatea puternica emanata de catre barbatul din zodia Taur. El fiind atat de diferit de propria ei vivacitate, ea va fi initial atrasa de seducatorul nocturn si de senzualitatea lui lasciva. El este o fiinta nocturna, nu un vanator pe timp de zi. Aceasta calitate, desi foarte diferita de a ei, are puterea de a o aduce pe ea intr-o stare de excitare. Focul ei va fi adus pe pamant printr-o placere pe care ea nu a mai experimentat-o niciodata. Actul amoros este mai putin spontan, dar este o experienta extrem de senzuala. Singura lor problema ar putea aparea atunci cand el devine posesiv si ea are nevoie de multa libertate.

Impreuna cu barbatul din zodia Fecioara ea se poate delecta cu tehnicile lui erotice sofisticate, cu abilitatea lui de a transforma fiecare atingere si fiecare sarut intr-o forma de arta. Pentru ea este usor sa faca dragoste cu el, placerea lor erotica neimplicand prea mult sentiment. El are nevoie chiar de ritm, dar ea poate deveni prea nerabdatoare si agitata pentru a avea o experienta erotica explorativa. O relatie intre cei doi este dificil de mentinut o mai lunga perioada de timp deoarece el vrea perfectiunea, iar ea adora spontaneitatea.

Daca barbatul din zodia Capricorn are Venus in Sagetator, sau daca ea are Venus in Capricorn, atunci relatia dintre cei doi se poate bucura de un puternic erotism. Felul lor extrem de diferit de a vedea lumea si de a-si exprima sexualitatea poate fi ca un magnet, dar in acelasi timp poate sa-i indeparteze. Ea vrea un eros fara restrictii, in timp ce reactiile lui erotice conservatoare si adesea reprimate cer o senzualitate debordanta. Ea vrea sa faca dragoste; el vrea sa munceasca; ea vrea spontaneitate; el vrea un timp si un loc. Daca barbatul din zodia Capricorn si-ar putea intelege nevoile profunde ale pasiunii sale deseori reprimate, el ar putea sa se bucure de aceasta femeie dezinhibata si extraordinar de jucausa.

Femeia din zodia Sagetator si semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti)

Cu barbatul din zodia Racului ea simte nevoia sa preia conducerea mult prea des. A initia si a seduce este usor pentru ea, dar daca barbatul din zodia Rac este stangaci si prevazator ea poate deveni frustrata din punct de vedere sexual si va ravni dupa un iubit mai infocat. Daca el se poate deschide fata de spontaneitatea ei salbatica, el poate incepe sa se simta in siguranta cu atitudinea ei de libertate si de relaxare. Deoarece nativul Rac este extrem de posesiv, ea va vrea sa fuga de o prea mare dependenta emotionala asupra experientei lor erotice.

Enigmaticul barbat din zodia Scorpionului va da dovada initial de o puternica atractie fata de entuziasmul ei pasional. Daca ea are Venusul in Scorpion sau daca el are Venus sau Luna in Sagetator, aceasta relatie ar putea fi de o pasiune exploziva. Intensa lui dorinta pentru putere o poate aduce pe ea intr-o zona amoroasa in care nu a ajuns niciodata: una in care bucuria este umbrita de obsesie. Ea il considera pe el a fi prea intunecos, prea inabusit, iar el o gaseste prea delicata, prea romantica. Totusi el este un maestru al trezirii erotice, iar ea se poate juca mult si intens cu el in felul ei propriu de a cauta placerea.

Intr-o relatie cu un barbat din zodia Pesti ea va avea parte de un suflet retras, extrem de visator, dar capabil sa-i raspunda amoros in cele mai variate moduri. Dorinta lui va fi fluida si senzuala, desi el nu va vorbi despre sentimentele lui prea curand. Pentru o vreme ea se va bucura sa faca dragoste cu el. El prefera o ambianta placuta si intima, flori si lumanari, in loc de experiente inedite precum a face amor inafara casei intr-o noapte de iarna. Nevoile lor emotionale sunt foarte diferite.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine