esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Femeia din zodia Varsator

Femeia din zodia VarsatorFemeia din zodia Varsator are o empatie naturala fata de stimularea verbala si mentala specifica barbatilor din zodii de Aer. Ei ii plac provocarile intelectuale si cu barbatii din aceste semne ea se va simti in consonanta cu modul detasat si abstract de a aborda experientele amoroase.

Compatibilitatea erotica pentru femeile din zodia VARSATORULUI


Femeia din zodia Varsator si barbatii din semnele de Aer (Gemeni, Balanta si Varsator)

Femeia din zodia Varsator are o empatie naturala fata de stimularea verbala si mentala specifica barbatilor din zodii de Aer. Ei ii plac provocarile intelectuale si cu barbatii din aceste semne ea se va simti in consonanta cu modul detasat si abstract de a aborda experientele amoroase.

Ajungand in contact cu mintea fluctuanta si sclipitoare a barbatului din zodia Gemeni ea va alterna intre a-l gasi ori incitant, ori prea frustrant. El va initia tot felul de jocuri mentale si se vor angrena in interminabile conversatii nocturne punctate din cand in cand de interactiuni amoroase. Nici unul dintre ei nu-si doreste sa domine, totusi ea crede ca detine controlul pana la o toana a barbatului Gemeni. El poate sa apara ca fiind prea neobosit, imposibil de dezlipit de patul ei plin de desfatari. In schimb, el, desi se bucura de ritmurile ei si de abordarea experimentala a intimitatii lor, poate recurge la telefon sau la e-mail ca fiind unul dintre principalele mijloace incitante dintre ei.

Barbatul din zodia Balanta este cu siguranta cel mai estetic dintre semnele de Aer si de asemenea cel mai idealist. Desi ea are propriile ei idealuri, ale lui sunt total diferite, caci il privesc pe el insusi si relatia perfecta. Ea ii poate aparea ca fiind cea mai independenta, analitica si atenta dintre toate femeile pe care le-a intalnit vreodata, dar din punct de vedere amoros ea il poate inhiba daca nu abordeaza acelasi stil de eros romantic. El are nevoie de mister si de lungi reprize de amuzament si joc. Din punct de vedere intelectual ea se simte implinita deoarece nici unul dintre ei nu simte nevoia unei prea mari implicari emotionale.

Afinitatile naturale pe care o femeie si un barbat amandoi nativi Varsator le impartasesc arata ca adesea reusesc sa intemeieze cu succe relatii de lunga durata. Despre intimitatea erotica amandoi considera ca este doar o parte din calatoria vietii, mai degraba decat o expresie a sufletului. Ambii adora provocarile intelectuale si conversatiile si pot fi atrasi mai mult de atitudinea detasata si mai degraba nepasatoare fata de erotism decat de experientele senzuale si emotionale blande de care altii se pot simti constransi. Ambii au o multime de prieteni si dau dovada de respect reciproc fata de nevoia lor de a simti o iubire neconditionata. Cand fac dragoste, se avanta spre inaltimi ca si cand ar calatori spre un loc indepartat de intimitatea banala.

Femeia din zodia Varsator si barbatii din semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator)

Cu barbatii din semnele de foc ea se va bucura de energia pasionala, volatila a acestor „stilisti” dinamici in domeniul amoros.

Cu un nativ Berbec ea intalneste o pasiune neobisnuit de aprinsa. Initial va fi fascinata de marile diferente dintre ei. Se va simti incitata de masculinitatea lui animalica; vanatoarea, dinamismul lui agresiv in combinatie cu pasiunea si libertatea. Ea il gaseste coplesitor si prea direct din punct de vedere fizic. Sexualitatea lui este impulsiva si nimic nu-i poate sta in cale cand vrea ceva. Ei isi testeaza reciproc puterea si ea va simti o implinire in dorinta lor reciproca de a se controla, dar ea nu il va lasa niciodata sa o controleze. El este inflacarat, posesiv si pretentios, dar are totusi nevoie de o independenta amoroasa.

Cu un barbat Leu ea va descoperi, la fel ca si in cazul majoritatii semnelor opuse din zodiac, o extraordinara pasiune si un erotism incomparabil. El ii poate oferi un eros complet liber, dar ii cere in schimb loialitate, ceea ce ea nu este pregatita sa ofere vreunui barbat. Ea adora incitarile lente si ii place salbaticia lui, abordarea neconventionala a erosului. Vor avea parte de o relatie amoroasa incitanta atat timp cat ea accepta nevoia lui de seductie si dominare.

Cu barbatul din zodia Sagetator ea intra in contact cu un spirit care este in cautarea unui spatiu si a unei libertati chiar mai mari decat ale ei. Aceasta poate sa fie o relatie incununata de succes. Nevoile ei erotice planeaza in jurul unei intelectualitati abstracte, a fanteziei si a puterii unei minti libere; ale lui in jurul libertatii propriului corp si a unei legaturi deopotriva spirituala si incitant-periculoasa. Asta face bine unei relatii care este armonioasa, incitanta si erotica, si favorizeaza o atitudine foarte deschisa si sincera asupra vietii. Acest fapt poate conferi sentimentul unei profunde eliberari. Impreuna se abandoneaza starii de detasare pe care ambii o poseda si isi ofera unul altuia spatiul in care se bucura de placerea intalnirii. Fiind extrem de intelectuali si analitici vis-à-vis de orice, ei nu-si vor acorda niciodata libertate totala unul altuia de teama propriilor lor personalitati profunde.

Femeia din zodia Varsator si barbatii din semnele de Pamant (Taur, Fecioara si Capricorn)

Rezonanta puternica cu energiile subtile ale Pamantului a acestor semne o umplu de fascinatie si frica in acelasi timp. Abordarea ei abstracta a erosului o fac sa intre in conflict cu barbatii din aceste semne, desi are foarte multe de invatat de la acestia.

Un barbat din zodia Taur ii poate inspira o trari amoroase extraordinare, salbatice, ademenind-o si infricosand-o totodata. Ea poate fi capabila sa intelectualizeze masculinitatea lui specifica semnului de Pamant, pasionalitatea lui oarecum instinctuala si felul lui pasiv de a face dragoste. El poate aparea extrem de posesiv si apropiat, limitator si pretentios pentru stilul ei mult prea detasat si rezervat din punct de vedere amoros. O experienta interesanta, dar rareori de lunga durata.

Calmul, eleganta si mintea barbatului din zodia Fecioara o vor seduce imediat. Ea rareori se lasa atrasa intr-o implicare emotionala si aceasta face ca relatia sa erotica cu acest barbat sa fie mai usoara decat altele. Lui ii este teama de asemenea de propriile sentimente si vulnerabilitatea lor reciproca ii asigura de faptul ca pot ramane detasati unul in bratele celuilalt. Ea ii imbogateste tehnica amoroasa si conversatia plina de sugestii. Asta este ceea ce o incita pe ea – idealul care aparent nu exista, dar la care visezi mereu.

Dintre toate semnele de pamant, poate barbatul nativ Capricorn este singurul care reuseste sa-i mentina treaz interesul suficient de mult timp, in special daca ea are Venus in Capricorn sau daca el are Venus in Varsator. Aceasta poate sa fie o imbinare superba a erosului si a relatiei intelectuale. El are mai multa nevoie decat ea de un contact fizic, dar este la fel de evaziv in ceea ce priveste nevoile sale interioare, preferand o atitudine detasata. Desi el este incredibil de conventional, iar ea nu, amandoi isi doresc sa evite sa devina dependenti unul de celalalt. El evita romantismul, si, daca el ii poate oferi libertate, ei isi pot impartasi idealul comun in ceea ce priveste pasiunea erotica, mai degraba decat sa o manifeste pur si simplu.

Femeia din zodia Varsator si barbatii din semnele de Apa (Rac, Scorpion si Pesti)

Cu barbatii din semnele de apa ea va descoperi o abordare foarte diferita a amorului, bazata pe sentimente si senzualitate. Fascinant, dar mai degraba confuz pentru ea.

Cu un barbat Racul ea devine nerabdatoare din cauza abordarii sale conventionale si rezervate a experientei erosului. Daca ea a fost atrasa de el de faptul ca este foarte diferit, poate totusi deveni un ghid pentru el. Ea il poate deschide fata de vastul repertoriu de stil si tehnica amoroasa ce-i sunt caracteristice. Conversatiile ei il vor fascina de-a lungul noptii, si el ii va oferi o tandrete irezistibila. El se teme mai mult de respingere decat de esec si aceasta face ca relatia dintre ei sa fie o relatie amoroasa ca intre prieteni mai degraba decat o relatie intima intre doi iubiti.

Atractia ascunsa a barbatului Scorpion poate exercita o puternica fascinatie pentru mintea coplesitoare a femeii din zodia Varsator. Ambii tintesc puterea ca scop si cand se intalnesc poate aparea intre ei un extraordinar magnetism. Femeia din zodia Varsator este rareori constienta de corpul ei, iar acest barbat poate fi instrumentul unei adevarate beatitudini amoroase pentru ea. El poate de asemenea sa fie prea pretentios pentru ea din punct de vedere erotic, doar daca ea nu are vitalitatea si forta de a-l intrece .

Barbatii din zodia Pesti sunt pentru ea ca un vis. Ea se bucura de atitudinea lui tinereasca in fata erotismului, schimband deseori ritmurile. Gratia, sarmul si expertiza lui silentioasa sunt fascinante pentru femeia din zodia Varsator. Ea se poate rasfata liber in timpul fuziunii amoroase, caci si el are nevoie de spatiu si iubire neconditionata. Dar el ramane un romantic deghizat in mod inteligent intr-un cautator al placerii. Este foarte probabil ca el sa devina dependent de ea si ea sa considere in mod superficial ca nu are alta alternativa decat sa se rupa de acest frumos stil de a face amor.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine