esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Scorpion

Femeia din zodia ScorpionFemeia in zodia Scorpionului considera ca erosul este o experienta serioasa si are nevoie sa fie cu un barbat care sa-i respecte energia sexuala intensa si in aceeasi masura sa exploreze caile diferite si multiple de a atinge orgasmul. Ea are nevoie de un iubit care sa accepte natura ei ascunsa si care sa poata intelege dorintele ei neimplinite.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia SCORPIONULUI


Femeia din zodia Scorpion si barbatii din semnele de Apa (Rac, Scorpion si Pesti)

Cu barbatii din semnele de Apa, ea va descoperi placerea erotica intensa si descatutarea emotiilor.

Cu barbatul din zodia Rac ea poate stabili rapid o relatie satisfacatoare profunda. Ambilor le place incitarea lenta si vor fi reciproc fascinati de natura ascunsa a celuilalt. Cu cat iubitul este mai misterios, cu atat mai mare este placerea pe care o au amandoi. El doreste apropiere fizica si emotionala completa si impreuna vor avea asigurate devotamentul si compania. Va fi o relatie erotica satisfacatoare, dar el s-ar putea sa nu fie atat de pasionat si de salbatic pe cat si-ar putea dori ea in secret.

Cu barbatul din zodia Scorpion ea poate descoperi ca trairea empatica a placerii amoroase a iubitului ei este la fel de puternic seducatoare si pasionata ca si excitarea proprie. Impreuna ei pot experimenta erosul profund emotional. Dar ambii pot incheia relatia cu o batalie pentru putere sau pot fi consumati de gelozia auto-devoratoare. Dormitorul va deveni locul in care sa-si dovedeasca puterea sexuala. Aceasta este o relatie incitanta si intensa, dar poate deveni excesiv furtunoasa prea curand, daca lor nu le place cu adevarat elementul pericol, constituit din cel care poate pacali sau oferi placere celuilalt primul. Sexy, volatil, dar riscant.

Barbatul din zodia Pesti ii va oferi gentilete si eros aproape divin. Intuitia lui il face sa abordeze orice joc, sa o uluiasca, sa se supuna ei, sa se predea in fata ei - orice ea isi doreste. Pentru femeia din zodia Scorpion, barbatul din zodia Pesti nu este o provocare, si nici nu-i ameninta sau invadeaza partea intunecata. Singura problema este ca el este o fiinta sociala si ea prefera discretia. Partea ei ascunsa si sentimentele intense ii pot parea lui mai mult o povara, din cauza nevoii de a veni si a pleca atunci cand doreste. Acceptabil din punctul de vedere al afinitatii pe plan erotic, dar valorile lor emotionale sunt foarte diferite. O relatie intima, foarte sexy si foarte provocatoare.

Femeia din zodia Scorpion si barbatii din semnele de Foc (Berbec, Leu si Sagetator)

Entuziasmul si imaginatia iesite din comun ale nativilor din semnele de Foc pot fi teste extreme pentru femeia Scorpion. Aici ea poate gasi aventura, provocare si pericol, dar trebuie sa fie pregatita ca puterea ei sa fie uzurpata.

Femeia din zodia Scorpion poate gasi o provocare in placerea impulsiva a stimularii intense a nativului Berbec. Propria lui incitare este rapida, dezinhibata si adeseori foarte egoista. A ei este mai lenta, languroasa si adeseori alimentata de posesivitate. Acest lucru poate cauza conflicte si scene pasionale, crize si drame, dar femeia Scorpion va fi incitata de acestea. Dorinta lui de a face amor penetrant dur poate face ca ea sa devina frustrata si incapabila sa reactioneze. Posesivitatea ei il poate impinge pana la limita si nevoia lui de libertate il va determina sa o paraseasca. Totusi, in singuratate, ea poate gasi fanteziile cu barbatul din zodia Berbec ca fiind mult mai fructuoase decat chiar prezenta lui.

Cu barbatul din zodia Leu exista promisiunea incantarii. Placerea lui se bazeaza pe joc, pe luminozitate si umor, pe tandrete, tachinare si aventura. A ei este serioasa si intensa, desi ea poate lasa deoparte inhibitiile pentru o perioada de timp si aborda jocul in maniera lui. Pasiunea lui pentru exhibitionism o poate aduce in locuri exotice pentru jocuri erotice salbatice. Ea poate explora lumea lui erotica stiind ca el este la fel de intens motivat ca si ea. El este provocator si puternic, dorind devotament total. Ambii sunt pretentiosi si vor savura provocarea celuilalt, dar credinta lui ca el stie ce este mai bine din punct de vedere erotic poate sa contravina nevoii ei de apropiere.

Iubitul din zodia Sagetator se poate dovedi pentru ea cel mai evaziv. Aici ea poate fi prinsa de propriile sentimente auto-destructive. Ea va fi obligata sa controleze natura oportunista a acestui barbat focos si vorace. El nu se implica niciodata emotional in experientele sale erotice si simte nevoia sa fie liber sa vina si sa plece atunci cand doreste, cu exceptia cazului cand are Venus in Scorpion. Lui ii poate placea sa se supuna puterii ei, dar vrea eros spontan, plin de aventura. Pasiunea lui poate fi deosebit de zgomotoasa; el ia ce vrea atunci cand vrea si se bazeaza putin pe mister, in timp ce ea tanjeste dupa acesta din urma.

Femeia din zodia Scorpion si barbatii din semnele de Pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

In special cu nativii din Taur si din cand in cand cu cei din Capricorn, curgerea si ritmurile senzualitatii lor pot conferi femeii din zodia Scorpion timpul sa-si exprime adevaratele nevoi erotice dezinhibate si dominante.

Zodia Taur este opusul Scorpionului in zodiac. Aceasta inseamna ca tensiunea dintre ei este ca un magnet, irezistibila, atractiva si alarmant de neplacuta. Aceasta relatie amoroasa este obsesiva si posesiva, dar deosebit de erotica. Barbatul din zodia Taur este deosebit de satisfacut de sensibilitatea si de totala implicare a corpului sau, iar femeia din zodia Scorpion va fi extraordinar de fascinata de el. Incitarea va fi o conexiune erotica instantanee. Ambii savureaza amorul oral, si ea va fi incantata de abilitatea nativului Taur de a mentine orientat spre ea un flux ritmic de senzualitate. El o poate transforma intr-o „femme fatale”, dar va fi fericit si daca va convinge orice femeie care a ales sa-si nege senzualitatea proprie sa-si accepte latura fizica, pamanteasca.

Barbatul din zodia Fecioara este in cautarea puritatii si a perfectiunii si poate deveni inlantuit de misterul ei, vazand-o ca pe tinta cautarilor sale. Tehnica lui o va inspira in mod sigur. Ea poate fi incantata de rafinamentul lui erotic, iar maiestria incitarii lui va fi superba pentru ea. Totusi nevoile ei erotice profunde pot ramane neimplinite in bratele unui barbat din zodia Fecioara, deoarece acesta este detasat emotional. Aici ea poate suferi o durere pe care si-o pricinuieste singura, caci cu cat incearca sa patrunda mai mult in sufletul lui, cu atat el va deveni mai detasat.

Cu barbatul din zodia Capricorn exista o provocare instantanee. Ambii sunt incitati de puterea sexuala, si pot aparea anumite conflicte incitante intre dorinta lor comuna de a fi la carma, ambii temandu-se sa se predea in fata celuilalt. In orice caz, atunci cand o fac, ambii se simt eliberati. Este o relatie foarte senzuala care se bazeaza pe o incredere neexprimata. El va invata mult din puterea ei erotica intensa, iar ea va descoperi o sexualitate noua, care raspunde. O relatie amoroasa provocatoare si adeseori de lunga durata.

Femeia din zodia Scorpion si barbatii din semnele de Aer (Gemeni, Balanta si Varsator)

Semnele de Aer simt nevoia sa comunice, sa-si exprime dorintele si sa evite sentimentele. Acest fapt poate constitui un element de atractie intensa pentru curiozitatea femeii din zodia Scorpionului, desi nu este caracteristic naturii ei.

O relatie amoroasa cu un barbat din zodia Gemeni se poate dovedi in cea mai mare masura a fi un test, o obsesie si o provocare. Nevoia sa de a se exprima si faptul ca nu suporta plictiseala arata nevoia constanta de varietate, iar variatiile in cadrul intalnirilor erotice se potrivesc cu siguranta laturii salbatice a femeii din zodia Scorpion. Dar barbatului in zodia Gemeni i se poate parea prea serioasa pasiunea ei secreta si intensa in comparatie cu imbratisarea lui usoara, aerata. Lui ii plac conversatia si conotatiile erotice mai degraba decat posesiunea profund emotionala. El poate gasi sexualitatea ei ca fiind putin prea mocnita, iar ea poate gasi la el cautarea placerii ca fiind atat de neobosita si de dispersata incat implicarea ei erotica se epuizeaza.

Cu barbatul din zodia Balanta ea poate experimenta multa placere mai ales daca ea are Venus in Balanta sau el are Venus in Scorpion. Barbatul nativ in Balanta reactioneaza la intimitate erotica creativa. In cautarea erosului idea lui i se poate parea placut sa fie tulburat si supus multora dintre rolurile ei. Propria lui lume de fantezii rezoneaza usor cu cele mai profunde dorinte ale ei de a experimenta noul si de a se abandona intens si exploziv. Cu toate acestea ea poate simti ca ceva lipseste, deoarece instinctiv are nevoie sa fie dominata.

Cu barbatul din zodia Varsator ea poate descoperi un tip de energie erotica foarte diferita de a ei. Aceasta este adeseori o relatie erotica magnetica si stranie. Barbatul Varsator este ambiguu in ceea ce priveste erotismul. El crede ca ii poate elibera pe altii de inhibitii si prejudecati si-si poate castiga propria placere intelectuala din a ramane neimplicat in tot acest proces. Femeia din zodia Scorpion vrea implicare totala, in timp ce el nu vrea. Totusi atractia reciproca va fi intensa si ambii vor adora sa se analizeze unul pe celalalt in noapte sau dupa fiecare intalnire erotica

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine